JIMBOAthens Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Προσωπικά χρησιμοποιώ class 10 32GB της Samsung και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Μια φορά θα την πάρεις. Για μερικά ευρώ διαφορά πάρε class 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το θεμα ειναι τρέχα γύρευε που να την βρείς την Samsung?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Amazon.uk είναι μία επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το θεμα ειναι τρέχα γύρευε που να την βρείς την Samsung?!Την περιμενω κι εγω αυριο απο e-bay γιατι με την sandisc που εχω δεν ειμαι ησυχος.Με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω 3g σημα θα σου στειλω λινκ.Αγορα απο κορεα φιλε μου και ταχυτατη αποστολη με δωρεαν μεταφορικα μαλιστα.Εκτος αυτου ειδα, απ τα γραφομενα των πωλητων παντα, οτι εχουν μεγαλύτερες ταχυτητες απο τις sandisc,θα δειξει... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το θεμα ειναι τρέχα γύρευε που να την βρείς την Samsung?! Εγω την ειχα παρει απο easy buy word πριν ενα διμηνο στα 65 €.Παραδοση την επομενη μερα.Εαν καποιος ενδιαφερεται:http:// http://www.ebw.gr/el/product/88713/Samsung-Pro-Micro-SD-Card-64GB-Class-10 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Amazon.uk είναι μία επιλογή... http://www.amazon.co.uk/Samsung-32GB-Class-Micro-Essential/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1368463869&sr=8-8&keywords=microsd+samsung+32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Σε ευχαριστω! Σε τετοια αξεσουαρ δεν λυπαμαι να δωσω κατι παραπανω γιατι αν δεν ειναι καλα υπαρχει θεμα!! Κατι αλλο,μου ηρθε σημερα ο φορτιστης αυτος http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130762559097&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 της pleomax,τον οποιο αν δεν κανω λαθος τον ειχε πρωτοαναφερει ο @spyrospatra. Tον δοκιμασα ηδη και ειναι αψογος,πολυ καλη κατασκευη και ταχυτατος,σαν να φορτιζω το νοτελι απο το σπιτι,απο 17% μεχρι να γεμισει πληρως πηρε ενα δυωρο. ουπς... Δεν είχα βρει χρόνο μέχρι στιγμής να αναφέρω εντυπώσεις μιας και άργησα να τον δοκιμάσω... όντως παιδιά, ο φορτιστής σκίζει... ταχύτερος από κάθε άλλο που δοκίμασα μέχρι στιγμής... εγκρίνω και προτείνω ανεπιφύλακτα... Παιδιά μια ερώτηση. Έχω κι εγώ ένα καλό φορτιστή αυτοκινήτου στα 2.1Α αλλά φορτίζει γρήγορα μόνο με το original καλώδιο που είναι κοντό (δεν βολεύει εκεί που έχω την βάση στήριξης) Πήρα ένα belkin στα 1,8μ μήκος και φορτίζει στο διπλάσιο χρόνο από το original καλώδιο με τον ίδιο φορτιστή. Έχετε βρει κανένα καλώδιο κοντά στα 1,8 - 2μ μήκος που να φορτίζει γρήγορα στα 2Α ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω κι εγώ ένα καλό φορτιστή αυτοκινήτου στα 2.1Α αλλά φορτίζει γρήγορα μόνο με το original καλώδιο που είναι κοντό (δεν βολεύει εκεί που έχω την βάση στήριξης) Πήρα ένα belkin στα 1,8μ μήκος και φορτίζει στο διπλάσιο χρόνο από το original καλώδιο με τον ίδιο φορτιστή. Έχετε βρει κανένα καλώδιο κοντά στα 1,8 - 2μ μήκος που να φορτίζει γρήγορα στα 2Α ; Otan το μηκος του καλωδιου μεγαλωνει,μεγαλωνει και η αντισταση,αρα μειωνεται το ρευμα και αρα μεγαλωνει ο χρονος φορτισης. Για να βαλεις μακρυτερο καλωδιο λοιπον,θα πρεπει να ειναι παχυτερο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 http://www.amazon.co.uk/Samsung-32GB-Class-Micro-Essential/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1368463869&sr=8-8&keywords=microsd+samsung+32gb Την πάτησα... την αγόρασα και λέει αποστολή απο Ιούνιο!! Τώρα θα περιμένω.. τι να κάνω.. Την περιμενω κι εγω αυριο απο e-bay γιατι με την sandisc που εχω δεν ειμαι ησυχος.Με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω 3g σημα θα σου στειλω λινκ.Αγορα απο κορεα φιλε μου και ταχυτατη αποστολη με δωρεαν μεταφορικα μαλιστα.Εκτος αυτου ειδα, απ τα γραφομενα των πωλητων παντα, οτι εχουν μεγαλύτερες ταχυτητες απο τις sandisc,θα δειξει... Αμα το έστελνες το λινκ θα σου ήμουν υπόχρεος.. (αρκέι να στέλνουν γρήγορα) Η 64αρα πάει πολύ το κόστος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Την πάτησα... την αγόρασα και λέει αποστολή απο Ιούνιο!! Τώρα θα περιμένω.. τι να κάνω.. Θα δεις ότι θα σε ειδοποιήσουν ότι θα έρθει νωρίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Μα γιατι δεν την επαιρνες απο το κατερελο ? Την εχω μηνες τωρα, την εχω λιωσει, εχω μιλησει για τις samsung , ποσο τελειες ειναι , αλλα κανενας δεν ασχοληθηκε με τα ποστ μου ως αναφορα την συγκεκριμενη καρτα και ολο διαβαζω πως "καρτα παρεδωσε το πνευμα" και τετοια. Κριμα γιατι λεφτα δινουμε. http://www.skroutz.gr/s/2856367/Samsung-microSDHC-Plus-32GB-Class-10.html Κατι που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τριποδο για το Note 2 . Ιδιως με τις νεες δυνατοτητες που θα εχει η καμερα με το 4.2 ως αναφορα το πανοραμα, θα ηθελα ενα τριποδο. Εχει παρει το ματι σας κατι τετοιο ? Edited May 13, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μα γιατι δεν την επαιρνες απο το κατερελο ? Την εχω μηνες τωρα, την εχω λιωσει, εχω μιλησει για τις samsung , ποσο τελειες ειναι , αλλα κανενας δεν ασχοληθηκε με τα ποστ μου ως αναφορα την συγκεκριμενη καρτα και ολο διαβαζω πως "καρτα παρεδωσε το πνευμα" και τετοια. Κριμα γιατι λεφτα δινουμε. http://www.skroutz.gr/s/2856367/Samsung-microSDHC-Plus-32GB-Class-10.html Ορίστε και σε 64 GB για αυτούς που έχουν πολύ πράμα να βάλουν μέσα... http://www.amazon.co.uk/Samsung-MicroSDHC-Memory-without-Adapter/dp/B009HPFUGI Αν το ήξερα θα την έπαιρνα, αλλά τότε που αγόρασα βασίλευε η SanDisk. Πού να φανταστώ ότι θα είχε θέμα με το Note II. Πάντως μέχρι στιγμής όλα OK (ας ελπίσουμε να μείνει έτσι). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Με αυτη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. http://bimg2.mlstatic.com/sandisk-micro-sd-64-gb-clase-10_MLA-F-3298852653_102012.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Με αυτη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Έχεις κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Otan το μηκος του καλωδιου μεγαλωνει,μεγαλωνει και η αντισταση,αρα μειωνεται το ρευμα και αρα μεγαλωνει ο χρονος φορτισης. Για να βαλεις μακρυτερο καλωδιο λοιπον,θα πρεπει να ειναι παχυτερο. Το Belkin είναι ποιοτικό καλώδιο στα 10€ και είναι ελάχιστα παχύτερο από το original της Samsung. Έψαξα και λίγο τα awm που έχουν τα καλώδια, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν νομίζω πως είναι αυτό τελικά. Κοιτώντας το βύσμα microUSB πρόσεξα ότι στο original είναι 4 Pin ενώ στο Belkin 5 pin. Αυτό τι σημαίνει ; Λιγότερα pin ταχύτερη φόρτιση ; Κάνει κάποιον extra έλεγχο το 5ο pin και καθυστερεί η φόρτιση ; Έχει κάποιος γρήγορο καλώδιο φόρτισης - εκτός από το original - να μας πει πόσα pin έχει το microUSB του καλωδίου ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Το Belkin είναι ποιοτικό καλώδιο στα 10€ και είναι ελάχιστα παχύτερο από το original της Samsung. Έψαξα και λίγο τα awm που έχουν τα καλώδια, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν νομίζω πως είναι αυτό τελικά. Κοιτώντας το βύσμα microUSB πρόσεξα ότι στο original είναι 4 Pin ενώ στο Belkin 5 pin. Αυτό τι σημαίνει ; Λιγότερα pin ταχύτερη φόρτιση ; Κάνει κάποιον extra έλεγχο το 5ο pin και καθυστερεί η φόρτιση ; Έχει κάποιος γρήγορο καλώδιο φόρτισης - εκτός από το original - να μας πει πόσα pin έχει το microUSB του καλωδίου ; Εγώ επειδή το original παρέδωσε πνεύμα χρησιμοποιώ ένα Sony Ericsson κι αν δεν κάνω λάθος έχει 5 pin αλλά φορτίζει στον χρόνο που θα έπρεπε να φορτίζει και με το original. 2 ώρες και κάτι έως 2:30. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Το Belkin είναι ποιοτικό καλώδιο στα 10€ και είναι ελάχιστα παχύτερο από το original της Samsung. Έψαξα και λίγο τα awm που έχουν τα καλώδια, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν νομίζω πως είναι αυτό τελικά. Κοιτώντας το βύσμα microUSB πρόσεξα ότι στο original είναι 4 Pin ενώ στο Belkin 5 pin. Αυτό τι σημαίνει ; Λιγότερα pin ταχύτερη φόρτιση ; Κάνει κάποιον extra έλεγχο το 5ο pin και καθυστερεί η φόρτιση ; Έχει κάποιος γρήγορο καλώδιο φόρτισης - εκτός από το original - να μας πει πόσα pin έχει το microUSB του καλωδίου ; Νίκο νομίζω πως έχει αναφερθεί και παλιότερα ότι ίσως παίζουν ρόλο τα pins. Είχα την εντύπωση ότι 5 pins = ταχύτερη φόρτιση, αλλά τώρα που βλέπω το original καλώδιο της Samsung έχει 4 pins... Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Edit: Δεν βρίσκω κάτι ξεκάθαρο... Μήπως η ύπαρξη του 5ου pin το γυρνάει σε USB charging mode (αντί για AC charging mode) και γιαυτό φορτίζεται πιο αργά; Το pin που λείπει από το original καλώδιο της Samsung είναι το 4, που ονομάζεται ID. Το pin αυτό ελέγχει την κατάσταση της συσκευής, η οποία μπορεί να είναι κανονική (USB Slave/Client/Peripheral) ή USB Host (όπως στην περίπτωση του USB OTG). Όταν το pin αυτό είναι ασύνδετο επιλέγεται η κανονική κατάσταση (όχι USB Host). Δες παρακάτω: http://pinoutsguide.com/PortableDevices/micro_usb_pinout.shtml Edited May 14, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 εχει πάρει κανείς αυτήν την θηκη της SGP? http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2-cases/galaxy-note-2-hardbook-case-4g-lte.html Φαινετε φοβερή.. μου φαίνετε βιάστηκα να πάρω την Mana :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Έχεις κάποιο link? Απο εδω την πηρα http://www.cellphones.gr/p/1635/ Εχει βαλει καμμια 50 giga ,xωρις το παραμικρο προβλημα,κωλλυμα η οτι αλλο περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εγώ επειδή το original παρέδωσε πνεύμα χρησιμοποιώ ένα Sony Ericsson κι αν δεν κάνω λάθος έχει 5 pin αλλά φορτίζει στον χρόνο που θα έπρεπε να φορτίζει και με το original. 2 ώρες και κάτι έως 2:30. Νίκο νομίζω πως έχει αναφερθεί και παλιότερα ότι ίσως παίζουν ρόλο τα pins. Είχα την εντύπωση ότι 5 pins = ταχύτερη φόρτιση, αλλά τώρα που βλέπω το original καλώδιο της Samsung έχει 4 pins... Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Edit: Δεν βρίσκω κάτι ξεκάθαρο... Μήπως η ύπαρξη του 5ου pin το γυρνάει σε USB charging mode (αντί για AC charging mode) και γιαυτό φορτίζεται πιο αργά; Το pin που λείπει από το original καλώδιο της Samsung είναι το 4, που ονομάζεται ID. Το pin αυτό ελέγχει την κατάσταση της συσκευής, η οποία μπορεί να είναι κανονική (USB Slave/Client/Peripheral) ή USB Host (όπως στην περίπτωση του USB OTG). Όταν το pin αυτό είναι ασύνδετο επιλέγεται η κανονική κατάσταση (όχι USB Host). Δες παρακάτω: http://pinoutsguide.com/PortableDevices/micro_usb_pinout.shtml Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Δεν άντεξα και πήρα σβάρνα διάφορα καταστήματα και δοκίμασα επί τόπου τα διάφορα καλώδια. Το 5 pin ή 4 pin δεν έχει σχέση. Το πιο γρήγορο καλώδιο που βρήκα (ταχύτερο από το original) ήταν ένα 5pin Nokia πιο κοντό από το original. Επίσης ένα HTC ήταν αρκετά γρήγορο στα 5pin (κοντό κι αυτό) Τελικά κατέληξα ότι τα 1, 8μ σπανίζουν στην αγορά και ό, τι υπάρχει σε αυτό το μήκος, δεν είναι αρκετά ποιοτικό για να σηκώσει τα 2000 mA του φορτιστή. Ψώνισα άλλο ένα καλώδιο 1, 8μ της e-quip με 2€! και καθάρισα. Φορτίζει στην μισή ταχύτητα, αλλά τι να κάνουμε... Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μπας κι εχει παρει το ματι σας καμια θηκη σε στυλ πορτοφολι (εννοειται χωρις μαγνητες) που να χωρα το νοτελι μας με την flip?Καλη κι ωραια η flip αλλα ειναι μονο για φιγουρα, απο προστασια μηδεν!!:mad: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όχι και μηδέν, μια χαρά προστατεύει την οθόνη από σκόνες που με τον καιρό κ με χρήση spen είναι δυνατόν ακόμα και να χαράξουν την οθόνη. Το καπάκι τώρα της μπαταρίας και το bezel Klein..φθηνά ανταλλακτικά! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όχι και μηδέν, μια χαρά προστατεύει την οθόνη από σκόνες που με τον καιρό κ με χρήση spen είναι δυνατόν ακόμα και να χαράξουν την οθόνη. Το καπάκι τώρα της μπαταρίας και το bezel Klein..φθηνά ανταλλακτικά! Μια χαρά θήκη όταν θα πρέπει να αλλάξεις το μισό τηλέφωνο εξωτερικά, δεν την λες κι ας κοστίζουν φτηνά. Πάντος αυτή εχώ κι εγώ εδώ και δύο μέρες. Θα ήθελα όμως μια θήκη όπως το έχω τώρα να το βάζο όλο μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μπας κι εχει παρει το ματι σας καμια θηκη σε στυλ πορτοφολι (εννοειται χωρις μαγνητες) που να χωρα το νοτελι μας με την flip?Καλη κι ωραια η flip αλλα ειναι μονο για φιγουρα, απο προστασια μηδεν!!:mad: Εγω εχω παρει μια θηκη στυλ τσεπης,και το εχω βαλει μεσα,ενω βρισκεται και σε μια Samsung που πιανει απο πισω και γυριζει πιανοντας το τζαμι στις ακρες,εχοντας πολυκαρμπονειτ στο πισω μερος.(Την εχω παρει απο Extreme mobile με 17€). Για να χωρεσει μαλιστα,μιας και ειναι ελαστικη αυτη η "τσεπη",την εχω τραβηξει απο τα πλαγια,ωστε να φαρδυνει λιγο. Μια χαρα δουλευει το συστημα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εγω εχω παρει μια θηκη στυλ τσεπης,και το εχω βαλει μεσα,ενω βρισκεται και σε μια Samsung που πιανει απο πισω και γυριζει πιανοντας το τζαμι στις ακρες,εχοντας πολυκαρμπονειτ στο πισω μερος.(Την εχω παρει απο Extreme mobile με 17€). Για να χωρεσει μαλιστα,μιας και ειναι ελαστικη αυτη η "τσεπη",την εχω τραβηξει απο τα πλαγια,ωστε να φαρδυνει λιγο. Μια χαρα δουλευει το συστημα. Ομοίως. Έχω κι εγώ την polycarbonate της Samsung και μια Shocksock μαλακή που το βάζω για να μην το έχω έννοια σε τσάντες κλπ. Και είναι μια χαρά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts