QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχετε να προτεινετε καλα screen protectors απο Ελληνικα μαγαζια? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-Screen-protector-x2-temachia-Matte-Antifingerprint-Prostateytiko-film-othonis.719213.html Αυτό έχω εγώ και είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-Screen-protector-x2-temachia-Matte-Antifingerprint-Prostateytiko-film-othonis.719213.html Αυτό έχω εγώ και είναι πολύ καλό. Κι εγώ το αντίστοιχο σε Ultra clear από αυτό το μαγαζί και επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένη. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για ένα πρόβλημα που είχα με την micro sd. Αρκετά συχνά ανοίγοντας το κινητό μου έβγαζε μήνυμα ότι η κάρτα αποσυνδεθηκε και στο καπάκι ότι την ξανά έκανε mount. Έχω μια SanDisk 32αρα, την κλασσικη class 10. Εχθες μου εβγαλε ότι πρέπει να φορμάρω την κάρτα και γενικά σταμάτησε να την βλέπει. Πλέον η κάρτα δεν δουλεύει ούτε στο pc, δεν την βλέπει. Ψαχνοντας στο xda βρηκα αρκετους με το ίδιο πρόβλημα, με το που ανοίγουν την οθόνη να εμφανίζει την κάρτα αποσυνδεμενη και αρκετοι που η κάρτα τα έφτυσε στο τελος. Ολα αυτα σε note και s3. Μοιάζει ότι δεν έχει να κάνει με ελαττωματικες κάρτες αλλα με κάτι που το προκαλεί το κινητό (κάποιοι έχουν αλλάξει 2 και 3 καρτες). Θα γυρισω την κάρτα μου να αλλαχθεί στην εγγύηση και ελπίζω να μην εμφανιστεί και ξανά στην επόμενη. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Ξεκινάει με αποσυνδέσεις της κάρτας και σε πολλές περιπτώσεις η κάρτα βγαίνει off μετά από λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για ένα πρόβλημα που είχα με την micro sd. Αρκετά συχνά ανοίγοντας το κινητό μου έβγαζε μήνυμα ότι η κάρτα αποσυνδεθηκε και στο καπάκι ότι την ξανά έκανε mount. Έχω μια SanDisk 32αρα, την κλασσικη class 10. Εχθες μου εβγαλε ότι πρέπει να φορμάρω την κάρτα και γενικά σταμάτησε να την βλέπει. Πλέον η κάρτα δεν δουλεύει ούτε στο pc, δεν την βλέπει. Ψαχνοντας στο xda βρηκα αρκετους με το ίδιο πρόβλημα, με το που ανοίγουν την οθόνη να εμφανίζει την κάρτα αποσυνδεμενη και αρκετοι που η κάρτα τα έφτυσε στο τελος. Ολα αυτα σε note και s3. Μοιάζει ότι δεν έχει να κάνει με ελαττωματικες κάρτες αλλα με κάτι που το προκαλεί το κινητό (κάποιοι έχουν αλλάξει 2 και 3 καρτες). Θα γυρισω την κάρτα μου να αλλαχθεί στην εγγύηση και ελπίζω να μην εμφανιστεί και ξανά στην επόμενη. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Ξεκινάει με αποσυνδέσεις της κάρτας και σε πολλές περιπτώσεις η κάρτα βγαίνει off μετά από λίγο καιρό. Αυτό είναι το μήνυμα που ανέβασα στις 27/12 "Χρόνια πολλά σε όλους, μόλις αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση. Έχω μια sandisk 32g που δούλευε κανονικά μέχρι σήμερα. Ξαφνικά το κινητό δεν την βλέπει αλλά ούτε και ο υπολογιστής μεσω αντάπτορα ή κινητού. Δεν μπορώ να κάνω Mount αλλά ούτε και format μέσω CWM.... Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να γίνει για να μπορέσω να σώσω τα δεδομένα μου? Ευχαριστώ" Όπως βλέπεις σε εμένα δεν είχε προεόρτια, μπήκε κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Μου το έκανε και σε άλλη κάρτα της sandisk, ενώ σε μια samsung που έχω πολύ καιρο δεν εμφάνισε κάποιο προβλημα (προς το παρόν). Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα αν ευθύνεται το κινητό ή καποιες ελλατωματικές παρτίδες καρτών. Αν σε κάποια sites στο εξωτερικό αναφέρονται και οι κάρτες απο τις οποίες αρκετε΄ς είναι sandisk. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας και δεν σημαίνει ότι όλες sandisk καποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα εμφανίσουν το πρόβλημα αυτό. Τα σημαντικότερο προβλήμα είναι στην ανάκτηση των δεδομένων από την κάρτα στο οποίο ακόμη δεν μπόρεσα να βρω λύση, πέρα από το να στείλω την κάρτα σε εταιρείες ανάκτησης δεδομένων μαζί με το μπλοκ επιταγών ή το βιβλιάριο καταθέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Συμφωνώ! Τa plantronics είναι κορυφή. Το voyager legend έχει κάποιες λειτουργίες φωνητικές παραπάνω, μάλλον άχρηστες για κατάλογο επαφών στα ελληνικά, κατά τα άλλα είναι σχεδόν ταυτόσημο με το voyager HD! Όμως το πρώτο δεν έχει usb φορτιστή, ενώ το δεύτερο έχει, συνεπώς αν ξεχάσεις τον φορτιστή ξεχνάς το πρώτο, ενώ το HD φορτίζει οπουδήποτε με οποιονδήποτε usb φορτιστή ...Δεν καταλαβαίνω γιατί το αλλάξανε! Μέχρι τώρα συνεργάζεται άριστα με το note 2 (υπάρχει και app μπαταρίας) Το M1100 (Savor) που χρησιμοποιώ δεν έχει κάνει ποτέ αποσύνδεση, η ποιότητα του ήχου είναι άριστη, οι φωνητικές εντολές για απόρριψη ή αποδοχή της κλήσης υποστηρίζονται από τη συσκευή και οι εφαρμογές της Plantronics (MyHeadset, Find My Headset, Headset Battery Meter) δουλεύουν κανονικά στην 4.1.1.:) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ένα της sony το έρχεται δει που συνδέεται με δύο τηλέφωνα και έχει κάρτα μνήμης για τραγούδια και ραδιόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Πριν λίγο καιρό είχα γράψει για ένα πρόβλημα που είχα με την micro sd. Αρκετά συχνά ανοίγοντας το κινητό μου έβγαζε μήνυμα ότι η κάρτα αποσυνδεθηκε και στο καπάκι ότι την ξανά έκανε mount. Έχω μια SanDisk 32αρα, την κλασσικη class 10. Εχθες μου εβγαλε ότι πρέπει να φορμάρω την κάρτα και γενικά σταμάτησε να την βλέπει. Πλέον η κάρτα δεν δουλεύει ούτε στο pc, δεν την βλέπει. Ψαχνοντας στο xda βρηκα αρκετους με το ίδιο πρόβλημα, με το που ανοίγουν την οθόνη να εμφανίζει την κάρτα αποσυνδεμενη και αρκετοι που η κάρτα τα έφτυσε στο τελος. Ολα αυτα σε note και s3. Μοιάζει ότι δεν έχει να κάνει με ελαττωματικες κάρτες αλλα με κάτι που το προκαλεί το κινητό (κάποιοι έχουν αλλάξει 2 και 3 καρτες). Θα γυρισω την κάρτα μου να αλλαχθεί στην εγγύηση και ελπίζω να μην εμφανιστεί και ξανά στην επόμενη. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Ξεκινάει με αποσυνδέσεις της κάρτας και σε πολλές περιπτώσεις η κάρτα βγαίνει off μετά από λίγο καιρό. Αυτό είναι το μήνυμα που ανέβασα στις 27/12 "Χρόνια πολλά σε όλους, μόλις αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση. Έχω μια sandisk 32g που δούλευε κανονικά μέχρι σήμερα. Ξαφνικά το κινητό δεν την βλέπει αλλά ούτε και ο υπολογιστής μεσω αντάπτορα ή κινητού. Δεν μπορώ να κάνω Mount αλλά ούτε και format μέσω CWM.... Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να γίνει για να μπορέσω να σώσω τα δεδομένα μου? Ευχαριστώ" Όπως βλέπεις σε εμένα δεν είχε προεόρτια, μπήκε κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Μου το έκανε και σε άλλη κάρτα της sandisk, ενώ σε μια samsung που έχω πολύ καιρο δεν εμφάνισε κάποιο προβλημα (προς το παρόν). Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα αν ευθύνεται το κινητό ή καποιες ελλατωματικές παρτίδες καρτών. Αν σε κάποια sites στο εξωτερικό αναφέρονται και οι κάρτες απο τις οποίες αρκετε΄ς είναι sandisk. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας και δεν σημαίνει ότι όλες sandisk καποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα εμφανίσουν το πρόβλημα αυτό. Τα σημαντικότερο προβλήμα είναι στην ανάκτηση των δεδομένων από την κάρτα στο οποίο ακόμη δεν μπόρεσα να βρω λύση, πέρα από το να στείλω την κάρτα σε εταιρείες ανάκτησης δεδομένων μαζί με το μπλοκ επιταγών ή το βιβλιάριο καταθέσεων. Απλά να αναφέρω ότι μου έχει τύχει κι εμένα θέμα με μια 16 GB microSD της SanDisk, όχι με το Note II αλλά με το HTC HD2 που είχα παλιότερα. Στην αρχή δούλευε καλά, μετά παρατηρούσα αλλοιώσεις στα αρχεία (τραγούδια κτλ.) και στο τέλος πέθανε τελείως (δεν αναγνωριζόταν ούτε απ' το HD2 ούτε απ' το PC). Την πήγα πίσω στο e-Shop απ' όπου την είχα πάρει και μου έδωσαν καινούρια χωρίς να μου φέρουν καμία αντίρρηση. Νομίζω ότι αυτές οι κάρτες καλύπτονται από εγγύηση εφ' όρου ζωής. Edited January 9, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το M1100 (Savor) που χρησιμοποιώ δεν έχει κάνει ποτέ αποσύνδεση, η ποιότητα του ήχου είναι άριστη, οι φωνητικές εντολές για απόρριψη ή αποδοχή της κλήσης υποστηρίζονται από τη συσκευή και οι εφαρμογές της Plantronics (MyHeadset, Find My Headset, Headset Battery Meter) δουλεύουν κανονικά στην 4.1.1.:) Ωραίο το battery meter, δεν το είχα δει! Είχα συνηθίσει με την ένδειξη στη θήκη του 975 που είχα και ήταν το μόνο που μου έλειπε. Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις όσο το έχω χρησιμποποιήσει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Για τον γαλαξια σ 3 μινι πια θηκη προτεινεται? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ένα της sony το έρχεται δει που συνδέεται με δύο τηλέφωνα και έχει κάρτα μνήμης για τραγούδια και ραδιόφωνο? εννοείς μάλλον αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/2134956/Sony-Smart-Wireless-Headset-Pro-MW1.html?keyphrase=Sony+Smart+Wireless+Headset+Pro Sony Smart Wireless Headset Pro το έχω πάρει και όντως αξίζει τα λεφτά του είναι με οθόνη και βλέπεις ποιος σε καλεί βλέπεις ειδοποιήσεις από sms από facebook αναπάντητες , e-mail κτλ πάρτο με κλειστά μάτια είναι πολύ καλό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Αυτό είναι το μήνυμα που ανέβασα στις 27/12 "Χρόνια πολλά σε όλους, μόλις αντιμετώπισα ένα σημαντικό πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση. Έχω μια sandisk 32g που δούλευε κανονικά μέχρι σήμερα. Ξαφνικά το κινητό δεν την βλέπει αλλά ούτε και ο υπολογιστής μεσω αντάπτορα ή κινητού. Δεν μπορώ να κάνω Mount αλλά ούτε και format μέσω CWM.... Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να γίνει για να μπορέσω να σώσω τα δεδομένα μου? Ευχαριστώ" Όπως βλέπεις σε εμένα δεν είχε προεόρτια, μπήκε κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Μου το έκανε και σε άλλη κάρτα της sandisk, ενώ σε μια samsung που έχω πολύ καιρο δεν εμφάνισε κάποιο προβλημα (προς το παρόν). Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα αν ευθύνεται το κινητό ή καποιες ελλατωματικές παρτίδες καρτών. Αν σε κάποια sites στο εξωτερικό αναφέρονται και οι κάρτες απο τις οποίες αρκετε΄ς είναι sandisk. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας και δεν σημαίνει ότι όλες sandisk καποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα εμφανίσουν το πρόβλημα αυτό. Τα σημαντικότερο προβλήμα είναι στην ανάκτηση των δεδομένων από την κάρτα στο οποίο ακόμη δεν μπόρεσα να βρω λύση, πέρα από το να στείλω την κάρτα σε εταιρείες ανάκτησης δεδομένων μαζί με το μπλοκ επιταγών ή το βιβλιάριο καταθέσεων. Πρεπει να εχουμε διαβασει λογικα τα ιδια θεματα που αφορουν το προβλημα αυτο. Δυστυχως δεν πετυχα σε καποιο απο αυτα να καταλληγουν σε συμπερασμα του τι φταιει. Εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι ειναι με sandisk, αλλα και παλι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα γιατι ετσι κι αλλιως οι συντριπτικη πλειοψηφια νομιζω sandisk παιρνουν. Αυτο που με ανησυχει ειναι που υπαρχουν υποψιες για την ιδια την συσκευη (S3 και Note 1/2). Καποιοι εγραφαν οτι αναπτυσει μεγαλες θερμοκρασιες το σημειο αυτο του κινητου, εγω δεν το εχω τσεκάρει. Και πες οτι παω τωρα, μου την αλλαζουν οι ανθρωποι και παθαίνω το ίδιο με την επόμενη σε 1-2 μήνες, οπως εχουν παθει κάποιοι. Δεν είναι δουλειά αυτή. Το βρισκω πολυ ασχημο γιατι αντε τωρα να αποδειξεις (και σε ποιον) τι προβλημα εχειτο κινητο. Στην δουλεια μου βασιζομαι σε καρτες CF κυριως αλλα και SD (φωτογραφος). Καρτες που εχουν κανει εκατονταδες χιλιαδες εγγραφες και υπο ολες τις συνθηκες, και ακομα ενα fail δεν μου εχει κατσει (χτυπαω ξυλο). Ε δεν γινεται τωρα μια καρτουλα που κανει ζωαρα μεσα στο note να βγαινει off απο το πουθενα. Και δεν ετυχε....συμβαινει σε πολυ κοσμο το ιδιο πραγμα. Τι να πω... Edited January 9, 2013 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Πρεπει να εχουμε διαβασει λογικα τα ιδια θεματα που αφορουν το προβλημα αυτο. Δυστυχως δεν πετυχα σε καποιο απο αυτα να καταλληγουν σε συμπερασμα του τι φταιει. Εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι ειναι με sandisk, αλλα και παλι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα γιατι ετσι κι αλλιως οι συντριπτικη πλειοψηφια νομιζω sandisk παιρνουν. Αυτο που με ανησυχει ειναι που υπαρχουν υποψιες για την ιδια την συσκευη (S3 και Note 1/2). Καποιοι εγραφαν οτι αναπτυσει μεγαλες θερμοκρασιες το σημειο αυτο του κινητου, εγω δεν το εχω τσεκάρει. Και πες οτι παω τωρα, μου την αλλαζουν οι ανθρωποι και παθαίνω το ίδιο με την επόμενη σε 1-2 μήνες, οπως εχουν παθει κάποιοι. Δεν είναι δουλειά αυτή. Το βρισκω πολυ ασχημο γιατι αντε τωρα να αποδειξεις (και σε ποιον) τι προβλημα εχειτο κινητο. Στην δουλεια μου βασιζομαι σε καρτες CF κυριως αλλα και SD (φωτογραφος). Καρτες που εχουν κανει εκατονταδες χιλιαδες εγγραφες και υπο ολες τις συνθηκες, και ακομα ενα fail δεν μου εχει κατσει (χτυπαω ξυλο). Ε δεν γινεται τωρα μια καρτουλα που κανει ζωαρα μεσα στο note να βγαινει off απο το πουθενα. Και δεν ετυχε....συμβαινει σε πολυ κοσμο το ιδιο πραγμα. Τι να πω... Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά στην ιστορία με τη 16 GB SanDisk που αναφέρω στο προηγούμενό μου post είχα παρατηρήσει ότι όταν αντέγραφα σε αυτήν συνεχόμενα πολλά GB δεδομένων (όπου έπρεπε να περιμένω αρκετά λεπτά για να τελειώσει η αντιγραφή), η κάρτα θερμαινόταν πάρα πολύ, σε σημείο που δεν μπορούσα να την ακουμπήσω. Μάλιστα όταν την ακούμπησα την πρώτη φορά τρόμαξα και μου έκανε έγκαυμα στο δάχτυλο. Η κάρτα ήταν μέσα σε έναν μικρό USB card reader της SanDisk, που ήταν ο αυθεντικός που ήρθε με αυτήν. Δεν ξέρω αν η κάρτα ζεσταινόταν τόσο πολύ και μέσα στη συσκευή. Πάντως πιστεύω πως είναι αδύνατο να μπορέσει η κάρτα να αντέξει τέτοιες θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιαυτό και κάηκε... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 εννοείς μάλλον αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/2134956/Sony-Smart-Wireless-Headset-Pro-MW1.html?keyphrase=Sony+Smart+Wireless+Headset+Pro Sony Smart Wireless Headset Pro το έχω πάρει και όντως αξίζει τα λεφτά του είναι με οθόνη και βλέπεις ποιος σε καλεί βλέπεις ειδοποιήσεις από sms από facebook αναπάντητες , e-mail κτλ πάρτο με κλειστά μάτια είναι πολύ καλό Ναι φίλε μου αυτό λέω μου αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται να κάνει φοβερή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχει να προτείνει κάποιος φίλος ένα Bluetooth , με clip on, ένα ακουστικό κατά προτίμηση, του οποίου η χρήση να έχει δοκιμαστεί με note 2 και να είναι ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχει να προτείνει κάποιος φίλος ένα Bluetooth , με clip on, ένα ακουστικό κατά προτίμηση, του οποίου η χρήση να έχει δοκιμαστεί με note 2 και να είναι ευχαριστημένος? Εγώ έχω να προτείνω αυτό : http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-compatible-Eternity-II-NoiseHush-n450-Bluetooth-Headset-/190769629524?pt=PDA_Accessories&hash=item2c6ac18954 το οποίο το έχω από τον Οκτώβρη και είμαι όχι απλώς ευχαριστημένος... Το συστήνω ως ότι καλύτερο υπάρχει και θα μπορούσατε να αγοράσετε... Είναι σούπερ... Διάρκεια μπαταρίας, ποιότητα κλήσεων, δυνατό ακουστικό, δεν αποσυνδέεται ποτέ (μα ποτέ όμως) και βγαίνει γύρω στα 16 €. Έξυπνη αγορά. ΥΓ Α και το σπουδαιότερο: Είναι το ελαφρύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Με 6,4 γραμμάρια βάρος, χωρίς υπερβολή, ξεχνάς ότι το φοράς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Εγώ έχω να προτείνω αυτό : http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-compatible-Eternity-II-NoiseHush-n450-Bluetooth-Headset-/190769629524?pt=PDA_Accessories&hash=item2c6ac18954 το οποίο το έχω από τον Οκτώβρη και είμαι όχι απλώς ευχαριστημένος... Το συστήνω ως ότι καλύτερο υπάρχει και θα μπορούσατε να αγοράσετε... Είναι σούπερ... Διάρκεια μπαταρίας, ποιότητα κλήσεων, δυνατό ακουστικό, δεν αποσυνδέεται ποτέ (μα ποτέ όμως) και βγαίνει γύρω στα 16 €. Έξυπνη αγορά. ΥΓ Α και το σπουδαιότερο: Είναι το ελαφρύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Με 6,4 γραμμάρια βάρος, χωρίς υπερβολή, ξεχνάς ότι το φοράς... Με αυτό μπορείς να βλέπεις YouTube πχ και να ακούς μόνο στο bluetooth ? Φορτίζει με τον φορτιστή του Note 2 ?.Έχει καμιά ενδειξη ότι έχεις κλήση η μήνυμα που δεν το άκουσες όταν χτύπησε η όταν σου έστειλαν μήνυμα? Συνδέεται με πόσες συσκευές? Edited January 10, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.. Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο?? http://www.ebay.com/itm/New-Gold-4200mAh-High-Capacity-Battery-for-SamSung-Galaxy-Note2-II-N7100-/290825635244?pt=PDA_Accessories&hash=item43b68f05ac http://www.ebay.com/itm/8500mAh-Extended-Battery-Back-Case-Cover-For-Samsung-N7100-Galaxy-Note-II-2-/170933592938?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cc6fa36a http://www.ebay.com/itm/6500mAh-Extended-Battery-black-Case-charger-for-Samsung-Galaxy-note-2-II-N7100-/321028331291?pt=PDA_Accessories&hash=item4abec7971b κτλπ.... Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Εγώ έχω να προτείνω αυτό : http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-compatible-Eternity-II-NoiseHush-n450-Bluetooth-Headset-/190769629524?pt=PDA_Accessories&hash=item2c6ac18954 το οποίο το έχω από τον Οκτώβρη και είμαι όχι απλώς ευχαριστημένος... Το συστήνω ως ότι καλύτερο υπάρχει και θα μπορούσατε να αγοράσετε... Είναι σούπερ... Διάρκεια μπαταρίας, ποιότητα κλήσεων, δυνατό ακουστικό, δεν αποσυνδέεται ποτέ (μα ποτέ όμως) και βγαίνει γύρω στα 16 €. Έξυπνη αγορά. ΥΓ Α και το σπουδαιότερο: Είναι το ελαφρύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Με 6,4 γραμμάρια βάρος, χωρίς υπερβολή, ξεχνάς ότι το φοράς... Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να απαντήσεις αλλά αυτό που μου προτείνεις δεν είναι με clip on.Έχω Bluetooth τέτοιου τύπου αλλά επειδή δεν μπορώ να το έχω συνεχώς στο αυτί μου, με το βάλε-βγάλε μου έχει πέσει πολλές φορές κάτω και επιπλέον όταν το έβγαζα από το αυτί έπρεπε να το κρατάω στο χέρι μου γιατί πολλές φορές που το έβαζα σε τσέπες είχε τύχει να πατηθεί το πλήκτρο απάντησης κατά λάθος με αποτέλεσμα να καλέσει τον τελευταίο αριθμό εν άγνοια μου.Πέρα από όλα αυτά, στην παρούσα φάση είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω κάτι με clip on.Έχω βρει το Samsung HM1500 αλλά θέλω να δω μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει και κάτι άλλο. Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.. Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο?? http://www.ebay.com/itm/New-Gold-4200mAh-High-Capacity-Battery-for-SamSung-Galaxy-Note2-II-N7100-/290825635244?pt=PDA_Accessories&hash=item43b68f05ac http://www.ebay.com/itm/8500mAh-Extended-Battery-Back-Case-Cover-For-Samsung-N7100-Galaxy-Note-II-2-/170933592938?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cc6fa36a http://www.ebay.com/itm/6500mAh-Extended-Battery-black-Case-charger-for-Samsung-Galaxy-note-2-II-N7100-/321028331291?pt=PDA_Accessories&hash=item4abec7971b κτλπ.... Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο, απλά για να σου είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και αν θα ρίσκαρα να το δοκιμάσω σε τόσο ακριβό κινητό.Εγώ στην θέση σου θα έδινα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα μια δεύτερη original μαζί με έναν dock φορτιστή.Θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο και δεν θα εμένα στιγμή χωρίς τηλέφωνο.Εκτός αυτού η δεύτερη και η τρίτη που έβαλες, έχω την εντύπωση ότι με το καπάκι που έχουν φουσκώνουν πολύ την πλάτη του κινητού δείχνοντας το τεράστιο. Edited January 10, 2013 by agelos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-case-samsung-galaxy-note-ii-samsunggnote2str-diafanes/prod3410049pp/ Εχει παρει κάνεις την συγκεκριμένη; καλύπτει και το ασημί πλαϊνό; Δηλαδή μπορώ να το αφήσω ανάποδα χωρίς προβλήματα; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-case-samsung-galaxy-note-ii-samsunggnote2str-diafanes/prod3410049pp/ Εχει παρει κάνεις την συγκεκριμένη; καλύπτει και το ασημί πλαϊνό; Δηλαδή μπορώ να το αφήσω ανάποδα χωρίς προβλήματα; Ναι το καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ναι το καλύπτει. Έχει μαζί και μεμβράνη; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Πρεπει να εχουμε διαβασει λογικα τα ιδια θεματα που αφορουν το προβλημα αυτο. Δυστυχως δεν πετυχα σε καποιο απο αυτα να καταλληγουν σε συμπερασμα του τι φταιει. Εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι ειναι με sandisk, αλλα και παλι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα γιατι ετσι κι αλλιως οι συντριπτικη πλειοψηφια νομιζω sandisk παιρνουν. Αυτο που με ανησυχει ειναι που υπαρχουν υποψιες για την ιδια την συσκευη (S3 και Note 1/2). Καποιοι εγραφαν οτι αναπτυσει μεγαλες θερμοκρασιες το σημειο αυτο του κινητου, εγω δεν το εχω τσεκάρει. Και πες οτι παω τωρα, μου την αλλαζουν οι ανθρωποι και παθαίνω το ίδιο με την επόμενη σε 1-2 μήνες, οπως εχουν παθει κάποιοι. Δεν είναι δουλειά αυτή. Το βρισκω πολυ ασχημο γιατι αντε τωρα να αποδειξεις (και σε ποιον) τι προβλημα εχειτο κινητο. Στην δουλεια μου βασιζομαι σε καρτες CF κυριως αλλα και SD (φωτογραφος). Καρτες που εχουν κανει εκατονταδες χιλιαδες εγγραφες και υπο ολες τις συνθηκες, και ακομα ενα fail δεν μου εχει κατσει (χτυπαω ξυλο). Ε δεν γινεται τωρα μια καρτουλα που κανει ζωαρα μεσα στο note να βγαινει off απο το πουθενα. Και δεν ετυχε....συμβαινει σε πολυ κοσμο το ιδιο πραγμα. Τι να πω... Διάβασα ότι υπάρχει γενικά πρόβλημα στις SDXC σε S3 & NoteI/II. H SanDisk το διόρθωσε από τις παρτίδες μετά τον Δεκέμβρη του 2012. Άρα προσοχή σε ότι κυκλοφορεί και είναι παλιότερο. Ειδικά κάτι προσφορές που θα δείτε σε ηλεκτρονικά μαγαζιά (και ebay/Amazon), θα πρέπει να έχουν τις παλιές παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα σας, έχει κανείς υπ' όψιν του θήκη για Note II σε χρώμα γκρι τύπου σιλικόνης ή μαλακού πλαστικού η οποία να είναι όσο πιο λεπτη γίνεται και να είναι και ελαστική? Δηλαδή κάτι σαν αυτή αλλά να είναι πιο μαλακή και κυρίως πιο λεπτή ώστε να προσθέτει τον ελάχιστο δυνατό όγκο. Ο λόγος που ψάχνω για τέτοια θήκη είναι γιατί αυτό το γυαλιστερό πλαστικό που επέλεξε η samsung γλιστράει πολύ από το χέρι και γίνεται ενοχλητικό και επικίνδυνο. Ψάχνοντας για θήκη σαν την κλασσική της Nokia για τα δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα σας, έχει κανείς υπ' όψιν του θήκη για Note II σε χρώμα γκρι τύπου σιλικόνης ή μαλακού πλαστικού η οποία να είναι όσο πιο λεπτη γίνεται και να είναι και ελαστική? Δηλαδή κάτι σαν αυτή αλλά να είναι πιο μαλακή και κυρίως πιο λεπτή ώστε να προσθέτει τον ελάχιστο δυνατό όγκο. Ο λόγος που ψάχνω για τέτοια θήκη είναι γιατί αυτό το γυαλιστερό πλαστικό που επέλεξε η samsung γλιστράει πολύ από το χέρι και γίνεται ενοχλητικό και επικίνδυνο. Ψάχνοντας για θήκη σαν την κλασσική της Nokia για τα δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ :) εγω παρηγγειλα απο ebay Αγγλιας μια τετοια, παχους 3mm , διαφανη σιλικονης, ομως από Σαββατο, ακόμα να εμφανιστεί... υπομονη ακόμα μερικες ημερες, τι να κανουμε... επισης κ εγω σκεφτηκα να το παχαινει οσο το δυνατος λιγοτερο, αλλα το οτι σχεδον σε ολες τις θηκες το σημειο της καμερας ειναι απροστατευτο, με αγχωνει ιδιαιτερως... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Διάβασα ότι υπάρχει γενικά πρόβλημα στις SDXC σε S3 & NoteI/II. H SanDisk το διόρθωσε από τις παρτίδες μετά τον Δεκέμβρη του 2012. Άρα προσοχή σε ότι κυκλοφορεί και είναι παλιότερο. Ειδικά κάτι προσφορές που θα δείτε σε ηλεκτρονικά μαγαζιά (και ebay/Amazon), θα πρέπει να έχουν τις παλιές παρτίδες. Μη μας λες τέτοια τώρα... Και τι θα γίνει με εμάς που σκάσαμε 72 € για να την πάρουμε; Μας την αλλάζουν; Έχεις κάποιο link για αυτό που λες; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts