referravag Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Συμφωνούμε μόνο για την μπαταρία αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως λες... Τώρα για το lag είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορο και αποκρίσιμο από πριν το τηλέφωνο... Μπορεί να μη σου χει κάτσει κάτι καλά. Viber δεν χρησιμοποιώ αλλά για τις άλλες εφαρμογές μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα πάντα ανοίγουν πιο γρήγορα... Το μόνο πραγματάκι που δεν δουλεύει πάντα σωστά είναι το φλας στην εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής... Το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εμένα πάντως μου κολλάει η εφαρμογή της κάμερας όταν πάω διαδοχικά από φωτό ριπή βίντεο και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εμένα δεν μου κολλάει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας... όλα τα modes δουλεύουν κανονικά, απλά τι γίνεται... μπορεί να τύχει πχ ενώ έχω επιλέξει να είναι κλειστό το flash με το που τραβηχτεί η φωτό να αναβοσβήσει το flash! Αυτό... Δεν μιλάω για κάποια σοβαρή δυσλειτουργία ή κόλλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Αν βάλουμε την developer και ξανά επιστρέψουμε στην παλιά (μαμά του) δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή πάλι την χάνουμε την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Έχω προσωπικά βαρεθεί να περιμένω να ανοίξει μια εφαρμογή και να σβήνει η οθόνη (άρα να εχουν περάσει τριάντα δευτερόλεπτα) Ιδιαίτερα με εφαρμογές οπως το viber... Ειναι κακογραμμένες οι εφαρμογές, το καταλαβαίνω, αλλα κι η υπομονή εχει τα όριά της κι η τσάντα μου εχει ετοιμοπόλεμο το note 3... Και πριν πει κανεις κατι, πριν είχα το galaxy mega που είχε ίδια specs σχεδόν με το ativ... Κι εκεί όλα ηταν οκ. Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μάλλον κάποιοι πολεμούν τα WP... Το ότι τα πολεμούν είναι αλήθεια... Έχω φίλους που τους λέω ότι πήρα WP και μου λένε τι μλκια έκανες και γιατι δεν πήρες android και και και... Απλα δεν ξέρουν ότι αυριο μεθαύριο τα WP θα ανέβουν και θα πάρουν την δόξα των android... Το ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές όσες και στα android δεν σημαίνει ότι θα μείνουν εκεί... ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν νομιζω να μπορουν να δουν οτι εβαλες developer αν το πας με φλασαρισμενη παλι τη μαμα.... Όλα καλά τότε... Μπορώ να βαλω την 8.1 και ξαναγυρνάω στην μαμά για να το πάω για service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hraklis_7cf Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Kαλησπερα παιδια...νεος εδω περα!εχω ενα προβλημα στο ativ s μου με τι camera,δε μ ανοιγει...κ του εκανα hard reset αλλα δεν εστρωσε!τι αλλο μπορουμε να κανουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τελικά μπόρεσα και το επισκευασα με την εγγυηση... Είχα βάλει παλιότερα developer αλλα μετά το γύρισα σε μαμά.. Οποτε κομπλέ... Αρκει να μην το αναφέρετε ότι έχετε κάνει developer preview και είστε τζετε... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες εγώ μέχρι τώρα με 8.1 είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές είναι το φλας της κάμερας. Εφαρμογές, μενού κλπ ρολάρουν πιο γρήγορα από 8 με gdr3!! η μπαταρία όλα καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 έχω την 8,1 εδώ και 10 μέρες και δεν μου έχει ξανακάνει επανεκκίνηση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Με το φλας της κάμερας που λέτε ότι έχει θέμα τι εννοείτε? Δεν ανάβει ποτέ..? Ανάβει μερικές φορές και άλλες δεν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Με την 8.1 υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με 8.1 ούτε μια επανεκκίνηση. Πρέπει να του κάνω hard reset για να καθήσει καλά η αναβάθμιση, αλλά είναι ΠΟΛΥ χρονοβόρο... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Με το φλας της κάμερας απ' ότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ έχουν όλοι το πρόβλημα με το φλας. Έχω γράψει πιο πάνω τι συμβαίνει. Από μπαταρία τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Σε κανονική χρήση με την οθόνη ανοιχτή είναι όπως πριν περίπου... Σημαντικά αυξημένη είναι η κατανάλωση όταν βρίσκεται σε αναμονή με κλειστή οθόνη... Μιλάμε για αύξηση 45% (από -2%/h έχει ανέβει σε -2.9%/h). Αυτό αν διορθώσουν το τηλέφωνο θα κρατάει όπως πριν. Θέμα με επανεκκινήσεις δεν έχω... Μου έχει κάνει 1 ή 2 συνολικά απ' όταν την πέρασα. Είναι στον ίδιο ρυθμό όπως και με την GDR3 δηλαδή... 160 χαρακτήρες για τα μηνύματα δεν έχω δει να έχει σαν επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων των μηνυμάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλησπέρα, Μια ερώτηση κι από μένα. Αν κάνω το update σε 8.1 οι εφαρμογές που αποθηκεύουν τα δεδομένα τους όχι σε cloud ούτε ενημερώνονται με sync, θα πρέπει να setαριστούν από την αρχή; Έχω κάποιες standalone εφαρμογές που αν θυμάμαι καλά μετά το update σε GDR3 έπρεπε να τις ξαναβάλω και φυσικά δεν είχαν τα παλιά δεδομένα τους. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα ή κάτι έχει αλλάξει; Ευχαριστώ. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 παιδες,καλημερα.εχω κανει λαλακια και ανοιξα αυτο το αρχειακι στο facebook που λενε οτι εχει τον ιο τις τελευταιες μερες,απ'την εφαρμογη του κινητου.βεβαια,δεν εχω καταλαβει τιποτα ακομα εκτος οτι μου βγαζει ξαφνικα την οθονη για τις εφαρμογες της καρτας sim(το χει κανει 2-3 φορες).θελω να ρωτησω αν μπορει να μπει ιος στο κινητο και αν ναι,τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το μόνο που πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις backup τις επαφές σου και hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 και πως κανουμε back up τις επαφες,ωστε να μην τις χασω με το hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το έχεις συνδέσει με κάποιον λογαριασμό της Microsoft σωστά? Οι επαφές συγχρονίζονται αυτόματα(δεν ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση για να μην συγχρονίζοντε ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) αν έχεις λογαριασμό hotmail ή live μπαίνεις στο outlook https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&ct=1399229374&rver=6.1.6206.0&sa=1&ntprob=-1&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https:%2F%2Fmail.live.com%2F%3Fowa%3D1%26owasuffix%3Dowa%252f&id=64855&snsc=1&cbcxt=mail από τον browser στο pc/laptop που έχεις και συγχρονίζεις ημερολόγιο επαφές φωτογραφίες αρχεία και όταν κάνεις έναρξη το κινητό μετά το reset βάζεις το email σου και έχεις ότι είχες συγχρονίσει Edited May 4, 2014 by esykas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδες,ευχαριστω για τις οδηγιες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/838/h7m7.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/838/efcd.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/u5np.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/838/7dnb.png μέχρι στιγμής πάει καλά χωρίς κανένα πρόβλημα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 κανένα κόλλημα καμία επανεκκίνηση αν και δεν είχα ιστορικό μπαταρία κανένα πρόβλημα αλλά τη συσκευή την χρησιμοποιώ πολλές ώρες στην αναμονή αλλά να αδειάσει από μόνη της όχι ποτέ μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Κατι σχετικά με την αργή φορτηση και τις επανεκκινήσεις υπάρχει? ΥΓ. 10 ημέρες χωρίς σχόλιο και μάλιστα με update? Edited May 17, 2014 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Κατι σχετικά με την αργή φορτηση και τις επανεκκινήσεις υπάρχει? ΥΓ. 10 ημέρες χωρίς σχόλιο και μάλιστα με update? Η συσκευη με τα συν και τα πλην της συνεχίζει κανονικά χωρίς προβλήματα, τι να γράψει κανείς;;; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts