dimis_pj Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 έχει εγγύηση εφ΄ όρου ζωής απ ότι λέει οπότε και να καεί θα δώσουν καινούρια. Νομίζω για 8.39 ευρώ που κοστίζει αξίζει και με το παραπάνω... edit: είναι και class10... Εμενα γιατι μου γραφει 13,90€? Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εμενα γιατι μου γραφει 13,90€? Γιατί εγώ έχω γραφτεί στο newsletter του eshop και μου την δίνει τόσο σε προσφορά και καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά μόλις βγήκε στο crazy Sundays αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305947&sid=1 ...Έχει κανείς εμπειρία με transcend;;; αξίζει η αγορά της;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dompapa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά για αυτήν την κάρτα τι λέτε; Κάνει για το νοτε; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305928 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά για αυτήν την κάρτα τι λέτε; Κάνει για το νοτε; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305928 Κάνει αλλά γιατί δεν παίρνεις καλύτερα samsung microsd? Για άλλες μάρκες εκτός Samsung ακούγονται διάφορα ότι σε κάποιους τις έχει κάψει το Note2... Για Samsung κάρτα που πήρα κι εγώ δεν έχω ακούσει να βγάζουν πρόβλημα... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εντελώς λαχείο. Καίει όλες τις μάρκες ακόμα και τις Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κάνει αλλά γιατί δεν παίρνεις καλύτερα samsung microsd? Για άλλες μάρκες εκτός Samsung ακούγονται διάφορα ότι σε κάποιους τις έχει κάψει το Note2... Για Samsung κάρτα που πήρα κι εγώ δεν έχω ακούσει να βγάζουν πρόβλημα... Εντελώς λαχείο. Καίει όλες τις μάρκες ακόμα και τις Samsung. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Στράτος, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα post που έχουν γραφτεί στα threads του forum από διάφορους χρήστες, θα έλεγα πως οι Samsung κάρτες έχουν ακουστεί λιγότερο από όλες ως προβληματικές. Προφανώς και θα υπάρχουν, απλά δεν "κληρώνουν" τόσο συχνά. ;) Εγώ μια ζωή κάρτες Samsung έπαιρνα και δεν με πρόδωσαν ποτέ. Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μπα όλες ίδιες είναι. Απλά δεν ακούγονται προβλήματα γιατί δεν τις έχει πολύς κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Στράτος, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα post που έχουν γραφτεί στα threads του forum από διάφορους χρήστες, θα έλεγα πως οι Samsung κάρτες έχουν ακουστεί λιγότερο από όλες ως προβληματικές. Προφανώς και θα υπάρχουν, απλά δεν "κληρώνουν" τόσο συχνά. ;) Εγώ μια ζωή κάρτες Samsung έπαιρνα και δεν με πρόδωσαν ποτέ. Καλημέρα Επειδή απλά οι περισσότεροι αναπαράγουν αυτά που ακούνε. Τα στοιχεία από διάφορα φόρουμ λένε ότι δεν υπάρχει προτίμηση καψίματος :happy: Edited February 6, 2014 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Είμαι στην αναζήτηση screen protector για το Note 2.... Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει το original και να έχει βάλει και carbon πίσω καπάκι; Βασικά, σκέφτομαι να πάρω ένα tempered glass αλλά θέλω να καλύπτει την οθόνη όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς πολλά κενά, ή να πάρω αυτό το γνήσιο απο τον Νίκο. Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Στο παρόν νήμα διάβασε το 2539 / 21-10-2013 μήνυμα μου σχετικά με tempered glass screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Στο παρόν νήμα διάβασε το 2539 / 21-10-2013 μήνυμα μου σχετικά με tempered glass screen protector Γνωρίζω την ύπαρξη του μηνύματος σου. Αν παρατηρήσεις έχεις κάνει quote και δικό μου μήνυμα :) Βασικά, με τρώει να.δοκιμάσω το original screen protector της Samsung και επειδή έχω πάρει ένα carbon πίσω καπάκι, έλεγα μήπως και τα συνδύαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γνωρίζω την ύπαρξη του μηνύματος σου. Αν παρατηρήσεις έχεις κάνει quote και δικό μου μήνυμα :) Βασικά, με τρώει να.δοκιμάσω το original screen protector της Samsung και επειδή έχω πάρει ένα carbon πίσω καπάκι, έλεγα μήπως και τα συνδύαζα... Κοιτα θα σου πω την γνωμη μου Ειμαι και εγω σε αναζητηση tempered εχω διαβασει πολλες αποψεις αλλα δεν εχω καταληξει.. Εγω protector εχω αυτο http://en.puro.com/en/store/mobile-phone-accessories/screen-protectors/samsung/galaxy-note-2/anti-fingerprints.jsp To ειχα αγορασει απο τα public 10 E θυμαμαι . Ειναι πολυ ποιοτηκο , η υφη ειναι αριστη , απλα δεν υπαρχει. Αφου φιλος με Note 2 εξεπλαγην. Γλυστραει πολυ ωραια το χερι. Ωστοσο η συγκεκριμενη εχει ενα αρνητικο (περαν της τιμης): Επειδη ειναι anti-fingerprint , κατι πιο "σκοτεινη" την οθονη. Το καλο ειναι οτι υπαρχει και standard http://en.puro.com/en/store/mobile-phone-accessories/screen-protectors/samsung/galaxy-note-2/standard.jsp Διαβασα οτι το tempered σε καλυψε.Σκεφτομαι να αγορασω αυτο που εχεις , για δοκιμη κυριως.Πες μου αν θες καθεται καλα ; Ειναι ασχημο εμφανιακα , εξεχει; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κοιτα θα σου πω την γνωμη μου Ειμαι και εγω σε αναζητηση tempered εχω διαβασει πολλες αποψεις αλλα δεν εχω καταληξει.. Εγω protector εχω αυτο http://en.puro.com/en/store/mobile-phone-accessories/screen-protectors/samsung/galaxy-note-2/anti-fingerprints.jsp To ειχα αγορασει απο τα public 10 E θυμαμαι . Ειναι πολυ ποιοτηκο , η υφη ειναι αριστη , απλα δεν υπαρχει. Αφου φιλος με Note 2 εξεπλαγην. Γλυστραει πολυ ωραια το χερι. Ωστοσο η συγκεκριμενη εχει ενα αρνητικο (περαν της τιμης): Επειδη ειναι anti-fingerprint , κατι πιο "σκοτεινη" την οθονη. Το καλο ειναι οτι υπαρχει και standard http://en.puro.com/en/store/mobile-phone-accessories/screen-protectors/samsung/galaxy-note-2/standard.jsp Διαβασα οτι το tempered σε καλυψε.Σκεφτομαι να αγορασω αυτο που εχεις , για δοκιμη κυριως.Πες μου αν θες καθεται καλα ; Ειναι ασχημο εμφανιακα , εξεχει; Αυτό που είχα αγοράσει, είχε κάτσει αρκετά καλά. Δεν μου άρεζε στο μάτι όμως το κενό που άφηνε περιμετρικά. Με χαλούσε πολύ, και έτσι το έβγαλα. Τώρα ψάχνω tempered glass που να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο κενό. Πιθανόν να μην υπάρχει. Σαν αίσθηση το tempered glass δεν συγκρίνεται με κανένα screen protector, κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αυτό που είχα αγοράσει, είχε κάτσει αρκετά καλά. Δεν μου άρεζε στο μάτι όμως το κενό που άφηνε περιμετρικά. Με χαλούσε πολύ, και έτσι το έβγαλα. Τώρα ψάχνω tempered glass που να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο κενό. Πιθανόν να μην υπάρχει. Σαν αίσθηση το tempered glass δεν συγκρίνεται με κανένα screen protector, κατά την γνώμη μου. Τι να σου πω , πραγματικα απο υφη ειμαι υπερευχαριστημενος οσον αφορα αυτη που ειπα πριν. Διαφερει αρκετα σε υφη απο τα τυπικα screenprotectors των λιγων $ που σου κανουν δωρο οι Κινεζοι πωλητες πχ. Δοκιμασε την και θα με θυμηθεις. Για να καταλαβεις, ειναι καλυτερο σε αισθηση απο το να μην ειχες τιποτα και να επιανες σκετη οθονη.Τοσο καλο!:D *Ξαναλεω εχω το anti-fingerprint και για αυτο σχολιαζω.Το μονο κακο ειναι οτι "σκουραινει" η οθονη επειδη δεν ειναι τοσο transparent. Λογικα η standard edition θα εχει και καλη υφη και δεν θα αλλοιωνει τα χρωματα Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Απορία που έχω γιατί και εμένα μου αρέσει η δεύτερη θήκη που προτείνεις... Πως λειτουργεί το Sview και έχεις τις πληροφορίες κλήσεων κτλ στην οθόνη αφού εξαρχής δεν το έχει μέσα το NOTE 2?? Edited February 16, 2014 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δεν υποστηρίζει SVIEW το Ν2. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Δεν υποστηρίζει SVIEW το Ν2. Νομίζω πως με αυτήν την εφαρμογή μία χαρά θα δουλέψει η θήκη s view... Edit : Μόλις την δοκίμασα και δουλεύει τέλεια.... Edited February 16, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 ποιά εφαρμογή? Ουπς...σορρυ. αυτήν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ουπς...σορρυ. αυτήν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview Και με ποια θηκη δουλευει αυτη η εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Με τις S View... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιζει κανα link μπας και τις βρουμε ? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιζει κανα link μπας και τις βρουμε ? Thanks. Έγώ ζαχάρωνα αυτή : Slim Flip S-VIEW Case Battery Cover For Samsung Galaxy Note II 2 N7100 Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 κατι απο amazon.uk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) παρελαβα σημερα αυτην εδω την θηκη http://www.aliexpress.com/item/luxury-S-View-Open-Flip-Leather-Back-Cover-Cases-Battery-Housing-Case-For-Samsung-Galaxy-Note/1617083293.html αλλα δεν μου βγαζει το παραθυρο με της πληροφοριες οπως δειχνει να κανει,ουτε την επιλογη απαντησης στο παραθυρο μεσα. χρειαζεται καποια ρυθμιση ή απλα ΔΕΝ παιζει στο κινητο μας? Οκ εβγαλα ακρη. Κατεβασα και την εφαρμογη sview και δουλεύει άψογα. Πολυ καλη θηκη προτείνεται Edited February 18, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts