ddr2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα σας, έχει κανείς υπ' όψιν του θήκη για Note II σε χρώμα γκρι τύπου σιλικόνης ή μαλακού πλαστικού η οποία να είναι όσο πιο λεπτη γίνεται και να είναι και ελαστική? Δηλαδή κάτι σαν αυτή αλλά να είναι πιο μαλακή και κυρίως πιο λεπτή ώστε να προσθέτει τον ελάχιστο δυνατό όγκο. Ο λόγος που ψάχνω για τέτοια θήκη είναι γιατί αυτό το γυαλιστερό πλαστικό που επέλεξε η samsung γλιστράει πολύ από το χέρι και γίνεται ενοχλητικό και επικίνδυνο. Ψάχνοντας για θήκη σαν την κλασσική της Nokia για τα δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ :) Φιλε μου, εχω αγορασει την original της σαμσουγκ. Ειναι αρκετα λεπτη και γενικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι μπαινοβγαινει ευκολα και ταιριαζει απολυτα στα κοψιματα της. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56089 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Είναι όμορφη και με έχει βολέψει πολύ η Zenus. Το λουράκι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά αφού είναι τόσο χρήσιμο όσο λες ίσως το δοκιμάσω να δω πώς θα μου φανεί. Απλά αυτό το μαύρο λεπτό κορδονάκι το φοβάμαι μην κοπεί... Μάλλον κακώς ανησυχώ... Ναι κακώς, το έχω δοκιμάσει και δεν έχω καμία φοβία, σε κάποιες φάσεις αν πρέπει να κρατήσω με τα χέρια μου καμιά σακούλα και λοιπά, κρατάω το κινητό με το λουράκι και τελείωσε η υπόθεση. Όπως επίσης όταν βγάζω φωτογραφίες το περνάω το λουράκι στον καρπό όπως τις φωτογραφικές μηχανές για να μην πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Φιλε μου, εχω αγορασει την original της σαμσουγκ. Ειναι αρκετα λεπτη και γενικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι μπαινοβγαινει ευκολα και ταιριαζει απολυτα στα κοψιματα της. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56089 Την έχεις? Άψογα! Κάποιοι έγραφαν ότι δίνει αρκετό όγκο. Ισχύει? Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία από το μπροστινό μέρος κ τη θήκη πλάγια να φαίνεται το πάχος? Γιατί δεν βρίσκω ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο στο YouTube για να το δω. ΥΓ: Σε κανένα μήνα με βλέπω με 5-6 θήκες με τόσες που καλοβλέπω...! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Την έχεις? Άψογα! Κάποιοι έγραφαν ότι δίνει αρκετό όγκο. Ισχύει? Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία από το μπροστινό μέρος κ τη θήκη πλάγια να φαίνεται το πάχος? Γιατί δεν βρίσκω ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο στο YouTube για να το δω. ΥΓ: Σε κανένα μήνα με βλέπω με 5-6 θήκες με τόσες που καλοβλέπω...! Εχει το κλασικο παχος που εχουν οι περισσοτερες θηκες σιλικονης. Ουτε υπερλεπτη, ουτε καμια γκουμουτσα. Για δες κι εσυ https://www.dropbox.com/s/fziv2h13zmj60ok/2013-01-11%2021.31.20.jpg https://www.dropbox.com/s/05g7ca0z38m33qo/2013-01-11%2021.30.32.jpg https://www.dropbox.com/s/cprou3e53dpt0ph/2013-01-11%2021.30.49.jpg https://www.dropbox.com/s/g57so6ypg448fza/2013-01-11%2021.29.53.jpg Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Επειδή έχω και τις δύο zenus vintage και flip cover, η δεύτερη δεν προστατεύει το κινητό, οι γωνίες είναι απροστάτευτες. Το καπάκι της πίσω πλευράς ωστόσο είναι πολύ δυνατό στο flip cover. Καμία σχέση με της μαμάς. Το κενό που λες δεν με χαλάει καθόλου, τι πρόβλημα να δημιουργεί; Βέβαια έχω βάλει κάποια κάρτα. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε ότι λες για την flip cover!Το κενό παρόλα αυτά με ενοχλεί.Θέλω το κινητό μου να το αγκαλιάζει η θήκη. :-) Έχεις δίκιο για το μικρό κενό που δημιουργείται στο καπάκι. Προφανώς έχουν αφήσει λίγο χώρο για να βάλεις κάρτες και χρήματα, αλλά πιστεύω πως δεν είναι και τόσο χαλαρό. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Όχι δεν είναι τόσο χαλαρό (μην επηρεαστεί λανθασμένα κάποιος μελλοντικός αγοραστής) αλλά έστω αυτό το λίγο που είναι δεν μου αρέσει για να είναι ειλικρινής.Αν επρόκειτο να το χρησιμοποιήσω και σαν πορτοφόλι τότε σίγουρα θα κατέληγα στην zenus, γιατί θεωρώ ότι ανεβάζει ακόμη περισσότερο το κινητό στην συνολική του εικόνα.Τελικώς αγόρασα μια flip cover και μια polucarbonate από extreme-mobile και νιώθω άκρως ικανοποιημένος με τα καινούρια καλούδια του "θηρίου"μου :D Μια pouch θα ήθελα ακόμα και μια 64GB class 10 sdcard και είμαι κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εχει το κλασικο παχος που εχουν οι περισσοτερες θηκες σιλικονης. Ουτε υπερλεπτη, ουτε καμια γκουμουτσα. Για δες κι εσυ https://www.dropbox.com/s/fziv2h13zmj60ok/2013-01-11%2021.31.20.jpg https://www.dropbox.com/s/05g7ca0z38m33qo/2013-01-11%2021.30.32.jpg https://www.dropbox.com/s/cprou3e53dpt0ph/2013-01-11%2021.30.49.jpg https://www.dropbox.com/s/g57so6ypg448fza/2013-01-11%2021.29.53.jpg Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που μπήκες στον κόπο!:) Δεν φαίνεται και τόσο χοντρή τελικά και σίγουρα προστατεύει πολύ καλύτερα από την polycarbonate που έχω. Είναι και γυαλιστερή πίσω και δεν θα έχω αυτή την αίσθηση που δεν μου αρέσει στις θήκες σιλικόνης. Μάλλον που θα μπει στη shopping list..:D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που μπήκες στον κόπο!:) Δεν φαίνεται και τόσο χοντρή τελικά και σίγουρα προστατεύει πολύ καλύτερα από την polycarbonate που έχω. Είναι και γυαλιστερή πίσω και δεν θα έχω αυτή την αίσθηση που δεν μου αρέσει στις θήκες σιλικόνης. Μάλλον που θα μπει στη shopping list..:D Σιγα τον κοπο. Τι τα εχουμε τα εργαλεια:p Εμενα αυτη η θηκη με ανακουφισε. Ηταν αυτο ακριβως που εψαχνα. Η πλατη ειναι αρκετα σκληρη, ενω τα πλαινα ειναι μαλακα και ευκαμπτα για να μπαινοβγαινει ανετα. Οτι πρεπει δηλαδη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) @DrMobile: Κώστα εσύ δεν έχεις την Zenus τη Vintage ή θυμάμαι λάθος? Μια και δεν μιλάς μέσω ΒΤ, σε βολεύει να είναι το κινητό στη θήκη? Μπαινοβγαίνει εύκολα? Και επίσης, σε ένα γραφείο πχ. μπορεί να σταθεί για να δεις ένα βίντεο? Ξέρω ότι δεν έχει το ειδικό κόψιμο που έχουν όσες είναι γι' αυτό το σκοπό αλλά στηρίζοντας το καπάκι στέκεται? Σε ρωτάω γιατί φαίνονται ποιοτικές αλλά δεν έχω πάρει ποτέ τέτοιου τύπου μια και τις έβρισκα πάντα δύσχρηστες για μένα που προτιμώ τη συσκευή στο χέρι. Το σκέφτομαι αλλά μια και είναι αρκετά τσιμπημένη, θέλω..λεπτομέρειες..!:) Αν έχει κι άλλος Zenus ευχαρίστως ακούω γνώμες απλώς τον Dr θυμόμουν!:) Εγώ έχω αυτή: http://izenus.com/galaxy-note-2-color-point-diary-collection.html Το χρώμα της πρώτης θα το έλεγα καφέ σοκολατί, και τον συνδυασμό με άσπρο Note 2... δεν μπορώ να βρω λόγια για να τον περιγράψω :D Edited January 11, 2013 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε ότι λες για την flip cover!Το κενό παρόλα αυτά με ενοχλεί.Θέλω το κινητό μου να το αγκαλιάζει η θήκη. :-) Αν το σκεφτώ περιληπτικά, η flip cover, αν πέσει το κινητό, μπορεί να ανοίξει το καπάκι, σωστά; Δεν το δένει κάτι όπως στην zenus που δεν θα ανοίξει κατά την πτώση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, δεν θα ήθελα να δω γρατζουνιές στην οθόνη ενώ έχω θήκη (ελπίζω να μην μου πέσει ποτέ). H flip cover προστατεύει μόνο την πίσω πλευρά κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αυτές είναι που σου έλεγα με τα πολλά χρώματα, οι Kalaideng! Εδώ τις πρωτοείδα (νομίζω σε ένα post του jimmys) και μου άρεσαν πολύ. Αλλά κι εμένα με χαλάει που έχουν μαγνήτη, γιατί επηρεάζει την πυξίδα και επίσης ενδέχεται να επηρεάζει και το S Pen, όπως διάβασα πρόσφατα σε ένα άλλο post εδώ στο forum. Αν μπορεί ο φίλος jimmys να δοκιμάσει το S Pen με τη συσκευή μέσα στη θήκη να μας πει αν επηρεάζεται η λειτουργία του. Έχεις δίκιο για το μικρό κενό που δημιουργείται στο καπάκι. Προφανώς έχουν αφήσει λίγο χώρο για να βάλεις κάρτες και χρήματα, αλλά πιστεύω πως δεν είναι και τόσο χαλαρό. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Θα την τσεκάρω τη Manna, φαίνεται καλή. Αλλά με 50+ € που έδωσα για τη Zenus δεν μου κάθεται καλά να δώσω κι άλλα χρήματα για άλλη θήκη... Οπότε με βλέπω να κρατάω τη Zenus. Έξυπνο Γιώργο! Μόλις το έκανα και πράγματι δίνει μια κλίση, αν και η Ελένη φαντάζομαι πως ζητάει κάτι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό τον σκοπό με πολύ μεγαλύτερη κλίση. Είναι όμως πολύ έξυπνη η λύση σου! Από τις Kalaideng μου άρεσαν πολύ οι 3χρωμες τύπου diary αλλά ψάχνοντας ένας τύπος που έκανε review στο youtube έλεγε κι αυτός ότι ο μαγνήτης δημιουργούσε θέμα. Πιθανόν να μην είναι και τίποτα και να γίνεται άδικη φασαρία βέβαια, με τους μαγνήτες! Σίγουρα κάτι ειδικά σχεδιασμένο θα είναι καλύτερο.. κατέληξα να περιμένω να βρω κάτι πιο φθηνό αφού πιθανότατα δεν θα βολευτώ για να το έχω μόνιμα στη Zenus.. Πάντως το ανάποδο κούμπωμα είναι ένα καλό workaround για θήκες που δεν σχεδιάστηκαν γι' αυτό το σκοπό.. Ναι δεν είναι η χρήση για αυτό αλλά με ικανοποιεί σε γενικές γραμμές αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Στο αεροπλάνο το κράταγα με τα χέρια ακουμπησμένα στο τραπεζάκι οπότε δεν υπήρχε κούραση. Λειτουργεί υπό προϋποθέσεις, αν είσαι πολύ κοντά, δεν βοηθάει πολύ. Απλά έπρεπε να διαλέξω μια θήκη και αυτή μου άρεσε πολύ. Α να πω πως και το λουράκι όλα τα λεφτά με έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές. Για αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσα να πάρω άλλη zenus (αν και πουλάνε ξεχωριστά λουράκια). Για ταινιούλες αυτές είναι ωραίες θήκες: http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note-2/galaxy-note-2-hardbook-case-4g-lte.html Πολύ ωραίες είναι αυτές! :) Εν τέλει ψάχνοντας είδα ότι έχει στο youtube review για την original της Samsung που συζητούσαμε πιο πάνω αλλά θέλει να κάνεις το search με: galaxy note 2 samsung original protective cover. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Από απόσταση και απο κοντά [ATTACH]29222[/ATTACH][ATTACH]29223[/ATTACH] [ATTACH]29224[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Αν το σκεφτώ περιληπτικά, η flip cover, αν πέσει το κινητό, μπορεί να ανοίξει το καπάκι, σωστά; Δεν το δένει κάτι όπως στην zenus που δεν θα ανοίξει κατά την πτώση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, δεν θα ήθελα να δω γρατζουνιές στην οθόνη ενώ έχω θήκη (ελπίζω να μην μου πέσει ποτέ). H flip cover προστατεύει μόνο την πίσω πλευρά κατά την άποψή μου. Ισχύει αυτό που λες.Δεν είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει η πιθανότητα πέφτοντας (εξαρτάται βέβαια και από το ύψος πάντα) να ανοίξει η θήκη πριν την πτώση.Και το οποίο δεν θα συμβεί με θήκες τύπου zenus.Για να σου είμαι ειλικρινής, μέχρι σήμερα δεν είχα άσχημη πτώση κινητού (και γενικότερα οι πτώσεις στα κινητά μου μπορώ να πω ότι είναι σπάνιο φαινόμενο) η οποία να μου στοιχίσει οθόνη ή οτιδήποτε άλλο.Πάντως o συλλογισμός σου είναι σωστός.Η flip προστατεύει την οθόνη στην καθημερινότητα σου, έτσι ώστε και να έρθει σε επαφή με κάτι να μην χαραχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ισχύει αυτό που λες.Δεν είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει η πιθανότητα πέφτοντας (εξαρτάται βέβαια και από το ύψος πάντα) να ανοίξει η θήκη πριν την πτώση.Και το οποίο δεν θα συμβεί με θήκες τύπου zenus.Για να σου είμαι ειλικρινής, μέχρι σήμερα δεν είχα άσχημη πτώση κινητού (και γενικότερα οι πτώσεις στα κινητά μου μπορώ να πω ότι είναι σπάνιο φαινόμενο) η οποία να μου στοιχίσει οθόνη ή οτιδήποτε άλλο.Πάντως o συλλογισμός σου είναι σωστός.Η flip προστατεύει την οθόνη στην καθημερινότητα σου, έτσι ώστε και να έρθει σε επαφή με κάτι να μην χαραχτεί. Μακριά από εμάς οι πτώσεις κινητών. Ε ναι, κοίτα με την Zenus δεν αισθάνομαι άνετα να έχω το κινητό στο παντελόνι (εξαρτάται και από το παντελόνι), με την flip cover είναι πολύ άνετο αλλά τελικα δεν νιώθω προστασία με το flip cover. Είχα σκεφτεί να χρησιμοποιώ πότε την μία και πότε την άλλη, αναλόγως την χρήση, αλλά το βάλε/βγάλε φοβάμαι μην χαλάσει τις θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Από απόσταση και απο κοντά Γιώργο τελικά τώρα συνειδητοποίησα τι ακριβώς εννοείς... :O Εγώ είχα καταλάβει ότι το ξαπλώνεις με το flip κομμάτι από κάτω και η γωνία δημιουργείται από το ανάποδο κούμπωμα που διαχωρίζει τις δύο επιφάνειες, όπου έχεις κάποια κλίση, αλλά είναι ελάχιστη. Εσύ εννοείς να έχεις το κούμπωμα από κάτω σαν βάση, με τις δύο επιφάνειες σε σχήμα "Λ", που έτσι του δίνει πολύ μεγάλη κλίση (σχεδόν 90 μοίρες). Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλή λύση, ευχαριστούμε για την ιδέα και για τις φωτογραφίες! Από τις Kalaideng μου άρεσαν πολύ οι 3χρωμες τύπου diary αλλά ψάχνοντας ένας τύπος που έκανε review στο youtube έλεγε κι αυτός ότι ο μαγνήτης δημιουργούσε θέμα. Πιθανόν να μην είναι και τίποτα και να γίνεται άδικη φασαρία βέβαια, με τους μαγνήτες! Σίγουρα κάτι ειδικά σχεδιασμένο θα είναι καλύτερο.. κατέληξα να περιμένω να βρω κάτι πιο φθηνό αφού πιθανότατα δεν θα βολευτώ για να το έχω μόνιμα στη Zenus.. Πάντως το ανάποδο κούμπωμα είναι ένα καλό workaround για θήκες που δεν σχεδιάστηκαν γι' αυτό το σκοπό.. Πολύ ωραίες είναι αυτές! :) Εν τέλει ψάχνοντας είδα ότι έχει στο youtube review για την original της Samsung που συζητούσαμε πιο πάνω αλλά θέλει να κάνεις το search με: galaxy note 2 samsung original protective cover. Γιατί το κάνετε αυτό ρε παιδιά... Με φτιάχνετε και με βλέπω να αγοράζω θήκες... :yahoo: <-- Αυτό το σμάιλι μου φτιάχνει το κέφι όταν το βλέπω! :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το είχα δοκιμάσει και αυτό που λες αλλά η κλίση ήταν μικρή. Θα μου άρεσε μια θήκη για ταινίες από κοντινή απόσταση αλλά έχω ξοδέψει ήδη πολλά για αυτό το κινητό. Όχι ότι δεν το αξίζει το θηρίο μας αλλά οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Γιώργο τελικά τώρα συνειδητοποίησα τι ακριβώς εννοείς... :O Εγώ είχα καταλάβει ότι το ξαπλώνεις με το flip κομμάτι από κάτω και η γωνία δημιουργείται από το ανάποδο κούμπωμα που διαχωρίζει τις δύο επιφάνειες, όπου έχεις κάποια κλίση, αλλά είναι ελάχιστη. Εσύ εννοείς να έχεις το κούμπωμα από κάτω σαν βάση, με τις δύο επιφάνειες σε σχήμα "Λ", που έτσι του δίνει πολύ μεγάλη κλίση (σχεδόν 90 μοίρες). Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλή λύση, ευχαριστούμε για την ιδέα και για τις φωτογραφίες! Γιατί το κάνετε αυτό ρε παιδιά... Με φτιάχνετε και με βλέπω να αγοράζω θήκες... :yahoo: <-- Αυτό το σμάιλι μου φτιάχνει το κέφι όταν το βλέπω! :lol: χαχαχαχα! Κι εμένα! Είναι πολύ χαριτωμένο! :yahoo: Αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτά extreme-mobile και mobile-center και σκέφτομαι από που να αγοράσω! Μέχρι κι αυτό: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34003 σκέφτηκα για βάση. Η κατάσταση είναι ανίατη. Η αλήθεια είναι πως η SPG που έδωσε ο giorgaras στο λινκ είναι ό,τι ακριβώς θα ήθελα αλλά Ελλάδα δεν την βρίσκω πουθενά, Amazon επίσης και στη σελίδα την έχει μόνο φούξια. Δεν είναι άσχημο αλλά ήθελα να τα παραγγείλω από κάπου όλα μαζί γιατί είμαι κι επαρχία και αν κάνω 3 παραγγελίες από διαφορετικά μαγαζιά, με τα έξοδα αποστολής θα έπαιρνα μια θήκη ακόμα..! Το είχα δοκιμάσει και αυτό που λες αλλά η κλίση ήταν μικρή. Θα μου άρεσε μια θήκη για ταινίες από κοντινή απόσταση αλλά έχω ξοδέψει ήδη πολλά για αυτό το κινητό. Όχι ότι δεν το αξίζει το θηρίο μας αλλά οκ... Άσε.. Η πρώτη παραγγελία με τις 2 θήκες, τα screen protectors και το OTG πήγε ένα ωραιότατο 60άρι+. Τα αξίζει αλλά αν μας αφήσουμε ελεύθερους θα το πληρώσουμε διπλό..!:lol::X:D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 "Από τις Kalaideng μου άρεσαν πολύ οι 3χρωμες τύπου diary αλλά ψάχνοντας ένας τύπος που έκανε review στο youtube έλεγε κι αυτός ότι ο μαγνήτης δημιουργούσε θέμα. Πιθανόν να μην είναι και τίποτα και να γίνεται άδικη φασαρία βέβαια, με τους μαγνήτες! " Επειδη εχω την kalaideng charmig 2 που εχει μαγνητη ,σαν τι προβλημα μπορει να δημιουργησει ο μαγνητης?προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι εδω και ενα μηνα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Εχει το κλασικο παχος που εχουν οι περισσοτερες θηκες σιλικονης. Ουτε υπερλεπτη, ουτε καμια γκουμουτσα. Για δες κι εσυ https://www.dropbox.com/s/fziv2h13zmj60ok/2013-01-11%2021.31.20.jpg https://www.dropbox.com/s/05g7ca0z38m33qo/2013-01-11%2021.30.32.jpg https://www.dropbox.com/s/cprou3e53dpt0ph/2013-01-11%2021.30.49.jpg https://www.dropbox.com/s/g57so6ypg448fza/2013-01-11%2021.29.53.jpg Και εγω την ίδια έχω αλλα σε άσπρη κ το γύρω γύρω γκρι :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 βρήκα στο xda αυτό το link για διάφορες θήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 βρήκα στο xda αυτό το link για διάφορες θήκες... Η tech 21 προσφέρει καλύτερη προστασία στο περίμετρικο νικελ συγκριτικά με την original. Η manna που προτείνω παραπάνω νομίζω ότι είναι αντίστοιχης ποιότητας με zenius αλλά υπερτερεί σε δύο σημεία: 1) το καπάκι δεν έχει αυτό το ενοχλητικό κουμπωμα, αλλά πιάνει πάνω στο κινητό με ένα αυτάκι. 2) έχει σταντ. ...Και επίσης προστατεύει τις γωνιές που είναι αυτές που χτυπιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Και εγω την ίδια έχω αλλα σε άσπρη κ το γύρω γύρω γκρι :) Δεν ηξερα οτι βγαινει και σε ασπρη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Και εγω την ίδια έχω αλλα σε άσπρη κ το γύρω γύρω γκρι :) Έχω την εντύπωση πως είναι άλλο μοντέλο της zenus γιατί λίγο που κοίταξα δεν βγαίνει σε άσπρο το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Έχω την εντύπωση πως είναι άλλο μοντέλο της zenus γιατί λίγο που κοίταξα δεν βγαίνει σε άσπρο το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν νομίζω πως λέει για αυτή. Μιλάει για την original της Samsung που πόσταρε και ενα παιδί πιο πάνω σε μαύρο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δεν νομίζω πως λέει για αυτή. Μιλάει για την original της Samsung που πόσταρε και ενα παιδί πιο πάνω σε μαύρο. Ok επειδή ανέφερε ότι έχει την ίδια zenus σε λευκό. Η αυθεντική δεν στηρίζεται όρθια από μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 "Από τις Kalaideng μου άρεσαν πολύ οι 3χρωμες τύπου diary αλλά ψάχνοντας ένας τύπος που έκανε review στο youtube έλεγε κι αυτός ότι ο μαγνήτης δημιουργούσε θέμα. Πιθανόν να μην είναι και τίποτα και να γίνεται άδικη φασαρία βέβαια, με τους μαγνήτες! " Επειδη εχω την kalaideng charmig 2 που εχει μαγνητη ,σαν τι προβλημα μπορει να δημιουργησει ο μαγνητης?προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι εδω και ενα μηνα Λένε πως αν ο μαγνήτης είναι δυνατός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με το spen. Δηλαδή στην περιοχή της οθόνης που είναι ο μαγνήτης να μην δουλεύει σωστά το sPen. Τώρα κατά πόσο ισχύει όντως δεν ξέρω αλλά υπάρχουν αναφορές. Αν κοιτάξεις στο google θα βρεις. Και εγω την ίδια έχω αλλα σε άσπρη κ το γύρω γύρω γκρι :) Κι εγώ για την άσπρη λέω! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts