sirathman Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπερα παιδες, το τελευταιο διαστημα μου κανει κατι νερα το συστημα προβολης φωτογραφιων του ιδιου του κινητου(με απλα λογια οταν ανοιγεις τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευσει στην sdcard).Π.χ.,σε φακελο που εχει 100 φωτο,τη καθε μια την εχει-απο δυο φορες εως και τρεις που σημαινει οι 100 αυτοματως γινονται 300!!!ΦΡΙΚΗ!και αυτο συμβαινει σ'ολους τους φακελους.εχω κανει κανα δυο φορες format την sdcard και εντος και εκτος κινητου,εχω αφαιρεσει και ξαναβαλει φωτο...παλι τα ιδια. θελω να μου πειτε αν το χει παθει κανενας σας και αν ναι,τι εχετε κανει ή τι μου προτεινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 όντως είναι κάπως αρχαίο το notification center... Αλλά αν το πάμε έτσι όλο το λειτουργικό είναι πολύ πιο κουτσουρεμένο από το android! Το θέμα είναι ότι όλα παίζουν αψεγάδιαστα χωρίς ίχνος lag! Ενώ το πληκτρολόγιο των WP θεωρώ ότι είναι το καλύτερο από όλες τις πλατφόρμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή! Και το swipe του στα αγγλικά άψογο! Καλύτερο από το Swype που είχα σε android... Ώρες ώρες σκέφτομαι κι εγώ να γυρίσω σε android αλλά θα περιμένω μιας και το τηλ το έχω μόνο 10 μήνες. Του βγάζω το καπέλο στο θέμα του smoothness! Πολύ πιο smooth και από το iPad 4 μου και μηδενικά κρασαρίσματα εφαρμογών επίσης! Τα έχουμε ξαναπεί! Κάθε πλατφόρμα έχει τα + της και τα - της!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Παιδια στην οικονομια μπαταριας ο internet explorer βλεπω πως τρωει αρκετη μπαταρια και μαλιστα εκτος παρασκηνιου, ομως επειδη γνωριζω πως ειναι προεπιλεγμενος στα windows και δεν διαγραφετε πως γινετε να τον απεγκαταστησω με καποιο τροπο ή να μην τον κανω να μου τρωει τοση μπαταρια, ειναι τελιως ανουσιο τη στιγμη που υπαρχουν κλασεις ανωτεροι browsers στο store. Παιδια σας παρακαλω πειτε μου σας τρωει και σε εσας τοσο πολυ στις συγκεκριμενες εφαρμογες? [ATTACH]51205[/ATTACH] *** Το notification center ειναι για κλωτσιες, οταν ενεργοποιεις ή απενεργοποιεις τα bluetooth μεσω notification center κολλαει αγρια και μενει να φορτωνει 40 ωρες οι τρεις τελιτσες ενοω πανω στο κεντρο *** Edited October 16, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Χαίρομαι ειλικρινά που πήρατε την αναβάθμιση. Θα ήθελα να ρωτήσω πάντως, από που λέγατε, καναδυο σελίδες πίσω, κι ήσασταν και τοοοοοσο σίγουροι ότι δεν θα αναβαθμιστεί; Μηδένα προ του τέλους μακάριζε κύριοι. Κι εγώ το έδωσα πρόσφατα, ήταν μια καταπληκτική συσκευή με απλά, φοβερή οθόνη. Πέρασαν από τα χέρια μου 820,920,1020 κι εξακολούθησα να το κρατώ, μέχρι που τα δωσα χοντρά για ένα 930. Έχω κι ένα note 3 επίσης, αλλα η απλότητα των wp είναι απλά κορυφαία. Απολαύστε τα κινητά σας. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Χαίρομαι ειλικρινά που πήρατε την αναβάθμιση. Θα ήθελα να ρωτήσω πάντως, από που λέγατε, καναδυο σελίδες πίσω, κι ήσασταν και τοοοοοσο σίγουροι ότι δεν θα αναβαθμιστεί; Μηδένα προ του τέλους μακάριζε κύριοι. Κι εγώ το έδωσα πρόσφατα, ήταν μια καταπληκτική συσκευή με απλά, φοβερή οθόνη. Πέρασαν από τα χέρια μου 820,920,1020 κι εξακολούθησα να το κρατώ, μέχρι που τα δωσα χοντρά για ένα 930. Έχω κι ένα note 3 επίσης, αλλα η απλότητα των wp είναι απλά κορυφαία. Απολαύστε τα κινητά σας. Όπως τα λες φίλε deadp!! Το κινητό αν και δεν είχε ποτέ την τεράστια επιτυχία των Galaxy, είναι ένα καταπληκτικό τηλέφωνο! Η οθόνη του απλά μαγευτική και κλάσεις ανώτερη από του 920 που το είχα δει και αυτό από κοντά όταν ήταν να το αγοράσω χώρια την εμφάνιση των ΝΟΚΙΑ που θεωρούσα και θεωρώ κάπως χοντροκομένα. Αυτά όμως είναι και προσωπικά γούστα του καθενός. Παιδιά μην σκαλώνετε σε μικρολεπτομέριες. Δεν είναι σε επίπεδο android σε θέμα ομορφιάς αλλά η απλότητά του όπως λέει και ο φίλος deadp και το ότι τα ΠΑΝΤΑ μα τα ΠΑΝΤΑ λειτουργούν τάχιστα και απροβλημάτιστα είναι και ο λόγος που προσωπικά άλλαξα πέρσι από android σε WP! Με είχε κουράσει αφάνταστα η ασυνέπεια του android και όλα τα σκαλώματα του και με αυτό το σκεπτικό έκανα την αλλαγή σε WP! Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι οι developers δεν την υποστηρίζουν ακόμη όπως τις άλλες 2 πλατφόρμες. Έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αλλά θέλει ακόμη δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Συμφωνω απολυτα στα παραπανω αλλα με εξαιρεση στο οτι λειτουργουν ολα απροβληματιστα, ταχιστα ναι, απροβληματιστα οχι, υπαρχουν ακομη bugs και καποια κολληματακια εστω και ανεπαισθητα που χρειαζοντε διορθωσεις καλη ωρα οπως με το αιωνιο bug οταν συνδεεις bluetooth hansfree που σκαλωνει για ωρες και γενικα εχει θεμα με το bluetooth καποιες φορες και στην αποστολη και στη φορτωση, για συνδεση με pc μεσω bluetooth δε το συζηταω απλα δεν, ενα αλλο αιωνιο παλι προβλημα οι επανεκινησεις, ελπιζω και θελω να πιστευω πως με την 8.1 θα εκμηδενιστουν, αν και πιστευω πως ειναι λογικο διοτι ειναι νωρις ακομα αν επιμεινουν καποια προβληματα εκτος των επανεκινησεων βεβαια που θα ειναι αδικαιολογητο αν δεν εχουν διορθωθει και τωρα, ας πουμε για αρχη παλι καλα που μολης πηραμε μετα απο τοσο πολυ καιρο την αναβαθμιση σε 8.1 και ας ελπισουμε πως και αυτα τα λιγα προβληματακια που εμειναν θα διορθωθουν με καποιο update που θελω να πιστευω πως θα υπαρξει για τη συγκεκριμενη συσκευη. Σε γενικες γραμμες τωρα που βελτιωθηκε τοσο με την 8.1 χιλιες φορες και με αυτα τα προβληματα παρα με το android που περνεις 4πυρινο κινητο και σερνετε ωρες ωρες απλα στη περιηγηση στο μενου, με τα windows τετοια θεματα δεν υπηρξαν και ουτε προκειται να υπαρξουν ακομη και με μονοπυρινες συσκευες. Edited October 16, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Κατεβάζω κι εγώ τώρα!!!!! Τρέλααααααα!!!!! Και νόμιζα ότι μόνο στο Lumia θα παίζω με 8.1 !!!!! Παίζει να τα σπάει περισσότερο στην οθόνη του Samsung τα win 8.1!!!! Πάμε μωρή Ativara!!!! :w00t: :yahoo: :clap: :dance: Edit: Τελείωσε φίλε!!! 1:30πμ. Αυτά είναι... Όλα δείχνουν καλώς. Σημειώστε πως με 38% μπαταρία πριν την ενημέρωση έχω 12% ακόμη!!! H επιφάνεια εργασίας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! με την καινούρια στήλη δίπλα έχω 1703949251032457304 εικονίδια έχω χάσει τη μπάλα!!!! Edited October 16, 2014 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια,μολις περασα την αναβαθμιση "8.0.10517.150".γνωριζετε ποια ειναι αυτη; θα πρεπει να κανω hard reset τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια,μολις περασα την αναβαθμιση "8.0.10517.150".γνωριζετε ποια ειναι αυτη; θα πρεπει να κανω hard reset τωρα; η 3η ενημέρωση των windows 8 είναι, η gdr3 και δεν χρειάζεται να κάνεις hard reset, είναι πλήρως λειτουργική. για να καταλάβω, όσοι δεν έχουμε το ato, μπορούμε να βάλουμε το πρόγραμμα της developer preview, να κατεβάσουμε τα 8.1 μέσω αυτού, να το κλείσουμε και να κατεβάσουμε τα 8.1.1 από τη samsung; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 η 3η ενημέρωση των windows 8 είναι, η gdr3 και δεν χρειάζεται να κάνεις hard reset, είναι πλήρως λειτουργική. για να καταλάβω, όσοι δεν έχουμε το ato, μπορούμε να βάλουμε το πρόγραμμα της developer preview, να κατεβάσουμε τα 8.1 μέσω αυτού, να το κλείσουμε και να κατεβάσουμε τα 8.1.1 από τη samsung; Σε καμια περιπτωση! Αν δεν εχεις ΑΤΟ θα περιμενεις οσο χρειαστει να σου ερθει κι εσενα η επισημη αναβαθμιση ή αν βιαζεσε υπαρχει τροπος να αλλαξεις σε ΑΤΟ, δεν θυμαμε ακριβως πως αλλα αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα το βρεις, αν βαλεις το προγραμμα της developer και κατεβασεις τα 8.1 απο εκει θα σου ερθει η developer preview οποτε δεν θα σου αναβαθμιστουν οι drivers και θα εχεις προβλημα, αν κανεις κατι τετοιο μετα θα πρεπει να κανεις downgrade για να επιστρεψεις παλι πισω στα 8 και μετα να ξανακανεις αναβαθμιση οποτε προσοχη, ελπιζω να σε προλαβα και να μην εβαλες τη dp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σε καμια περιπτωση! Αν δεν εχεις ΑΤΟ θα περιμενεις οσο χρειαστει να σου ερθει κι εσενα η επισημη αναβαθμιση ή αν βιαζεσε υπαρχει τροπος να αλλαξεις σε ΑΤΟ, δεν θυμαμε ακριβως πως αλλα αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα το βρεις, αν βαλεις το προγραμμα της developer και κατεβασεις τα 8.1 απο εκει θα σου ερθει η developer preview οποτε δεν θα σου αναβαθμιστουν οι drivers και θα εχεις προβλημα, αν κανεις κατι τετοιο μετα θα πρεπει να κανεις downgrade για να επιστρεψεις παλι πισω στα 8 και μετα να ξανακανεις αναβαθμιση οποτε προσοχη, ελπιζω να σε προλαβα και να μην εβαλες τη dp. Μου φαίνεται απίθανο αυτό, αλλά θα κάνω downgrade σε gdr2 με ato. Όποιος έχει βρει τέτοια rom ας δώσει το λινκ, ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μου φαίνεται απίθανο αυτό, αλλά θα κάνω downgrade σε gdr2 με ato. Όποιος έχει βρει τέτοια rom ας δώσει το λινκ, ευχαριστώ :) Όποιος δεν έχει ATO φλασάρει την GDR2 με τις οδηγίες στο πρώτο post και επιλέγει ATO! Μετά παίρνει όλα τα updates με την σειρά! ;) Φίλε Γιώργο δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ανεπαίσθητο κόλλημα ή το παραμικρό. Bluetooth όσες φορές μου είχαν στείλει άλλα τηλέφωνα φωτογραφίες ή τους είχα στείλει κι εγώ μια χαρά και γρήγορα δούλευαν τα πάντα! Όσο για την μπαταρία βγάζω σχεδόν 2 μέρες χρήσης όπως και με την DP. Ο internet explorer σε εμένα δεν φαίνεται να καταναλώνει ενέργεια... Είναι 8ος στη σχετική λίστα. Τέλος δεν έχω πρόβλημα με θολές φωτογραφίες με την κάμερα... Πραγματικά το τηλέφωνο είναι άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημέρα σε όλους Χθες έκανα και εγώ το πέρασμα στην 8.1 τώρα έχει την 8.10.14157.200 Όλα καλά,έκανε αρκετή ώρα βέβαια και του έκανα και μια επαναφορά που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό αλλά περίμενα την αναβάθμιση. Προβλήματα με την κάμερα και το BT δεν είχα και δεν έχω μένει να δω τι θα γίνει με τις επανεκκινήσεις μιας και μου έκανε περίπου μια φορά την εβδομάδα. Κανένα κόλλημα όπως ήταν και πριν. Να δω πως θα πάει και από μπαταρία. Και τώρα κάτι ασχετο(ίσως και πολύ σχετικό τελικά) κάποιοι αφιερώνουν κάποιο από τον πολύτιμο και περιορισμένο χρόνο τους για να μπουν εδώ και να διαβάσουν για την αγαπημένη τους συσκευή και αυτό που διαβάζουν είναι παραπληροφόρηση και ανακρίβειες του τύπου καλύτερα να την πουλήσετε,δε θα πάρει ποτέ την 8.1,καλύτερα δώστε την σε παιδάκια για να παίξουν ποτέ ξανά windows. Και ξαφνικά τα windows με την 8.1 γίνανε τέλεια; Κάποιος έγραφε ότι το πούλησε και πήρε κάποια κινεζικο(όλα κινεζικά είναι βέβαια) android. Οκ ας πάει στο αντίστοιχο θέμα για το τηλέφωνο που πήρε και ας το αναφέρει εκεί. Εμένα δε με ενδιαφέρει αν ξέπεσε (κατα τη γνώμη μου) στο android.απλά δεν προσφέρει τίποτα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Όποιος δεν έχει ATO φλασάρει την GDR2 με τις οδηγίες στο πρώτο post και επιλέγει ATO! Μετά παίρνει όλα τα updates με την σειρά! ;) Φίλε Γιώργο δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ανεπαίσθητο κόλλημα ή το παραμικρό. Bluetooth όσες φορές μου είχαν στείλει άλλα τηλέφωνα φωτογραφίες ή τους είχα στείλει κι εγώ μια χαρά και γρήγορα δούλευαν τα πάντα! Όσο για την μπαταρία βγάζω σχεδόν 2 μέρες χρήσης όπως και με την DP. Ο internet explorer σε εμένα δεν φαίνεται να καταναλώνει ενέργεια... Είναι 8ος στη σχετική λίστα. Τέλος δεν έχω πρόβλημα με θολές φωτογραφίες με την κάμερα... Πραγματικά το τηλέφωνο είναι άψογο! Φίλε μου με τη κάμερα ήταν ιδέα μου απλά δεν ήταν τόσο καλός ο φωτισμός και δεν είναι και Lumia camera να βγάζει πάντα άψογες φωτο αλλά γενικά μια χαρά. Bluetooth πάντα είχε θέμα το WP όχι τόσο στην αποστολή, αν συνδέσεις συσκευή Bluetooth αλλά και τη χρησιμοποιήσεις αρκετά συχνά θα καταλάβεις γενικά πρέπει μα ασχολησε αρκετά με το Bluetooth για να το διαπιστώσεις κυρίως αν μιλάς καθημερινά με Bluetooth όπως εγώ. Για τον ie θα το τσεκάρω, γενικα οταν χρησιμοποιεις 3g κυριως τη στραγγιζει. Όταν είπα κολληματακια ενιω γενικά τα WP θέλουν πολύ βελτίωση ακόμα, βλέπε εφαρμογές, facebook, ασυμβατότητες κτλπ, με τα 8.1 έγινε μια καλή αρχή αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε ios, android και μη παρεξηγηθώ όχι σε ταχύτητα, απλότητα αλλά σε συμβατότητα και καλή και σωστη λειτουργία εφαρμογών. Παιδιά οποιος ξέρει πως μπορώ να κάνω τον internet explorer να μη τρώει τόση μπαταρία πείτε μου κι εμενα Ρε μάγκες κατέβασα τον UC browser λαμια σχέση με τον γ.....νο τον internet explorer πουου κάνει 90% κατανάλωση μπαταρίας και πολύ πιο σφαίρα, πείτε μου ένα τρόπο να πετάξω τον internet explorer γιατί δεν παλεύεται 20 λεπτά browsing και μου έχει φάει 50%!!! EDIT: Είμαστε με τα καλά μας, τόση ώρα προσπαθώ να βρω τι παίζει με τον ie και τρώει μπαταρία και ενώ ψάχνω διαφορα site εδώ και ώρα κάνω και μια εκαθαριση στο ιστορικό, κλείνω το κινητό το ξανά ανοίγω και μου λέει 100% κατανάλωση!!! Μόνο σε WP όμως δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου αυτό το πράγμα, απαράδεκτη αυτή η ms τι να πω όλο προβληματα, δηλαδή όσο πιο πολύ κανεις browsing τόσο περισσότερη κατανάλωση τρώει και μετά μένει εκεί δεν πέφτει καθόλου ότι ναι FTW Edited October 18, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ρε φίλε τι να σου πω; Εγώ είχα ακριβώς το αντίθετο... Δηλ κατανάλωνε πολύ ενέργεια ο UC Browser που τον απεγκατέστησα (2ος στη σχετική λίστα) ενώ ο ΙΕ ελάχιστα... Χώρια που ο UC browser καλός δεν λέω, αλλά έχει ένα θέμα με ορισμένα site με τη συμπλήρωση φορμών που ενώ συμπληρώνεις τη φόρμα σου λέει ότι είναι κενή όταν πας να την υποβάλεις... Ε και γι' αυτό έφαγε σουτ! Προτιμώ τον ΙΕ που είναι 100% αξιόπιστος με ΟΛΑ τα site και ας είναι κατά τι πιο αργός. Με 3g εννοείται ότι η μπαταρία αδειάζει σε χρόνο dt και όχι μόνο στα WP αλλά και στις άλλες πλατφόρμες. Εγώ όσες μέρες το έχω στην επίσημη, δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία... Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με νορμάλ χρήση (μιλάω πάνω από 2 ώρες τη μέρα στο τηλ) και μου φαίνεται όπως πριν! Τέλος δεν νομίζω ότι μπορείς να καταργήσεις ή να απενεργοποιήσεις τον ΙΕ από το σύστημα ενώ δεν έχει ρυθμίσεις στην εξοικονόμηση μπαταρίας... Μήπως φταίνε τα site που επισκέπτεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ρε φίλε τι να σου πω; Εγώ είχα ακριβώς το αντίθετο... Δηλ κατανάλωνε πολύ ενέργεια ο UC Browser που τον απεγκατέστησα (2ος στη σχετική λίστα) ενώ ο ΙΕ ελάχιστα... Χώρια που ο UC browser καλός δεν λέω, αλλά έχει ένα θέμα με ορισμένα site με τη συμπλήρωση φορμών που ενώ συμπληρώνεις τη φόρμα σου λέει ότι είναι κενή όταν πας να την υποβάλεις... Ε και γι' αυτό έφαγε σουτ! Προτιμώ τον ΙΕ που είναι 100% αξιόπιστος με ΟΛΑ τα site και ας είναι κατά τι πιο αργός. Με 3g εννοείται ότι η μπαταρία αδειάζει σε χρόνο dt και όχι μόνο στα WP αλλά και στις άλλες πλατφόρμες. Εγώ όσες μέρες το έχω στην επίσημη, δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία... Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με νορμάλ χρήση (μιλάω πάνω από 2 ώρες τη μέρα στο τηλ) και μου φαίνεται όπως πριν! Τέλος δεν νομίζω ότι μπορείς να καταργήσεις ή να απενεργοποιήσεις τον ΙΕ από το σύστημα ενώ δεν έχει ρυθμίσεις στην εξοικονόμηση μπαταρίας... Μήπως φταίνε τα site που επισκέπτεσαι; Τι να πω δε ξέρω έχω έρθει σε απόγνωση με τον i.e. και όχι δε μπαίνω σε κάνα ιδιαίτερο site, στα κλασικά, YouTube, gmail, κτλπ συν ότι είναι μετά από hard reset η συσκευή και όμως η κατανάλωση έχει φτάσει κορυφή, και μολης κατέβασα τον UC μιλάμε ένα κλικ κατανάλωση τίποτα σχεδόν είναι τρίτος απ το τελως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τι να πω; Είναι όντως πολύ περίεργο αυτό που σου συμβαίνει... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά εγώ σαν γλώσσα τηλεφώνου χρησιμοποιώ English US όπως και region English US. Μου αρέσει καλύτερα και έχω και την cortana. Μόνο την ρύθμιση για ημερομηνία και συνάλλαγμα έχω σε Greek... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο όλο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Θα το δοκιμάσω και αυτό μπας και.. Επί την ευκαιρία η Cortana εχει πολύ φάση! Μπορώ να της μιλάω για ώρα :D EDIT: Τζίφος, ούτε τώρα τίποτα, ας μας πει και κάποιος άλλος αν έχει το ίδιο θέμα με τον I.E. η αν γνωρίζει κάποια λύση σχετικά με το πως γίνετε να σβηστεί απ τη συσκευη Edited October 18, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Θα το δοκιμάσω και αυτό μπας και.. Επί την ευκαιρία η Cortana εχει πολύ φάση! Μπορώ να της μιλάω για ώρα :D EDIT: Τζίφος, ούτε τώρα τίποτα, ας μας πει και κάποιος άλλος αν έχει το ίδιο θέμα με τον I.E. η αν γνωρίζει κάποια λύση σχετικά με το πως γίνετε να σβηστεί απ τη συσκευη Μήπως αυτή σου τρώει την μπαταρία τελικά? :p Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Μπαα αφού τις τελευταίες μέρες το γύρισα στα ελληνικά και δε μου τη βγάζει καν, πάντως δε λέω ενώ λειτουργούν σε γενικές γραμμές όλα καλά ο I.E το βιολί του 100% κατανάλωση. Επίσης έχω παρατηρήσει το εξής, μερικά παιχνίδια αρχικά όταν τα κατεβάζω και όσο καιρό τα έχω στη συσκευή μου τρώνε ελάχιστη κατανάλωση, όταν ξεκινάω να τα "λιώνω" μετά η κατανάλωση ανεβαίνει αρκετά πεφτει ξανα σε ακυρη χρονικη στιγμη ανεξαρτητα απο το ποσο τα χρησιμοποιω, έτσι γίνετε και με τον internet explorer με τη διαφορά ότι η δικη του κατανάλωση βρίσκετε πάντα ψηλά χωρις να εχει πεσει ποτέ κατω απο τη μεση η μπαρα καταναλωσης ακόμη κι όταν δε κανω καθόλου browsing, ειναι φυσιολογικό αυτό? EDIT: Τελικα δεν ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τον internet explorer, αχ ms με τα καλουδια σου :) :) http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/279381-internet-explorer-11-battery-vampire.html Και για την (αθλια) καταναλωση μπαταριας επισης! http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/276556-battery-life-wp-8-1-awful.html Edited October 19, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μια γενική ερώτηση προς όλους: Πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει το κινητό ? Το δικό μου μπορεί και 5 ώρες μέχρι το 80%! Και δε ξέρω γιατί, αλλά κρατάει 3 μέρες το λιγότερο. Σπάνια το φορτίζω 100%. (στα δυο χρόνια σχεδόν που το έχω, άντε και 10 φορές!) Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κι εγώ το φορτίζω ένα 6μηνο συνεχόμενα και μου κρατάει 4 χρονια! Πλάκα κάνουμε? Για το Ativ μιλάμε, η μπαταρία του είναι χρεπι, τι να πω, καταρχην δεν θεωρειτε φυσιολογικο να κανει τοση ωρα να σου φορτισει και κατα δευτερον αν σου κραταει τρεις μερες το λιγοτερο πρεπει να το εχεις μονιμα σε idle διαφορετικά μας κανεις πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κι εγώ το φορτίζω ένα 6μηνο συνεχόμενα και μου κρατάει 4 χρονια! Πλάκα κάνουμε? Για το Ativ μιλάμε, η μπαταρία του είναι χρεπι, τι να πω, καταρχην δεν θεωρειτε φυσιολογικο να κανει τοση ωρα να σου φορτισει και κατα δευτερον αν σου κραταει τρεις μερες το λιγοτερο πρεπει να το εχεις μονιμα σε idle διαφορετικά μας κανεις πλακα. My bad, sorry! Λοιπόν επειδή το είπα πολύ γενικά. ΧΩΡΙΣ battery save mode ON και flight mode τα βράδια περίπου (01:00 με 08:00) έχω φτάσει 3 μέρες και 19 ώρες (από το 80% στο 9%) ΜΑΧ. Με καμιά ώρα μουσική + 20 λεπτά WARSHIPS online + 20 λεπτά youtube πάνω-κάτω. Αυτά με την GDR3 win 8.0. http://s30.postimg.org/49hgo3b25/wp_ss_20140114_0001.jpg Αναμονή ΧΩΡΙΣ χρήση από το 100% 6 μέρες και 13ώρες! ΜΟΝΙΜΩΣ ανοικτό (καθόλου flight mode εννοώ - ούτε battery save) http://s27.postimg.org/gtokzepcv/100_X.jpg Τώρα με τα 8.1 επειδή δε το δουλεύω (το κρατάω μην μου πάθει τίποτα! :lol: ) δε ξέρω να σ πω ασφαλή συμπεράσματα! Μου φαίνεται πάντως πως σε stand-by τρώει λίγο παραπάνω, αλλά σε ομιλία καταναλώνει λιγότερο. Αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου κιόλλας! ΟΧΙ και ΧΡΕΠΙ η μπαταρία ρε συ... Μάλλον δεν έχεις δει άλλα κινητά! Τσέκαρε τις εφαρμογές σου. (π.χ. το AccuWEATHER ξεσκίζει κάθε μπαταρία κλπ.) :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 My bad, sorry! Λοιπόν επειδή το είπα πολύ γενικά. ΧΩΡΙΣ battery save mode ON και flight mode τα βράδια περίπου (01:00 με 08:00) έχω φτάσει 3 μέρες και 19 ώρες (από το 80% στο 9%) ΜΑΧ. Με καμιά ώρα μουσική + 20 λεπτά WARSHIPS online + 20 λεπτά youtube πάνω-κάτω. Αυτά με την GDR3 win 8.0. Καλησπέρα Μάλλον μας κανείς πλάκα φίλε μου 3μερες και κανεις όλα όσα είπες; Σορυ αλλά δε μπορώ να το πιστέψω. Εδω εγώ με 10%μπαταρια και παίζοντας asphalt 8 μετά από μισή ώρα και βάλε το τηλ έκλεισε ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ. Α και κάτι τελευταίο, στις φωτό που μας δείχνεις γιατί δεν εμφανίζεται η ένταση σήματος του δικτύου σου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπέρα Μάλλον μας κανείς πλάκα φίλε μου 3μερες και κανεις όλα όσα είπες; Σορυ αλλά δε μπορώ να το πιστέψω. Εδω εγώ με 10%μπαταρια και παίζοντας asphalt 8 μετά από μισή ώρα και βάλε το τηλ έκλεισε ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ. Α και κάτι τελευταίο, στις φωτό που μας δείχνεις γιατί δεν εμφανίζεται η ένταση σήματος του δικτύου σου; :confused: Ρε συ, άλλο το Ashpalt που είναι 3D... Γενικά περίπου 25% την ημέρα μου έτρωγε. Για το σήμα του δικτύου στις φώτο δε ξέρω, πάντως δεν είναι photoshop αν αυτό ήθελες να πεις... :p . Τώρα που το λες έχω και άλλα screenshots και γενικά δεν μου το δείχνει παρα μόνο αν είναι σε flight-mode, δείχνει το αεροπλανάκι. (και δε μπορώ να το ξαναπροσπαθήσω τώρα γιατί έχει τα 8.1πλέον). Απλά παρατήρησα ότι η μπαταρία κάνει να φτάσει το 80% κατα τη φόρτιση πολλές ώρες! Μιλάμε για 4 ώρες και... Αυτό απ'όσο ξέρω είναι καλό "σημάδι" για την κατάσταση της μπαταρίας (δηλ. η "αργή φόρτιση")... Διορθώστε με αν κάνω λάθος!! Μάλιστα το παρατήρησα αυτό, από τότε που άρχισε να φορτίζει ο αδερφός μου το XPERIA NEO V με τον φορτιστή τον δικό μου (του ATIV δηλ.) γιατί ο δικός του χάλασε. Από τότε και μετά, το Ativ φορτίζει πιο αργά. Στις αρχές ας πούμε, έφτανε 100% σε 2μιση ώρες περίπου. Σημείωση ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK (οπότε στο background δε τρέχει ποτέ...) EDIT Μόλις φτάσει στο 80% η φόρτιση (το ξαναείπα οι φορές που το φόρτισα 100% είναι μετρημένες στα δάκτυλα των χεριών), κάνω επανεκκίνηση. Από 'κει και πέρα, τα πρώτα 7-8% (δηλ. μέχρι το 73% ας πούμε) "πέφτουν" με διαφορετικό ρυθμό - πιο γρήγορα - σε 6-8 ώρες ας πούμε. Από 'κει και πέρα όμως ξεχνάει να πέσει που λέει ο λόγος ! Edited October 21, 2014 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts