Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνούμε μόνο για την μπαταρία αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως λες... Τώρα για το lag είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορο και αποκρίσιμο από πριν το τηλέφωνο... Μπορεί να μη σου χει κάτσει κάτι καλά. Viber δεν χρησιμοποιώ αλλά για τις άλλες εφαρμογές μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα πάντα ανοίγουν πιο γρήγορα... Το μόνο πραγματάκι που δεν δουλεύει πάντα σωστά είναι το φλας στην εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής... Το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα πάντως μου κολλάει η εφαρμογή της κάμερας όταν πάω διαδοχικά από φωτό ριπή βίντεο και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει :(

εμένα δεν μου κολλάει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας... όλα τα modes δουλεύουν κανονικά, απλά τι γίνεται... μπορεί να τύχει πχ ενώ έχω επιλέξει να είναι κλειστό το flash με το που τραβηχτεί η φωτό να αναβοσβήσει το flash! Αυτό... Δεν μιλάω για κάποια σοβαρή δυσλειτουργία ή κόλλημα..

Αν βάλουμε την developer και ξανά επιστρέψουμε στην παλιά (μαμά του) δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή πάλι την χάνουμε την εγγύηση?

Έχω προσωπικά βαρεθεί να περιμένω να ανοίξει μια εφαρμογή και να σβήνει η οθόνη (άρα να εχουν περάσει τριάντα δευτερόλεπτα)

Ιδιαίτερα με εφαρμογές οπως το viber...

Ειναι κακογραμμένες οι εφαρμογές, το καταλαβαίνω, αλλα κι η υπομονή εχει τα όριά της κι η τσάντα μου εχει ετοιμοπόλεμο το note 3... Και πριν πει κανεις κατι, πριν είχα το galaxy mega που είχε ίδια specs σχεδόν με το ativ... Κι εκεί όλα ηταν οκ.

Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP...

Το ότι τα πολεμούν είναι αλήθεια... Έχω φίλους που τους λέω ότι πήρα WP και μου λένε τι μλκια έκανες και γιατι δεν πήρες android και και και... Απλα δεν ξέρουν ότι αυριο μεθαύριο τα WP θα ανέβουν και θα πάρουν την δόξα των android... Το ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές όσες και στα android δεν σημαίνει ότι θα μείνουν εκεί...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν νομιζω να μπορουν να δουν οτι εβαλες developer αν το πας με φλασαρισμενη παλι τη μαμα....

Όλα καλά τότε... Μπορώ να βαλω την 8.1 και ξαναγυρνάω στην μαμά για να το πάω για service...

Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!!

Kαλησπερα παιδια...νεος εδω περα!εχω ενα προβλημα στο ativ s μου με τι camera,δε μ ανοιγει...κ του εκανα hard reset αλλα δεν εστρωσε!τι αλλο μπορουμε να κανουμε????

Τελικά μπόρεσα και το επισκευασα με την εγγυηση... Είχα βάλει παλιότερα developer αλλα μετά το γύρισα σε μαμά.. Οποτε κομπλέ... Αρκει να μην το αναφέρετε ότι έχετε κάνει developer preview και είστε τζετε...

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!!

η μπαταρία όλα καλά ?

Με το φλας της κάμερας που λέτε ότι έχει θέμα τι εννοείτε? Δεν ανάβει ποτέ..? Ανάβει μερικές φορές και άλλες δεν ?

Με 8.1 ούτε μια επανεκκίνηση.

Πρέπει να του κάνω hard reset για να καθήσει καλά η αναβάθμιση, αλλά είναι ΠΟΛΥ χρονοβόρο...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Με το φλας της κάμερας απ' ότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ έχουν όλοι το πρόβλημα με το φλας. Έχω γράψει πιο πάνω τι συμβαίνει.

Από μπαταρία τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Σε κανονική χρήση με την οθόνη ανοιχτή είναι όπως πριν περίπου... Σημαντικά αυξημένη είναι η κατανάλωση όταν βρίσκεται σε αναμονή με κλειστή οθόνη... Μιλάμε για αύξηση 45% (από -2%/h έχει ανέβει σε -2.9%/h). Αυτό αν διορθώσουν το τηλέφωνο θα κρατάει όπως πριν. Θέμα με επανεκκινήσεις δεν έχω... Μου έχει κάνει 1 ή 2 συνολικά απ' όταν την πέρασα. Είναι στον ίδιο ρυθμό όπως και με την GDR3 δηλαδή...

160 χαρακτήρες για τα μηνύματα δεν έχω δει να έχει σαν επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων των μηνυμάτων...

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση κι από μένα. Αν κάνω το update σε 8.1 οι εφαρμογές που αποθηκεύουν τα δεδομένα τους όχι σε cloud ούτε ενημερώνονται με sync, θα πρέπει να setαριστούν από την αρχή; Έχω κάποιες standalone εφαρμογές που αν θυμάμαι καλά μετά το update σε GDR3 έπρεπε να τις ξαναβάλω και φυσικά δεν είχαν τα παλιά δεδομένα τους. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα ή κάτι έχει αλλάξει;

Ευχαριστώ.

prezak

παιδες,καλημερα.εχω κανει λαλακια και ανοιξα αυτο το αρχειακι στο facebook που λενε οτι εχει τον ιο τις τελευταιες μερες,απ'την εφαρμογη του κινητου.βεβαια,δεν εχω καταλαβει τιποτα ακομα εκτος οτι μου βγαζει ξαφνικα την οθονη για τις εφαρμογες της καρτας sim(το χει κανει 2-3 φορες).θελω να ρωτησω αν μπορει να μπει ιος στο κινητο και αν ναι,τι μπορω να κανω;

Το έχεις συνδέσει με κάποιον λογαριασμό της Microsoft σωστά? Οι επαφές συγχρονίζονται αυτόματα(δεν ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση για να μην συγχρονίζοντε ).

αν έχεις λογαριασμό hotmail ή live μπαίνεις στο outlook

https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&ct=1399229374&rver=6.1.6206.0&sa=1&ntprob=-1&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https:%2F%2Fmail.live.com%2F%3Fowa%3D1%26owasuffix%3Dowa%252f&id=64855&snsc=1&cbcxt=mail

από τον browser στο pc/laptop που έχεις και συγχρονίζεις ημερολόγιο επαφές φωτογραφίες αρχεία και όταν κάνεις έναρξη το κινητό μετά το reset βάζεις το email σου και έχεις ότι είχες συγχρονίσει

Edited by esykas

κανένα κόλλημα καμία επανεκκίνηση αν και δεν είχα ιστορικό

μπαταρία κανένα πρόβλημα αλλά τη συσκευή την χρησιμοποιώ πολλές ώρες στην αναμονή αλλά να αδειάσει από μόνη της όχι ποτέ μέχρι τώρα

• 2 weeks later...

Κατι σχετικά με την αργή φορτηση και τις επανεκκινήσεις υπάρχει?

ΥΓ. 10 ημέρες χωρίς σχόλιο και μάλιστα με update?

Edited by rec

Κατι σχετικά με την αργή φορτηση και τις επανεκκινήσεις υπάρχει?

ΥΓ. 10 ημέρες χωρίς σχόλιο και μάλιστα με update?

Η συσκευη με τα συν και τα πλην της συνεχίζει κανονικά χωρίς προβλήματα, τι να γράψει κανείς;;;