achillesgk Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αυτές που σου πρότεινα είναι καλύτερες. Την original την είχε και το extreme-mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπερα, μηπως εχει καποιος το νοτε 2 με θηκη otterbox commuter και χρησιμοποιει και smart dock; θελω να παραγγειλω το smart dock αλλα φοβαμαι οτι με την θηκη δεν θα καθεται στο βυσμα. Ειχα διαβασει πριν μερικους μηνες οτι καποιος το ειχε 'γδυσει' το dock για να χωραει το τηλεφωνο με την θηκη, αλλα δεν μου αρεσει και πολυ σαν ιδεα. Μηπως υπαρχει κατι σαν ανταπτορας ή προεκταση για το βυσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπερα, μηπως εχει καποιος το νοτε 2 με θηκη otterbox commuter και χρησιμοποιει και smart dock; θελω να παραγγειλω το smart dock αλλα φοβαμαι οτι με την θηκη δεν θα καθεται στο βυσμα. Ειχα διαβασει πριν μερικους μηνες οτι καποιος το ειχε 'γδυσει' το dock για να χωραει το τηλεφωνο με την θηκη, αλλα δεν μου αρεσει και πολυ σαν ιδεα. Μηπως υπαρχει κατι σαν ανταπτορας ή προεκταση για το βυσμα; http://www.ebay.com/itm/Black-USB-2-0-Micro-B-Female-to-Mini-B-Male-5-Pins-Adapter-Connector-Converter-/231005739998?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35c903dbde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 http://www.ebay.com/itm/Black-USB-2-0-Micro-B-Female-to-Mini-B-Male-5-Pins-Adapter-Connector-Converter-/231005739998?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item35c903dbde Αυτο που προτεινεις μετατρεπει το micro usb σε mini. Δεν θα ταιριαζει στο βυσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αυτό είμαι σίγουρος σου κάνει http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-B-Male-To-Female-M-F-Charging-Cable-Adapter-Extension-Extender-Cord-LG-/251247237631?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3a7f8099ff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Tempered/Hardened Glass screen protector (+) Το S-pen δουλεύει τέλεια. (+) Η αίσθηση είναι ακριβώς σαν την πραγματική οθόνη. (+) Χαράζει τόσο δύσκολα όσο η πραγματική οθόνη. Άρα δεν χαράζει και δείχνει σταθερά καινούριο. (+) Προσφέρει άριστη προστασία από θραύση οθόνης. σε βίντεο το βαρεθήκαμε με σφυρί, θρυμματίζεται η προστασία αλλά όχι η οθόνη. (+) Κολλάει-Ξεκολλάει όπως η ζελατίνα, δεν αφήνει ίχνη. (+) Δεν κάνει φουσκάλες στο εσωτερικό, όσες υπάρξουν στην τοποθέτηση εξαφανίζονται σε μερικές ώρες. (-) Είναι παχύ (4mm). Η mimeusa δινει και αυτοκόλλητο metal button (πανέμορφο) για να έρθει το κεντρικό κουμπί στο ίδιο επίπεδο. (-) Είναι σκληρό. Αυτο που πήρα εγώ, τέλεια συμμετρικά να το τοποθετήσεις, περιμετρικά στα πλαϊνά και κάτω αφήνει περίπου 1-2mm που δεν κολλάει και οπτικά δεν φαίνεται όμορφο. Οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω σκληρότητας δεν ακολουθεί την κυρτoτητα που έχει η οθόνη στα άκρα. Αν και είναι μικρότερο από την οθόνη, ίσως να έπρεπε να είχε λίγα χιλιοστά ακόμα μικρότερες διαστασεις. (?) Δεν γνωρίζω αν μπορεί να αφαιρεθεί και ξανάτοποθετηθεί αν δεν μπορεί συμμετρικά στην πρώτη προσπάθεια, κάποιοι λένε ναι αλλά οι οδηγίες δεν έλεγαν και τέτοιο. Επειδή είναι άκαμπτο, στην τοποθέτηση ξεκολλας όλη την ζελατίνα στην επιφάνεια πρόσφυσης, το ευθυγραμμίζεις με την οθόνη στην μια άκρη, με πολύ προσοχή ακρίβεια, και το ακουμπάς πάνω στην οθόνη. Αποκτάει ισχυρή πρόσφυση αυτόματα. Βοηθάει πολύ: - να απλώνεις ζελατίνα κουζίνας στον πάγκο τοποθέτησης που λειτουργεί ηλεκτροστατικα για την σκόνη - να κάνεις την τοποθέτηση στο μπάνιο μετά από υδρατμούς για να έχει καταλαγιάσει η σκόνη - να έχεις καθαρίσει την οθόνη σχολαστικά (καθαρό, όχι μπλε, οινόπνευμα και πανάκι με μικρο-ινες) - να είσαι ακριβής στην ευθυγράμμιση για να μπορεί συμμετρικά - να είσαι γρήγορος στην ευθυγράμμιση για να μην κολλήσει σκόνη Εγώ πήρα ένα tempered glass (το δεύτερο στην λίστα) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καμία σχέση με τα screen protectors. Καμία αλλοίωση χρωμάτων, αίσθηση γυαλιού, δεν χαράσεται με τίποτα. Ανακάλυψα ένα μειονέκτημα που είναι συνδυασμός της ακαμψίας του όποιου tempered / hardened glass screen protector και της ανεπαίσθητης κυρτοτητας που έχει η οθόνη του note 2 περιμετρικά. Συγκεκριμένα η περιμετρική κυρτοτητα της οθόνης διαφέρει από note 2 σε note 2 (σε άλλη συσκευή λιγότερο και σε άλλη περισσότερο) και υποθέτω ότι οφείλεται στο πρεσαρισμα της οθονης στο πλαίσιο. Επειδή όμως τα glass screen protector είναι απολύτως επίπεδα και άκαμπτα, αδυνατούν να "ακολουθήσουν" την περιμετρική κυρτοτητα της οθόνης (σε αντίθεση με τις απλές ζελατινες). Το αποτέλεσμα είναι περιμετρικά το glass screen protector να αφήνει κάποια μόνο τμήματα σημαντικού μήκους (~5-50mm) και ελάχιστου πλάτους (~1-2mm) που δεν κολλάει στην οθόνη ... το οποίο πρακτικά είναι ασήμαντο, αλλά αισθητικά υπό φως είναι ορατό. Και επαναλαμβάνω ότι οφείλεται στην κυρτοτητα της οθόνης και όχι σε ελαττωματικά glass screen protectors. Επίσης κάποια glass screen protector όπως το mime έχουν μεγάλο πλάτος αφήνοντας ελάχιστο περιθώριο από το πλαίσιο. Άλλα glass screen protector όπως το παραπάνω από το eBay έχουν μικρότερο πλάτος και αφήνουν μεγαλύτερο περιθώριο από το πλαίσιο. Όσο μικρότερο το εν λόγω περιθώριο τόσο μεγαλύτερα σε μήκος και βάθος είναι τα τμήματα που μένουν "ακολλητα" δεδομένου ότι όσο πλησιάζουμε στο πλαίσιο τόσο καμπυλωνει η οθόνη. Σημειώνω ότι τα ανωτέρω τα λέω μετά από δοκιμή και των δύο παραπάνω glass screen protectors σε δύο note 2 που εμφάνιζαν διαφορετική κυρτοτητα στο όριο της οθόνης με το περίμετρικο πλαίσιο, το ένα μικρή, το άλλο μεγαλύτερη (και στις δύο συσκευές μη ορατή δια γυμνού οφθαλμού, αλλά έγινε αντιληπτή με την εφαρμογή των glass screen protectors). Αυτο που προσαπτω στις εταιρίες που πουλάνε glass screen protectors είναι ότι το ανωτέρω αναπόφευκτο κατασκευαστικό μειονέκτημα το αποσιωπούν συνειδητά! Προσωπικά, έχοντας επίγνωση των ανωτέρω, θα προτιμούσα και πάλι glass screen protector αντί ζελατίνας, λόγω των πλεονεκτημάτων που αναφέρω στο προηγούμενο quoted post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_sakis Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Εχει παρει κανεις το smart dock απο ebay φτηνααα; με κανα 30αρι; κ αν ναι δουλευει η τζαμπα τα λεφτα; Edited October 22, 2013 by dr_sakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο σε θήκη για Ν2? αν ναι, μήπως μπορεί να ποστάρει real life photo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Είναι μια θήκη που αποπειράται το note να iphonίζει. Δεν είναι προφανές αν το tempered glass είναι screen protector που έρχεται σε πλήρη επαφή με την οθόνη, ή αν απλώς κουμπωνει στην θήκη με συνέπεια προβλήματα παρόμοια με την otterbox που κάθε φορά που πατάς το καπάκι-οθόνη κάνει κλικ κλακ... Επίσης σε κάθε περίπτωση το μεταλλικό περίβλημα παρεμποδίζει την λήψη και μετάδοση ραδιοσυχνοτήτων με συνέπεια χειρότερο σήμα και συσκευή που αναγκάζεται να λειτουργεί σε υψηλότερη ισχύ που συνεπάγεται υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και περισσότερη ακτινοβολία για τον χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Παίδες Εγώ μετά τα τόσα θετικά σχόλια που διάβαζα όλο αυτό το διάστημα αγόρασα την manna στα 15 ευρώ από αμαζον και θα την φέρει μια φίλη που έτυχε να πάει Γερμανία. Όταν την παρέλαβε μου είπε πάρα πολύ ωραία και ποιοτική θήκη χωρίς η ίδια να ασχολείται γενικότερα με κινητά και θήκες.αναμένω να την δω και εγώ ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η leicke manna είναι εξαιρετική θήκη με καπάκι, την είχα 6 μήνες. Έχει όμως καπάκι. Και το καπάκι κρύβει την οθόνη. Και όλη η συσκευή μας είναι η οθόνη. Και κάθε φορά που θες να δεις κάτι, από την ώρα έως αν είχες κλήση, μήνυμα, ή ειδοποίηση, ως χρήστης "φορτώνεσαι" με την περιττή κίνηση να ανοίγεις-κλείνεις το καπάκι. Πφφφφ Πλέον έχω την ballistic που προσφέρει άριστη προστασία και αντιολισθητικο κράτημα. Και αντί για καπάκι έχω hardened / tempered glass screen protector που προστατεύει άριστα την οθόνη. Ναι μεν η θήκη είναι "λάστιχο" και μη-κυριλέ, όμως και η συσκευή προστατεύεται εξίσου καλά με manna και έχω συνεχή οπτική πρόσβαση σε οθόνη :-) Ο κάθε ένας με τους προτεραιότητες του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αγορασα 14 ευρω ενα φλιπ κοβερ απογνωστο τεχνολογικο σαιτ γνησιο οπως μου ειπε ο πωλητης ο οποιος ειχε καλες αξιολογησεις.Το θεμα ειναι οτι δε λεει να κουμποσει με τιποτα.Πιο πιθανο ειναι να σπασει το κινητο παρα να μπει αυτο το καπακι.Εχει τυχει σε κανεναν?Σιγουρα εμπλεξα με κινεζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχει κανείς το Sony SBH52 να δώσει εντυπώσεις? Λέω να το τσιμπήσω! Συγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί. Εάν ναι κάποιο λινκ pls. Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κανείς που να έχει το sony sbh52 bt? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έχει κανείς το Sony SBH52 να δώσει εντυπώσεις? Λέω να το τσιμπήσω! Συγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί. Εάν ναι κάποιο λινκ pls. Κανείς που να έχει το sony sbh52 bt? Υπάρχει ενότητα για τα Bluetooth φίλε.... http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια εχει κανεις γνωμη γι αυτη τη θηκη?http://www.youtube.com/watch?v=d4h37Np_t04&list=PLHaE4iUwMjnty3XZeZtOu5hAdb6mUr9w-&index=16 Επισης εχετε να προτεινετε καμια αλλη που να εχει χωρο να φαινεται εστω το led λαμπακι για να βλεπω αν ερχονται ειδοποιησεις και δευτερευοντως να εχει στηριγμα απο πισω για να στεκεται η συκσευη σε ορθια/πλαγια θεση? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια εχει κανεις γνωμη γι αυτη τη θηκη?http://www.youtube.com/watch?v=d4h37Np_t04&list=PLHaE4iUwMjnty3XZeZtOu5hAdb6mUr9w-&index=16 Επισης εχετε να προτεινετε καμια αλλη που να εχει χωρο να φαινεται εστω το led λαμπακι για να βλεπω αν ερχονται ειδοποιησεις και δευτερευοντως να εχει στηριγμα απο πισω για να στεκεται η συκσευη σε ορθια/πλαγια θεση? Την έχω σε μαύρη και είναι πολύ καλή. Για το led έκανα μια τρυπούλα με την πενσα που κανει τρύπες σε ζώνες και ειναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εμένα, αν και μου αρέσει πολύ, δεν με βόλεψε. Δεν έχει κορδόνι να τραβάει το κινητό με αποτέλεσμα να βγαίνει δύσκολα. Για on the go χρήση με δυσκολεύει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εμένα, αν και μου αρέσει πολύ, δεν με βόλεψε. Δεν έχει κορδόνι να τραβάει το κινητό με αποτέλεσμα να βγαίνει δύσκολα. Για on the go χρήση με δυσκολεύει. Η αλήθεια είναι οτι το βαλε-βγαλε δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Γιαυτό και την έχω κάνει πέρα και την χρησιμοποιώ σε ειδικές περιπτώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 θα ηθελα να μου προτεινεται απο το αγγλικο αμαζον : 1) Καλωδιο για usb otg (για να συνδεω φλασακια κατα κυριο λογο αλλα και πληκτρολογια-ποντικια) δοκιμασμενο που να δουλευει (αυτο μου αρεσε: http://www.amazon.co.uk/StarTech-com-Micro-USB-OTG-Adapter/dp/B00BFYH11Q/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1383000596&sr=1-3&keywords=usb+otg+adapter) 2) Eνα καλωδιο για να συνδεω το note με tv για να βλεπω τις ταινειες που εχω μεσα . Εδω μπερδευτηκα αρκετα , ειδα οτι πολλα δεν λειτουργουν και παιζει ρολο και η tv ? (εχω αυτη Samsung UE42F5000 - 42" και μια sony ) . Kατι να λειτουργει δοκιμασμενο παντως ¨Δ Αν μπορει καποιος γρηγορα θα του ειμουνα ευγνωμον γιατι βιαζομαι για την παραγκελια λογο μιας προσφορας σε ενα gaming mouse . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 otg ότι και να έχω βάλει πάνω δούλεψε. Εγώ έχω τώρα ένα απο ebay που πήρα 0.90 $. Για σύνδεση με την τηλεόραση δεν έχω γνώση για να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Για MHL adapter εγώ έχω πάρει αυτό αλλά από άλλο πωλητή με 8 ευρώ τελική. Παίζει άψογα σε LG και Samsung τηλεοράσεις που έχω με απλό hdmi καλώδιο. http://viewitem.eim.ebay.gr/For-Samsung-Galaxy-S3-SIII-Note-2-MHL-HDMI-HDTV-Adapter-MHL-11Pin-Cable-NEW/331041252443/item Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Με ασυρματους φορτιστές έχει μπλέξει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Υπολογίζε φόρτιση usb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ναι το ξέρω. Είδα τα output που δίνουν. Δε με ενοχλεί διοτι το θέλω είτε για το γραφείο είστε για τη κρεβατοκάμαρα. Με ενδιαφερει περισσότερο αν δουλεύουν καλά (με το έξτρα τσιπάκι που βάζεις) και αν εχει πάρει καποιος από εδώ για πρότερο έντιμο βίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts