loypis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ναι αλλα στην παρελαση εβρεχε..το ζετακι δεν θα πειρε χαμπαρι .για ασε και το s4 λιγο παραπανω στην βροχη...:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ναι αλλα στην παρελαση εβρεχε..το ζετακι δεν θα πειρε χαμπαρι .για ασε και το s4 λιγο παραπανω στην βροχη...:) :) Κλαίω... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλά δεν κάνανε και παρέλαση στη Σιγκαπούρη την περίοδο των μουσώνων ξέρωγω xD Επίσης... ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Πραγματικά τι το έχει τι να μην το είχε ,το ζοομ σε όλα μου τα κινητά δεν το χρησιμοποίησα (αμέσως χαλάει η ποιότητα) και τι να περιμένεις βέβαια από έναν τόσο μικρό φακό ...ειδικά στα sony το έχουν το zoom για να λένε ότι το έχουν! :lol: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όχι, εγώ λέω κανονικά τραβηγμένη φωτογραφία (φουλ zoom out), και να κάνεις μετά zoom στην εφαρμογή του αλμπουμ, ή να τη δεις σε PC. Το οπτικό/ψηφιακό zoom δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ θα το κρατήσω το Ζ. Πιστεύω πως δεν αξίζει ούτε αλλαγή ούτε πώληση αυτή την περίοδο, εκτός και αν βάλεις και εξτρα χρήματα. Προσωπικά θα περιμένω έως την άνοιξη να έχω περισσότερες επιλογές για αλλαγή συσκευής. Το Ζ πάντως θα μείνει για 2η συσκευή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Τι είναι αυτό το baidu; Εγώ πάντως έχω κολλήσει:lol: http://www.xperiablog.net/2014/10/28/select-sony-xperia-firmware-appears-to-contain-baidu-spyware/ Edited October 30, 2014 by faf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ θα το κρατήσω το Ζ. Πιστεύω πως δεν αξίζει ούτε αλλαγή ούτε πώληση αυτή την περίοδο, εκτός και αν βάλεις και εξτρα χρήματα. Προσωπικά θα περιμένω έως την άνοιξη να έχω περισσότερες επιλογές για αλλαγή συσκευής. Το Ζ πάντως θα μείνει για 2η συσκευή. +1.000 :) μια χαρά είναι το Ζ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Χτες περασα το snap camera trial και μπορω να πω,πως εχει αρκετη διαφορα στις φωτο απο την μαμα εφαρμογη,οσο αφορα τον θορυβο της φωτογραφιας!:D Δοκιμαστε το! Edited October 31, 2014 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα καταλάβω ότι είμαι συνδεμένος σε 4G; Αλάζει κάτι στο εικονίδιο επάνω δεξιά( Η+ ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα καταλάβω ότι είμαι συνδεμένος σε 4G; Αλάζει κάτι στο εικονίδιο επάνω δεξιά( Η+ ); Ναι. Γραφει 4G. Ή LTE αναλογως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 http://www.xperiablog.net/2014/11/01/sony-responds-to-baidu-spygate-storm-reassures-no-data-shared/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 μια χαρα ειναι το κινητο εγω απλως επιδη επεσε το Ζ2 θα παρω και αυτο αλα πολυ μεγαλο το Ζ2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ναι. Γραφει 4G. Ή LTE αναλογως. Παντως εδω και 1,5 μηνα που εχω το Ζ (KitKat 4.4.4) δεν εχω δει ποτε ενδειξη 4G / LTE. Kαι στο manual δεν βλεπω (πλεον?) την ενδειξη 4G / LTE...... http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=global-en&product=xperia-z#!Icons-in-the-status-bar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λογικά θα ανέβει η νέα existenz σήμερα. Μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσω να την περάσω. Αν με προλάβει κάποιος ας ποστάρει εντυπώσεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παίδες βοήθεια. Μπρικαρα το τηλέφωνο και φλασαρα ένα. 283 ftf από xda.χωρις bloatware έλεγε.το θέμα είναι ότι την πάτησα και δεν έχω ρουτ. Τι κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παίδες βοήθεια. Μπρικαρα το τηλέφωνο και φλασαρα ένα. 283 ftf από xda.χωρις bloatware έλεγε.το θέμα είναι ότι την πάτησα και δεν έχω ρουτ. Τι κάνω τώρα; http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά θα ανέβει η νέα existenz σήμερα. Μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσω να την περάσω. Αν με προλάβει κάποιος ας ποστάρει εντυπώσεις. Την πέρασα χτες το βράδυ, πολύ καλή δουλειά χρησιμοποίησε aroma installer με πάρα πολλές επιλογές αξίζει να την δοκιμάσετε όσοι ασχολείστε με custom roms όλα δουλεύουν ρόλοι smooth like butter... Μόνο το Device Administrators δεν ανοίγει το οποίο θα το φτιάξει στο επόμενο ota update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Είμαι unlocked :-) υπάρχει κάτι άλλο ; Αλλιώς να φλασαρω existenz για άλλαγη; Aroma installer έχει διαφορά από cwm recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Είμαι unlocked :-) υπάρχει κάτι άλλο ; Αλλιώς να φλασαρω existenz για άλλαγη; Aroma installer έχει διαφορά από cwm recovery? Αν εισαι unlocked περνα Hodor kernel απο εδω που εχει TWRP. Aroma installer δεν εχει καμια σχεση με Recovery, αφου επιλεξεις την Εxistenz για εγκατασταση απο Recovery η TWRP σου ανοιγει ενα αλλο μενου που επιλεγεις ποια mods η features η pre-installed εφαρμογες θελεις να περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αν εισαι unlocked περνα Hodor kernel απο εδω που εχει TWRP. Aroma installer δεν εχει καμια σχεση με Recovery, αφου επιλεξεις την Εxistenz για εγκατασταση απο Recovery η TWRP σου ανοιγει ενα αλλο μενου που επιλεγεις ποια mods η features η pre-installed εφαρμογες θελεις να περασεις. εχασα και το recovery ****το και μου το ειχε φτιαξει ενας φιλος.προσπαθησα να το περασω ξανα αλλα δεν καταφερα κατι.λεω να βαλω την existenz που λετε.Ποια είναι παρακαλω? μπορειτε να δωσετε .ftf που μπορω να το φλασαρω με flashtool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Θέλει recovery η existenz. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) δεν γινεται να φλασαρω το ftf δηλαδη?θελω και ρουτ. μπορεις τουλαχιστον να μου πεις με ενα λινκ ποια λετε? ευχαριστω Υπαρχει ftf prerooted με recovery ετοιμο για φλασαρισμα? Edited November 7, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Pre rooted ftf δεν υπάρχει απ'οτι ξέρω. Με unlocked bootloader δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να σου πω. Θα περιμένω λίγο ακόμα για την existenz τελικά. Ας βγει το το 2ο bug fix και μετά μετακομίζω. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πάει μπάλα το Ζετάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 δεν γινεται να φλασαρω το ftf δηλαδη?θελω και ρουτ. μπορεις τουλαχιστον να μου πεις με ενα λινκ ποια λετε? ευχαριστω Υπαρχει ftf prerooted με recovery ετοιμο για φλασαρισμα? Θα περασεις recovery και μετα θα κανεις τα συνηθισμενα απο το λινκ κατω .. http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/stock-rom-kitkat-4-4-4-283-ncb-pre-t2875379 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts