Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνω αυτη τη θηκη
την εχει δει κανενας πουθενα??

Αυτη εχω σε ασπρη εδω και καιρο... αλλα πλεον την αλλαξα για 2 πραγματα. Ειναι παραπολυ σφυχτη και χρειαζεσαι 2 χερια για να βγαλεις απο μεσα το τηλεφωνο και με ζορι κιολας, καθως και να το βαλεις. Επισης μια μεγαλη βλακεια που εχουν κανει, ειναι το οτι δεν εχουν κανει καποιο ανοιγμα στην θηκη, εκει που ειναι το ηχειο και δεν ακουγεται οταν χτυπαει. Εγω αναγκάστηκα να την κοψω λιγο εκει που ειναι το ηχειο για να το ακουω. Φυσικα η ασπρη λερωνει πολυ ευκολα, αλλα ειναι και ασπρο το τηλεφωνο μου, και επειδη δεν εβρισκα μαυρη οταν την εψαχνα για να την παρω, πηρα την ασπρη. Φυσικα με αυτη την θηκη ειναι απολυτα προστατευμενο το τηλεφωνο και σε περιπτωση πτωσης, αν και δεν μου εχιε πεσει ποτε.

Σημερα μου ηρθε αυτη η θήκη, φαινεται ποιοτητικη, με σκληρο πλαστικο στις γωνιες και πισω, σε ωραια ποιοτητα. Ομως θεωρω οτι δεν ειναι για να το βγαζει συνεχεια απο την θηκη γιατι φοβαμαι για γρατζουνιες στις γωνιες. Δεν ξερω αν θα δημιουργησει σημαδια γιατι οπως εγραψα μολις σημερα ηρθε. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οταν θα θελω να το βαλω στην βαση του αυτοκινητου και θα πρεπει να το βγαλω απο την θηκη. Εχω και βαση φορτισης σπιτιου αλλα μαλλον πλεον θα το φορτιζω κατευθειαν με το καλωδιο για να μην το βαζω-βγαζω απο την θηκη.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα με την βαση φορτισης οκ. Εχει ενα εξτρα πλαστικο που ειναι ακριβως στα μετρα του τηλεφωνου και αλλαζει για αλλα μοντελα samsung, το εβγαλα και μπαινει το τηλεφωνο μαζι με την θηκη και καθεται και μια χαρα και φορτιζει κιολας!

• 2 weeks later...
Χρησιμοποιει καποιος ασυρματη φορτιση; Αξιζει ή τζαμπα τα λεφτα;

Εγω εχω μια στο Note 3,και ειναι μια χαρα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ο φορτιστης για το S4 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes/asyrmatos-fortistis-qi-samsung-galaxy-s4-samsung-ep-p100iewegww/prod4183410pp/ δεν δουλεψε σε μενα.

2 που πηρα απο ebay (1 με μπαταριες), ο μεν με μπαταριες φορτιζει με 460 ma ο δε αλλος απο 100=360 ma. Αυτο που ειναι ενοχλητικο ειναι οτι η φορτιση ειναι διακοπτωμενη.

Τωρα εγω το φορτιζω μεσα απο μια σχετικα χοντρη θηκη, και ισως γι' αυτο δεν δουλεψε η του S4.

Για τιμες ebay ειναι οκ.

Αλλα αν θες γρηγορη φορτιση τοτε μεσω καλωδιου για να πιασεις 1800 ma

Χρησιμοποιω κι εγω στο Note 3. Αξιζει τρελα και δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Απλα το ακουμπας πανω και φορτιζει αντι να εχεις το βαλε/βγαλε του φορτιστη. Θα μου πεις, σιγα τη δυσκολια να βαλεις το βυσμα. Οκ δεν ειναι, αλλα η ασυρματη φορτηση ειναι σαφως πιο βολικη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μπορει καποιος να μου πει τις διαστασεις της μπαταριας του Note 2 για να δω αν ταιριαζει σε ενα κινεζικο (οχι κλωνο Note) που εχω και δεν μπορω να βρω μπαταρια?

Μενει κανενας κοντα στο Βυρωνα να βρεθουμε αν γινεται,να δοκιμασω αν ταιριαζει?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Υπάρχει μπαταρία μεγαλύτερη από την εργοστασιακή για note II να μου προτείνετε?

Η anker έχει? Την θέλω για επαγγελματικη χρήση.

Υπάρχει μπαταρία μεγαλύτερη από την εργοστασιακή για note II να μου προτείνετε?

Η anker έχει? Την θέλω για επαγγελματικη χρήση.

http://geb.ebay.in/g/ImportHubViewItem?itemid=310726593480&ZeroLemon-Samsung-Galaxy-Note-2-9300mah-Extended-Battery-Black-TPU-Edge-Case

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ο πωλητής στο σύνδεσμο που παραθέτεις βέβαια στέλνει μόνο προς Ινδία!..

Το αναφέρω γιατί έχει καιρό που ψάχνω Zerolemon μπαταρία για τη δική μου συσκευή και κανένας δεν φαίνεται να στέλνει Ελλάδα.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ο πωλητής στο σύνδεσμο που παραθέτεις βέβαια στέλνει μόνο προς Ινδία!..

Το αναφέρω γιατί έχει καιρό που ψάχνω Zerolemon μπαταρία για τη δική μου συσκευή και κανένας δεν φαίνεται να στέλνει Ελλάδα.

http://www.ebay.com/itm/ZeroLemon-Samsung-Galaxy-Note-2-9300mah-Extended-Battery-White-TPU-Edge-Case-/111332641283

Πήρα αυτή τη θήκη, η οποία για τα λεφτά της (4,80 ευρω με μεταφορικά για Ολλανδία) είναι μια χαρά. Η απόρριψη/αποδοχή κλήσης με κλειστό το καπάκι παίζει κομπλέ. Ηρθε σε 4 εργάσιμες.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Πήρα αυτή τη θήκη, η οποία για τα λεφτά της (4,80 ευρω με μεταφορικά για Ολλανδία) είναι μια χαρά. Η απόρριψη/αποδοχή κλήσης με κλειστό το καπάκι παίζει κομπλέ. Ηρθε σε 4 εργάσιμες.

από τον ίδιο πήρα μπαταρία 3250 gold για το ν7000 και δείχνει πολύ καλή

καλησπερα φιλε μου. να σε ρωτησω για την θηκη αυτη.

υπαρχει προγραμμα για παραμετροποιηση της πανω οθονης; να βαλεις δηλαδη πληροφοριες που θες εσυ κτλ. πως δουλευει γενικα

και επισης, απο μπαταρια πως παει; εχει ανεβει η καταναλωση που ειναι συνεχεια ανοιχτη η οθονη;

Καλησπέρα, θέλω να πάρω αυτήν τη θήκη

Seidio Surface Case with Metal Kickstand Case and Holster Combo for Samsung Galaxy Note 2 - Black

την έχει πάρει κανείς?

Ο μόνος μου ενδιασμός είναι ότι ότι το kickstand συγκρατείται κλειστό με ένα μαγνητάκι.

Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει την οθόνη?

Καλησπέρα, θέλω να πάρω αυτήν τη θήκη

Seidio Surface Case with Metal Kickstand Case and Holster Combo for Samsung Galaxy Note 2 - Black

την έχει πάρει κανείς?

Ο μόνος μου ενδιασμός είναι ότι ότι το kickstand συγκρατείται κλειστό με ένα μαγνητάκι.

Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει την οθόνη?

Γιάννη όχι την οθόνη, αλλά πιθανόν να επηρεάζει το gps...

καλησπερα φιλε μου. να σε ρωτησω για την θηκη αυτη.

υπαρχει προγραμμα για παραμετροποιηση της πανω οθονης; να βαλεις δηλαδη πληροφοριες που θες εσυ κτλ. πως δουλευει γενικα

και επισης, απο μπαταρια πως παει; εχει ανεβει η καταναλωση που ειναι συνεχεια ανοιχτη η οθονη;

Νομίζω πως ναι,έχει σχετική εφαρμογή, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ, ούτε καν την έψαξα. Απλά ήθελα να βλέπω την ώρα και αν έχω ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίγω το καπάκι της θήκης, όπως αναγκαζόμουν να κάνω με την original flip cover. Με την εφαρμογή απλά εμφανιζεται η ώρα όπως δειχνουν οι φωτογραφίες.

Απ'όσο ξέρω δεν εχει μηχανισμό που να αναβει την οθόνη όταν ανοιγεις το καπάκι, αν αυτό εννοεις. Ετσι κι αλλιως ήθελα κάτι πολύ συγκεκριμένο,το οποίο και βρηκα. Το αστείο είναι ότι με 4,80 ευρω η θήκη έχει καλύτερη πλάτη από την original της Samsung που είχα αγοράσει με 25 ευρω (το 2012). Τραγωδία :p.

(btw είμαι γείτονας, αφού μεγάλωσα στην Κω από όπου και καταγομαι,αλλά πλέον μένω μόνιμα στην Ολλανδία: χαιρετισματα στα Δωδεκάνησα :) )

Edited by voithostyrempora

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Νομίζω πως ναι,έχει σχετική εφαρμογή, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ, ούτε καν την έψαξα. Απλά ήθελα να βλέπω την ώρα και αν έχω ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίγω το καπάκι της θήκης, όπως αναγκαζόμουν να κάνω με την original flip cover. Με την εφαρμογή απλά εμφανιζεται η ώρα όπως δειχνουν οι φωτογραφίες.

Απ'όσο ξέρω δεν εχει μηχανισμό που να αναβει την οθόνη όταν ανοιγεις το καπάκι, αν αυτό εννοεις. Ετσι κι αλλιως ήθελα κάτι πολύ συγκεκριμένο,το οποίο και βρηκα. Το αστείο είναι ότι με 4,80 ευρω η θήκη έχει καλύτερη πλάτη από την original της Samsung που είχα αγοράσει με 25 ευρω (το 2012). Τραγωδία :p.

(btw είμαι γείτονας, αφού μεγάλωσα στην Κω από όπου και καταγομαι,αλλά πλέον μένω μόνιμα στην Ολλανδία: χαιρετισματα στα Δωδεκάνησα :) )

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobius.sviewpluspro

Υπάρχει εφαρμογή που κάνει πιο πολλά κι απ την original s view...και ανοίγει την οθόνη, όποτε ανοίγεις το flip cover και την κλείνει μόλις το κλείνεις και γενικά τα πάντα...

Γιάννη όχι την οθόνη, αλλά πιθανόν να επηρεάζει το gps...

Το gps δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα, δεν το πολυχρησιμοποιώ, έχω και εξωτερικό bluetooth δέκτη.

Ανησυχώ με αυτά που διάβασα σε αυτό το topic για τα wacom και τους μαγνήτες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobius.sviewpluspro

Υπάρχει εφαρμογή που κάνει πιο πολλά κι απ την original s view...και ανοίγει την οθόνη, όποτε ανοίγεις το flip cover και την κλείνει μόλις το κλείνεις και γενικά τα πάντα...

Ευχαριστώ για την ενημερωση.Μόλις εγκατεστησα την πρώτη που λινκαρες (τη δωρεάν). Κάποιες φορές δουλεύει,κάποιες όχι :p.

Ευχαριστώ για την ενημερωση.Μόλις εγκατεστησα την πρώτη που λινκαρες (τη δωρεάν). Κάποιες φορές δουλεύει,κάποιες όχι :p.

Μήπως πρέπει να κάνεις καμία ρύθμιση για να δουλέψει σωστά; Δεν έχω το κινητό πια και δεν μπορώ να το δοκιμάσω...

Καλησπέρα σε όλους, 9 μήνες πριν συζητούσα μαζί σας ποιά θήκη να αγοράσω για το note ii. Τελικά αγόρασα της noreve, το τηλέφωνο κλάπηκε και ξανααγόρασα το ίδιο με θήκη της noreve τον Ιανουάριο.

6 μήνες λοιπόν μετά σας λέω ότι η θήκη δεν είναι απλώς εξαιρετική σαν design (που στο κάτω κάτω αυτό είναι υποκειμενικό).

Είναι άψογη από ποιότητα. Λερώνει πολύ δύσκολα και επειδή είναι φυσικό και καλό δέρμα καθαρίζει με νερό.

Αντέχει πολύ στο νερό, δεν κάνει στάμπες, δεν ξεφλουδίζει.

Είναι ακριβώς όπως αγοράστηκε παρόλο που το κινητό είναι η στο χέρι μου ή στην τσάντα μου με πολλά άλλα πράγματα.

Επίσης ό φόβος μας τότε ότι το μαγνητικό κούμπωμα μπορεί να επηρεάσει το κινητό όχι μόνο είναι αβάσιμος αλλά αντίθετα είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην καθημερινότητα.

Αυτά σαν κριτική.

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά