thodoris1988 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ρε μαγκες την πρωτη φορα που μου επεσε το κινητο εσπασε η οθονη:mad: απο τι σκατα τις φτιαχνουν ??gorilla glass 2 και μλκιες :mad: εχει σπασει το γυαλι απ εξω ποσο κοστιζει η αλλαγη ??:cry: (απο μεσα πιξελ κλπ δεν εχει πειραχτει κατι κατι μοβο η οθονη απ εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 please παιδια,ας μου απαντησει καποιος εστω και λιγο γιατι με πιεζει η φιλη μου να το παρει. Αξιζει το κινητο?γενικα δεν θελω να παρει κανενα και να της κανει τιποτα περιεργα μετα απο λιγο καιρο. Θα το συστηνατε σαν κινητο?Αν παιρνατε τωρα,,θα το αγοραζατε στα 215 ευρω? ευχαριστω και παρακαλω οποιος ξερει και μπορει ας κανει ενα μικρο review της συσκευης. το Hard reset πως γινετε? to κινητο ειναι καταπληκτικο απο οποια μερια και αν το ψαξεις . Κατ ' εμε πολυ ομορφο -ισως λιγο σοβαρο - με τις γραμμες που μου αρεσουν . σαν αποδοση δεν το συζηταμε απλα βαζει κατω σχεδον ολον τον ανταγωνισμο - ισως και λογω software - . τρομερη ποιοτητα κατασκευης και για το μεγεθος του απιστευτη μπαταρια. το λογισμικο δεν εχει τα φαντεζι εικονιδια αλλα ολες οι εφαρμογες που χρειαζεσαι υπαρχουν και δουλευουν αψογα.. υπαρχουν ελειψεις αλλα η μεγαλη αναβαθμιση που λεγεται οτι θα ερθει σε μερικους μηνες (wp8.1) μαλον θα απογειωσει το τηλεφωνο . και εμενα εκανε στην αρχη 2 κολληματα που χρειαστηκαν επανεκκινηση αλλα μαλον εφταιγε καποια εφαρμογη . τωρα 1 μηνα δεν εχει κανει κιχ. για σημερα πολυ απο τις καλυτερες αγορες που υπαρχουν . oso για το hard reset κοιτα αυτο http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 to κινητο ειναι ... ... για σημερα πολυ απο τις καλυτερες αγορες που υπαρχουν . oso για το hard reset κοιτα αυτο http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html ωραια,σε ευχαριστω παρρα πολυ,μαλλον θα το παρει συντομα. οσο για το hard reset ειναι δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?(εγω νομιζα οτι ηταν τιποτα πιο πολυπλοκο,οκ τοτε,ευχαριστω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_b Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Φωτογραφίες και βίντεο πάρα πολύ καλές σε φωτεινές συνθήκες. Σε σκοτεινές, μέτρια αποτελέσματα. Βέβαια το φλας είναι αρκετά καλό. Ιδού κι ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί με το ativ: Μπορείτε να βάλετε full screen για καλύτερη εντύπωση. To πρωτότυπο (πριν ανέβει στο youtube) είναι λίγο καλύτερο. Παράθεση Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Για όσους γνωρίζουν , ας απαντήσουν παρακαλώ , όταν δέχομαι κλήση από κινητό δεν μου βγαίνει η επιλογή απάντηση με SMS , παρά μόνο εάν το νούμερο του κινητού που με καλεί είναι καταχωρημένο στις επαφές μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό μήπως γνωρίζει κανείς , και εάν ναι πως μπορώ να αλλάξω την ρύθμιση έτσι ώστε να βγαίνει συνεχώς η επιλογή ´απαντηση με sms´ ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Κύριοι παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας που είναι το ativ s για να διευκολύνουμε και αυτούς που μας διαβάζουν. Δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε διαμάχες μεταξύ μας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον :) Διαγράφηκαν κάποια posts για να συνεχίσουμε την συζήτηση όπως θα έπρεπε.. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση :bow: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις παρήγγειλα το ativακι :p . Έρχομαι μετά από τέσσερα χρόνια στον κόσμο του android που αν και πολύ ανοιχτός και ελεύθερος με κούρασε λίγο... Lag-αρισματα- φλασαρίσματα-κρασαρίσματα κλπ ήταν δυστυχώς το τίμημα της ελευθερίας. Εδώ ελπίζω να βρω ένα κινητό που για browsing, μουσική, φωτογραφίες, social media και άνοιγμα εγγράφων θα κυλάει σαν το νεράκι. Ελπίζω να μην απογοητευτώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις παρήγγειλα το ativακι :p . Έρχομαι μετά από τέσσερα χρόνια στον κόσμο του android που αν και πολύ ανοιχτός και ελεύθερος με κούρασε λίγο... Lag-αρισματα- φλασαρίσματα-κρασαρίσματα κλπ ήταν δυστυχώς το τίμημα της ελευθερίας. Εδώ ελπίζω να βρω ένα κινητό που για browsing, μουσική, φωτογραφίες, social media και άνοιγμα εγγράφων θα κυλάει σαν το νεράκι. Ελπίζω να μην απογοητευτώ! :) Eισαι στο σωστο δρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 και απο τα πρωτα που θα παρει unlock! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1988 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ζητανε 150 για να φτιαξουν το γυαλι της εξωτερικης οθονης και καλα ενιαιο και δεν αλλαζει μονο του οταν 200 κανει το καινουργιο:wacko: για ποσο μα**κες μας περνανε ρε :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 replacement .φανταζομαι κατι τετοιο θα θες. μπορεις να παρεις αυτο και να το αλλαξεις μονος σου. στο youtube νομιζω υπαρχει βιντεο πως να το ανοιξεις. αν ψαξεις στο google θα βρεις και αλλες ακριβοτερες λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 παιδια μολις το πηρα μεταχειρισμενο! πολυ γρηγορο και σταθερο εργαλειο! μια ερωτηση..multitasking οπως με το ανδροιντ πως κανουμε?πως παμε απο μια εφαρνογη στην αλλη? μπορω να βρω ποιες εφαρμογες τρεχουν και να τις κλεισω? πατησα παρατεταμενα το βελακι κατω στα στα κουμπια μου εβγαλε εφαρμογες ανοικτες αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να τισ κλεισω...ειναι αλλη η φιλοσοφια εδω? ευχαριστω και σορρυ αν λεω χαζομαρες πρωτη φορα σε wp8:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 παιδια μολις το πηρα μεταχειρισμενο! πολυ γρηγορο και σταθερο εργαλειο! μια ερωτηση..multitasking οπως με το ανδροιντ πως κανουμε?πως παμε απο μια εφαρνογη στην αλλη? μπορω να βρω ποιες εφαρμογες τρεχουν και να τις κλεισω? πατησα παρατεταμενα το βελακι κατω στα στα κουμπια μου εβγαλε εφαρμογες ανοικτες αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να τισ κλεισω...ειναι αλλη η φιλοσοφια εδω? ευχαριστω και σορρυ αν λεω χαζομαρες πρωτη φορα σε wp8:) Επειδή το ψάχνω φουλ τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να αντικαταστήσω το παλιό μου κινητό, το multitasking είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω μεταβεί ήδη στα WP8. Εξηγούμαι: Στο Android οι εφαρμογές τρέχουν παρασκήνιο (multitasking), επιτρέποντας σου να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες όποτε θελήσεις, αν έχεις αρκετή RAM. Στα WP8 δεν υπάρχει πραγματικό multitasking (ταυτόχρονη εργασία πολλών εφαρμογών στο παρασκήνιο). Μπορείς να συνεχίσεις κάποιες από τις native εφαρμογές (browser, music, calculator κτλ), από κει που σταμάτησες. Δεν συμβαίνει το ίδιο για τις περισσότερες apps όμως. Αν και φαίνονται ως εικονίδια στο "multitasking" μενού, μόλις τις κλικάρεις αυτές ΞΑΝΑφορτώνουν από την αρχή. Ουσιαστικά δηλαδή, το "multitasking" μενού (παρατεταμένο πλήκτρο "<-") εμφανίζει τις πρόσφατα ανοιγμένες εφαρμογές, και όχι αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο, μιας και σχεδόν καμία δε τρέχει στο παρασκήνιο (πέραν των native και ελαχίστων εξαιρέσεων). Άρα δεν έχει νόημα να τις "κλείσεις" ή να υπάρχει πλήκτρο 'x' μιας και δεν είναι καμία "ανοιχτή". Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι με αυτό τον τρόπο δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα με την RAM.. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Επειδή το ψάχνω φουλ τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να αντικαταστήσω το παλιό μου κινητό, το multitasking είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω μεταβεί ήδη στα WP8. Εξηγούμαι: Στο Android οι εφαρμογές τρέχουν παρασκήνιο (multitasking), επιτρέποντας σου να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες όποτε θελήσεις, αν έχεις αρκετή RAM. Στα WP8 δεν υπάρχει πραγματικό multitasking (ταυτόχρονη εργασία πολλών εφαρμογών στο παρασκήνιο). Μπορείς να συνεχίσεις κάποιες από τις native εφαρμογές (browser, music, calculator κτλ), από κει που σταμάτησες. Δεν συμβαίνει το ίδιο για τις περισσότερες apps όμως. Αν και φαίνονται ως εικονίδια στο "multitasking" μενού, μόλις τις κλικάρεις αυτές ΞΑΝΑφορτώνουν από την αρχή. Ουσιαστικά δηλαδή, το "multitasking" μενού (παρατεταμένο πλήκτρο "<-") εμφανίζει τις πρόσφατα ανοιγμένες εφαρμογές, και όχι αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο, μιας και σχεδόν καμία δε τρέχει στο παρασκήνιο (πέραν των native και ελαχίστων εξαιρέσεων). Άρα δεν έχει νόημα να τις "κλείσεις" ή να υπάρχει πλήκτρο 'x' μιας και δεν είναι καμία "ανοιχτή". Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι με αυτό τον τρόπο δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα με την RAM.. πολυ καλη αναλυση! το ιδιο multitasking me to wp8 εχει και το ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Επειδή το ψάχνω φουλ τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να αντικαταστήσω το παλιό μου κινητό, το multitasking είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω μεταβεί ήδη στα WP8. Εξηγούμαι: Στο Android οι εφαρμογές τρέχουν παρασκήνιο (multitasking), επιτρέποντας σου να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες όποτε θελήσεις, αν έχεις αρκετή RAM. Στα WP8 δεν υπάρχει πραγματικό multitasking (ταυτόχρονη εργασία πολλών εφαρμογών στο παρασκήνιο). Μπορείς να συνεχίσεις κάποιες από τις native εφαρμογές (browser, music, calculator κτλ), από κει που σταμάτησες. Δεν συμβαίνει το ίδιο για τις περισσότερες apps όμως. Αν και φαίνονται ως εικονίδια στο "multitasking" μενού, μόλις τις κλικάρεις αυτές ΞΑΝΑφορτώνουν από την αρχή. Ουσιαστικά δηλαδή, το "multitasking" μενού (παρατεταμένο πλήκτρο "<-") εμφανίζει τις πρόσφατα ανοιγμένες εφαρμογές, και όχι αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο, μιας και σχεδόν καμία δε τρέχει στο παρασκήνιο (πέραν των native και ελαχίστων εξαιρέσεων). Άρα δεν έχει νόημα να τις "κλείσεις" ή να υπάρχει πλήκτρο 'x' μιας και δεν είναι καμία "ανοιχτή". Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι με αυτό τον τρόπο δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα με την RAM.. πιο Android έχεις και είσαι ευχαριστημένος με το multitasking γιατι και αληθινο που έχει εγώ σε HTC one x και galaxy siii με 2ερη αντε με 3η εφαρμογή έκλεινε η πρώτη και αρχηζε απο την αρχη λόγο μνήμης.. για τα WP κανεις λάθος αν ο developer είναι σωστός δουλευουν όλα σωστά μόλις το ανοίγεις είναι στο σημείο που το είχες αφησει... Πχ γραψε κάτι στο whatsapp και μην το ποσταρεις παρά το home button και ανοιξε αλλη εφαρμογή γυρνα στο whatsapp και θα έχει και το κείμενο που είχες γραψει όχι μόνο να δειχνει αυτόν που μίλαγες πριν.. Αρα η εφαρμογές που σε αφηνει να έχεις ανοικτές είναι περισσότερες απο ότι στο αντροιντ Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Γεια χαρά. Ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω αν εχει μπει η τελευταία αναβάθμιση στο κινητό. Επειδή άλλοι την έχουν πάρει και άλλοι όχι. πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα; (το κινητό αγορασμένο από πλαίσιο) ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγώ το πήρα χθες και μου εβγαλε μόνο του τρεις ενημερώσεις. Αλλιως πας στις ρυθμισεις->συστημα-> αναβάθμιση τηλεφώνου. PS: Το κινητό τα σπάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 το βιντεο και οι φοτος του απλα δεν παιζονται! παιδα δεν εχω δει καλυτερο 1080π βιντεο! στα 20mbps και καθολου θορυβο! πραγματικα το τηλεφωνο τα σπαει!! και στη τιμη που το πουλαν απλα το χαριζουν! και η οθονη του! για σεμιναριο! παιδια κανενας full screen browser υαπρχει? εκτος απο UC,..αλλα και ο δικος του φυσαει! βουτυρο! προβλεπεται αλλη αναβαθμιση για την κινηταρα μας?το 8.1?αργει η δεν θα το παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπέρα,εγώ το περιμένω την παρασκευη,είχα το trophy και το lumia 800 τα έδωσα και πήγα σε android htc sensation xe και τώρα ξανά ολοταχός πίσω σε wp.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κραξημο για τα wp.Πάντος το ATIV S στα 204 ευρό απλά δεν έχει ανταγωνισμό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπέρα,εγώ το περιμένω την παρασκευη,είχα το trophy και το lumia 800 τα έδωσα και πήγα σε android htc sensation xe και τώρα ξανά ολοταχός πίσω σε wp.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κραξημο για τα wp.Πάντος το ATIV S στα 204 ευρό απλά δεν έχει ανταγωνισμό!!!! 198.99:lol: απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis69 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Τι να λέμε τώρα!!!!Και με τα ευρό που περισσεύουν αγοράζω gps:rolleyes: ή έστω την εφαρμογή 34euro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) 199€ ???????? Πω ρε πιαστικα κότσος που το πήρα 220 !!!!!!!!!!!!!!! :p:p:p:p (κανω πλακα ) . το κακο ειναι ομως οτι σε 6 μηνες δεν θα μπορεις ουτε μεταχειρισμενο να το πουλησεις .. γιατι πεφτει ομως ετσι η τιμη καθε μερα ???? σιγουρα τα μαγαζια δεν εχουν στοκ τοσα τηλεφωνα . ξεμενουν και φερνουν διαρκως ..... ποσο κοστιζει στην SAMSUNG να το φτιαξει , να βγαλει κερδος , και να βγαλουν και οι υπολοιποι για να ειναι αυτο το τηλεφωνο με αυτο το Hardware και το ΟΧΙ δωρεαν software τοσο φτηνο???? Στην ουσια ειναι το S3 το οποιο εχει 320€ .... κατι μου λεει οτι η SAMMY μπαινει μεσα με αυτο το μοντελο για να προμοταρει τα windows phone 8 .... Παντως και τα Skroutzομαγαζα ενω προμηθευονται απο τον ιδιο εισαγωγεα (οι πιο πολλοι) παιζουν με την τιμη συνεχως...... κατεβαζουν 3-4 φορες την τιμη κατα 0.1 -0.2 cents την τιμη μονο για να ειναι πρωτοι στην λιστα. Λιγο αστειο ειναι αυτο..... Edited September 12, 2013 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Με αφορμή κάποιες αρνητικές τοποθετήσεις για το multitasking, για μένα ένα από τα ατού της συσκευής είναι το multitasking της! Στις περισσότερες android συσκευές εάν παίζεις ένα παιχνίδι όπως το asphalt 7 και πατήσεις το home button, για κάποια δευτερόλεπτα επικρατεί μια άβυσσος... (στο τετραπύρηνο galaxy s3 στιγμιαία τα εικονίδια του μενού είναι εξαφανισμένα...). Σε πολλές android συσκευές εάν ανοίξεις και δεύτερο παιχνίδι (πχ temple run) και ένα video και μουσική και κάποια άλλη εφαρμογή, τότε το παιχνίδι που άνοιξες πρώτο θα έχει πιθανότατα κλείσει (δεν το συζητάω για το ατέλειωτο λαγκάρισμα που θα συναντίσει κάποιος στο μενού)! Με τις περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιώ όταν τις βάζω στο παρασκήνιο και μετά από λίγο τις ξαναανοίξω συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν. Θα το δοκιμάσω με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και θα επανέλθω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 199€ ???????? Πω ρε πιαστικα κότσος που το πήρα 220 !!!!!!!!!!!!!!! :p:p:p:p (κανω πλακα ) . το κακο ειναι ομως οτι σε 6 μηνες δεν θα μπορεις ουτε μεταχειρισμενο να το πουλησεις .. γιατι πεφτει ομως ετσι η τιμη καθε μερα ???? σιγουρα τα μαγαζια δεν εχουν στοκ τοσα τηλεφωνα . ξεμενουν και φερνουν διαρκως ..... ποσο κοστιζει στην SAMSUNG να το φτιαξει , να βγαλει κερδος , και να βγαλουν και οι υπολοιποι για να ειναι αυτο το τηλεφωνο με αυτο το Hardware και το ΟΧΙ δωρεαν software τοσο φτηνο???? Στην ουσια ειναι το S3 το οποιο εχει 320€ .... κατι μου λεει οτι η SAMMY μπαινει μεσα με αυτο το μοντελο για να προμοταρει τα windows phone 8 .... Παντως και τα Skroutzομαγαζα ενω προμηθευονται απο τον ιδιο εισαγωγεα (οι πιο πολλοι) παιζουν με την τιμη συνεχως...... κατεβαζουν 3-4 φορες την τιμη κατα 0.1 -0.2 cents την τιμη μονο για να ειναι πρωτοι στην λιστα. Λιγο αστειο ειναι αυτο..... γιατι φιλ εμου λες οτι δεν θα μπορεις να το πουλησεις σε 6 μηνες? λογικα θα σταματησει να πεφτει η τιμη του και σε λιγο δεν θα το βρισκεις..και ναι οντως και εγω πιστευω οτι η σαμμυ μπηκε μεσα με αυτο το μοντελο..παντως ειναι απαιχτο τηλεφωνακι! τα κανει ολα και μια χαρα εφαρμογες βρισκεις να κανεις τη δουλεια σου!και λαγκαρισμα μηδεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Γεια χαρά. Ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω αν εχει μπει η τελευταία αναβάθμιση στο κινητό. Επειδή άλλοι την έχουν πάρει και άλλοι όχι. πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα; (το κινητό αγορασμένο από πλαίσιο) ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αγαπητέ φίλε , και εγώ απο το πλαίσιο το έχω αγοράσει εδω και τρείς μήνες , και αναβάθμιση των windows phone δεν μου έχει έρθει ακόμα , επιδεί το έχω ψάξει το θέμα λίγο ποιο βαθιά διαπίστωσα ότι για να παίρνει αναβαθμίσεις πρέπει η συσκευή να είναι ξεκλείδωτη . Τώρα για το πως μπορεί να ξεκλειδωθεί ακόμα και τώρα το ψάχνω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι άλλοι με κάποια πληρωμή σε κάποια sites που κάνουν αυτή την δουλειά , και άλλοι λίγο ποιό σύνθετοι βλέπε XDA Developers αλλά δωρεάν. Εάν βρείς και εσύ κάτι και θέλεις να το ξεκλειδώσεις ενημερωσέ με μιας και το ψάχνω για μιά σωστή λύση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts