Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2/samsung-galaxy-note-2-screen-protector-steinheil-series.html

Μακρια απο τις brado μεμβρανες παλια οντως ηταν παρα πολυ καλες αλλα εδω και καιρο ειναι αθλιες εκτος οτι δεν μπαινουν καλα στις ακρες γυρω γυρω απο το κινητο δεν εχουν καλη ποιοτητα και λερωνουν και ευκολα ..

Καλες πλέον με πολύ καλη ποιοτητα ειναι οι sgp ultra clear απλα οτι καλύτερο εχω δει τα τελευταία χρονια ....

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους σας. Θέλω να πάρω μία πολύ καλή μεμβράνη για το noteli αλλά επειδή είμαι επαρχία δεν μπορώ να δω κάτι από κοντά. Διαβάζω για τις sgp αλλά είδα και τις incipio οπότε δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Έχω μια θήκη zenus αλλά θέλω και μια μεμβράνη για απόλυτη σιγουριά. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κατι (απο ελληνικό μαγαζί). Σίγουρα δεν θέλω να χάσω από φωτεινότητα και ευκρίνεια της οθόνης. Από ότι έχω καταλάβει πάω σε ultra clear. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια τόσο καιρό κι εδώ κι ένα μήνα που το έχω το τηλέφωνο απλά δεν υπάρχει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απο ελληνικο μαγαζι φιλε μου χλωμο να βρεις αυτες τις μεμβρανες

Προτιμώ sgp ultra clear την εχω βασικα ελαχιστα σημαδια και σχεδον μηδαμινή απωλεια τις οθονης παραγγειλε την απο το πιο πανω λινκ και σε καμια 10 μερες σου έρχεται

Μην παρεις αλλη τζαμπα θα παιδεύεσαι ..

Μια και καλη ...

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2/samsung-galaxy-note-2-screen-protector-steinheil-series.html

Μακρια απο τις brado μεμβρανες παλια οντως ηταν παρα πολυ καλες αλλα εδω και καιρο ειναι αθλιες εκτος οτι δεν μπαινουν καλα στις ακρες γυρω γυρω απο το κινητο δεν εχουν καλη ποιοτητα και λερωνουν και ευκολα ..

Καλες πλέον με πολύ καλη ποιοτητα ειναι οι sgp ultra clear απλα οτι καλύτερο εχω δει τα τελευταία χρονια ....

Στο Note δεν τις έχω όπως είπα αλλά όσον αφορά την τοποθέτηση, στο Desire που τις είχα μια χαρά έμπαιναν. Ότι λερώνουν, λερώνουν αλλά γενικώς όλες οι ultra clear λερώνουν. Στα υπόλοιπα και στις γρατσουνιές που λέει ο Κώστας έχει δίκιο.

Απο ελληνικο μαγαζι φιλε μου χλωμο να βρεις αυτες τις μεμβρανες

Προτιμώ sgp ultra clear την εχω βασικα ελαχιστα σημαδια και σχεδον μηδαμινή απωλεια τις οθονης παραγγειλε την απο το πιο πανω λινκ και σε καμια 10 μερες σου έρχεται

Μην παρεις αλλη τζαμπα θα παιδεύεσαι ..

Μια και καλη ...

Διαφωνούμε λίγο. Κι εγώ αυτό ακούω, ότι είναι οι καλύτερες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρει καμιά άλλη. Οι vmax που φέρνει στο extreme-mobile είναι μια χαρά μεμβράνες. Μην γινόμαστε υπερβολικοί.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Στο Note δεν τις έχω όπως είπα αλλά όσον αφορά την τοποθέτηση, στο Desire που τις είχα μια χαρά έμπαιναν. Ότι λερώνουν, λερώνουν αλλά γενικώς όλες οι ultra clear λερώνουν. Στα υπόλοιπα και στις γρατσουνιές που λέει ο Κώστας έχει δίκιο.

Διαφωνούμε λίγο. Κι εγώ αυτό ακούω, ότι είναι οι καλύτερες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρει καμιά άλλη. Οι vmax που φέρνει στο extreme-mobile είναι μια χαρά μεμβράνες. Μην γινόμαστε υπερβολικοί.

Google "vikuity" by 3M ...εξαιρετικές!

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=350682798677

Brado δεν ξαναπαιρνω ποτε ..τελος ....

Του νικου ειχα δοκιμασει μια ultra clear vmax στο πρωτο νοτελι που ειχα παρει σε λευκο αλλα το πούλησα και πηρα το γκρί,, οντως καλες αλλα δεν εχει την ποιοτητα που εχει μια sgp ...

Φιλε τις 3μ αυτην εδω λες ?? Για πες reviews ???

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μου ήρθε κι εμένα η Manna. Θα συμφωνήσω με τον DrMobile. Απλή, λιτή και παρα πολύ Καλή ποιότητα. Εξαιρετικό και το κουμπωμα.

Μου ήρθε κι εμένα η Manna. Θα συμφωνήσω με τον DrMobile. Απλή, λιτή και παρα πολύ Καλή ποιότητα. Εξαιρετικό και το κουμπωμα.

Χαίρομαι που σ' αρέσει. Νομίζω πως συνδυάζει εμφάνιση, προστασία και λειτουργικότητα σε ένα λιτό πακέτο χωρίς περιττές διακοσμήσεις.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Σήμερα μου ήρθε αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/321044352548?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

παραγγελία 10-1-13..Άψογο!!όλα οκ!!

δε λέει πουθενά το κάρτες υποστηρίζει.

υποστηρίζει compact flash?

Μηπως εχει δοκιμάσει κανεις καποια εφαρμογή τύπου smart cover με χρηση καποιας flip case? Θα ήταν ενδιαφέρον αν δουλεύει...

Smart flip cover

κατεβασε την δωρεαν απο το μαρκετ . Θελει ρυθμισεις αν θυμάμαι καλα .

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

O MHL adapterr δεν παίζει ταυτόχρονα με USB OTG. Διαθέτει μια θύρα HDMI και μια micro USB. Η τελευταία είναι αποκλειστικά για να συνδέσεις τον φορτιστή και είναι απαραίτητη για να λειτουργεί ο MHL adapter.

Αυτό που γράφεις το λένε πολλοί σε διάφορα reviews.

Υπάρχουν όμως άλλοι που συνδέουν ποντίκια, πληκτρολόγια και τα ρέστα πάνω στο Note 2 μέσω USB hub και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τον MHL adapter για έξοδο σε οθόνη.

Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό, είναι μέσω του microUSB του MHL adapter στον οποίο θα κουμπώσεις το OTG cable.

Αν θες κοίτα το γνωστό video που υπάρχει και στην Βίβλο 2 που δείχνει το Note 2 να αντικαθιστά το PC.

Εκτός από αυτό το video έω βρει και κανά δύο ακόμα.

Δεν χρησιμοποιούν το Multimedia dock που τα έχει όλα επάνω.

Πως το κάνουν αυτοί αν όχι με το OTG cable πάνω στον MHL adapter;

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Αυτό που γράφεις το λένε πολλοί σε διάφορα reviews.

Υπάρχουν όμως άλλοι που συνδέουν ποντίκια, πληκτρολόγια και τα ρέστα πάνω στο Note 2 μέσω USB hub και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τον MHL adapter για έξοδο σε οθόνη.

Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό, είναι μέσω του microUSB του MHL adapter στον οποίο θα κουμπώσεις το OTG cable.

Αν θες κοίτα το γνωστό video που υπάρχει και στην Βίβλο 2 που δείχνει το Note 2 να αντικαθιστά το PC.

Εκτός από αυτό το video έω βρει και κανά δύο ακόμα.

Δεν χρησιμοποιούν το Multimedia dock που τα έχει όλα επάνω.

Πως το κάνουν αυτοί αν όχι με το OTG cable πάνω στον MHL adapter;

Στο βιντεο που λες, αν θυμαμαι καλα και αν λεμε το ιδιο βιντεο, το πληκτρολογιο και το ποντικι συνδεονται ασυρματα μεσω bluetooth. Μετα που συνδεει το hub δεν το εχει πλεον το τηλεφωνο συνδεμενο με την τηλεοραση.

Στο βιντεο που λες, αν θυμαμαι καλα και αν λεμε το ιδιο βιντεο, το πληκτρολογιο και το ποντικι συνδεονται ασυρματα μεσω bluetooth. Μετα που συνδεει το hub δεν το εχει πλεον το τηλεφωνο συνδεμενο με την τηλεοραση.

Θα το ξαναδώ, αλλά δες και αυτό που είναι πολύ αναλυτικότερο video και εμένα μου δείχνει ότι τα συνδέει όλα με USB hub powered ταυτόχρονα με HDMI.

παιδια πηρα αυτο εδω το Mhl adapter http://www.ebay.co.uk/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

απο εδω μεσα καποιος μου το σύστησε οτι δουλευει μια χαρα και οτι ειναι καλος ο πωλητης, μου ηρθε ολα καλα αλλα δεν δουλευει το συνδεσα με 2 καλωδια hdmi τπτ. Το εκανα το τηλεφωνο επανεκκίνηση γιατι εγραφε μεσα στις οδηγιες του ο πωλητης

Note:

1. Need contact additional power(at least:5V 1A).

2. Need restart your device after connected.

3. MHL adapter may not function properly when used with other travel chargers.

παλι τιποτα!:mad:

οταν συνδεω τον adapter στο κινητο γραφει συνδεθηκε καλωδιο hdmi αλλα παλι δεν δειχνει τιποτα για πειτε μηπως θελει κανενα προγραμμα?

ειμαι με official ελληνικη 4.1.1 και root.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

παιδια πηρα αυτο εδω το Mhl adapter http://www.ebay.co.uk/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

απο εδω μεσα καποιος μου το σύστησε οτι δουλευει μια χαρα και οτι ειναι καλος ο πωλητης, μου ηρθε ολα καλα αλλα δεν δουλευει το συνδεσα με 2 καλωδια hdmi τπτ. Το εκανα το τηλεφωνο επανεκκίνηση γιατι εγραφε μεσα στις οδηγιες του ο πωλητης

Note:

2. Need restart your device after connected.

3. MHL adapter may not function properly when used with other travel chargers.

παλι τιποτα!:mad:

οταν συνδεω τον adapter στο κινητο γραφει συνδεθηκε καλωδιο hdmi αλλα παλι δεν δειχνει τιποτα για πειτε μηπως θελει κανενα προγραμμα?

ειμαι με official ελληνικη 4.1.1 και root.

Τον φορτιστή τον συνδέεις?

Τον φορτιστή τον συνδέεις?

ναι ολα τα εκανα μου λενε οτι μαλλον φταει το ρουτ

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

ναι ολα τα εκανα μου λενε οτι μαλλον φταει το ρουτ

Δεν φταίει το root. Και με custom rom δουλεύει.

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=350682798677

Brado δεν ξαναπαιρνω ποτε ..τελος ....

Του νικου ειχα δοκιμασει μια ultra clear vmax στο πρωτο νοτελι που ειχα παρει σε λευκο αλλα το πούλησα και πηρα το γκρί,, οντως καλες αλλα δεν εχει την ποιοτητα που εχει μια sgp ...

Φιλε τις 3μ αυτην εδω λες ?? Για πες reviews ???

ΙΔΟΥ:

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα ακόλουθα:

1. Vikuiti ADQC27 SCREEN PROTECTOR by 3M for Samsung Galaxy Note 2, crystal-clear, anti-reflective, scratch-resistant, easy mountable, 100% fits. Το έχω επί 3ετία στο galaxy s και έχει τα εξής φοβερά πλεονεκτήματα: ι) 3 χρόνια μετά είναι πρακτικά άφθαρτο! ιι) Πολύ καλή οπτική, δεν δυσχεραίνει καθόλου τη χρήση. ιιι) Είναι πιο "βαρύ-σκληρό" από τα συνηθισμένα με αποτέλεσμα να τοποθετείται εύκολα και χωρίς φυσαλίδες. Tip Τοποθέτησης: Επιλέξτε δωμάτιο καθαρό και ξεσκονισμένο. Φορέστε ρούχα που δεν μαδάνε. Απλώστε στο τραπέζι ζελατίνα που ηλεκτροστατικά μαζεύει την αιωρούμενη σκόνη. Καθαρίστε τέλεια την οθόνη υπό καλό φωτισμό, να μην έχει ούτε έναν κόκκο σκόνη, αυτό είναι το σημαντικό. Εφαρμόστε το screen protector γρήγορα αλλά πολύ προσεχτικά ώστε να κάτσει καλά, ξεκινώντας να το ευθυγραμμίζεται από την κάτω ή την άνω πλευρά. Αν το κολλήσετε και το ξεκολλήσετε για να το ξανακολλήσετε σωστά, μάλλον θα έχει αρπάξει σκόνη και πλέον η εφαρμογή δεν θα είναι τέλεια.

2. Manna Black Ultra Slim Samsung Galaxy Note 2 N7100 Flip Case Cover | High-Quality Genuine Leather | Stand Function Την επέλεξα επειδή με ενδιέφερε το stand function (landscape). Επίσης παρέχει καλή προστασία και δεν δείχνει πολύ ογκώδης. Δεν επέλεξα την θήκη της samsung που αντικαθιστά το πίσω καπάκι, διότι δεν προσφέρει προστασάι στην περιμετρική στεφάνη του κινητού. Επίσης δεν επέλεξα κλασσική θήκη που αφήνει την οθόνη απροστάτευτη, διότι λόγω μεγέθους οθόνης εκτιμώ ότι κινδυνεύει περισσότερο.

3. OSO Space Mount 2 -Dash Grip Universal in Car Mobile Phone & GPS Holder Βάση αυτοκινήτου. Την επέλεξα διότι κάνει για πολλά μεγέθη (άνοιγμα έως >9cm) και στο αυτοκίνητο εξυπηρετεί και το note 2 και το galaxy s και περιστρέφεται.

4. Plantronics Voyager Pro HD Bluetooth Headset - Black Με bluetooth είχα πάντα πρόβλημα ότι είτε δεν με ακούγανε καλά είτε δεν τους άκουγα καλά, σε σύγκριση με κλήση απευθείας από κινητό. Το συγκεκριμμένο φαίνεται κορυφαίας ποιότητας, θα το δοκιμάσω και θα σας πω, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Προτίμησα το περσινό από το φετινό μοντέλο (Plantronics Voyager Legend Headset) διότι ενώ το περσινό φορτίζει με micro-usb το φετινό έχει ειδική υποδοχή (που το θεωρώ απαράδεκτο) ...κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδια.

Και τα 4 εξαιρετικά!!!

Όπως τα λέω απο πάνω!

Μοναδικό μειονέκτημα της vikuity screen protector (3M) είναι ότι οπως και όλα τα screen protector για note 2, στο επάνω μέρος δεν κυκλώνει κάμερα και sensors, αλλά κάνει γωνίες οι οποίες μπορεί να αποκωληθούν αν έρθουν σε επαφή με κάτι ...ότι όχι μου έχει συμβεί!

Κατά τα άλλα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη ποιότητα.

Το έλεγα και για την θήκη manna και χαίρομαι που σας άρεσε :-)

Θα το ξαναδώ, αλλά δες και αυτό που είναι πολύ αναλυτικότερο video και εμένα μου δείχνει ότι τα συνδέει όλα με USB hub powered ταυτόχρονα με HDMI.

Αυτο το βιντεο ελεγα.

Στο 9:40 αν προσεξεις καλυτερα, δειχνει πανω στο hub συνδεμενα 2 χειριστηρια και παιζουν tekken στην οθονη του κινητου.

Στο 19:17 δειχνει το mhl καλωδιο και στο 20:00 δειχνει πληκτρολογιο και ποντικι και γραφει στην πανω δεξια γωνια οτι ειναι bluetooth (και αν θυμαμαι καλα απο την προηγουμενη φορα που το ειχα δει, λεει μαλιστα οτι σε αλλο βιντεο του, εχει εξηγησει πως τα συνδεεις με το τηλεφωνο) και μετα στο 38:00 δειχνει πως συνδεεις και το allshare cast οπου συνδεεται ασυρματα το τηλεφωνο με την τηλεοραση και εχεις ελευθερη την micro usb του τηλεφωνου.

Εγω παντως δεν εχω δει πουθενα να μπορει να συνδεθει ταυτοχρονα hdmi και hub με περιφεριακα.

O MHL adapterr δεν παίζει ταυτόχρονα με USB OTG. Διαθέτει μια θύρα HDMI και μια micro USB. Η τελευταία είναι αποκλειστικά για να συνδέσεις τον φορτιστή και είναι απαραίτητη για να λειτουργεί ο MHL adapter.

Αυτο το βιντεο ελεγα.

Στο 9:40 αν προσεξεις καλυτερα, δειχνει πανω στο hub συνδεμενα 2 χειριστηρια και παιζουν tekken στην οθονη του κινητου.

Στο 19:17 δειχνει το mhl καλωδιο και στο 20:00 δειχνει πληκτρολογιο και ποντικι και γραφει στην πανω δεξια γωνια οτι ειναι bluetooth (και αν θυμαμαι καλα απο την προηγουμενη φορα που το ειχα δει, λεει μαλιστα οτι σε αλλο βιντεο του, εχει εξηγησει πως τα συνδεεις με το τηλεφωνο) και μετα στο 38:00 δειχνει πως συνδεεις και το allshare cast οπου συνδεεται ασυρματα το τηλεφωνο με την τηλεοραση και εχεις ελευθερη την micro usb του τηλεφωνου.

Εγω παντως δεν εχω δει πουθενα να μπορει να συνδεθει ταυτοχρονα hdmi και hub με περιφεριακα.

Έχετε δίκιο και οι δύο. Θα το ήθελα αλλά δεν...

Είναι φανερό ότι δεν γίνεται MHL+OTG ταυτόχρονα, αλλά τα μάτια μου ήθελαν να δουν άλλα.

Φαίνεται πως το 11pin σε σχέση με το 5pin MHL adapter προσέθεσε μόνο την δυνατότητα φόρτισης και όχι την λειτουργία OTG.

Στο XDA με πολύ ψάξιμο βρήκα έναν τύπο που έκανε mod σε καλώδιο OTG ώστε να φορτίζει ταυτόχρονα με την λειτουργία OTG.

Αλλά mod με MHL+OTG δεν βρήκα.

Δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ με τα έξοδα, ψήνομαι για bluetooth mouse+keyboard.

Θα δείξει...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

ΙΔΟΥ:

Και τα 4 εξαιρετικά!!!

Όπως τα λέω απο πάνω!

Μοναδικό μειονέκτημα της vikuity screen protector (3M) είναι ότι οπως και όλα τα screen protector για note 2, στο επάνω μέρος δεν κυκλώνει κάμερα και sensors, αλλά κάνει γωνίες οι οποίες μπορεί να αποκωληθούν αν έρθουν σε επαφή με κάτι ...ότι όχι μου έχει συμβεί!

Κατά τα άλλα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη ποιότητα.

Το έλεγα και για την θήκη manna και χαίρομαι που σας άρεσε :-)

Κι εγώ όσα Screen Protectors έχω δει για το Note έτσι είναι. Λόγω προφανώς την καμπυλότητας της συσκευής στα άκρα τα κάνουν να μην εφαρμοόζουν μέχρι τέλους για να μην "πετάξουν".

Είδα και της Incipio το SP: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56847 αλλά δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς σε σχέση με sgp και αυτό που προτείνεις εσύ της 3Μ. Σε κάποια άλλη εξόρμηση για αξεσουάρ ίσως το δοκιμάσω.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

εχει βρει κανενας θηκη που να κλεινει σαν το original flip cover αλλα να μπορω να το στηριζω στο γραφειο αν θελω?
Γιαννης

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά