geo_xar Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Αγαπητέ φίλε , και εγώ απο το πλαίσιο το έχω αγοράσει εδω και τρείς μήνες , και αναβάθμιση των windows phone δεν μου έχει έρθει ακόμα , επιδεί το έχω ψάξει το θέμα λίγο ποιο βαθιά διαπίστωσα ότι για να παίρνει αναβαθμίσεις πρέπει η συσκευή να είναι ξεκλείδωτη . Τώρα για το πως μπορεί να ξεκλειδωθεί ακόμα και τώρα το ψάχνω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι άλλοι με κάποια πληρωμή σε κάποια sites που κάνουν αυτή την δουλειά , και άλλοι λίγο ποιό σύνθετοι βλέπε XDA Developers αλλά δωρεάν. Εάν βρείς και εσύ κάτι και θέλεις να το ξεκλειδώσεις ενημερωσέ με μιας και το ψάχνω για μιά σωστή λύση. :O Όπως κάθε android συσκευή της samsung "φοράει" ανά χώρα που κυκλοφορεί firmware με διαφορετικό id, το ίδιο ισχύει μάλλον και για το ativ s. Πρώτα πήραν το update ξεκλείδωτές συσκευές που προορίζονταν για την αγορά της Αγγλίας, στη συνέχεια άλλων χωρών, στη συνέχεια ξεκλείδωτες συσκευές που προορίζονταν για την αγορά της Γαλίας (όπως η δικιά μου). Οι συσκεύες που προορίζονται για την Ελληνική αγορά δεν έχουν παρει ακόμα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις περι update. αναμένουμε λοιπόν ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 γιατι φιλ εμου λες οτι δεν θα μπορεις να το πουλησεις σε 6 μηνες? λογικα θα σταματησει να πεφτει η τιμη του και σε λιγο δεν θα το βρισκεις..και ναι οντως και εγω πιστευω οτι η σαμμυ μπηκε μεσα με αυτο το μοντελο..παντως ειναι απαιχτο τηλεφωνακι! τα κανει ολα και μια χαρα εφαρμογες βρισκεις να κανεις τη δουλεια σου!και λαγκαρισμα μηδεν! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ εννοω οτι θα το δωσω πολυ φτηνα.δεν εχω σκοπο να το πουλησω σε 6 μηνες οποτε δεν με νοιαζει απλα εκανα μια σκεψη . και οντως ειναι απαιχτο τηλεφωνο ... By the way !!!!!!!!! το ATIV θα παρει την 8.1 αναβαθμιση ?? με βαση την ΜΣ για 36μηνη υποστιρηξη θα την παρει. Σωστα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ εννοω οτι θα το δωσω πολυ φτηνα.δεν εχω σκοπο να το πουλησω σε 6 μηνες οποτε δεν με νοιαζει απλα εκανα μια σκεψη . και οντως ειναι απαιχτο τηλεφωνο ... By the way !!!!!!!!! το ATIV θα παρει την 8.1 αναβαθμιση ?? με βαση την ΜΣ για 36μηνη υποστιρηξη θα την παρει. Σωστα???? Όπως πήρε και το ραδιόφωνο :mad: αλλά ας μην σκεφτόμαστε μόνο αρνητικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια ativ s ή xperia t; το ativ ειναι σιγουρα καλυτερο στα παντα (εκτος της καμερας) ακομα και στην τιμη. με ανησυχούν 2 πραγματα: windows phone OS ποιοτητα κατασκευης κυριως ομως τo πρωτο. επειδη ειμαι απο android, δεν ξερω αν θα δω σοβαρες ελειψεις στα windows. οποτε θα ηθελα καποιον που να τα εχει τεσταρει και τα 2 και να μου πει την γνωμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Επειδη ειμαι λιγο περηφανος στα αυτια μπορει καποιος να με ενημερωσει για την αποδοση του ηχειου οσον αφορα την ενταση στις εισερχομενες κλησεις?Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια ativ s ή xperia t; το ativ ειναι σιγουρα καλυτερο στα παντα (εκτος της καμερας) ακομα και στην τιμη. με ανησυχούν 2 πραγματα: windows phone OS ποιοτητα κατασκευης κυριως ομως τo πρωτο. επειδη ειμαι απο android, δεν ξερω αν θα δω σοβαρες ελειψεις στα windows. οποτε θα ηθελα καποιον που να τα εχει τεσταρει και τα 2 και να μου πει την γνωμη του. Θα σου απαντουσα ευχαριστως μιας και γω το αγορασα μολις σημερα, πρωτο windows κινητο μετα απο δεκαες android. Δεν θα το κανω ομως γιατι ειναι ακομη νωρις να το κρινω. Σαν συσκευη ειναι παρα πολυ καλη. Τωρα σε οτι αφορα apps εγω μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει τεραστιο κενο. Αλλα επαναλβανω ειναι ακομη νωρις για να το κρινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα σου απαντουσα ευχαριστως μιας και γω το αγορασα μολις σημερα, πρωτο windows κινητο μετα απο δεκαες android. Δεν θα το κανω ομως γιατι ειναι ακομη νωρις να το κρινω. Σαν συσκευη ειναι παρα πολυ καλη. Τωρα σε οτι αφορα apps εγω μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει τεραστιο κενο. Αλλα επαναλβανω ειναι ακομη νωρις για να το κρινω. οτι υπαρχει κενο υπαρχει και μαλιστα μεγαλο στις εφαρμογες.,,,τα βασικα ομως τα βρισκεις,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) οτι υπαρχει κενο υπαρχει και μαλιστα μεγαλο στις εφαρμογες.,,,τα βασικα ομως τα βρισκεις,,, Η αλήθεια είναι ότι αν τα βασικά δούλευαν ΑΨΟΓΑ, θα είχα ήδη πάρει WP8. Το Android δεν το αγγίζω ακόμα γιατί θέλει άλλους 7-8 πυρήνες και +4GB για να μη κολλάει ο dialer, και iOs δεν θέλω γιατί είναι πανάκριβο και φτιαγμένο για νάνους (4 ίντσες οθόνη max το 2014, που ακούστηκε?). Τα "βασικά" για μένα είναι: 1) Live push notification στις εφαρμογές που έχω στο background (facebook, email ανεξαρτήτως παρόχου, skype, viber κτλ). Δε θέλω chat notifications να σκάνε μετά από 2 λεπτά στο facebook ούτε να χρειάζεται να κάνω logout-in ώστε να μαντέψω ότι σταμάτησε να τα pushάρει χωρίς λόγο. Αυτή τη στιγμή μόνο το ios και το android το κάνουν ΑΨΟΓΑ (+1). 2) Δωρεάν Maps. Καλοί οι Bing Maps ακόμα καλύτεροι οι Nokia Maps, αλλά οι Google Maps είναι ΑΨΟΓΟΙ. ( Android & iOs +1) 3) File explorer. Θέλω τα αρχεία μου να είναι τακτοποιημένα όπως θέλω εγώ. (Android +1) 4) Οι δημοφιλείς εφαρμογές όπως facebook, youtube, twitter να πετάνε. Ειδκά σε αυτές δε θέλω να υπάρχει το παραμικρό κόλλημα-πρόβλημα-καθυστέρηση. (android +1, ios +1) 5) Τέλεια λειτουργία τηλεφώνου. Δηλαδή sms με πλήρεις χαρακτήρες, κλήσεις με αρχείο καταχώρησης + διάρκειας καθεμιάς, photos των επαφών στο σωστό μέγεθος, αυτόματος συγχρονισμός, bluetooth μεταφορά επαφών κτλ. (android +1) 6) Εναλλαγή μεταξύ 3G, 2G όποτε θελήσω εγώ. Όταν κάνω tethering στο laptop έχοντας χαμηλό 3G σήμα δε θέλω να γυρνάει ούτε για πλάκα στο 2G όποτε καπνίσει στην "αυτόματη ρυθμιση". 3G only είναι η σωστή ρύθμιση. (android +1) Όσα ανέφερα πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι τα απόλυτως βασικά για να αλλάξω το πανάρχαιο κινητάκι μου (που κάνει τα περισσότερα ήδη άψογα). Δεν αναφέρθηκα ούτε σε "ψαγμένες" εφαρμογές ή λειτουργίες. Τα βασικά... Edited September 12, 2013 by djpace Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παιδια ειδα καπου που ελεγε οτι το τηλεφωνο ειναι το μονο windows phone with Interop Unlock. τι σημαινει αυτο?και που χρησιμευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παιδια ειδα καπου που ελεγε οτι το τηλεφωνο ειναι το μονο windows phone with Interop Unlock. τι σημαινει αυτο?και που χρησιμευει? για να παρεις μια ιδεα διαβασε αυτο παντως απο οτι γραφει στο τελος,δεν αξιζει να μπεις στη διαδικασια να το ξεκλειδωσεις αφου δεν υπαρχουν εφαρμογες που να το εκμετάλλευτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 για να παρεις μια ιδεα διαβασε αυτο παντως απο οτι γραφει στο τελος,δεν αξιζει να μπεις στη διαδικασια να το ξεκλειδωσεις αφου δεν υπαρχουν εφαρμογες που να το εκμετάλλευτουν. ευχαριστω φιλε μου το ειδα...τιποτα το αξιοσημειωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 παιδια μολις το πηρα μεταχειρισμενο! πολυ γρηγορο και σταθερο εργαλειο! μια ερωτηση..multitasking οπως με το ανδροιντ πως κανουμε?πως παμε απο μια εφαρνογη στην αλλη? μπορω να βρω ποιες εφαρμογες τρεχουν και να τις κλεισω? πατησα παρατεταμενα το βελακι κατω στα στα κουμπια μου εβγαλε εφαρμογες ανοικτες αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να τισ κλεισω...ειναι αλλη η φιλοσοφια εδω? ευχαριστω και σορρυ αν λεω χαζομαρες πρωτη φορα σε wp8:) Με το βελάκι (back) κλείνει η εφαρμογή, με το βελάκι πατημένο παρατεταμένα εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που έχεις στο παρασκήνιο. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis6 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αγόρασα χθες το ativ s και αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα: το δίκτυο που έχω στο σπίτι το βλέπει όποτε θέλει! Άλλοτε το εμφανίζει στη λίστα των διαθέσιμων δικτύων και άλλοτε όχι, ενώ όταν συνδεθεί μετά από κάποια ώρα το χάνει. Σημειώστε ότι με άλλες συσκευές (Android & iOS) δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις. Ξέρω ότι με την τελευταία αναβάθμιση προέκυψαν προβλήματα με τις συνδέσεις wi-fi και bluetooth. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αγόρασα χθες το ativ s και αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα: το δίκτυο που έχω στο σπίτι το βλέπει όποτε θέλει! Άλλοτε το εμφανίζει στη λίστα των διαθέσιμων δικτύων και άλλοτε όχι, ενώ όταν συνδεθεί μετά από κάποια ώρα το χάνει. Σημειώστε ότι με άλλες συσκευές (Android & iOS) δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις. Ξέρω ότι με την τελευταία αναβάθμιση προέκυψαν προβλήματα με τις συνδέσεις wi-fi και bluetooth. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; το ειχα και εγω και αλλαξα καναλι στο router , μετα ειχα προβλημα με το φορητο και ξαναλλαξα καναλι! τωρα ειμαι ΟΚ με ολες τις συσκευες μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 το ειχα και εγω και αλλαξα καναλι στο router , μετα ειχα προβλημα με το φορητο και ξαναλλαξα καναλι! τωρα ειμαι ΟΚ με ολες τις συσκευες μου εειναι ευκολο να αλλαξω καναλι στο ρουτερ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gterzidis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά εγώ εχω την 8.0.10327.77 έκδοση και δεν εχει πανω ουτε radio ουτε data sense . Ξερουμε ποτε θα παρει την ___.78 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά εγώ εχω την 8.0.10327.77 έκδοση και δεν εχει πανω ουτε radio ουτε data sense . Ξερουμε ποτε θα παρει την ___.78 ? Εάν έχεις όντως έκδοση ΛΣ: 8.0.10327.77 και αριθμό αναθεώρησης λογισμικού 2424.13.5.1 τότε έχεις data sense αλλά δεν πρόκειται να σου εμφανιστεί εάν δεν κάνεις hard reset. Για ράδιο υπομονή για μελλοντικό update και βλέπουμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gterzidis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εάν έχεις όντως έκδοση ΛΣ: 8.0.10327.77 και αριθμό αναθεώρησης λογισμικού 2424.13.5.1 τότε έχεις data sense αλλά δεν πρόκειται να σου εμφανιστεί εάν δεν κάνεις hard reset. Για ράδιο υπομονή για μελλοντικό update και βλέπουμε...:) αυτήν έχω (2424.13.5.1 ) ! Το hard reset γινεται κατα γνωστά στο ativ s ? πατάμε το κάτω(απο την ένταση) και το start button ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 κάνε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις,και οκ,αυτό έκανα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εειναι ευκολο να αλλαξω καναλι στο ρουτερ? ναι ..μπες στη σελιδα του router ,στις ρυθμισεις (ασυρματες συνδεσεις) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gterzidis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 κάνε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις,και οκ,αυτό έκανα και εγώ. Το έκανα . Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 αυτήν έχω (2424.13.5.1 ) ! Το hard reset γινεται κατα γνωστά στο ativ s ? πατάμε το κάτω(απο την ένταση) και το start button ? Εγώ βρέ παιδιά έχω την "8.0.10211.204" με 2424.12.12.3 , αγορασμένο απο το πλαίσιο και δεν μου έχει έρθει ακόμα αυτή η έκδοση , ξέρεται πότε θα μας αναβαθμιστεί ? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gterzidis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εγώ βρέ παιδιά έχω την "8.0.10211.204" με 2424.12.12.3 , αγορασμένο απο το πλαίσιο και δεν μου έχει έρθει ακόμα αυτή η έκδοση , ξέρεται πότε θα μας αναβαθμιστεί ? Ευχαριστώ . Προσωπικά δεν έχω ιδέα..:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δηλαδη ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα οσον αφορα το ραδιο και τις αναβαθμισεις που ερχονται, μηπως μπορει καποιος να μας ενημερωσει αν γινεται να εχουμε ραδιο στην συσκευη χρησιμοποιοντας την εφαρομγη tunelin η καποια παρομοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts