Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αλλα στην παρελαση εβρεχε..το ζετακι δεν θα πειρε χαμπαρι .για ασε και το s4 λιγο παραπανω στην βροχη...:) :)

Κλαίω... :D:D:D

Καλά δεν κάνανε και παρέλαση στη Σιγκαπούρη την περίοδο των μουσώνων ξέρωγω xD

Επίσης... ;)

Πραγματικά τι το έχει τι να μην το είχε ,το ζοομ σε όλα μου τα κινητά δεν το χρησιμοποίησα (αμέσως χαλάει η ποιότητα) και τι να περιμένεις βέβαια από έναν τόσο μικρό φακό ...ειδικά στα sony το έχουν το zoom για να λένε ότι το έχουν! :lol:
Konakis.

Όχι, εγώ λέω κανονικά τραβηγμένη φωτογραφία (φουλ zoom out), και να κάνεις μετά zoom στην εφαρμογή του αλμπουμ, ή να τη δεις σε PC. Το οπτικό/ψηφιακό zoom δεν χρησιμοποιώ ποτέ.

Εγώ θα το κρατήσω το Ζ. Πιστεύω πως δεν αξίζει ούτε αλλαγή ούτε πώληση αυτή την περίοδο, εκτός και αν βάλεις και εξτρα χρήματα. Προσωπικά θα περιμένω έως την άνοιξη να έχω περισσότερες επιλογές για αλλαγή συσκευής. Το Ζ πάντως θα μείνει για 2η συσκευή.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τι είναι αυτό το baidu; Εγώ πάντως έχω κολλήσει:lol:

http://www.xperiablog.net/2014/10/28/select-sony-xperia-firmware-appears-to-contain-baidu-spyware/

Edited by faf

Εγώ θα το κρατήσω το Ζ. Πιστεύω πως δεν αξίζει ούτε αλλαγή ούτε πώληση αυτή την περίοδο, εκτός και αν βάλεις και εξτρα χρήματα. Προσωπικά θα περιμένω έως την άνοιξη να έχω περισσότερες επιλογές για αλλαγή συσκευής. Το Ζ πάντως θα μείνει για 2η συσκευή.

+1.000 :) μια χαρά είναι το Ζ.

Konakis.

Χτες περασα το snap camera trial και μπορω να πω,πως εχει αρκετη διαφορα στις φωτο απο την μαμα εφαρμογη,οσο αφορα τον θορυβο της φωτογραφιας!:D

Δοκιμαστε το!

Edited by billias7

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα καταλάβω ότι είμαι συνδεμένος σε 4G; Αλάζει κάτι στο εικονίδιο επάνω δεξιά( Η+ );

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα καταλάβω ότι είμαι συνδεμένος σε 4G; Αλάζει κάτι στο εικονίδιο επάνω δεξιά( Η+ );

Ναι. Γραφει 4G. Ή LTE αναλογως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια χαρα ειναι το κινητο εγω απλως επιδη επεσε το Ζ2 θα παρω και αυτο αλα πολυ μεγαλο το Ζ2

Ναι. Γραφει 4G. Ή LTE αναλογως.

Παντως εδω και 1,5 μηνα που εχω το Ζ (KitKat 4.4.4) δεν εχω δει ποτε ενδειξη 4G / LTE.

Kαι στο manual δεν βλεπω (πλεον?) την ενδειξη 4G / LTE......

http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=global-en&product=xperia-z#!Icons-in-the-status-bar.html

Λογικά θα ανέβει η νέα existenz σήμερα. Μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσω να την περάσω. Αν με προλάβει κάποιος ας ποστάρει εντυπώσεις.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παίδες βοήθεια. Μπρικαρα το τηλέφωνο και φλασαρα ένα. 283 ftf από xda.χωρις bloatware έλεγε.το θέμα είναι ότι την πάτησα και δεν έχω ρουτ. Τι κάνω τώρα;

Παίδες βοήθεια. Μπρικαρα το τηλέφωνο και φλασαρα ένα. 283 ftf από xda.χωρις bloatware έλεγε.το θέμα είναι ότι την πάτησα και δεν έχω ρουτ. Τι κάνω τώρα;

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικά θα ανέβει η νέα existenz σήμερα. Μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσω να την περάσω. Αν με προλάβει κάποιος ας ποστάρει εντυπώσεις.

Την πέρασα χτες το βράδυ, πολύ καλή δουλειά χρησιμοποίησε aroma installer με πάρα πολλές επιλογές αξίζει να την δοκιμάσετε όσοι ασχολείστε με custom roms όλα δουλεύουν ρόλοι smooth like butter...

Μόνο το Device Administrators δεν ανοίγει το οποίο θα το φτιάξει στο επόμενο ota update

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Είμαι unlocked :-) υπάρχει κάτι άλλο ; Αλλιώς να φλασαρω existenz για άλλαγη;

Aroma installer έχει διαφορά από cwm recovery?

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Είμαι unlocked :-) υπάρχει κάτι άλλο ; Αλλιώς να φλασαρω existenz για άλλαγη;

Aroma installer έχει διαφορά από cwm recovery?

Αν εισαι unlocked περνα Hodor kernel απο εδω που εχει TWRP.

Aroma installer δεν εχει καμια σχεση με Recovery, αφου επιλεξεις την Εxistenz για εγκατασταση απο Recovery η TWRP σου ανοιγει ενα αλλο μενου που επιλεγεις ποια mods η features η pre-installed εφαρμογες θελεις να περασεις.

Αν εισαι unlocked περνα Hodor kernel απο εδω που εχει TWRP.

Aroma installer δεν εχει καμια σχεση με Recovery, αφου επιλεξεις την Εxistenz για εγκατασταση απο Recovery η TWRP σου ανοιγει ενα αλλο μενου που επιλεγεις ποια mods η features η pre-installed εφαρμογες θελεις να περασεις.

εχασα και το recovery ****το και μου το ειχε φτιαξει ενας φιλος.προσπαθησα να το περασω ξανα αλλα δεν καταφερα κατι.λεω να βαλω την existenz που λετε.Ποια είναι παρακαλω? μπορειτε να δωσετε .ftf που μπορω να το φλασαρω με flashtool?

δεν γινεται να φλασαρω το ftf δηλαδη?θελω και ρουτ.

μπορεις τουλαχιστον να μου πεις με ενα λινκ ποια λετε? ευχαριστω

Υπαρχει ftf prerooted με recovery ετοιμο για φλασαρισμα?

Edited by skatzivas

Pre rooted ftf δεν υπάρχει απ'οτι ξέρω. Με unlocked bootloader δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να σου πω.

Θα περιμένω λίγο ακόμα για την existenz τελικά. Ας βγει το το 2ο bug fix και μετά μετακομίζω.

δεν γινεται να φλασαρω το ftf δηλαδη?θελω και ρουτ.

μπορεις τουλαχιστον να μου πεις με ενα λινκ ποια λετε? ευχαριστω

Υπαρχει ftf prerooted με recovery ετοιμο για φλασαρισμα?

Θα περασεις recovery και μετα θα κανεις τα συνηθισμενα απο το λινκ κατω ..

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/stock-rom-kitkat-4-4-4-283-ncb-pre-t2875379

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia Ζ