giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Γιώργο κι εμένα στην αρχή δεν μου γέμιζε πολύ το μάτι η Manna στις διάφορες φωτογραφίες στα sites. Οι καλύτερες που έχω βρει είναι οι παρακάτω, στις οποίες φαίνεται πολύ ελκυστική, σοβαρή, στιβαρή και με έντονες και well-defined γραμμές (κατά τη γνώμη μου πάντα). Επίσης έχει πάρα πολύ καλές κριτικές στο amazon.co.uk και είναι made (ή designed) in Germany και όχι ασιατική όπως οι περισσότερες άλλες. Έχουμε και τις πολύ θετικές εντυπώσεις του φίλου ilpara. Η τελική τιμή με τα μεταφορικά μου ήρθε κάπου στα 32 € που δεν είναι ούτε πολύ φτηνή ούτε και ακριβή. Τέλος πάντων, θα δείξει όταν τη λάβω... Πολύ όμορφη και η νέα Spigen που προτείνεις και απ' ό,τι βλέπω το ExportPrive έχει μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Θα την έχω στα υπόψιν. Τελικά υπάρχουν πολλές αξιόλογες θήκες, όρεξη και χρήμα να έχεις να ξοδεύεις... Εγώ να σου πω δεν έχω όρεξη να ξοδέψω άλλα λεφτά ωστόσο η τελευταία SPG είναι πολύ όμορφη αλλά πάλι έχουμε το θέμα ότι η πρόσοψη ανοίγει από μόνη της και δεν έχει εγογκώματα προστασίας αν πέσει με ανοιχτή πρόσοψη. Για να δούμε όταν την παραλάβεις τι θα δούμε. Από Γαλλικό amazon έχει παράδοση την Manna την Τετάρτη αν την παραγγείλω σε 14 ώρες :) edit: όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά η Manna είναι συνθετικό δέρμα, το περίμενα και λόγω τιμής. Edited January 15, 2013 by giorgaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Εγώ να σου πω δεν έχω όρεξη να ξοδέψω άλλα λεφτά ωστόσο η τελευταία SPG είναι πολύ όμορφη αλλά πάλι έχουμε το θέμα ότι η πρόσοψη ανοίγει από μόνη της και δεν έχει εγογκώματα προστασίας αν πέσει με ανοιχτή πρόσοψη. Για να δούμε όταν την παραλάβεις τι θα δούμε. Από Γαλλικό amazon έχει παράδοση την Manna την Τετάρτη αν την παραγγείλω σε 14 ώρες :) edit: όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά η Manna είναι συνθετικό δέρμα, το περίμενα και λόγω τιμής. Θα σου έλεγα να μην την πάρεις ακόμα, άσε να την πάρω πρώτα εγώ να δω πώς είναι, για να μην την πατήσεις κι εσύ αν τελικά δεν είναι καλή. Για το συνθετικό δέρμα που λες, δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα το προτιμούσα αυθεντικό, πραγματικό δέρμα... Πάντως στο amazon.co.uk αναφέρει "High-Quality Genuine Leather" και στις φωτογραφίες της έκδοσης για το Galaxy S III έχει και το γνωστό σύμβολο του αυθεντικού δέρματος (και είναι και φτηνότερη απ' του Note II): http://ecx.images-amazon.com/images/I/81-VF6OM-DL._AA1500_.jpg Ίσως λόγω του ότι το Note II καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια, έκαναν οικονομία στα υλικά και στην έκδοση του Note II έβαλαν συνθετικό δέρμα, τι να πω... Αν συγκρίνεις τις φωτογραφίες του S III και του Note II, οπτικά τα δύο υλικά φαίνονται να είναι ίδια. Θα το ήθελα να είναι πραγματικό δέρμα πάντως, χωρίς να απορρίπτω και το συνθετικό αν είναι προσεγμένο και πολύ καλής ποιότητας. Άσε να μου έρθει και βλέπουμε... Edited January 15, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ναι δεν θα την αγόραζα απλά το αναφέρω. Την είδα από την σελίδα της εταιρείας ότι είναι συνθετικό δέρμα. Έψαξα για manna leicke. Άλλο ένα θέμα ότι δυσκολεύτηκα να βρω την σελίδα και η αγγλική της σελίδα είναι το Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ναι δεν θα την αγόραζα απλά το αναφέρω. Την είδα από την σελίδα της εταιρείας ότι είναι συνθετικό δέρμα. Έψαξα για manna leicke. Άλλο ένα θέμα ότι δυσκολεύτηκα να βρω την σελίδα και η αγγλική της σελίδα είναι το Amazon. Ψάχνω το site της Leicke εδώ και 10 λεπτά και δεν μπορώ να το βρω... Βρήκα αυτό: http://www.leicke-distributor.de αλλά δεν κατάφερα να βρω το εσωτερικό link για τη συγκεκριμένη θήκη για το Note II. Είναι και αργά, είμαι και άυπνος... Για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Δεν πειράζει, ας είναι συνθετικό αρκεί να είναι ποιοτικό. Θα δείξει όταν τη λάβω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ... έχει και το γνωστό σύμβολο του αυθεντικού δέρματος... Επιβεβαιώνω ότι όταν άνοιξα την leicke manna θηκη, κρεμόταν με κορδονακι αυτο το δερματινο ταμπελακι που αποτελεί το σήμα του πραγματικού δέρματος ... Από εκεί και πέρα δεν έχω γνώσεις για να καταλάβω αν είναι πραγματικό ή συνθετικό. Επισης έχει καλή αίσθηση, χωρίς να δείχνει σούπερ ακριβή (που δεν θα μου άρεσε) και ξαναλέω ότι χρηστικά είναι σούπερ μελετημένη (...γερμανική) και η συναρμογή-στιβαρότητα είναι πολύ καλή. Αισθητικά δείχνει περισσότερο γερμανικό προϊόν παρά κομμάτι από γαλλικό ή ιταλικό οίκο... το αναφέρω για γνωρίζει ο καθένας τι ψωνίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Επιβεβαιώνω ότι όταν άνοιξα την leicke manna θηκη, κρεμόταν με κορδονακι αυτο το δερματινο ταμπελακι που αποτελεί το σήμα του πραγματικού δέρματος ... Από εκεί και πέρα δεν έχω γνώσεις για να καταλάβω αν είναι πραγματικό ή συνθετικό. Επισης έχει καλή αίσθηση, χωρίς να δείχνει σούπερ ακριβή (που δεν θα μου άρεσε) και ξαναλέω ότι χρηστικά είναι σούπερ μελετημένη (...γερμανική) και η συναρμογή-στιβαρότητα είναι πολύ καλή. Αισθητικά δείχνει περισσότερο γερμανικό προϊόν παρά κομμάτι από γαλλικό ή ιταλικό οίκο... το αναφέρω για γνωρίζει ο καθένας τι ψωνίζει. Aν δε σε ενδιαφερει να χαλασεις αυτο το ταμπελακι, δοκιμασε να το τσακισεις πολλες φορες. Αν ειναι πραγματικο δερμα δε θα δεις καμια αλλοιωση, αν δεν ειναι θα ασπρισει στο σημειο τσακισης. Υπαρχει και το τεστ του αναπτηρα, αν καιγεται δεν ειναι δερμα, αν οχι, ειναι. Εναλλακτικα γρατζουνισε το λιγο με το νυχι σου, αν η νυχια φαινεται λιγο ασπρη και δε φευγει τριβοντας τη, μαλλον δεν ειναι δερμα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δυστυχώς το έχω πετάξει... Θα κάνει το τεστ ο dr όταν το παραλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σήμερα μου ήρθε το καλώδιο mhl. http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-I9300-Note-2-II-N7100-HDTV-Adapter-MHL-11Pin-HDMI-Cable-/271113535705?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1fa040d9 Σφραγισμένο, πολύ καλή τιμή και μάλιστα ήρθε συστημένο. Στο manual υπάρχει και η ελληνική γλώσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Με βάλατε κι εμένα σε πειρασμό... Παρήγγειλα τη manna :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Sorry ήμουν λάθος είχε πέσει το μάτι μου σε μια φράση, να η μεταφρασμένη σελίδα: http://www.leicke-distributor.de/manna-ultraslim-samsung-galaxy-note-2-n7100-case-tasche-mit-standfunktion-aus-extrem-feinem-oberleder-echt-leder/taschen/smartphone/a-105393/ Από την μετάφραση: An individual accent in this Samsung Galaxy Note N7100 Case 2 sets with high quality genuine leather perfectly harmonious red stitching. The optimal shape and the soft edges of our Manna Cases achieved thanks to the special processing of high quality synthetic leather. Άρα έχουν συνδυάσει κάποια κομμάτια; Εκτός και αν η μετάφραση λέει χαζομάρες, δεν ξέρω Γερμανικά. και η original για γνώστες: http://www.leicke-distributor.de/manna-ultraslim-samsung-galaxy-note-2-n7100-case-tasche-mit-standfunktion-aus-extrem-feinem-oberleder-echt-leder/taschen/smartphone/a-105393/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 παιδια για μενα η καλυτερη θηκη ειναι η texture της Rock. αριστη ποιοτητα και εφαρμογη. ο μαγνητης που εχει δεν επηρεαζει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις για το MHL adaptor για το Note 2: 1) Εκτός από τον original Samsung με τα 11pin adaptor, υπάρχει άλλος που να παίζει απ' ευθείας ; (όχι με πρόσθετο adaptor 5 to 11 pin) 2) Έχει συνδέσει κανένας τον MHL adaptor, όχι σε οθόνη ή TV αλλά σε AVR (σε δέκτη δηλαδή). Έχω ένα Pioneer VSX-920 και αν τελικά το αγοράσω το ανταπτοράκι, εκεί θα το συνδέσω. Γενικώς από άποψης ποιότητας εικόνας/ ήχου, ταχύτητας απόκρισης, πληκτρολογίου/ ποντικιού, browsing τι λέει το Note 2 σε μεγάλη οθόνη μέσω του MHL ; Ενδιαφέρουσα ή απογοητευτική εμπειρία ; Στο XDA διαβάζω διάφορα, ο κάθε ένας λέει το δικό του αν και οι περισότεροι λένε πως η όλη φάση του MHL σε HDMI οθόνη αξίζει μόνο για ταινίες και όχι για γενικότερη χρήση. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δυστυχώς το έχω πετάξει... Θα κάνει το τεστ ο dr όταν το παραλάβει Μην ανησυχείς, τη Δευτέρα 21 του μήνα την παραλαμβάνω και θα της κάνω εξονυχιστικά tests αυθεντικότητας δέρματος!!! Πάντως όσο τη βλέπω στις φωτογραφίες τόσο την ερωτεύομαι. Έχει ένα σοβαρό, στιβαρό, μινιμαλιστικό, μιλιταριστικό, no-frills, no-nonsense στιλ που μου αρέσει. Οι Zenus είναι πολύ καλές και όμορφες θήκες, αλλά περιέχουν κάποια διακοσμητικά στοιχεία που τα βρίσκω περιττά, υπερβολικά και λίγο αντίθετα στο δικό μου αισθητικό κριτήριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μην ανησυχείς, τη Δευτέρα 21 του μήνα την παραλαμβάνω και θα της κάνω εξονυχιστικά tests αυθεντικότητας δέρματος!!! Πάντως όσο τη βλέπω στις φωτογραφίες τόσο την ερωτεύομαι. Έχει ένα σοβαρό, στιβαρό, μινιμαλιστικό, μιλιταριστικό, no-frills, no-nonsense στιλ που μου αρέσει. Οι Zenus είναι πολύ καλές και όμορφες θήκες, αλλά περιέχουν κάποια διακοσμητικά στοιχεία που τα βρίσκω περιττά, υπερβολικά και λίγο αντίθετα στο δικό μου αισθητικό κριτήριο. Λίγα τα λόγια για τις zenus :) ίσως η συγκεκριμένη zenus είναι περίεργη, αυτό ναι.... κάτι που με απασχολεί αν και δεν νομίζω κάποιος να την έχει καιρό την θήκη, είναι αν οι ραφές χαλάνε εύκολα, εννοώ αν κάπου κάτι γατζωθεί ίσως οι ραφές οι κόκκινες να μην είναι καλό που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Λίγα τα λόγια για τις zenus :) ίσως η συγκεκριμένη zenus είναι περίεργη, αυτό ναι.... κάτι που με απασχολεί αν και δεν νομίζω κάποιος να την έχει καιρό την θήκη, είναι αν οι ραφές χαλάνε εύκολα, εννοώ αν κάπου κάτι γατζωθεί ίσως οι ραφές οι κόκκινες να μην είναι καλό που υπάρχουν. Γιώργο συγγνώμη που σου έθιξα το μωρό σου (Zenus), δεν θα επαναληφθεί! :O :X (πλάκα κάνω)... Για τις ραφές δεν ξέρω πόσο αντέχουν, ο χρόνος θα δείξει. Πάντως πιστεύω πως οι ραφές δίνουν μια ωραία εμφάνιση στη θήκη, αλλιώς θα ήταν σκέτο νεκροταφείο έτσι μαύρη που είναι... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γιώργο συγγνώμη που σου έθιξα το μωρό σου (Zenus), δεν θα επαναληφθεί! :O :X (πλάκα κάνω)... Για τις ραφές δεν ξέρω πόσο αντέχουν, ο χρόνος θα δείξει. Πάντως πιστεύω πως οι ραφές δίνουν μια ωραία εμφάνιση στη θήκη, αλλιώς θα ήταν σκέτο νεκροταφείο έτσι μαύρη που είναι... :lol: Nobody puts baby in the corner. χαχαχα! Όχι μωρέ οκ, αν θεωρήσεις ότι αξίζει θα το σκεφτώ, μου αρέσει η Spigen πολύ αλλά δεν κλείνει η πρόσοψη με κούμπωμα. Με καίει πολύ αν μπαίνει πιο εύκολα στην τσέπη με την Manna γιατί κάποιες φορές αφήνω το κινητό στο γραφείο αντί να το κουβαλάω στο χέρι. Θα μπορούσε να έχει σχέδια αλλά για την τιμή της καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οποιος εχει παρει την συγγεκριμενη απο το μαγαζι αυτο μπορει να μου πει αν δινεται μαζι screen protector? (μπορει να το εγραφε διπλα αλλα ειπα να ρωτησω μιας και το παλικαρι απο το μαγαζι ειναι εδω μεσα) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Τι λέτε για κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552396&sid=1 ??? Αξίζει ? Επειδη με ενδιαφερει αυτη η καρτα γιατι ειναι οικονομικη μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει και γενικα που θα αντιμετοπισω προβλημα με χαμηλοτερης αξιας καρτες επειδη ειμαι ασχετος? Εγω ειχα ακουσει οτι οσες ειναι class 10 ειναι οι καλυτερες Τωρα αν παρω αυτη θα εχω τον φοβο μηπως δεν δουλευει ή μηπως με αφησει στα μισα? Βοηθηστε αν μπορειτε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Επειδη με ενδιαφερει αυτη η καρτα γιατι ειναι οικονομικη μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει και γενικα που θα αντιμετοπισω προβλημα με χαμηλοτερης αξιας καρτες επειδη ειμαι ασχετος? Εγω ειχα ακουσει οτι οσες ειναι class 10 ειναι οι καλυτερες Τωρα αν παρω αυτη θα εχω τον φοβο μηπως δεν δουλευει ή μηπως με αφησει στα μισα? Βοηθηστε αν μπορειτε Αυτή που λέει ο φίλος παραπάνω είναι Class 10 και είναι Verbatim που είναι πολύ καλή μάρκα σε media. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Στα 22.90 € είναι πολύ καλή αγορά νομίζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αυτή που λέει ο φίλος παραπάνω είναι Class 10 και είναι Verbatim που είναι πολύ καλή μάρκα σε media. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Στα 22.90 € είναι πολύ καλή αγορά νομίζω. ευχαριστω αν και εχει μονο 2 χρονια εγγυηση η συγκεκριμενη μαρκα.Στο πλαισιο που κοιταξα εχει αυτη http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-16GB-SDSDQU-016G-U46A-SDSDQ.htm Με εγγύηση εφ'όρου ζωής Ποια να παρω απο τις δυο? Η μια βεβαια ειναι διπλασια απο την αλλη :O Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ευχαριστω αν και εχει μονο 2 χρονια εγγυηση η συγκεκριμενη μαρκα.Στο πλαισιο που κοιταξα εχει αυτη http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-16GB-SDSDQU-016G-U46A-SDSDQ.htm Με εγγύηση εφ'όρου ζωής Ποια να παρω απο τις δυο? Η μια βεβαια ειναι διπλασια απο την αλλη :O Κοίτα, για να μη λέω λόγια του αέρα και σας παρασύρω να την πάρετε, να ξεκαθαρίσω ότι δεν την έχω δοκιμάσει τη Verbatim, αλλά ξέρω ότι είναι ποιοτική σαν μάρκα και είναι και Class 10 που σημαίνει ότι είναι γρήγορη. Τώρα τα 2 χρόνια εγγύηση είναι λίγο ύποπτο, τι να σου πω... Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι και το ότι την έχει σε προσφορά το e-Shop (ίσως να θέλουν να τις διώξουν). Γκούγκλαρέ το να δεις αν υπάρχει κάποιο θέμα με τη συγκεκριμένη κάρτα. Δες και τις κριτικές στο Amazon αν την έχει. Πάντως Verbatim 32 GB για 22.90 € δεν είναι καθόλου άσχημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καταρχάς όσο περισσότερο χώρο έχει η κάρτα τόσο το καλύτερο (ως προς την χωρητικότητα). Το e-shop λέει ως 10mb/sec και του πλαίσιου 30mb/sec. Οπότε αν δεν βρεθούν άλλα δεδομένα από sites που να λένε ότι το e-shop δεν έχει σωστή περιγραφή, του πλαισίου είναι ταχύτερη κάρτα. Το class 10 από μόνο του δηλώνει ότι είναι 10mb/sec από εκεί και πέρα εξαρτάται τι έχει κάνει η κάθε εταιρεία. Προσωπικά όπως και έκανα πήρα 64αρα sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οποιος εχει παρει την συγγεκριμενη απο το μαγαζι αυτο μπορει να μου πει αν δινεται μαζι screen protector? (μπορει να το εγραφε διπλα αλλα ειπα να ρωτησω μιας και το παλικαρι απο το μαγαζι ειναι εδω μεσα) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Απο οσο ξερω η συγκεκριμενη δεν εχει. Τουλαχιστον οταν την ειχα παρει εγω πριν 3 μηνες δεν ειχε, αν εβαλαν τωρα δεν ξερω. Και απο οσο ξερω το παιδι απο το extreme mobile δεν μπαινει εδω, μονο σελιδα στο facebook εχει Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ναι αλλα στην ουσια διαφορα στην ταχυτητα δεν θα δεις στο κινητο..δοκιμασα αυτη του πλαισιου με μια 8αρα 6class και ειχαν 1mbit διαφορα στην εφαρμογη sandisc memory.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οποιος εχει παρει την συγγεκριμενη απο το μαγαζι αυτο μπορει να μου πει αν δινεται μαζι screen protector? (μπορει να το εγραφε διπλα αλλα ειπα να ρωτησω μιας και το παλικαρι απο το μαγαζι ειναι εδω μεσα) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-THiki-Polykarmponiko-Kalymma-Protective-Cover-white-EFC-1J9BWEGSTD.714146.html Πήρα την ίδια σε μαύρο. Δεν έχει screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts