jnb Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Επειδή το έκανα και γω πριν λίγο καιρό, θα πρέπει να πας σε μαγαζί και να 'πρήξεις' σχετικά με το cu on you γιατί είτε δεν το γνωρίζουν στα καταστήματα είτε δεν θέλουν να το γνωρίζουν. Εάν καταφέρεις και το πάρεις θα έχεις: μια data only sim, 3g modem Huawei, scratch card με 5Gb αρχικό όγκο. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:Για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να σου συνδέσουν την data only sim card με το υπάρχον φοιτητικό σου Cu νούμερο. Για να συνδεθείς μπαίνει με το modem στο internet και σε πάει κατευθείαν στην σελίδα για να δώσεις τον κωδικό της scratch card. Εάν τελειώσεις τα αρχικά 5Gb αγοράζεις πάλι όγκο δεδομένων από την ίδια σελίδα όπου πρέπει να δώσεις το νούμερο του φοιτητικού Cu σου για χρέωση και φυσικά να έχεις το αντίστοιχο υπόλοιπο. Οι χρεώσεις που αναφέρει εκεί είναι οι κανονικές χρεώσεις αλλά λόγω φοιτητικού εσύ θα χρεωθείς ή 5 ή 7 ευρώ!!!!!!!!! Καλή πλοήγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τα 5gb είναι για ένα μήνα σωστά? Και μετα έχει πακέτο 2γβ με 5 ευρω και 5γβ με 7 ευρώ που πάλι είναι για ένα μήνα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τα 5gb είναι για ένα μήνα σωστά? Και μετα έχει πακέτο 2γβ με 5 ευρω και 5γβ με 7 ευρώ που πάλι είναι για ένα μήνα. σωστά ! Είτε το ενα αγοράζεις είτε το άλλο ! Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι η καλή επιλογή αφού δεν έχεις μηνιαίο λογαριασμό σπίτι και οπότε θέλεις το ενεργοποιείς . Πάει αυτο όσο για την σύνδεσή με το cu on you το κάνει μια φορά το καταστήμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 βρε παιδια εχω το κινητο ulefone be pro και προσπαθω να κανω hotspot το κινητο με το 4gb φοιτητικο data και δεν μπορω να το μοιρασω μεσω κινητου!Οταν παω στο ιδιο κινητο να κανω hotspot την καρτα μου cu μοιραζει κανονικα internet.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει εχουν κλειδωσει την καρτα η vodafone για hotspot? Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Σε κάποιες συσκευές κι εγώ δεν μπορούσα να μοιράσω το δίκτυο, το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις του APN όπου έπρεπε να διαλέξω κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 βρε παιδια εχω το κινητο ulefone be pro και προσπαθω να κανω hotspot το κινητο με το 4gb φοιτητικο data και δεν μπορω να το μοιρασω μεσω κινητου!Οταν παω στο ιδιο κινητο να κανω hotspot την καρτα μου cu μοιραζει κανονικα internet.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει εχουν κλειδωσει την καρτα η vodafone για hotspot? επειδη είναι συμβόλαιο πρέπει να βάλεις apn internet. Για προσπάθησε να δεις εάν άλλαξε κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Με ενδιαφέρει το xclusive 7 που έχει τώρα η Vodafone, απλά έχω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο. Μπορώ να έχω και το xclusive 7 και αυτό το πρόγραμμα στην ίδια Sim? Δηλαδή να έχω αυτά τα 4gb για κατανάλωση μαζί με τα υπόλοιπα που θα έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Με ενδιαφέρει το xclusive 7 που έχει τώρα η Vodafone, απλά έχω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο. Μπορώ να έχω και το xclusive 7 και αυτό το πρόγραμμα στην ίδια Sim? Δηλαδή να έχω αυτά τα 4gb για κατανάλωση μαζί με τα υπόλοιπα που θα έχω από το φοιτητικό πρόγραμμα. Όχι . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το έχω ρωτήσει κι εγώ στη Vodafone και λένε πως για τεχνικούς λόγους δεν μπορούν να το υλοποιήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μα καλά γιατί έχουν αυτόν τον περιορισμό για το 4g και το ενεργοποιούν μόνο εάν έχεις το πρόγραμμα των 10gb και όχι των 4gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μα καλά γιατί έχουν αυτόν τον περιορισμό για το 4g και το ενεργοποιούν μόνο εάν έχεις το πρόγραμμα των 10gb και όχι των 4gb; Για να μας γυριζουν τα μυαλα και να πηγαινουμε στην Cosmote.Δεν βλεπω αλλο λογο.Ειναι απαραδεκτο να υπαρχει "οριο" σε αυτα τα πακετα.Δικο μου προβλημα ποτε και πως θα τα φαω γιαυτο και πληρωνω δεν μου τα δινει δωρεαν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Για να μας γυριζουν τα μυαλα και να πηγαινουμε στην Cosmote.Δεν βλεπω αλλο λογο.Ειναι απαραδεκτο να υπαρχει "οριο" σε αυτα τα πακετα.Δικο μου προβλημα ποτε και πως θα τα φαω γιαυτο και πληρωνω δεν μου τα δινει δωρεαν. Μήπως να στείλουμε ομαδικά μηνύματα παραπόνων? Δηλαδή για 1 gb όλο κι όλο να υπάρχει αυτός ο περιορισμός? Δεν το καταλαβαίνω.... Edited April 25, 2015 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εδω εχω ενεργοποιησει στο καρτοκινητο cu το 4g που εχω 600mb και δεν μου το ανοιγουν στην συνδεση 4 Gigabyte φοιτητικο λογο λεει οτι ειναι κατω απο 5gb οτι θελουν λενε για δικαιολογια! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Εδω εχω ενεργοποιησει στο καρτοκινητο cu το 4g που εχω 600mb και δεν μου το ανοιγουν στην συνδεση 4 Gigabyte φοιτητικο λογο λεει οτι ειναι κατω απο 5gb οτι θελουν λενε για δικαιολογια! δηλαδη έχεις ενεργό το 4g και δεν μπαίνει internet στο vodafone cu ; ή στο στικακι δεν σε αφήνουν ; άμα είναι στο στικακι νομίζω ότι είναι πολιτική τήσ. Στο cu δεν πρέπει νά υπάρχει περιορισμός. Edited April 25, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 δεν μου ενεργοποιουν το 4g σε συνδεση 4gb Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το γραφει και στην ιστοσελιδα τους παντως οτι 4G ενεργοποιειται σε " Προγράμματα Internet 4Sharing & Vodafone Mobile Broadband με προσφερόμενο όγκο δεδομένων μεγαλύτερο ή ίσο από 5GB" Οι οροι το διατυπωνουν καθαρα.(Οχι οτι βρισκω λογικο να δινουν το 4G πχ σε καρτοκινητους και οχι σε προγραμματα δεδομενων) αλλα οκ και μεις πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και να την ψαχνουμε λιγο. http://www.vodafone.gr/portal/4G?menuId=11648 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 ναι αλλα δεν εχει καμια λογικη να ανοιγεις το 4g σε καρτοκινητο με προγραμμα 200mb και 600mb ανα μηνα και να μην το ανοιγεις σε συνδεση με παγιο 4gb.Αρα το θεμα τους δεν ειναι τεχνικο οπως δικαιολογουνται ειναι γιατι θελουν να κανουν μεγαλυτερα συμβολαια με μεγαλυτερα πακετα για να κερδιζουν Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ναι φυσικά δεν εχει καμια λογικη ...(το διατυπωσα και παρακατω..) αλλα οκ στην μπανανια μην περιμενεις κατι διαφορετικο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ξέρει μήπως κάποιος ποσο πληρώνεις σε περίπτωση που θέλεις να το σταματήσεις πριν τη συμπλήρωση ενός έτους , πόσο πληρώνεις ? Για το προγραμμα με τα 5 ευρω το μηνα αναφερομαι .... Δε το χω αγορασει ακομα αλλα το ψαχνω ! ευχαριστω παιδια ! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το προγραμμα εχει ελαχιστη παραμονη δυο μηνων. Δεν μπορεις να το κοψεις στους δυο πρωτοθς μηνες, μετα μπορεις εφοσον δεν οφειλεις κατι στην εταιρεια. Το προγραμμα δεν εχει ποινη διακοπης και το συμβολαιο ειναι 12 μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 ευχαριστώ για την απάντηση ! :) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το προγραμμα εχει ελαχιστη παραμονη δυο μηνων. Δεν μπορεις να το κοψεις στους δυο πρωτοθς μηνες, μετα μπορεις εφοσον δεν οφειλεις κατι στην εταιρεια. Το προγραμμα δεν εχει ποινη διακοπης και το συμβολαιο ειναι 12 μηνο αρα γενικα σε ότι συμβολαιο εχεις , μπορεις να κανεις αιτηση διακοπης μετα τους 2 μηνες και να επιστρεψεις την επιδοτηση; καλο αυτό!! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Το Να γενικοποιούμε το ειδικό , είναι λογικό σφάλμα. Οποτεδήποτε ακόμα και την πρώτη μέρα μπορούμε να διακόψουμε κάποια συμβόλαια πληρώνοντας την επιδότηση . Edited July 21, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλα ρε παιδια τι κλεφτες ειναι στην vodafone !!! Πηγα να ζητησω διακοπη του προγραμματος και μου ζητανε 10 € τελος απενεργοποιησης(το εχω 18 μηνες οποτε δεν εχω καποια δεσμευση)!!! Τι ειναι αυτο ?υπαρχει πουθενα σε καποια εταιρεια τελος απενεργοποιησης? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν μπορείς απλά να σταματήσεις να πληρώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts