Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω τα φωτα σας τελικα πηγα το κινητο στη smartec πριν καμια ωρα λογω των επανεκινησεων που μου εκανε, λετε να εκανα καλα ή αν εβαζα την 8.1 θα λυνοντουσαν τα προβληματα και το πηγα τζαμπα?

Σχετικα με το προβλημα της συσκευης πιστευετε πως θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν και να βρουν τη βλαβη ή οχι επειδη κανει οποτε του καπνισει τις επανεκινησεις σε απροσδιοριστο χρονο και μπορει να κανει και μετα απο 2 μερες για παραδειγμα, εσεις το ειχατε παει για σερβις με παρομοιο προβλημα και σας το βρηκανε η οχι?

Σας ρωταω σε περιπτωση που καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με σερβις και δε του το βρηκαν, να υποθεσω πως στη περιπτωση που δε το βρουν ή δε μπορουν να το επισκευασουν φυσικα και στο αντικαθιστουν λογικα εφοσον εισαι εντος εγγυησης η κανω λαθος?

Edited by giorgosmc

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τιποτα bug.

πιο γρηγορο! σταθεροτατο κουκλα!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

morgan21 said:
Μεγαλη διαφορα? Αξιζει να βγαλω απο τον ταφο την συσκευη μου να την χρησιμοποιησω σαν 2η

αν βγαλεις to ativ απο τον ταφο θα γινει το κυριως σου τηλεφωνο και θα παει το iphone στο συρταρι !!!

giorgosmc said:
Παιδια θελω τα φωτα σας τελικα πηγα το κινητο στη smartec πριν καμια ωρα λογω των επανεκινησεων που μου εκανε, λετε να εκανα καλα ή αν εβαζα την 8.1 θα λυνοντουσαν τα προβληματα και το πηγα τζαμπα?

Σχετικα με το προβλημα της συσκευης πιστευετε πως θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν και να βρουν τη βλαβη ή οχι επειδη κανει οποτε του καπνισει τις επανεκινησεις σε απροσδιοριστο χρονο και μπορει να κανει και μετα απο 2 μερες για παραδειγμα, εσεις το ειχατε παει για σερβις με παρομοιο προβλημα και σας το βρηκανε η οχι?

Σας ρωταω σε περιπτωση που καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με σερβις και δε του το βρηκαν, να υποθεσω πως στη περιπτωση που δε το βρουν ή δε μπορουν να το επισκευασουν φυσικα και στο αντικαθιστουν λογικα εφοσον εισαι εντος εγγυησης η κανω λαθος?

Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι με την 8.1 θα λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Οπότε έκανες καλά και το πήγες στο service.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που δεν βρουν το πρόβλημα θα στο επιστρέψουν όπως είναι. Μην απελπίζεσαι πάντως γιατί κάνουν διαφορετικά τεστ και εάν υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή σίγουρα θα στο βρούνε.

Για πλήρη αντικατάσταση πιστεύω δύσκολα αλλά για πιθανή αλλαγή πλακέτας κτλ πολύ πιθανόν μιας και είσαι εντός εγγύησης.

Ενταξει τοτε μια χαρα εστω κι ετσι τουλαχιστον να διορθωθει το οποιο προβλημα και ολα καλα.

Αληθεια αξιζει να αναβαθμισω τωρα ή να περιμενω καποιο καιρο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα μελοντικα με την 8.1?

giorgosmc said:
Ενταξει τοτε μια χαρα εστω κι ετσι τουλαχιστον να διορθωθει το οποιο προβλημα και ολα καλα.

Αληθεια αξιζει να αναβαθμισω τωρα ή να περιμενω καποιο καιρο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα μελοντικα με την 8.1?

Αποψή μου είναι ότι rom χωρίς προβλήματα δεν θα υπάρξει. Επίσης, τα προβλήματα της wp 8 rom είναι ήδη αρκετά στο ativ s.

Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις update στην wp 8.1 rom γιατί έχουν προστεθεί πολλά "καλούδια" και πραγματικά πόσο περισσότερα προβλήματα μπορεί να έχει από την τωρινή...

Εγω παντως μετα απο αυτο που μαλιστα ημουν ο πρωτος που κατηγορησε τη rom των windows 8 τωρα πλεον δεν πιστευω ουτε στο 1% οτι εφταιγε αυτο αλλα η ιδια η συσκευη και ο Θεος ο ιδιος να μου ελεγε το αντιθετο!

Δε μπορει να ειναι μια τοσο μεγαλη μεριδα ανθρωπων που εχουν 2 χρονια ativ s και ποτε δεν τους εχει κανει επανεκινηση ουτε μια φορα ενω εγω που το εχω 10 μερες εχει ξεσκιστει στις επανεκινησεις και να τα ριχνουμε στα windows 8, μια χαρα ειναι τα windows 8 και το προβλημα το στη δικια μου περιπτωση τουλαχιστον το ειχε συσκευη και ειμαι σιγουρος 100% πως το ιδιο θα μου επιβεβαιωσουν και στο service αυριο που θα παω στη smartec να το παρω αν το εχουν φτιαξει.

Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις αναβάθμιση... Πήγαινέ το χωρίς να το πειράξεις να δεις τι θα σου πουν, μη σου πουν ότι εφόσον έβαλες Developer Preview δεν έχεις εγγύηση, απλά να επιμείνεις ότι είναι τραγική η κατάσταση και να απαιτήσεις την αλλαγή του ή την επισκευή του. Αν δεν δεις αλλαγή τότε κάνε την αναβάθμιση... Εγώ δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom... Τα έχουμε πει και διεξοδικά τις προάλλες!! :)

Τους το εχω αφησει ηδη, ναι να σου πω την αληθεια κι εγω το εχω πιστεψει πλεον πως ειναι θεμα συσκευης, απο 'κει και περα το απαιτησω δε το απαιτησω να μου κανουν αντικατασταση κομματακι δυσκολο το κοβω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, εγω πηγα σημερα τους το αφησα τους ειπα το προβλημα και εχει ο Θεος παντως θα θεωρησω απαραδεκτο αν δεν μου το φτιαξουν ή μου πουν οτι δεν βρηκαν προβλημα και δε προκειτε να το αφησω ετσι, 200 ευρω ειναι αυτα και δεν ειμαι ανθρωπος που τα παραταει ευκολα, δεν αγορασα τσιχλες, κινητο αγορασα και οφειλουν ειναι υποχρεωμενοι με οποιο τροπο να επιδιορθωσουν το οποιο προβλημα ητε με επισκευη ητε με αντικατασταση ητε με οποιοδηποτε αλλον τροπο εφοσον ειμαι εντος της εγγυησης.

Μακάρι να πάνε όλα καλά ρε συ... Απλά αν σου πουν ότι δεν βρήκαν κάτι, εννοείται ότι δεν θα το δεχτείς και θα επιμείνεις... Επίσης αν ανάψουν τα αίματα ανέφερε και τπτ για καταγγελία στον Ε.Ε.Τ.Τ. Συνήθως πιάνει και απ' όσο γνωρίζω δεν θέλουν να μπλέκουν και οι ίδιοι.

Τώρα στο άλλο μέτωπο... προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή Preview for Developers αλλά το store είναι κάτω από το απόγευμα... error code 805a01f7

gesamfunai said:
ε,,ρε developing που πεφτει στην MS! :p

Κάτι συνέβη με το store λίγες ώρες μετά τη διάθεση του update. Ο καθένας λέει το δικό του για το τι μπορεί να συνέβη, οπότε απλά αναμονή να το φτιάξει η ms.

Μόλις κατάφερε να κατέβει και να εγκατασταθεί η εφαρμογή!!

Θα ενημερώσω μόλις καταφέρω να κάνω το update...

Edited by referravag

έχω περάσει στο ativ s την 8.1...άπλα τα σπάει . όσο για της επανεκινησεις θα σας πω σε λίγες μέρες αν διορθώθηκε

Παιδια υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγυηση αν κανω update στην 8.1?

Δεν εχει βγει ακομη επισημα αλλα μονο σαν developer μπορεις να τη παρεις?

Κι εγώ την πέρασα αργά το βράδυ!! Μου αρέσει πολύ! Είναι σίγουρα μερικά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση!! Μου αρέσει πολύ το φόντο μέσα από τα πλακίδια! Τέλειο!! Έχουν γίνει βελτιώσεις στον IE, στην κάμερα. Η μπάρα ειδοποιήσεων είναι πολύ μεγάλο + και έλλειπε από το λειτουργικό... Το swype έστω στο αγγλικό και το ισπανικό πληκτρολόγιο για αρχή πολύ καλό!! Καλύτερο από swype σε android που χρησιμοποιούσα. Το marketplace έχει αλλάξει επίσης. Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Lag δεν έχω παρατηρήσει κάπου... Οι εφαρμογές της Nokia θέλουν update για να δουλέψουν. Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα από πριν!

Τέλος για την Cortana μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Δουλεύει άψογα...

Εγω εκανα ενημερωση λογισμικου και μου λεει το τηλεφωνο σας εχει τη τελευταια ενημερωση.

Προφανως δεν εχει βγει η επισημη εκδοση ακομα και φυσικα δε συμφερει να κανει κανεις το update ως developer εφοσον ειναι στην εγγυηση http://iguru.gr/2014/04/14/how-to-download-windows-phone-8-1-developer-preview/

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Edited by giorgosmc

Γι αυτο το λογο δε θα επρεπε να βιαστειτε οσοι βιαστικατε κατα τη γνωμη μου ειδικα να τη παρετε σαν developer, το θεωρω μεγα λαθος, οταν βγενει κατι καινουριο επειδη μαζι του μπορει να φερει προβληματα καλυτερα να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με το καιρο και να μη ρισκαρουμε και οταν περασουν μερικοι μηνες μετα την κυκλοφορια της επισημης εκδοσης και δουμε πως ολα πανε καλα μονο τοτε να κανουμε την ενημερωση. Edited by giorgosmc

Η κατανάλωση ενέργειας για εμένα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Ίσως ένα κλικ παραπάνω δηλ πάνω κάτω +1%/ώρα. Δεν είναι θέμα bug. Είναι απολύτως λογικό καθώς έχουν προστεθεί περισσότερες λειτουργίες στο λειτουργικό σύςτημα και τρέχουν περισσότερα services στο παρασκήνιο. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και όταν είχα αναβαθμίσει το galaxy s μου από την έκδοση 2.3 στην 4.x.x. (ICS, JB και τώρα KK). Εκεί βέβαια η κατανάλωση αυξήθηκε στο διπλάσιο σχεδόν...

giorgosmc δεν είναι θέμα βιασύνης. Η νέα έκδοση δουλεύει απροβλημάτιστα. Την ίδια ακριβώς έκδοση ή κάποιο update που θα πάρουμε στην πορεία και στο preview θα δώσει και η samsung + νέο firmware εάν είναι να το ενημερώσει. Απλά εμείς όταν θα βγάλει την ενημέρωση η samsung θα ενημερώσουμε μόνο το firmware. Δηλ στο τέλος όλοι θα έχουμε την ίδια έκδοση (ίσως νεότερη έκδοση WP8.1). Απλά από το πρόγραμμα developer preview έχεις πάντα την τελευταία έκδοση windows phone αμέσως μόλις διατεθεί. Είναι κάτι παρόμοιο με τις εκδόσεις RTM των windows για desktop που δίνονται στους κατασκευαστές πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Και κάτι να μην πάει καλά υπάρχουν εργαλεία για να επανέλθεις εκεί που ήσουν!:happy:

Αν θυμάμαι καλά στα αρχικά ποστ που είχαν γίνει σε αυτο το νήμα κάποιος έλεγε ότι αν βάλεις την developer είναι σαν να πειράζεις το κινητό όπως τους υπολογιστές που βαζουμε σπασμένα προγράμματα και ίσως να χάσεις την εγγυηση... Αν θες όμως δοκιμάζεις να την βαλεις και αν δεν σου αρεσει τότε υπάρχουν προγραμματακια για να γυρίσεις πάλι πίσω και ίσως να ισχύει ακομα η εγγυηση του... Αλλα καλό θα ήταν να περιμένεις για τον Ιούνιο ή Ιούλιο ποτέ είναι που θα βγει η official όπως θα περιμένω και εγώ...

Δε συμφερει για κανενα λογο παντως να την εγκαταστησεις τωρα και να ρισκαρεις να χασεις την εγγυηση, ρωτησα στη samsung και ενας υπαληλος απο το live chat στην εξυπηρετηση πελατων του site μου επιβεβαιωσε πως χανεις για παντα την εγγυηση αν βαλεις την εκδοση τωρα σαν developer, εξαλλου μια χαρα ειμαι και με την 8, οταν με το καλο βγει και αφου ακουσω γνωμες απο διαφορα site και forum μετα θα την εγκαταστησω κι εγω.

Πιστευω πως αυτο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου.

Μα φυσικά εννοείται ότι καθένας το κάνει υπ ευθύνη του! Εξάλλου για αυτό ακριβώς σε προειδοποιεί και η εφαρμογή του developer preview!! Προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που πέρασα την νέα έκδοση... Όλα δουλεύουν άψογα. Το μόνο σημείο που χρειάζεται λίγη δουλίτσα ακόμη για εμένα είναι η εφαρμογή της κάμερας... Κατά τα άλλα ούτε κρασαρίσματα ούτε lag ούτε κάτι άλλο... Λατρεύω το γεγονός ότι πλέον έχω notification bar!! Γενικότερα πέρα από τις 5-6 μεγάλες προσθήκες που έχει το λειτουργικό, έχει γίνει δουλειά σε πολλά σημεία εδώ κι εκεί και μου αρέσει η νέα εξέλιξη του. Το καινούριο store επίσης με τη νέα διάταξη και τις νέες επιλογές και διαφοροποιήσεις που έχει είναι άλλο ένα +. :happy:

Developer preview κι εδώ, αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι τρώει το γάλα του (εεε, τη μπαταρία του ηθελα να πω) και με το παραπάνω. Δε βγάζει ούτε ημέρα λειτουργίας, απο το απόγευμα αρχιΖω να περιορίζομαι στο τι βλέπω κτλ για να φτάσει εώς το βράδι στις εννιά... Έγινε και μια ιδέα πιο αργό το κινητο, εκεί που είχε lag σε εφαρμογές τύπου viber πχ τώρα εχει περισσότερο, λογικό βέβαια αφού ζΟρίζεται περισσότερο, σίγουρα το νέο λειτουργικό ειναι πιο βαρύ.

Καλοδεχούμενες οι αλλαγές, θα ηθελα λίγο περισσότερη παραμετροποιηση στους ήχους ειδοποίησης και κλήσης.

Η συσκευουλα δείχνει τα δόντια της, ενα χρόνο μετά την αγορά της, μόνο η έλλειψη ραδιοφώνου, το εκαςτοτε lag σε κάποιες εφαρμογές κι η μέτρια κάμερα του αφήνουν περιθώρια για παράπονα.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!