Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρείγγειλα αυτό σε γκρί :)

Ελπίζω να ταιριάζει

Παιδιά απλά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή για αγορές τέτοιων αξεσουάρ αμφιβόλου ποιότητας και ταιριάσματος με τη συσκευή. Οι Κινέζοι φημίζονται για την παραγωγή αξεσουάρ που σε "ψαρώνουν" εμφανισιακά και λειτουργικά, αλλά είναι απαγορευτικά από τεχνικής άποψης. Τρανό παράδειγμα οι θήκες με μαγνητικό κούμπωμα. Ψαρωτικές λειτουργικά, όμορφος ο μαγνήτης στο κούμπωμα, αλλά δημιουργούν προβλήματα στον Wacom digitizer (S Pen) που δεν φαίνονται αμέσως...

Τι να το κάνω εγώ το μεταλλικό πλαίσιο όταν μου θωρακίζει (τυφλώνει) την κεραία του Wi-Fi, με αποτέλεσμα το καημένο το Νοτέλι να αναγκάζεται να δώσει μέγιστη ισχύ στον πομπό του Wi-Fi και έτσι να καταπονείται και να μου τρώει και τη μπαταρία... Και το θέμα είναι ότι δεν θα φανεί αμέσως το πρόβλημα και εσύ θα κοιμάσαι ήσυχος ότι ομόρφυνε η συσκευή σου αλλά αυτή θα δουλεύει στα κόκκινα για να αντισταθμίσει τη μείωση του σήματος που εσύ της προκάλεσες.

Για μένα οτιδήποτε μαγνητικό και μεταλλικό είναι καλύτερο να αποφεύγεται, εκτός αν είναι επίσημο της Samsung ή άλλης πολύ γνωστής εταιρίας.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους ψάχνουν για screen protector, μην πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα. SGP και τέλος... Τα αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους...

Τι εννοείς;

Για όσους ψάχνουν για screen protector, μην πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα. SGP και τέλος... Τα αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους...

Τι εννοείς;

Εννοεί (και συμφωνώ) ότι το καλύτερο screen protector για το κινητό είναι :

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2-cases/samsung-galaxy-note-2-screen-protector-steinheil-series.html

Εννοεί (και συμφωνώ) ότι το καλύτερο screen protector για το κινητό είναι :

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2-cases/samsung-galaxy-note-2-screen-protector-steinheil-series.html

ποιες οι διαφορες στα μοντελα; γιατι απο αμαζον παιζουν απο 6 λιρες μεχρι 13

Μόλις παρέλαβα την θήκη που έχει φωτογραφήσει πιο πάνω κάποιος φίλος. Την καφέ Zenus. Πραγματικά η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική. Η ετικέτα μέσα γράφει handmade. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο site (e-click) τη συγκεκριμένη θήκη την έβγαλαν :worry: Μαζί παράγγειλα και μια βάση στήριξης αυτοκινήτου http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54816. Πραγματικά πολύ καλή ποιότηατ κατασκευής :) Πραγματικά και τα δύο αξεσουάρ είναι εκπλήκτικά

ετσι απο περιεργεια η zenus ειναι δερμα ή δερματίνη?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ετσι απο περιεργεια η zenus ειναι δερμα ή δερματίνη?

Δεν ξέρω, αλλά αν είναι δερματίνη, είναι εξαιρετική

Δεν ξέρω, αλλά αν είναι δερματίνη, είναι εξαιρετική

Αν μιλάτε για τη Neo Vintage που είχε βγάλει φωτογραφίες ο DrMobile είναι γνήσιο δέρμα Nubuck.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αν μιλάτε για τη Neo Vintage που είχε βγάλει φωτογραφίες ο DrMobile είναι γνήσιο δέρμα Nubuck.

Ναι αυτή πήρα :):lol:

Υπάρχει βαση αυτοκινητου που να μπορει να στερεώνεται σε τέτοια θεση το κινητο και να γραφει βιντεο κατα την κινηση του ιχ ? Δηλαδη να παίρνει τετοια κλίση που να βλέπει σωστα τον δρομο.

Υπάρχει βαση αυτοκινητου που να μπορει να στερεώνεται σε τέτοια θεση το κινητο και να γραφει βιντεο κατα την κινηση του ιχ ? Δηλαδη να παίρνει τετοια κλίση που να βλέπει σωστα τον δρομο.

Αν και σπάνια προτείνω προιόν από Πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/gps/baseis/Sentio-Car-Holder-35mm-83mm.htm

δεν ήθελα να δώσω τα πολλά χρήματα που θέλει η γνήσια σαμσουνγκ και το καλό της συγκεκριμένης είναι ότι δεν έχει σφραγισμένο κουτί και έτσι την άνοιξα και την είδα επιτόπου. Ακόμη και με σχετικά χοντρή θήκη στο τέρμα ανοιχτό μπαίνει και κάθεται σφικτά το νοτε2. Έχει πολύ ισχυρή βεντούζα και η κεφαλή κινείται αρκετά οπότε μπορείς να φέρεις το νοτε2 κάθετα για να γράφει σωστά τον δρόμο. Άλλωστε έχει και ύψος η συσκευή οπότε έρχεται πιο πάνω από την βεντούζα και είσαι μια χαρά. Επειδή είναι βαρύ το κινητό καλό είναι το κάτω μέρος της βάσης να ακουμπάει στο ταμπλό γιατί έχει μια μικρή ταλάντωση αν είναι στο αέρα. Κάτι που δεν θα έχεις σε αυτές με σταθερό κορμό αλλά ταυτόχρονα δεν θα έχεις και την ίδια ευελιξία.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Εγώ έχω πάρει από τον Νίκο αυτή http://www.extreme-mobile.gr/p.Vasi-ventoyzas-Aytokinitou-Universal.739702.html την χρησιμοποιώ τρεις μήνες περίπου, εκτός του ότι είναι πολύ καλή ρυθμίζεται και βλέπει τέλεια το δρόμο, έχω τραβήξει αρκετά βίντεο

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Όπως έχω πει και σε άλλα ποστ πιο πίσω συστήνω αυτήν:http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Car-Holder-Vasi-Aytokinitou-ECS-K200BE-Original-4-to-5-5-Galaxy-S3-i9300-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html

Και θα δώσει κάποιος 30 ευρώ για βάση αυτοκινήτου, χωρίς καν να είναι η δικιά του; Γιατί ρε παιδιά; Το eBay είναι γεμάτο με βάσεις με 10 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Και θα δώσει κάποιος 30 ευρώ για βάση αυτοκινήτου, χωρίς καν να είναι η δικιά του; Γιατί ρε παιδιά; Το eBay είναι γεμάτο με βάσεις με 10 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Όταν λες "χωρίς καν να είναι η δικιά του;" τι εννοείς;

Αφού αυτή που παραθέτω της samsung είναι..

Χώρια που έχω δοκιμάσει ένα σωρό βάσεις και όλες τρέμανε.

Η μόνη στιβαρή και σταθερή που βρήκα ήταν αυτή!

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Όταν λες "χωρίς καν να είναι η δικιά του;" τι εννοείς;

Αφού αυτή που παραθέτω της samsung είναι..

Χώρια που έχω δοκιμάσει ένα σωρό βάσεις και όλες τρέμανε.

Η μόνη στιβαρή και σταθερή που βρήκα ήταν αυτή!

Επειδη δειχνει και λεει πως κανει για s3.

Θοδωρής

Επειδη δειχνει και λεει πως κανει για s3.

Αυτή είναι και για το Note 2 όμως. Πλέον η samsung βγάζει universal accessories, όπου μπορεί, και όχι μόνο για ένα μοντέλο όπως έκανε παλαιότερα.

Αυτή είναι και για το Note 2 όμως. Πλέον η samsung βγάζει universal accessories, όπου μπορεί, και όχι μόνο για ένα μοντέλο όπως έκανε παλαιότερα.

Το ξέρω το κοιτάω και εγώ το συγκεκριμένο αλλά έχει σειρά μια zenus:p

Θοδωρής

ok ευχαριστω για τις προτασεις σας, πηρα μια ιδεα, μαλλον καταληγω στη

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/gps/baseis/Sentio-Car-Holder-35mm-83mm.htm

γιατι βαζεις κι αλλα κινητα.

ok ευχαριστω για τις προτασεις σας, πηρα μια ιδεα, μαλλον καταληγω στη

γιατι βαζεις κι αλλα κινητα.

Αν δεν σε ενοχλεί να "παίζει" είναι πολύ πιο φθηνή από την original οπότε γιατί όχι. Εγώ αυτές δεν τις μπορώ καθόλου. Αν έπαιρνα βάση για τζάμι θα έπαιρνα κάτι σταθερό (όπως η original) ώστε να μην παίζει και να μην ακούγεται.

Αν δεν σε ενοχλεί να "παίζει" είναι πολύ πιο φθηνή από την original οπότε γιατί όχι. Εγώ αυτές δεν τις μπορώ καθόλου. Αν έπαιρνα βάση για τζάμι θα έπαιρνα κάτι σταθερό (όπως η original) ώστε να μην παίζει και να μην ακούγεται.

Η σταθερή δεν παίζει μεν αλλά δεν έχει και την ευελιξία να την φέρεις εκεί που θέλεις ακριβώς. Για να μην παίζουν αυτές που έχουν "λαιμο" η λύση είναι πολύ απλή. Την τοποθετείς σε τέτοια θέση ώστε το κάτω μέρος να ακουμπάει στο ταμπλό. Άλλωστε πέρα από την μη ταλάντωση λόγω ύψους του νοτε2 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα γιατί αλλιώς κρύβει πολύ από τον δρόμο. Αυτή του πλαισίου έχω και είναι πολύ τίμια για τα χρήματα της. Για την γνήσια πήγαινα αλλά στην τιμή των 30 ευρώ είναι αδικαιολογητα ακριβή.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Η σταθερή δεν παίζει μεν αλλά δεν έχει και την ευελιξία να την φέρεις εκεί που θέλεις ακριβώς. Για να μην παίζουν αυτές που έχουν "λαιμο" η λύση είναι πολύ απλή. Την τοποθετείς σε τέτοια θέση ώστε το κάτω μέρος να ακουμπάει στο ταμπλό. Άλλωστε πέρα από την μη ταλάντωση λόγω ύψους του νοτε2 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα γιατί αλλιώς κρύβει πολύ από τον δρόμο. Αυτή του πλαισίου έχω και είναι πολύ τίμια για τα χρήματα της. Για την γνήσια πήγαινα αλλά στην τιμή των 30 ευρώ είναι αδικαιολογητα ακριβή.

Σίγουρα έχει μεγαλύτερη ευελιξία αλλά προσωπικά δεν μου αρέσουν γιατί όσο σταθερές και να είναι, σε δρόμους με λακκουβίτσες, σαμαράκια κι άλλα ωραία θα παίξει. Για το χαμηλά έχεις δίκιο. Τo Νote έχει και επιφάνεια και βάρος οπότε αυτή που περιγράφεις είναι η καλύτερη θέση. Αυτό το "να μην κόβει το δρόμο" και η σταθερότητα είναι ο λόγος που προτιμώ τις βάσεις αεραγωγών οι οποίες έχουν επίσης, βέβαια, τα αρνητικά τους. Αλλά σε βεντούζα το στυλ της original το θεωρώ το καλύτερο. Για την τιμή έχεις απόλυτο δίκιο.

Τις πιο σταθερες βασεις για κινητο τις εχει η brodit.

http://www.brodit.com/product.html?id=511432&pn=prod&brand=Samsung&model=Galaxy%20Note%20II%20GT-N7100

Απλα πρεπει να παρεις και το εξτρα εξαρτημα που κανει μονο στο δικο σου αυτοκινητο και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να τοποθετηθει σε σημειο να βλεπει το δρομο.

Αλλα απο θεμα σταθεροτητας δεν υπαρχει. Ειχα παρει μια για το HTC HD πριν απο χρονια και ηταν το κατι αλλο.

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά