Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να αναφέρω ότι πριν αναβαθμίσω την συσκευή μου είχα το γνωστό σε όλους πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις.

Μετά την αναβάθμιση το πρόβλημα αυτό εξαφανίστηκε, αλλά δυστυχώς εμφανίστηκε ένα άλλο που είναι πολύ περισσότερο ενοχλητικό από το προηγούμενο. 2 με 3 φορές μέσα στην εβδομάδα ξαφνικά σταματάει να λειτουργεί εντελώς η αφή της οθόνης και τα 2 πλήκτρα αφής, αλλά η συσκευή είναι κανονικά ανοιχτή και η οθόνη παραμένει ανοικτή και λειτουργεί και το home button. Εάν έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ας το αναφέρει, αλλιώς μάλλον θα πρέπει να το στείλω για service. Ευχαριστώ πολύ!:)

Edit: Παρέλειψα να αναφέρω ότι ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι φυσικά βγάλσιμο της μπαταρίας.

Μου το έκανε και εμένα, μόνο με αφαίρεση μπαταρίας διορθώνονταν το πρόβλημα,τελικά ευθύνονταν κάποια εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει πρόσφατα, αφού την ξήλωσα πάει ρολόι

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δωσε την εφαρμογη μπορει να βοηθησει το παιδι,.

Το κακό είναι πως δεν θυμάμαι ποια εφαρμογή ήταν,εκείνη την ημέρα κατέβαζα διάφορες εφαρμογές για να τις δοκιμάσω

Αντιμετωπίζουν όλες οι συσκευές πρόβλημα με επανεκκινήσεις κτλ ή το πρόβλημα το δημιουργούν εφαρμογές ;; :worry:

Οι εφαρμογες φταινε γι'αυτο και οι διπλα με τα αντροιντ το ξεκινησαν με τις αναβαθμισεις με το cm.και γι'αυτο το μηλο πουλαει ακομη.

Αντιμετωπίζουν όλες οι συσκευές πρόβλημα με επανεκκινήσεις κτλ ή το πρόβλημα το δημιουργούν εφαρμογές ;; :worry:

2,5 μήνες που έχω το κινητό, ουδέποτε μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα. Πιθανότατα φταίνε εφαρμογές. Πριν λίγες ημέρες στο δικό μου η μπαταρία ξεφόρτιζε πολύ γρηγορότερα από το συνηθισμένο και το κινητό θερμαινόταν λες και το χρησιμοποιούσα για ώρες. Υποψιάστηκα ότι φταίει κάποια εφαρμογή, το έκανα επανεκκίνηση κι έστρωσε.

Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε.

Μάλλον εφαρμογές φταίνε. Εγώ το έχω περίπου 6 μήνες και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Πάρα πολύ καλή συσκευή. Δεν το χρησιμοποιώ σαν βασικό, αλλά έχω αρκετές εφαρμογές μέσα.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Παιδιά ένα μήνα το έχω το κινητό και το Update το πήρα μόλις το άνοιξα. Απροβλημάτιστο και καταπληκτικό το κινητό, μόνο για κανα 2 μέρες παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και φταίγανε εφαρμογές.

πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο? αγορασμενο απο skroutz,λογικα θα ειναι ευρωπαικο ξεκλειδωτο.

εκανα μια αναζητηση στο παρων θεμα,πολλοι εχουν ρωτησει αλλα δεν εχουν παρει απαντηση,ξερει κανενας?

πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο? αγορασμενο απο skroutz,λογικα θα ειναι ευρωπαικο ξεκλειδωτο.

εκανα μια αναζητηση στο παρων θεμα,πολλοι εχουν ρωτησει αλλα δεν εχουν παρει απαντηση,ξερει κανενας?

μάλλον δεν ξέρει κανείς ή δεν υπάρχει τρόπος αν δεν δουλεύεις σε εταιρεία κινητής....

μάλλον δεν ξέρει κανείς ή δεν υπάρχει τρόπος αν δεν δουλεύεις σε εταιρεία κινητής....

ισως αλλα δεν νομιζω γιατι καποιοι λενε οτι ειναι γαλλικη,καποιοι αλλοι αγγλικη, αρα καπως το ειδαν.

το κινητο δεν το εχω εγω,αλλα μια φιλη μου,οποτε δεν το εχω ψαξει,σημερα ή αυριο μαλλον θα ασχοληθω και θα δω μηπως βρω τιποτα.

Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε ativ S μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες

αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

να ρωτησω μερικα πραγματακια γιατι ειμαι εντελως ασχετος απο wp8 και φοβαμαι να κανω την μεταβαση.

1)εχω τις επαφες στο gmail..υπαρχει τροπος να περαστουν αναιμακτα και να γινει συχρονισμος?

2)θελω να συχρονιζονται yahoo mail και gmail και να εχω notifications...γινεται κανονικα?

3)προγραμματα gps τυπου sygic υπαρχουν κανονικα?

4)εφαρμογη tapatalk για να διαβαζουμε τα φορουμ υπαρχει?

5)η οθονη του ativ ειναι καλη-φωτεινη?

καποια αλλη παραξενια που εχουν τα wp8 και θα με πειραζε προερχομενος απο android?

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και συγγνωμη αν κουρασα.

δεν θα το σκεφτομουν να κανω την μεταβαση αλλα η τιμη ειναι δελεαρ!!

Edited by saltofx_v

να ρωτησω μερικα πραγματακια γιατι ειμαι εντελως ασχετος απο wp8 και φοβαμαι να κανω την μεταβαση.

1)εχω τις επαφες στο gmail..υπαρχει τροπος να περαστουν αναιμακτα και να γινει συχρονισμος?

2)θελω να συχρονιζονται yahoo mail και gmail και να εχω notifications...γινεται κανονικα?

3)προγραμματα gps τυπου sygic υπαρχουν κανονικα?

4)εφαρμογη tapatalk για να διαβαζουμε τα φορουμ υπαρχει?

5)η οθονη του ativ ειναι καλη-φωτεινη?

καποια αλλη παραξενια που εχουν τα wp8 και θα με πειραζε προερχομενος απο android?

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και συγγνωμη αν κουρασα.

δεν θα το σκεφτομουν να κανω την μεταβαση αλλα η τιμη ειναι δελεαρ!!

1. Εύκολα

2. Εύκολα

3. Λίγα http://www.wpcentral.com/stay-course-these-windows-phone-navigation-apps

4. Κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η αρχική έκδοση έχει κάποια προβληματάκια τα οποία λογικά θα λυθούν με μελλοντικά updates.

5. Πολύ φωτεινή δεν είναι σίγουρα. Προσπάθησε να το δεις από κοντά πριν αγοράσεις.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα σε όλους .

Σχεδόν άσχετος από smartphones , και παντελώς από windows phones θα ήθελα τα φώτα σας

Περιμένω το κινητό αύριο και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο και πως να το φορτίσω την πρώτη φορά .

Επίσης κάπου διάβασα ότι πρέπει να το ανοίξω χωρίς κάρτα sim και να συνδεθώ ασύρματα στο δίκτυο για αναβάθμιση . Ισχύει ?

Σε διάφορες σελίδες βλέπω ότι έχει μικρή αυτονομία η μπαταρία και στο gsmarena γράφει ότι η αυτονομία με 2G είναι μικρότερη από το 3G . Ισχύει αυτό ? Αν κλείσουν 3G , wi-fi κλπ δεν παρατείνεται η αυτονομία ?

Αν ισχύει σκέφτομαι να το επιστρέψω και να πάρω το galaxy core duos λόγω και δύο sim . Αξίζει η αλλαγή ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά .

Edited by polhs

Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε ativ S μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες

αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone

μπηκα για να την κατεβασω αλλα τιποτα :(

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%85-beta/207665b0-4291-4b41-8e56-8b61ebb78fce?signin=true

ακυρο το βρηκα

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%85-beta/207665b0-4291-4b41-8e56-8b61ebb78fce

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα σε όλους .

Σχεδόν άσχετος από smartphones , και παντελώς από windows phones θα ήθελα τα φώτα σας

Περιμένω το κινητό αύριο και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο και πως να το φορτίσω την πρώτη φορά .

Επίσης κάπου διάβασα ότι πρέπει να το ανοίξω χωρίς κάρτα sim και να συνδεθώ ασύρματα στο δίκτυο για αναβάθμιση . Ισχύει ?

Σε διάφορες σελίδες βλέπω ότι έχει μικρή αυτονομία η μπαταρία και στο gsmarena γράφει ότι η αυτονομία με 2G είναι μικρότερη από το 3G . Ισχύει αυτό ? Αν κλείσουν 3G , wi-fi κλπ δεν παρατείνεται η αυτονομία ?

Αν ισχύει σκέφτομαι να το επιστρέψω και να πάρω το galaxy core duos λόγω και δύο sim . Αξίζει η αλλαγή ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά .

για την αναβαθμιση και εγω ετσι το εκανα,αλλα επειδη οταν πηρα το κινητο δεν ειχε micro-sim. Μετα την αναθμιση εκανα και ενα hard reset και ετσι δεν εχασα και τιποτα αφου δεν το ειχα χρησιμοποιησει.

Για την μπαταρια του,οκ,δεν ειναι η καλυτερη,αλλα μια χαρα ειναι . Σε ολα τα κινητα ισχυει οτι αν κλεισεις 3g,wifi,gps,συγχρονισμους κτλ θα εχεις καλυτερη μπαταρια,λογικο ειναι.

Σε σχεση με το core,τωρα τι να σου πω,συγκρινεις ανομια πραγματα γιατι το ενα ειναι ανδοριδ και το αλλο windows. Αλλα γενικα σε ολα υπερεχει το ativ s,σε ολα ομως και σε καποια αρκετα.Δηλαδη αν ηταν και τα 2 στο ιδιο λειτουργικο ξεκαθαρα το ativ s,εκτος και αν θες μικροτερη οθονη και 2 sim.

Επισης το core εχει μικροτερη μπαταρια,αλλα σε συνδιασμο με τη μικροτερη οθονη ισως ειναι καλυτερη η αυτονομια του.

ps.ποσο βρηκες το core duos?γιατι απο ενα γρηγορο search που εκανα δεν ειδα ποιος το πουλαει και ποσο,για να δω τα spects του ηθελα,αν ειναι ιδια με του απλου core.

για την αναβαθμιση και εγω ετσι το εκανα,αλλα επειδη οταν πηρα το κινητο δεν ειχε micro-sim. Μετα την αναθμιση εκανα και ενα hard reset και ετσι δεν εχασα και τιποτα αφου δεν το ειχα χρησιμοποιησει.

Για την μπαταρια του,οκ,δεν ειναι η καλυτερη,αλλα μια χαρα ειναι . Σε ολα τα κινητα ισχυει οτι αν κλεισεις 3g,wifi,gps,συγχρονισμους κτλ θα εχεις καλυτερη μπαταρια,λογικο ειναι.

Σε σχεση με το core,τωρα τι να σου πω,συγκρινεις ανομια πραγματα γιατι το ενα ειναι ανδοριδ και το αλλο windows. Αλλα γενικα σε ολα υπερεχει το ativ s,σε ολα ομως και σε καποια αρκετα.Δηλαδη αν ηταν και τα 2 στο ιδιο λειτουργικο ξεκαθαρα το ativ s,εκτος και αν θες μικροτερη οθονη και 2 sim.

Επισης το core εχει μικροτερη μπαταρια,αλλα σε συνδιασμο με τη μικροτερη οθονη ισως ειναι καλυτερη η αυτονομια του.

ps.ποσο βρηκες το core duos?γιατι απο ενα γρηγορο search που εκανα δεν ειδα ποιος το πουλαει και ποσο,για να δω τα spects του ηθελα,αν ειναι ιδια με του απλου core.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , στα σκρουτζομάγαζα που το είδα κυμαίνεται η τιμή του στα 200 ευρώ. Σχετικά με την αυτονομία του ativ , με λίγη χρήση κρατάει 3 ημέρες και πόσες ώρες απαιτεί η κάθε φόρτιση ?

Επειδή λέτε ότι η μπαταρία δεν είναι καλή.... Την μέρα δηλαδή δεν τη βγάζει;

Εγώ τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου, πριν το ανοίξω, έκανα ένα τηλέφωνο στην samsung, τους έδωσα το imei και μου είπαν ότι προορίζεται για την αγορά της Γαλλίας και έχει 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση.

Πριν το αναβαθμίσω (τώρα δεν το έχω δοκιμάσει), είχα καταφέρει με την εξοικονόμηση ενέργειας συνέχεια ανοικτή, με μέτρια χρήση να κρατήσει 2 μέρες και 20 ώρες μέχρι να το ξαναφορτήσω! Με κανονική χρήση που το κάνω σχεδόν κάθε μέρα μου κρατάει 1 μέρα και 10 ώρες περίπου.

λεγοντα πριν οτι "Η μπαταρια του δεν ειναι και η καλυτερη" εννοουσα οτι για το μεγεθος της οθονης θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια,οχι ομως οτι δεν ειναι καλη,μια χαρα ειναι.με κανονικη χρηση,οπως λεει και το παιδι πιο πανω, την βγαζεις ανετα την μερα και κατι παραπανω.

λεω και εγω γιατι με φοβησατε με την μπαταρια..ουτως ή αλλως και με s3 με τη χρηση που το εκανα καθε μερα φορτιση ηθελε!

me 30 λεπτα τηλεφωνα και μερικα σμσ ανα ημερα βγαζει ΑΝΕΤΑ 3 μερες. με αυτα + σκαλισμα + wifi + 3g εχεις 2 μερες φουλ.....

MONO απο τη samsung θα σου πουν.. πηρα κι εγω τηλ, για να μαθω για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη μου, και γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα update... τους εδωσα το imei της συσκευης, και μου ειπαν οτι προοριζεται για ελλαδα... 80111-SAMSUNG!!

Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει... προσπαθω να στειλω φωτο στο facebook αλλα στο messenger, oχι δημοσιευση! γινεται?? σε android και iphone γινεται.. εδω?? ξερω οτι τα wp εχουν καποιες περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με τις εφαρμογες των αντιπαλων... συμβαινει το ιδιο και εδω???

MONO απο τη samsung θα σου πουν.. πηρα κι εγω τηλ, για να μαθω για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη μου, και γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα update... τους εδωσα το imei της συσκευης, και μου ειπαν οτι προοριζεται για ελλαδα... 80111-SAMSUNG!!

οκ ευχαριστω.ελεγα μηπως γινεται μεσς ιντερνετ να βαλω το imei Και να μου βγαλει τα στοιχεια αλλα οκ.