nick2crete Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ναι εννοείται.... Απλά νομίζω ότι ξέρουν κι οι άλλοι.... Από ότι διάβασα από 4.1.2 & 4.2.2 γίνεται κανονικά Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ολα καλα!ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!καλυτερο το ζτακι σε σχεση με την stock Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 τα ακουστικα ακουγονται πολυ χαμηλα στα ορια του αστειου,,εχει κανει καποιος κατι γιαυτο?ισως με καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Για αλλαγή των navigation keys υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να κάνει και restore το original theme; Περισσότερο οπτικά θα ήθελα να αλλάζουν (όχι πως αν έχει έξτρας θα με χαλάσει :) ). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 τα ακουστικα ακουγονται πολυ χαμηλα στα ορια του αστειου,,εχει κανει καποιος κατι γιαυτο?ισως με καποια εφαρμογη? Εγώ έβαλα τα ακουστικά από το neo v και είδα σημαντική αύξηση.χρησιμοποιώ και playerpro που έχει να ανεβάσεις την ένταση και είναι φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Το εικονίδιο για την ενεργοποίηση του stamina δεν υπάρχει πλέον στην 4.4 ; Μου αρέσει βέβαια, απλώς το αναφέρω μήπως και είναι κάποιο κόλλημα σε μένα. Ενώ στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένη, στην οθόνη δε βλέπω κάποιο εικονίδιο όπως πριν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Το εικονίδιο για την ενεργοποίηση του stamina δεν υπάρχει πλέον στην 4.4 ; Μου αρέσει βέβαια, απλώς το αναφέρω μήπως και είναι κάποιο κόλλημα σε μένα. Ενώ στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένη, στην οθόνη δε βλέπω κάποιο εικονίδιο όπως πριν. Αν κατάλαβα καλά, το + που δείχνει πάνω στην μπαταρία σημαίνει πως είναι ενεργοποιημένο το stamina. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Το έχουν αλλάξει το εικονίδιο. Πλέον υπάρχει μόνο ένα + δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας αυτό εμφανίζεται όταν είναι το stamina ανοιχτό. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αγόρασα πρώτη φορά ένα βιβλίο από Google store.....που το βρίσκω....όταν πάω Google play. Λέει ανάγνωση μόνο από εκεί η έχει αποθηκευτεί κάπου ? sent from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Λοιπόν το μόνο lag που μπορώ να βρω μέχρι τώρα είναι, Notification bar κατεβαίνει-ανεβαίνει συρταρωτά, σαν να κολαει δλδ... Μόνο σε εμένα γίνεται ή και σε άλλους. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αγόρασα πρώτη φορά ένα βιβλίο από Google store.....που το βρίσκω....όταν πάω Google play. Λέει ανάγνωση μόνο από εκεί η έχει αποθηκευτεί κάπου ? sent from my cave using smoke signals άκυρο το βρήκα .... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Λοιπόν το μόνο lag που μπορώ να βρω μέχρι τώρα είναι, Notification bar κατεβαίνει-ανεβαίνει συρταρωτά, σαν να κολαει δλδ... Μόνο σε εμένα γίνεται ή και σε άλλους. Συμβαίνει και σε έμενα. Λογικά κάποιο bug θα είναι. Ελπίζουμε σε διόρθωση. Edited May 24, 2014 by nikmel22 Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Συμβαίνει και σε έμενα. Λογικά κάποιο bug θα είναι. Ελπίζουμε σε διόρθωση. Ωραία, άρα δεν είναι επειδή δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ωραία, άρα δεν είναι επειδή δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Και εγώ δεν έκανα clean install και νόμιζα ότι από αυτό είναι. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχουμε πολλές αλλαγές ούτε κάποιο χοντρό κόλλημα. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ωραία, άρα δεν είναι επειδή δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση. Καλημέρα!!! Εγώ έκανα σε μαμά ρομ αυτές.της ρυθμίσεις...και πάει σφαίρα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Πάει όπως πήγαινε και πριν με την 4.3, αυτό εμένα με ικανοποιεί. Τουλάχιστον δεν πάει χειρότερα. Με την μπαταρία πάντως πρέπει να υπάρχει θέμα, την βλέπω να πηγαίνει σφαίρα προς τα κάτω. Φώτο από τις τελευταίες σχεδόν δύο ώρες. Edited May 24, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Σε ταχύτητα αν εξαιρέσεις το notification bar μπορεί να είναι και ελάχιστα ταχύτερο. Για την μπαταριά τώρα που το είδα από τις 9 που το έβγαλα από την φόρτιση με σταμινα ενεργό wifi και δυο κλήσεις είναι στο 97%. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Σε ταχύτητα αν εξαιρέσεις το notification bar μπορεί να είναι και ελάχιστα ταχύτερο. Για την μπαταριά τώρα που το είδα από τις 9 που το έβγαλα από την φόρτιση με σταμινα ενεργό wifi και δυο κλήσεις είναι στο 97%. Καλά, μια χαρά είσαι. Δες εμένα το δικό μου, μετά από δύο ώρες σχεδόν έπεσε στο 50%. Φυσικά παρατηρώ, πως όπως και με την προγενέστερη έκδοση που το λειτουργικό σύστημα Android ήταν πάντα πρώτο σε κατανάλωση, έτσι και τώρα είναι το πρώτο που τρέχει με σχεδόν 40% κατανάλωση. Κάποιο θέμα έχω και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Καλημέρα!!! Εγώ έκανα σε μαμά ρομ αυτές.της ρυθμίσεις...και πάει σφαίρα.... Nos είσαι σωστός, μόλις το έκανα κι εγώ και δουλεύει πλέον μια χαρά το Notification bar. Edited May 24, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Καλά, μια χαρά είσαι. Δες εμένα το δικό μου, μετά από δύο ώρες σχεδόν έπεσε στο 50%. Φυσικά παρατηρώ, πως όπως και με την προγενέστερη έκδοση που το λειτουργικό σύστημα Android ήταν πάντα πρώτο σε κατανάλωση, έτσι και τώρα είναι το πρώτο που τρέχει με σχεδόν 40% κατανάλωση. Κάποιο θέμα έχω και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Nos είσαι σωστός, μόλις το έκανα κι εγώ και δουλεύει πλέον μια χαρά το Notification bar. Κάτι σου τρώει τη μπαταρία εμένα μου δείχνει 14% το android κατανάλωση Μετά την πρώτη φόρτιση με κιτκατ έβγαλα με σταμινα wifi kai 3g 27 ώρες με 3 ώρες οθόνη και είχα υπόλοιπο μπαταρία 19% Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αν κατάλαβα καλά, το + που δείχνει πάνω στην μπαταρία σημαίνει πως είναι ενεργοποιημένο το stamina. Σωστός, δεν το είχα προσέξει. Καλύτερα έτσι, δε μου άρεσε το εικονίδιο που είχε πριν. Πάει όπως πήγαινε και πριν με την 4.3, αυτό εμένα με ικανοποιεί. Τουλάχιστον δεν πάει χειρότερα. Με την μπαταρία πάντως πρέπει να υπάρχει θέμα, την βλέπω να πηγαίνει σφαίρα προς τα κάτω. Φώτο από τις τελευταίες σχεδόν δύο ώρες. Έκανα clean install. Σε γενικές γραμμές δε βλέπω διαφορά ως προς την ταχύτητα. Ίσως μια μικρή βελτίωση. Όμως με τη μπαταρία έχω θέμα. Τελειώνει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι με την 4.3 . Δεν ξέρω μήπως είναι αρχή και θέλει μερικές μέρες να κάτσει καλά η 4.4. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εγώ πάντως θα προχωρήσω σε ένα calibration της μπαταρίας, δεν βλέπω να στρώνει διαφορετικά. Το είχα κάνει πιο παλιά στο Neo V και είχε στρώσει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εγώ πάντως θα προχωρήσω σε ένα calibration της μπαταρίας, δεν βλέπω να στρώνει διαφορετικά. Το είχα κάνει πιο παλιά στο Neo V και είχε στρώσει. και πως θα το κανεις αυτο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αγαπημενη μου 4.3..... :rolleyes:. Κωστα, βαλε το wakelock detector να δεις τι ξυπναει τη συσκευη σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Και εγώ έχω πολύ αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση,δεν έχω κάνει clean install γιατί έχω πολλές εφαρμογές πιστεύετε αν κάνω θα λυθούν τα προβλήματα??? Αυξημένη χρήση "υπηρεσίες Google "υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 και πως θα το κανεις αυτο?? Battery calibration απο το play store. Αγαπημενη μου 4.3..... :rolleyes:. Κωστα, βαλε το wakelock detector να δεις τι ξυπναει τη συσκευη σου! Το έχω αλλά αν σου πω δεν ξέρω πως δουλεύει. Και εγώ έχω πολύ αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση,δεν έχω κάνει clean install γιατί έχω πολλές εφαρμογές πιστεύετε αν κάνω θα λυθούν τα προβλήματα??? Αυξημένη χρήση "υπηρεσίες Google "υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ? Κι εμένα δουλεύει full το συγκεκριμένο, είναι το δεύτερο σε κατανάλωση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts