Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ότι θες θα βρεις εδώ!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362191

Ο οδηγός αυτός είναι παλιός. Στο xda καλύτερα για οδηγίες.

@prodigy Τα protectors είναι σπαστικά. Καλύτερα σκέτο και όποιος θέλει βάζει ότι θέλει. Ευτυχώς αλλάζουν τακτική στην sony με το z2.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπέρα, μιας και αναφέρεστε σε προστασίες οθόνης, θέλω να παραγγείλω από eBay, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονται. Είναι ένα είδος screen protectors που έχουν κάποια γενική ονομασία που δεν τη θυμάμαι τώρα. Θα πρέπει να ψάξω αρκετά πίσω στο thread, γιατί θυμάμαι ότι έχει αναφερθεί πάλι, γι αυτό εάν κάποιος το ξέρει θα παρακαλούσα να μου το γράψει. Οι ζελατίνες αυτές κάνουν και για άλλες συσκευές και παρέχουν ένα είδος προστασίας από υγρασία. Βέβαια το Ζ μας δεν την έχει ανάγκη, αλλά θέλω κυρίως για το tablet Samsung galaxy tab 3 8.0 και αφού θα μπω στον κόπο να παραγγείλω γι'αυτό, θα πάρω και για το Ζ.

Εγώ για την οθόνη πήρα tempered glass protector από.eBay. Το έχει ο αδερφός μου και.είναι τέλειο λέει

Σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση που μου έκανες γράφοντας για τα tempered glass screen protectors. Θέλω και εγώ να βάλω, τόσο στο Ζ, αλλά κυρίως σε ένα tablet που έχω, αλλά δεν θυμόμουν πώς λέγονται.

Αυτα τα τεμπερντ μπαινουν ευκολα; μην παει αχρηστη αν δεν την βαλω καλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την 4.2.2 έπαιζε ποιο δυνατα το ηχείο από ότι τώρα με την 101 και η 569 το είχε δυνατά εύχομαι με την 4.4.2 να παίζει δυνατά

Κωνσταντίνος πολύ πιο εύκολα από τις ζελατίνες. Δες βίντεο στο YouTube

Οκ boy! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά θέλει προσοχή με τα tempered glass protectors, γιατί άλλα είναι scratch resistant, άλλα μόνο impact resistant (π.χ. RhinoShield), άλλα fingerprint resistant. Και συνήθως ένα tempered glass που έχει περισσότερες από μία από τις παραπάνω ιδιότητες, συνήθως κοστίζει κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα από άποψη υφής όμως, σε αποζημιώνει. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μία από αυτές τις μέρες θα παραγγείλω αυτό σε ασημένιο ή αυτό σε μαύρο κόκκινο ή μαύρο πράσινο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑτι,,,θελω μια εφαρμογη για back up για να κανω clean install μετα,,να μου κρατησει εφαρμογες ,ρυθμισεις εφαρμογων και ολα τα προσωπικα multimedia αρχεια που εχω περασει,λογαριασμους επισης ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,υποψην τα παντα τα εχω στο τηλεφωνο,καρτα δεν εχω,,,με λιγα λογια με ενα κλικ να τα ξαναπερασει ολα μα ολα οτι υπαρχει ξανα μεσα,,ποια ειναι η καλυτερη εφΑΡμογη????(χωρις ροοτ) Edited by lagouko

ομως το pc companion θα μεταφερει ολα μα ολα που προανεφερα?εκομα και τις ρυθμισεις?και οτι εξτρα εχω καταβασει για την καθε εφαρμογη ξεχωριστα?

Ναι Φίλε μου

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό. Όταν π.χ. μας έρθει η 4.4. θα την κατεβάσω από το sus κάνοντας clean install. Θα πρέπει πριν να συνδέσω το τηλέφωνο με το pc companion για να κάνω back up και μετά αφού κάνω αποσύνδεση από το pc companion, να το συνδέσω πάλι με το sus για να εγκαταστήσω την αναβάθμιση; Επειδή τα περισσότερα τα έχω στο could της Google, το back up με ενδιαφέρει για να φέρω πάλι το τηλέφωνο όπως ήταν πριν, γιατί μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή όσον αφορά το θέμα των εφαρμογών. Νόμιζα ότι πλήρες back up μπορείς να κάνεις μόνο σε root κατάσταση.

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Το PC Companion δεν κάνει back up όπως το εννοούν πολλοί χρήστες. Εκτός και αν full back up εννοείτε να περάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο PC. Αυτό το κάνετε και με copy-paste απευθείας από την κάρτα μνήμης.

Full back up μπορείς να πάρεις μέσω Recovery και να ξαναφέρεις το κινητό ΌΠΩΣ ακριβώς ήταν. Φυσικά χρειάζεται root και κάποιο recovery. Επίσης, πλήρες back up σε εφαρμογές (saves, ρυθμίσεις κλπ) μπορείς να κάνεις με το titanium backup αλλά και αυτό θέλει root.

Στην περίπωσή μας όταν μιλάμε για major update όπως είναι η 4.4, εννοείται κάνετε clean install. Από και πέρα αν ρουτάρετε και προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις εφαρμογές με Titanium, καλό θα ήταν να μην το κάνετε για να μην μπλέξει η παλιά έκδοση με την καινούρια.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να περνάω στο πισί ό,τι έχω από φωτό, βίντεο, τραγούδια και να παίρνω back up σε μηνύματα και κατάλογο με κάποιες από τις 10άδες εφαρμογές στο Play Store. Υπάρχει και εφαρμογή για back up των εφαρμογών απλά, ουσιαστικά, σου μαζεύει σε έναν φάκελο όλα τα apk και όταν κάνεις restore δεν τρως 15 μέρες μέχρι να τα βρεις στο google play χειροκίνητα. Κάνεις μία πολλαπλή εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής και τελείωσες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρουμε κάποια πιθανή ημερομηνία για την 4.4.2; Ή θα πάρουμε 4.4.3;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

4.4.2 αναφέρει η Sony στην ιστοσελίδα της.

Γνωρίζουμε το πότε;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Υπάρχει και εφαρμογή για back up των εφαρμογών απλά, ουσιαστικά, σου μαζεύει σε έναν φάκελο όλα τα apk και όταν κάνεις restore δεν τρως 15 μέρες μέχρι να τα βρεις στο google play χειροκίνητα. Κάνεις μία πολλαπλή εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής και τελείωσες.

Κάτι τέτοιο ψάχνω...Ποια είναι αυτή η εφαρμογή?

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Το PC Companion δεν κάνει back up όπως το εννοούν πολλοί χρήστες. Εκτός και αν full back up εννοείτε να περάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο PC. Αυτό το κάνετε και με copy-paste απευθείας από την κάρτα μνήμης.

Full back up μπορείς να πάρεις μέσω Recovery και να ξαναφέρεις το κινητό ΌΠΩΣ ακριβώς ήταν. Φυσικά χρειάζεται root και κάποιο recovery. Επίσης, πλήρες back up σε εφαρμογές (saves, ρυθμίσεις κλπ) μπορείς να κάνεις με το titanium backup αλλά και αυτό θέλει root.

Στην περίπωσή μας όταν μιλάμε για major update όπως είναι η 4.4, εννοείται κάνετε clean install. Από και πέρα αν ρουτάρετε και προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις εφαρμογές με Titanium, καλό θα ήταν να μην το κάνετε για να μην μπλέξει η παλιά έκδοση με την καινούρια.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να περνάω στο πισί ό,τι έχω από φωτό, βίντεο, τραγούδια και να παίρνω back up σε μηνύματα και κατάλογο με κάποιες από τις 10άδες εφαρμογές στο Play Store. Υπάρχει και εφαρμογή για back up των εφαρμογών απλά, ουσιαστικά, σου μαζεύει σε έναν φάκελο όλα τα apk και όταν κάνεις restore δεν τρως 15 μέρες μέχρι να τα βρεις στο google play χειροκίνητα. Κάνεις μία πολλαπλή εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής και τελείωσες.

Αυτό ξέρω και εγώ, ότι μόνο με root και με titanium back up π.χ. μπορείς να κάνεις full back up σε όλα. Η εφαρμογή που λες είναι π.χ. όπως το helium; Η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν κάνει κάτι ανάλογο με τις εφαρμογές αυτές; Το ρωτάω γιατί σε προηγούμενο tablet (nexus 7) που είχα, οπότε έκανα εργοστασιακή επαναφορά και αφού έβαζα πάλι το email μου, έκανε επαναφορά και τις εφαρμογές, απλά αυτό που έκανα εγώ, ήταν κάποιες μικρές παραμετροποιήσεις.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