Jig Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχω αγορασει την KINGSTON MICRO SD HC 32GB CLASS 10, την εχω φορμαρει exfat και ειναι ολα ok + οτι ειναι πολυ γρηγορη Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχω αγορασει την KINGSTON MICRO SD HC 32GB CLASS 10, την εχω φορμαρει exfat και ειναι ολα ok + οτι ειναι πολυ γρηγορη http://www.msystems.gr/index.php?category=3105&product=13529 Aυτην εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 http://www.msystems.gr/index.php?category=3105&product=13529 Aυτην εχεις? Nαι, ακριβώς την ίδια Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εχω και εγω ενα τετοιο εργαλειακι. Δεν ξερω κατα ποσο διαφερει σε ποιοτητα απο τα επαγγελματικα, σαν αυτο που ειχες εσυ. Το δικο μου το πηρα απο το Lidl αλλα δεν ετυχε να το χρησιμοποιησω ποτε. Να σου πω την αληθεια, σκεφτομουν να το κανω μονος μου αλλα δισταζω κιολας. :) Λοιπόν αδέρφια...η δουλειά έγινε :lol: Εγώ την τρύπα την έκανα κανονικά αλλά εκεί στην Samsung κάνουν ότι νά'ναι γιατί δεν έβαλαν το ledακι στην ίδια θέση με την τρύπα που έκανα :lol: @Prattein_Aloga: Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frouxi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παιδια ειδα αυτη εδω,την δευτερη θηκη του βιντεου. Εχει κανεις καμμια ιδεα που μπορω να την βρω... Και αν την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις,φαινεται καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Λοιπόν αδέρφια...η δουλειά έγινε :lol: Εγώ την τρύπα την έκανα κανονικά αλλά εκεί στην Samsung κάνουν ότι νά'ναι γιατί δεν έβαλαν το ledακι στην ίδια θέση με την τρύπα που έκανα :lol: Ίσως αν τη μεγάλωνες λίγο προς τα πάνω-αριστερά για να έρθει στα ίσα της να φαίνεται καλύτερα, αλλά δεν ξέρω αν μετά παραείναι μεγάλη. Πάντως και η flip case δεν βοηθάει γιατί ολισθαίνει σε σχέση με το σώμα, με αποτέλεσμα να φεύγουν απ' τα κέντρα τους οι οπές. Κι εγώ είχα σκεφτεί να ανοίξω μια τέτοια τρύπα στη Zenus μου, αλλά είναι τόσο όμορφη και αψεγάδιαστη που διστάζω... Αρκούμαι να βλέπω τη συσκευή+θήκη απ' το πλάι της πάνω μεριάς όπου φαίνεται άνετα το Notification LED. BTW, δεν είναι πανέξυπνη η ιδέα του RGB Notification LED που βγάζει ό,τι χρώμα θέλεις; Super cool! Άραγε είναι ιδέα της Samsung ή την αντέγραψε από άλλη εταιρία; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ίσως αν τη μεγάλωνες λίγο προς τα πάνω-αριστερά για να έρθει στα ίσα της να φαίνεται καλύτερα, αλλά δεν ξέρω αν μετά παραείναι μεγάλη. Πάντως και η flip case δεν βοηθάει γιατί ολισθαίνει σε σχέση με το σώμα, με αποτέλεσμα να φεύγουν απ' τα κέντρα τους οι οπές. Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι. Τελικά την μεγάλωσα και έστρωσε εμφανισιακά πιο πολύ. Οπότε τώρα βλέπω όλο το ledάκι συν λίγο σασί :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα στο καταστημα της Πατρας δεν εχουν τιποτα και οποτε παω μου λενε να κοιταξουμε στο Site :mad: Θα το κοιταξω και αυτο μιας και εχω υπολοιπο αλλαγης 60 ευρω :p και παλι ευχαριστω @lipara εχεις απολυτο δικιο.Πιστευω πως μολις το δουλεψω λιγο τοτε θα καταλαβω ποσο σημαντικο ειναι Απο ebay μπορεις να το βρεις με 34 ευρω το συγκεκριμενο bluetooth ακουστικο. Δεν το έχω κάνει αλλά μια ιδέα θα ήταν για να γίνει όμορφη η τρύπα να πας σε ένα τσαγκαρη να στην κάνει με το εργαλείο που ανοίγουν τρύπες στις ζώνες. Απλά εσύ βάλε προσεκτικά σημάδι ακριβώς που θα ήθελες να γίνει. Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Εκτός από την τρύπα στο ηχείο θα έπρεπε να έχει και εκεί μια τρύπα για μπορείς να βλέπεις. Ίσως δεν την έκαναν για αισθητικους λόγους. Στην παρουσιαση του Galaxy S4 εδειξαν το καινουργιο flip cover το οποιο εχει ενα τετραγωνο κενο απο το οποιο βλεπεις την οθονη και βλεπεις αν εχεις καποια ειδοποιηση ή κατι αλλο. Μπορει να δωσει καποιος λινκ απο ελληνικο καταστημα "εγγυημενες" micro sd 32gb που να παιζουν στο note 2 ? Οι μονες που δεν εχουν βγαλει προβλημα σε κανεναν ειναι οι Samsung. Αυτες που βγαζουν πιο συχνα ειναι οι Sandisk. Εγω εχω την Verbatim απο μια προσφορα του e-shop και μεχρι στιγμης ειμαι οκ. Προφανως μιλαω για exfat και οχι για fat32.Θελω να βαζω αρχεια >4gb. Αυτο που λες ειναι δικη σου επιλογη. Οτι καρτα και να παρεις μπορεις να την φορμαρεις ειτε σε fat32 ειτε σε exfat και θα εισαι μια χαρα. Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι. Τελικά την μεγάλωσα και έστρωσε εμφανισιακά πιο πολύ. Οπότε τώρα βλέπω όλο το ledάκι συν λίγο σασί :lol: Οταν μπορεσεις δειξε μας το, τελικο, αποτελεσμα!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Παιδια ειδα αυτη εδω,την δευτερη θηκη του βιντεου. Εχει κανεις καμμια ιδεα που μπορω να την βρω... Και αν την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις,φαινεται καλη. Είναι η original της samy Αυτή δεν λες; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Edited March 26, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frouxi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Είναι η original της samy Αυτή δεν λες; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Nαι..νομιζω αυτη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οταν μπορεσεις δειξε μας το, τελικο, αποτελεσμα!! Εδώ είσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frouxi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Είναι η original της samy Αυτή δεν λες; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Αυτος στο βιντεο λεει οτι ειναι original της samsung.. Aν την εχει καποιος ας βοηθησει...Ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αυτος στο βιντεο λεει οτι ειναι original της samsung.. Aν την εχει καποιος ας βοηθησει...Ευχαριστωω Διάβασε εδώ την αναλύουν. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4354636 :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frouxi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Διάβασε εδώ την αναλύουν. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4354636 :) Οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εδώ είσαι :) Αααα... Super την έκανες! Μου θυμίζει το κόκκινο μάτι του Schwarzenegger μετά τη μάχη με το "κακό" T-1000 στο Terminator 2. :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εδώ είσαι :) Ωραιος! Πες μου και κατι αλλο. Σε σκοτεινο περιβαλον εισαι μια χαρα. Αλλα αν εισαι καπου φωτεινα ( οχι και παραλια! ) φαινεται η ειδοποιηση ή πρεπει να το πιασεις να κοιταξεις στην τρυπα? Αυτο εχει κυριως να κανει με την ενταση του LED. Στην λευκη flip cover για παραδειγμα λογικα φαινεται. Σε αυτη ? Thanks. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αααα... Super την έκανες! Μου θυμίζει το κόκκινο μάτι του Schwarzenegger μετά τη μάχη με το "κακό" T-1000 στο Terminator 2. :lol: Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πιο όμορφη η τρύπα αν την κάνεις με μικρής διατομής τρυπανάκι. Και έτσι μια χαρά είναι. :) Απλά απορώ γιατί δεν το έκαναν από το εργοστάσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πιο όμορφη η τρύπα αν την κάνεις με μικρής διατομής τρυπανάκι. Και έτσι μια χαρά είναι. :) Απλά απορώ γιατί δεν το έκαναν από το εργοστάσιο η σε εναν τσαγκαρη, εχει το εργαλειακι που ανοιγει τρυπες στην ζωνη! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πιο όμορφη η τρύπα αν την κάνεις με μικρής διατομής τρυπανάκι. Και έτσι μια χαρά είναι. :) Απλά απορώ γιατί δεν το έκαναν από το εργοστάσιο Μια χαρά είναι Σάκη. Κι εγώ απορώ γιατί δεν έχουν τέτοιες τρύπες οι flip/diary cases (OEM, Zenus κ.α.). Ίσως το θεωρούν αντιαισθητικό επειδή είναι ασύμμετρο. Κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αντί για τρύπα στο ακουστικό να έκαναν ένα κόψιμο της πάνω πλευράς της θήκης, κάτι σαν εσοχή, που να περιλάμβανε το ακουστικό και το Notification LED. Κάπως έτσι: .----------................----------. |...........\____________/...........| |....................................| |....................................| Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 η σε εναν τσαγκαρη, εχει το εργαλειακι που ανοιγει τρυπες στην ζωνη! Το ίδιο εργαλείο έχω και εγώ Μια χαρά είναι Σάκη. Κι εγώ απορώ γιατί δεν έχουν τέτοιες τρύπες οι flip/diary cases (OEM, Zenus κ.α.). Ίσως το θεωρούν αντιαισθητικό επειδή είναι ασύμμετρο. Κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αντί για τρύπα στο ακουστικό να έκαναν ένα κόψιμο της πάνω πλευράς της θήκης, κάτι σαν εσοχή, που να περιλάμβανε το ακουστικό και το Notification LED. Κάπως έτσι: .----------................----------. |...........\____________/...........| |....................................| |....................................| Χίλια δυο μπορούσαν να κάνουν και τελικά δεν έκαναν τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Φαντάζομαι κι εγώ πως το έκαναν για μεγαλύτερη ομοιομορφία αλλά όντως είναι εκνευριστικό! Πάντως φαίνεται από την πάνω πλευρά της θήκης. Να πως εδώ, πως ήρθαν τα Screen Protectors της SPG από το Vegalaxy που είχα αναφέρει. Καταρχάς το κατάστημα πολύ καλό, ήρθαν την επομένη της παραγγελίας και είναι από τα λίγα (το μόνο από όσα μπορώ να σκεφτώ) που δεν χρεώνει αντικαταβολή και στέλνει επαρχία με 3€ μεταφορικά. Επίσης είναι εξυπηρετικότατοι. Πήρα να ρωτήσω αν έχει 2 SP η συσκευασία (αν και είχα δει ότι 2 περιλαμβάνει σε κάποια reviews), μου είπε πως δεν βλέπει κάτι άρα έχει ένα και μέσα σε 3 λεπτά με πήρε πίσω να με ενημερώσει πως είχε κάνει λάθος και έχει 2. Κρίμα που δεν έχουν μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ. Στο δια ταύτα, είχαν δίκιο τα παιδιά που τις συστήνουν ανεπιφύλακτα και λένε πως έχει διαφορά. Είχα την v-max από το extreme-mobile. Ήταν καλή και ξεκόλλησε 3 μήνες μετά χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος, αλλά έκανε εύκολα γρατσουνιές κι είχε της αίσθηση της.. ζελατίνας στο χέρι. Οι SPG δίνουν πολύ καλή αίσθηση στην αφή και διατείνονται ότι έχουν αντοχή στις γρατσουνιές. Το τελευταίο θα το παρακολουθήσω. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. ΥΓ: Άλλο ένα συν του Note είναι πως ανήκει στις συσκευές με την ευκολότερη τοποθέτηση SP παρά την μεγάλη οθόνη λόγω του ότι οι ζελατίνες δεν είναι ακριβείς στις διαστάσεις οπότε έχεις περιθώρια.. λάθους όταν τις τοποθετείς! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Θήκη που έχει τρύπα για led είναι αυτή: http://www.noreve.com/langue/en/product/Samsung_Galaxy_Note_2_Tradition_leather_case.html Την πήρα σε μαύρο και είναι εξαιρετική. Λίγο ακριβή βέβαια (τουλάχιστον είναι δωρεάν τα μεταφορικά), αλλά πραγματικά από ποιότητα σκίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Φαντάζομαι κι εγώ πως το έκαναν για μεγαλύτερη ομοιομορφία αλλά όντως είναι εκνευριστικό! Πάντως φαίνεται από την πάνω πλευρά της θήκης. Να πως εδώ, πως ήρθαν τα Screen Protectors της SPG από το Vegalaxy που είχα αναφέρει. Καταρχάς το κατάστημα πολύ καλό, ήρθαν την επομένη της παραγγελίας και είναι από τα λίγα (το μόνο από όσα μπορώ να σκεφτώ) που δεν χρεώνει αντικαταβολή και στέλνει επαρχία με 3€ μεταφορικά. Επίσης είναι εξυπηρετικότατοι. Πήρα να ρωτήσω αν έχει 2 SP η συσκευασία (αν και είχα δει ότι 2 περιλαμβάνει σε κάποια reviews), μου είπε πως δεν βλέπει κάτι άρα έχει ένα και μέσα σε 3 λεπτά με πήρε πίσω να με ενημερώσει πως είχε κάνει λάθος και έχει 2. Κρίμα που δεν έχουν μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ. Στο δια ταύτα, είχαν δίκιο τα παιδιά που τις συστήνουν ανεπιφύλακτα και λένε πως έχει διαφορά. Είχα την v-max από το extreme-mobile. Ήταν καλή και ξεκόλλησε 3 μήνες μετά χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος, αλλά έκανε εύκολα γρατσουνιές κι είχε της αίσθηση της.. ζελατίνας στο χέρι. Οι SPG δίνουν πολύ καλή αίσθηση στην αφή και διατείνονται ότι έχουν αντοχή στις γρατσουνιές. Το τελευταίο θα το παρακολουθήσω. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. ΥΓ: Άλλο ένα συν του Note είναι πως ανήκει στις συσκευές με την ευκολότερη τοποθέτηση SP παρά την μεγάλη οθόνη λόγω του ότι οι ζελατίνες δεν είναι ακριβείς στις διαστάσεις οπότε έχεις περιθώρια.. λάθους όταν τις τοποθετείς! :) Οι SGP είναι απλά κορυφή. Όσο για τις γρατζουνιές θα δεις και εσύ ότι είναι αρκετά ανθεκτική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Θήκη που έχει τρύπα για led είναι αυτή: http://www.noreve.com/langue/en/product/Samsung_Galaxy_Note_2_Tradition_leather_case.html Την πήρα σε μαύρο και είναι εξαιρετική. Λίγο ακριβή βέβαια (τουλάχιστον είναι δωρεάν τα μεταφορικά), αλλά πραγματικά από ποιότητα σκίζει. Φιλε μου απο οτι βλεπω η θηκη που λες ειναι πραγματικα η μονη που οντως προστατευει απο παντου ομως το τηλεφωνο. Απο παντου! Θελω να την παρω. Την συγκρινω με ολες τις αλλες αλλα βλεπω πως οι αλλες εχουν απροστατευτες επιφανειες η πλευρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πράγματι, προστατεύει από παντού. Επίσης, κουμπώνει καταπληκτικά (και χωρίς μαγνητάκι), ενώ η ποιότητα του δέρματος είναι εξαιρετική. Μεγάλο συν το ότι έρχεται και με DHL, δωρεάν. Πάντως, δεν τη στέλνουν σε 1 μέρα όπως λέει το site, αλλά σε 5-6 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts