Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

145 eyro.

δεν ξερω τι να κανω..αξιζει να την αλλαξω?να παρω κατι αλλο?πολυ μπερδεμα

δεν ξερω ποσο θα ηθελε και η sony

Η Sony θα ήθελε πολύ παραπάνω. Το είχα πάθει και κόστιζε περίπου όσο το κινητό

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνώμη μου πως δεν αξίζει η επισκευή. Την έχεις ήδη 2 χρόνια οπότε σιγά σιγά θα πέσει και η μπαταρία σε απόδοση.Αν μπορείς οικονομικά δες για καινούρια συσκευή. Όχι το Ζ απαραίτητα.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Γνώμη μου πως δεν αξίζει η επισκευή. Την έχεις ήδη 2 χρόνια οπότε σιγά σιγά θα πέσει και η μπαταρία σε απόδοση.Αν μπορείς οικονομικά δες για καινούρια συσκευή. Όχι το Ζ απαραίτητα.

σας ευχαριστω τελικα θα παρω αυτο Sony Xperia Z Ultra C6833 LTE

Κωνσταντίνε κάτι μου θυμίζει η επιλογή -διαδικασία ;) :D

Konakis.

Κωνσταντίνε κάτι μου θυμίζει η επιλογή -διαδικασία ;) :D

Ωχ ναι! Δεν το συνδύασα! :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέρας :p! Θα σου είναι βολικό τωρα το καλοκαίρι; Από υποστήριξη στο μελλον θα έχει η θα μείνει στην ιδια lollipop με το Ζ; Ψάξτο λίγο.

Θα κοιτούσα και το Ζ2 στην θέση σου.

Πόσα διαθέτεις;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλύτερα αυτές τις συζητήσεις να τις κάνουμε στα αντίστοιχα θέματα επιλογης συσκευων. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα πολύ καλό lollipop theme από Niaboc79 http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/theme-material-nxt-official-sonys-t3041637 .

Θέλει root και superuser mod. Τα themes είναι διαθέσιμα για όλη -σχεδόν- την σειρά Ζ.

καλησπερα τι κανετε ? θα ηθελα ν μ πειτε τωρα που βγαινει και η 5 ! πως κανω clean install ? αλλα δεν θελω να κανω ροοτ !

καλησπερα τι κανετε ? θα ηθελα ν μ πειτε τωρα που βγαινει και η 5 ! πως κανω clean install ? αλλα δεν θελω να κανω ροοτ !

Καλησπέρα. Συνδέεις το κινητό με το PC σου και τρέχεις το PC Companion. Πατάς την επιλογή για καθαρή αναβάθμιση μέσα στο πρόγραμμα. Είναι πολύ απλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πότε βγαίνει το lollipop για εμάς

Για όλα τα Ζ έχω διαβάσει πρόσφατα νέα για την lollipop εκτός από το δικό μας(...και το ZR). Στην αναμονή λοιπόν...

καλημερα

επειδη εχει σπασει η οθονη μου

το κιν εχει μεινει απο μπαταρια

αν το φορτισω θα αναψει αλλα δεν μπορω να βαλω κωδικο.

υπαρχει περιπτωση να τραβηξω τις επαφες?

αν ναι πως?

Όπως σου έγραψα ήδη, οι επαφές σου είναι ανεβασμένες στο Google λογαριασμό σου. Μέσα από το pc σου μπορείς να τους βρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Myphoneexplorer. Το βάζεις στο pc και συνδέεις την συσκευή με το pc. Google it θα το βρεις εύκολα.

Sony teases Lollipop on the Xperia Z

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2015/03/Xperia-Z-Lollipop-coming-soon-150x150.png

We know that Sony Mobile is set to deliver the Android Lollipop update across all Xperia Z phones. So far the Lollipop experience has started to roll for the Xperia Z3 and Z2 models, whilst the older Z series are still waiting. However, Sony has not forgotten about the older models and released a teaser for Lollipop on the classic Xperia Z. Not much is given away apart from the Lollipop lockscreen on the Xperia Z with the tagline “Coming soon…” We’ll let you know once we have a better idea of rollout.

http://www.xperiablog.net/2015/03/31/sony-teases-lollipop-on-the-xperia-z/

στο κινητο υπάρχει ενας φακελος που λεγεται σημειωσεις

δεν τον βρισκω με τιποτα οταν συνδεω το κινητο μου.

πως το βρισκω?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως σου έγραψα ήδη, οι επαφές σου είναι ανεβασμένες στο Google λογαριασμό σου. Μέσα από το pc σου μπορείς να τους βρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Myphoneexplorer. Το βάζεις στο pc και συνδέεις την συσκευή με το pc. Google it θα το βρεις εύκολα.

φιλε μου συγνωμη αλλα ειμαι στον λογαριασμο μου στην google αλλα δεν τις βρισκω..

Please heelp me...:!::(

:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:

Edited by zxr

:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:

Ωρέ Μάνο πήγαινε ρυθμίσεις>λογαριασμοι>επέλεξε γουγλη και τσέκαρε τι θες να συγχρονίζει ,επαφές κτλ ..αν έχεις δίκτυο σε 2΄είσαι έτοιμος

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ωραία νέα Magnum!

Νίκο έχει σπασμένη οθόνη και δεν βλέπει.

Μάνο μπές στο gmail σου. Πάνω αριστερά εκεί που γράφει gmail πάτησε το βελάκι και θα δεις επιλογή για τις επαφές. Στα περισσότερα μετά έχει επιλογή για εξαγωγή.

Αν δεν βρεις τις όλες επαφές σου εκεί δοκίμασε με το myphoneexplorer. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά δούλεψε σε άλλους.

Ή και google.com/contacts . Αρκεί να έχουμε συνδεθεί στο λογαριασμό μας στον υπολογιστή.

Φίλε Μάνο, θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα και να μην χρησιμοποιείς πολλά σημεία στίξης όπως στο παραπάνω μήνυμα. Το παρόν thread έχει πολύ κίνηση οπότε κάποιος θα δει τα μηνύματα και αν ξέρει θα σου απαντήσει. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωρέ Μάνο πήγαινε ρυθμίσεις>λογαριασμοι>επέλεξε γουγλη και τσέκαρε τι θες να συγχρονίζει ,επαφές κτλ ..αν έχεις δίκτυο σε 2΄είσαι έτοιμος

Ωραία νέα Magnum!

Νίκο έχει σπασμένη οθόνη και δεν βλέπει.

Μάνο μπές στο gmail σου. Πάνω αριστερά εκεί που γράφει gmail πάτησε το βελάκι και θα δεις επιλογή για τις επαφές. Στα περισσότερα μετά έχει επιλογή για εξαγωγή.

Αν δεν βρεις τις όλες επαφές σου εκεί δοκίμασε με το myphoneexplorer. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά δούλεψε σε άλλους.

Φίλε Μάνο, θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα και να μην χρησιμοποιείς πολλά σημεία στίξης όπως στο παραπάνω μήνυμα. Το παρόν thread έχει πολύ κίνηση οπότε κάποιος θα δει τα μηνύματα και αν ξέρει θα σου απαντήσει. ;)

ok.

ευχομαι να μην ερθεις στην θεση μου

παιδια απο επαφες βρισκω μονο τα e-mail και οχι ολα.

επαφες με τα κινητα?φακελος ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ?

Όριστε και η Omni ROM (5.1 unofficial)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• The title was changed to Sony Xperia Ζ