Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα την εντύπωση πως το hangouts είναι από τα προγράμματα που μπορείς να κάνεις απέγκατάσταση χωρίς να είσαι root..

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα την εντύπωση πως το hangouts είναι από τα προγράμματα που μπορείς να κάνεις απέγκατάσταση χωρίς να είσαι root..

Ο,τι σου βαζει με το ζορι η google δυστυχως οχι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετσι ακριβως.μονο ρουτ. μια διευκρίνηση μονο.ενας συναδελφος μου είπε οτι για να κανω ρουτ πρεπει να στειλω μειλ στην σονυ να ξεκλειδωσει τον bootloader αλλιως δεν γινεται και μπορει να μπρικαρω.ισχύει?

Αν δεν βαριεστε και καποιος το εχει ψωμοτυρι ας δωσει κανα λινκ για ρουτ.Να θυμισω εχω βαλει και την τελευταια εκδοση προχτες.

Ευχαριστω για ολα.

Μολις μου εβγαλε μια καινουργια αναβαθμιση για το αλμπουμ 5.4.Α.0.20 αλλα ειτε με wifi ειτε χωρις μου λεει 'δεν ειναι δυνατη η ληψη'!!

Εκανα επανεκινηση το τηλεφωνο,εσβησα προσωρινη μνημη και εκκαθαριση δεδομενων στο αλμπουμ αλλα τζιφος!!

Κανενας αλλος με το ιδιο συμβαν?

Μολις ειδα στα χαρακτηριστικα της αναβαθμισης γραφει 'Ενημερωσεις για το android 4.4/kitkat',παιζει ρολο?

Edited by billias7

Μολις μου εβγαλε μια καινουργια αναβαθμιση για το αλμπουμ 5.4.Α.0.20 αλλα ειτε με wifi ειτε χωρις μου λεει 'δεν ειναι δυνατη η ληψη'!!

Εκανα επανεκινηση το τηλεφωνο,εσβησα προσωρινη μνημη και εκκαθαριση δεδομενων στο αλμπουμ αλλα τζιφος!!

Κανενας αλλος με το ιδιο συμβαν?

Μολις ειδα στα χαρακτηριστικα της αναβαθμισης γραφει 'Ενημερωσεις για το android 4.4/kitkat',παιζει ρολο?

Κατέβασε το από εδώ....

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2587018

Κανένα ρόλο δεν παίζει εγώ μια χαρά το πέρασα.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κατέβασε το από εδώ....

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2587018

Κανένα ρόλο δεν παίζει εγώ μια χαρά το πέρασα.

Μολις το εκανα,ευχαριστω:)

ετσι ακριβως.μονο ρουτ. μια διευκρίνηση μονο.ενας συναδελφος μου είπε οτι για να κανω ρουτ πρεπει να στειλω μειλ στην σονυ να ξεκλειδωσει τον bootloader αλλιως δεν γινεται και μπορει να μπρικαρω.ισχύει?

Αν δεν βαριεστε και καποιος το εχει ψωμοτυρι ας δωσει κανα λινκ για ρουτ.Να θυμισω εχω βαλει και την τελευταια εκδοση προχτες.

Ευχαριστω για ολα.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να κάνεις ρουτ..

1) Ξεκλειδώνεις τον bootloader μεσω μιας διαδικασίας από τη Sony, οπου μετά μπορείς να ρουτάρεις σε οποιαδήποτε έκδοση και αν βρίσκεσαι + μπορεις να περάσεις όποια ρομ ή kernel θέλεις.

2) Αφήνεις κλειδωμένο τον bootloader, οπου σημαίνει οτι για να κάνεις ρουτ πρέπει να είσαι σε μια έκδοση για την οποία υπάρχει ρουτ (προς το παρών η 4.2) και μετά αναβαθμίζεις στην τελευταία prerooted έκδοση που υπάρχει. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να περάσεις όποια ρομ θέλεις, αρκει να μην προυποθέτει να έχεις ξεκλειδωμένο bootloader.

Με τον 1ο τρόπο χάνεις τη Bravia Engine και το TrackID και ΔΕΝ μπορείς να τα επαναφέρεις ξανά στο μέλλον αν δεν πάρεις backup το TA image.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να παιξεις τόσο με custom rom, θα σου πρότεινα την 2η μέθοδο, αν και υπάρχουν αρκετες custom που δεν χρειαζονται unlocked bootloader.

Εδώ Root .569 θα βρεις οδηγίες πως να περάσες ρουτάρισμένη την .569

και εδώ Root .101 εφ'οσον είσαι σε rootαρισμένη rom, πως να αναβαθμίσεις σε .101 με ρουτ

Respect. Σε υπέρ ευχαριστώ! Βασικά φιλέ μου θεωρώ οτι η Σόνυ έχει κανει πολύ καλη υλοποίηση στο software. Σκοπός μου ειναι για αρχή να κρατήσω την εργοστασιακή αλλά να ρουταρω κ να βγάλω δυο τρια προγράμματα που κανουν wakelocks. Αργότερα ίσως παίξω με ρομς. Οποτε τι προτεινεις? Edited by skatzivas

Οποτε τι προτεινεις?

