Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα πάλι ανάβει τι να πω η συσκευή πως μπορεί να φταίει ή είναι hardware το πρόβλημα ή software εάν δεν είναι hardware γιατί δεν κάνεις ένα reset μπας και κάτσει καλύτερα το software

δεν ηθελα αλλα εκανα τελικα και τωρα λειτουργει μια χαρα! ευχαριστω

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα πάλι ανάβει τι να πω η συσκευή πως μπορεί να φταίει ή είναι hardware το πρόβλημα ή software εάν δεν είναι hardware γιατί δεν κάνεις ένα reset μπας και κάτσει καλύτερα το software

Εννοείς hard reset;(μου θυμίζεις πώς κάνουμε;)

Χθες μου ήρθε ένα νέο update και πλέον η έκδοση που έχω είναι η 8.10.12397.895

Δεν ξέρω τι διορθώσεις ή προσθήκες έχει, αλλά μόλις το ανακαλύψω θα σας ενημερώσω.

prezak

Εννοείς hard reset;(μου θυμίζεις πώς κάνουμε;)

Κλείνεις το κινητό και το ανοίγεις κρατώντας πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης του ήχου και το κουμπί που ανοίγει το κινητό. Τα αφήνεις το κουμπί της ενεργοποίησης του κινητού αλλά κρατάς το κουμπί της μείωσης εντασης μόλις δονισει μια φορά και μετά θα σε βγάλει στην οθόνη ένα θαυμαστικό. Εκεί τώρα θα πατήσεις το κουμπί αυξηση της έντασης, μειωση, κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποιησης, κουμπί μείωσης της έντασης και θα κάνει restart. Μετά θα σου βγάλει τα γρανάζια και θα περιμένεις να κάνει το reset και να περάσει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις... Ε μετά ξέρεις να κανεις τις ρυθμίσεις με το account και όλα τα υπόλοιπα... :)

http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html

Edited by AnGeLLuS

Κλείνεις το κινητό και το ανοίγεις κρατώντας πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης του ήχου και το κουμπί που ανοίγει το κινητό. Τα αφήνεις το κουμπί της ενεργοποίησης του κινητού αλλά κρατάς το κουμπί της μείωσης εντασης μόλις δονισει μια φορά και μετά θα σε βγάλει στην οθόνη ένα θαυμαστικό. Εκεί τώρα θα πατήσεις το κουμπί αυξηση της έντασης, μειωση, κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποιησης, κουμπί μείωσης της έντασης και θα κάνει restart. Μετά θα σου βγάλει τα γρανάζια και θα περιμένεις να κάνει το reset και να περάσει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις... Ε μετά ξέρεις να κανεις τις ρυθμίσεις με το account και όλα τα υπόλοιπα... :)

http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html

Ευχαριστώ! Υποθέτω ότι χάνονται κι όλα τα δεδομένα που δεν είναι synced με mails, cloud,κ.λπ. . Σωστά;

Το update σε 8.1 πρέπει να το ξαναπεράσω;

prezak

Χάνεις τα δεδομένα που έχεις μέσα στο κινητό και όσα δεν τα έχεις κάνει sync όπως λες να τα βάλεις στο OneDrive... Το update δεν χρειάζεται να το ξανά περασεις

και εγώ πέρασα και την τρίτη αναβάθμιση δεν παρατήρησα κάτι άμεσα εμφανές

σαν παρατήρηση έχω να πω ότι με region USA και Αγγλικά είναι πάρα πολύ καλή :p η 8.1

Σε μια εφαρμογή yahoo weather pro στα setting που προανέφερα πάει σφαίρα στα Ελληνικά δεν μπορεί να βρει αυτόματα την περιοχή σίγουρα φταίει ο developer που δεν δουλεύει διότι το weather flow δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως και τόσες άλλες εφαρμογές

το αναφέρω διότι σε όλα τα λειτουργικά το πρόβλημα προέρχεται τις περισσότερες φορές από τις εφαρμογές τρίτων και όχι από τους κατασκευαστές

Ρε παιδιά έχω το Samsung ativ και έχω περάσει τα 8.1...Λογω προβλημάτων θέλω να το επαναφέρω στα windows 8 μηπως ξέρει κανείς πως ; έχω απογοητευτεί δεν βρισκω τρόπο.

Ρε παιδιά έχω το Samsung ativ και έχω περάσει τα 8.1...Λογω προβλημάτων θέλω να το επαναφέρω στα windows 8 μηπως ξέρει κανείς πως ; έχω απογοητευτεί δεν βρισκω τρόπο.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το επαναφέρεις σε 8, μόνο σε Nokia γίνετε αυτο, σε λίγες μέρες θα σου έρθει η επίσημη έκδοση η οποια διορθώνει όλα τα προβλήματα οποτε κανεις υπομονή και τελως τι προβλήματα σου κάνει?

Εμένα δουλεύει βουτηρο, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τη κάμερα που την έχει αχρηστευσει αλλά χρησιμοποιώ μια εφαρμογή και είμαι μια χαρά.

και εγώ αυτό το πρόβλημα για την κάμερα έχω μονο

Μην αγχώνεστε γι' αυτο οι περισσότεροι το ίδιο πρόβλημα έχουν με ativ, κάντε υπομονή από μερα σε μερα θα μας έρθει το επίσημο update των 8.1 και θα γίνει καινούρια η συσκευή.

Μην αγχώνεστε γι' αυτο οι περισσότεροι το ίδιο πρόβλημα έχουν με ativ, κάντε υπομονή από μερα σε μερα θα μας έρθει το επίσημο update των 8.1 και θα γίνει καινούρια η συσκευή.

εισαι σιγουρος οτι θα διορθωθει ή θα μας ξεχασει η samsung?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

θα μας ξεχάσει 100%

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει το Ativ S την 8.1

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει το Ativ S την 8.1

εννοουσα το προβλημα με την καμερα...

εισαι σιγουρος οτι θα διορθωθει ή θα μας ξεχασει η samsung?

Κοιτα μέχρι να πάρουμε τη τελική έκδοση τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά δε νομίζω να μη διορθωθεί διότι βάση λογικής αυτή τη στιγμή έχουμε μια έκδοση των 8.1 με τους drivers του 8, η αναβάθμιση ουσιαστικά θα αναβαθμισει τους drivers οποτε και της κάμερας, καινούριοι drivers, καινούριο firmware τελως προβλήματα.

Κοιτα μέχρι να πάρουμε τη τελική έκδοση τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά δε νομίζω να μη διορθωθεί διότι βάση λογικής αυτή τη στιγμή έχουμε μια έκδοση των 8.1 με τους drivers του 8, η αναβάθμιση ουσιαστικά θα αναβαθμισει τους drivers οποτε και της κάμερας, καινούριοι drivers, καινούριο firmware τελως προβλήματα.

σωστο και λογικο περιμενουμε λοιπον ελπιζω μεσα στον Ιουλιο...

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε κάποια λύση που να διορθώνει αυτο το γ.....νο bug με τη κάμερα εξαιτίας της preview 8.1?

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε κάποια λύση που να διορθώνει αυτο το γ.....νο bug με τη κάμερα εξαιτίας της preview 8.1?

μόνο υπομονή.... τίποτα άλλο :(

Έχω ένα πρόβλημα όταν συνδεω τω συσκευή με το Bluetooth του PC ενώ μπορώ να στείλω αρχεία από τη συσκευή δεν μπορώ να δω τα άρχεια από τον υπολογιστή και να τα μεταφέρω από τον υπολογιστή στη συσκευή ενώ με άλλες συσκευές γινετε, επίσης είχα το ίδιο πρόβλημα με όλες τις Samsung συσκευές στο παρελθόν ητε με android ητε με windows, ξερετε τι μπορεί να συμβαίνει?

• 3 weeks later...

Είμαι κάτοχος του samsung ativ s και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι που......έκανα την αναβάθμιση 8,1!!!

Για να μη πλατειάζω πρόβλημα στη κάμερα..ΝΑΙ σε φώτο χωρίς φλάς μου πετάει το φλας στο ξεκάρφωτο..

Η ερώτηση μου είναι..έκανα επαναφορά τηλεφώνου και δε μπαίνει στο ιντερνετ από το ιντερνετ κινητής τηλεφωνίας!

Μήπως πρέπει να αλλάξω καμία ρύθμιση?

Το κινητό είναι εταιρίας ΤΙΜ αν βοηθάει..

Ευχαριστώ!!!!

Είμαι κάτοχος του samsung ativ s και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι που......έκανα την αναβάθμιση 8,1!!!

Για να μη πλατειάζω πρόβλημα στη κάμερα..ΝΑΙ σε φώτο χωρίς φλάς μου πετάει το φλας στο ξεκάρφωτο..

Η ερώτηση μου είναι..έκανα επαναφορά τηλεφώνου και δε μπαίνει στο ιντερνετ από το ιντερνετ κινητής τηλεφωνίας!

Μήπως πρέπει να αλλάξω καμία ρύθμιση?

Το κινητό είναι εταιρίας ΤΙΜ αν βοηθάει..

Ευχαριστώ!!!!

Θα πας σε αυτο το link http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/

και θα πατήσεις windows phone, λογικά έχεις wind μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής θα πας κινητή τηλεφωνία και sim μετά θα πας ρυθμίσεις APN και θα βάλεις τις ρυθμίσεις από το PDF που θα κατεβασεις θα διαβάσεις και μέσα γράφει ρυθμίσεις ίντερνετ και θα κανεις ότι σου λέει, μετά θα ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις δεδομένων και θα μπαίνεις κανονικά.

Θα πας σε αυτο το link http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/

και θα πατήσεις windows phone, λογικά έχεις wind μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής θα πας κινητή τηλεφωνία και sim μετά θα πας ρυθμίσεις APN και θα βάλεις τις ρυθμίσεις από το PDF που θα κατεβασεις θα διαβάσεις και μέσα γράφει ρυθμίσεις ίντερνετ και θα κανεις ότι σου λέει, μετά θα ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις δεδομένων και θα μπαίνεις κανονικά.

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα!

Ευχαριστώ πολύ!

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα!

Ευχαριστώ πολύ!

Φίλε κάτι κανεις λάθος, καλύτερα πηγενε το σε ένα κατάστημα της wind να στο φτιάξουν.