Εγω ακολούθησα τον 2ο τροπο, εκανα downgrade σε 4.2, ρουταρα και περασα την 4.3 ρουταρισμενη.

Stock rom χρησιμοποιησα. Διαβασε μονο με προσοχη τα βηματα αν δεν το εχεις ξανακανει και φροντισε να παρεις ενα backup το ΤΑ image σου μολις ρουταρεις, ετσι να υπαρχει.

Υπαρχουν και custom rom που μπορεις να βαλεις με παρομοια διαδικασια αν σε ενδιαφερει αλλα δεν μπορω να σου προτεινω καμια γιατι δεν εχω δοκιμασει καποια.

Η 4.3 του Ζ και γενικα οι roms που εχει δωσει η Sony ειναι ο ορισμος του πως πρεπει να δινονται οι αναβαθμισεις...

[ATTACH]41503[/ATTACH]

[ATTACH]41504[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια θα μας τρελανει η μπαταρια οταν το ειχα βαλει για φωρτιση πριν την αναβαθμιση την τελευτεα μου εγραφε 2 ημερες 15 ωρες αν θυμαμαι καλα και τωρα οταν εκανα αναβαθμιση εγραφε 3 ημερες και 25 ωρες τωρα μολις το φωρτισα προχθες το εβαλα 10 το βραδυ και το εβγαλα χθες 9 ωρα το πρωι και μου εγραφε 1 ημερα 24 ωρες τι ******** κανει η σονυ και το καλο ειναι οτι εξαφανιστηκε και η κουκιδα απο την οθονη η μπλε που μου εβγαζε οταν εμπενα στο μενου γιατι στην εκινηση δεν την εβγαζε ουτε στην φωρτιση

Παιδιά πολύ καλό mod το οποίο θα βρείτε εδώ, κλείνει όλα τα ανοικτά παράθυρα.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2654842

Τρέξτε το σαν απλό αρχείο .apk δεν χρειάζεται ούτε καν root, κάντε επανεκκίνηση το κινητό σας και το πρόγραμμα θα δουλεύει μια χαρά.

Υπαρχει κατι αντιστοιχο μεσα απο το gravity box για οσους ειναι root και εχουν περασμενο το xposed framework Edited by noobas

Για να πάμε στην 4.4 Όταν βγει φυσικά με το καλό πρέπει να είμαστε στην .101 η μπορούμε και από την .569

Για να πάμε στην 4.4 Όταν βγει φυσικά με το καλό πρέπει να είμαστε στην .101 η μπορούμε και από την .569

Σε όποια έκδοση και να είσαι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να πάρεις 4.4,εγώ ακόμα είμαι είμαι στην. 569 και εκεί θα μείνω μέχρι να βγει το update.

Καλησπερες

Με την αναβαμιση σε 4.3, εχω προβλημα με την -χρησιμοτατη- επιλογη "reject with message" οταν δεχομαι κλησεις.

Πιο αναλυτικα, οταν ανοιγω το roll up menu με τις διαφορες επιλογες μηνυματος, δεν φευγει κανενα οταν τα παταω. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο χρηστη?:confused:

Πολυ καλο mod το παραπανω!!αλλα τετοια παρομοια mod που να μην χρειαζεται να εισαι root εχουμε;;

Samsung Note 9

Πολυ καλο mod το παραπανω!!αλλα τετοια παρομοια mod που να μην χρειαζεται να εισαι root εχουμε;;

Φαντάζομαι ότι λόγω του ότι θα πάρουμε σχετικά νωρίς την 4.4, δεν έχουν ασχοληθεί με την 4.3. Γενικά δεν έχουν βγάλει σχεδόν τίποτα, ούτε καν root.

Ένα link για το wallpaper που έχει η συσκευή μας στο avatar εδώ στο forum , έχει κάποιος;

Αυτό δηλαδη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41618&stc=1&d=1393341356 .

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

εμενα μου λεει μονο 2 ημερες και 5 ωρες ενω οταν εκανα την ενημερωση μου εγραφε μετα 3 ημερες και 15 ωρες

Αυτο υπολογιζει και αλλαζει αναλογα την χρηση που κανεις. Μην το παιρνεις και πολυ τοις μετρητοις.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια τον τελευταίο καιρό βλέπω να πέφτει η μπαταρία σαν χαζή 2-2%κατεβενει συμβαίνει και σε αλους η εχω πρόβλημα εγω τη συμβενει...

Ρε παιδια τον τελευταίο καιρό βλέπω να πέφτει η μπαταρία σαν χαζή 2-2%κατεβενει συμβαίνει και σε αλους η εχω πρόβλημα εγω τη συμβενει...

Δώσε καμιά πληροφορία. Πότε ξεκίνησε το φαινόμενο; Εγκατέστησες καμιά εφαρμογή; Οι πληροφορίες στην μπαταρία τι λένε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Ζ