Minotavrs Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μinotavrs, αυτά που λες δεν αλλάζουν με έναν launcher της προκοπής αλλά και με έξτρα εφαρμογές; Το no led ας πούμε σε ειδοποιεί για μία αλλαγή κατάστασης σε κάποια εφαρμογή. (Πχ νέο mail, κλήσεις και sms, whatsapp,viber, messenger, fb και ό,τι θες.) Δεν ειναι το ιδιο τοσο στην καταναλωση πορων οπου ενας lancher ξελιγωνει το συμπαν οσο και στην διαχειρηση ενεργειας... τουλαχιστον οτι δοκιμασα δεν με αφησε ευχαριστημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Υπάρχει τρόπος να κλείνουμε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα κ όχι μια μια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημέρα.. Ψάχνω στις ρυθμίσεις/ εφαρμογες.. το Bluetooth ωστε να σβησω τη μνημη τον αποθηκευμενων συσκευων(εχει φαει κόλλημα) και δεν το βρισκω..μηπως ξερει κανενας αν ονομάζεται αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημέρα.. Ψάχνω στις ρυθμίσεις/ εφαρμογες.. το Bluetooth ωστε να σβησω τη μνημη τον αποθηκευμενων συσκευων(εχει φαει κόλλημα) και δεν το βρισκω..μηπως ξερει κανενας αν ονομάζεται αλλιως? στις ρυθμισεις, bluetooth, αν το ενεργοποιησεις σου εχει τις αντιστοιχισμενες συσκσευες..και δεξια απο καθε συσκευη το συμβολο των εργαλειων..εκει πατας και επιλεγεις "διακοπη ζευξης" Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπάρχει τρόπος να κλείνουμε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα κ όχι μια μια ? Υπάρχει τρόπος με Xposed Framework και Xblast Module αν θέλεις να πειραματιστείς αλλά θέλει διάβασμα και προσοχή. Αλλιώς περνάς custom rom όπως αυτήν εδώ και το έχει κάνει ο δημιουργός αυτό που θες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 minotavrs ηρθε η 4.2.2 σε miui !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει τρόπος με Xposed Framework και Xblast Module αν θέλεις να πειραματιστείς αλλά θέλει διάβασμα και προσοχή. Αλλιώς περνάς custom rom όπως αυτήν εδώ και το έχει κάνει ο δημιουργός αυτό που θες . Μόλις έστησα unbranded .67 Xposed framework το έχω περάσει για το advanced power menu.θα το διαβάσω.Ευχαριστώ.το χρωματισμό μπαταρίας Wi-Fi ρολόι κλπ πάνω μπορούμε να τα αλλάξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 minotavrs ηρθε η 4.2.2 σε miui !!! Το ειδα αλλα δεν την περναω καθως αυτη που εχω τωρα μου εχει κατσει τοσο σταθερη που με κανει να το σκεφτομαι διπλά .... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Τελικά μπήκα στην μπρίζα και πέρασα την miui 4.2.2 ... μην βιαστείτε να την βαλετε... τουλαχιστον σε αυτη την εκδοση... καθως εχει καποια ενοχλητικα bugs... 1. Δεν εχει keyboard... ΟΚ λυθηκε με κατεβασμα απο εδω 2. Έχει θεμα με το unlock της lockscreen καθως δεν ξεκλειδωνει προς τα κατω αλλα απο δεξια αριστερα (σε παει SMS και Phone) {λυθηκε με επαναληψη της ιδιας κινησης για 2η φορα} 3. Δεν εχει sony walkman (το περασα χειροκινητα αλλα δεν παιζει... μπαινει ομως στις ρυθμισεις για sound boost (xloud)) 4. και σημαντικοτερ εχει θεμα με τον συγχρονισμο (λυθηκε με περασμα του android market + android settings) Oτι αλλο προκυψει τα λεμε... Edited November 9, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Και εγώ την πέρασα και είναι εκπληκτική και δεν έχω ουτε ενα στην κυριολεξία bug !! Μπορούμε minotavrs τώρα να περάσουμε τελευταία εκδοση doomlord kernel ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδια επειδη δεν πολυ παρακολουθω αυτο το νημα, εχουμε καμια ενημερωση για official 4.3? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλέ truckman έχω να δω νέα σου απο το νήμα με το αθάνατο one x ! Αν τσεκαρεις τα νέα στην αρχική θα δεις κάνα δυο σελίδες πριν που λέει η Σόνυ οτι πάμε κατευθείαν σε 4.4 ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Και εγώ την πέρασα και είναι εκπληκτική και δεν έχω ουτε ενα στην κυριολεξία bug !! Μπορούμε minotavrs τώρα να περάσουμε τελευταία εκδοση doomlord kernel ? Δεν χρειαζεται σε αυτη την φαση μην το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλέ truckman έχω να δω νέα σου απο το νήμα με το αθάνατο one x ! Αν τσεκαρεις τα νέα στην αρχική θα δεις κάνα δυο σελίδες πριν που λέει η Σόνυ οτι πάμε κατευθείαν σε 4.4 ! ;) Χαρηκα που σε ξαναδιαβαζω φιλε μου και ειδικα σε αυτο το νημα.Επειδη εχω παρει το ζετακι στον γιο μου και τυχαινει να το δοκιμαζω ταυτοχρονα με αντιστοιχα ανταγωνισμου απο φιλους και αδερφια, να πω οτι παρ'ολες τις επιφυλαξεις που ειχα αρχικα, ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με τα υπολοιπα. Σε ευχαριστω για την απαντηση (Υ.Γ εκεινο το one-x μου εμεινε πραγματικα αξεχαστο) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δεν χρειαζεται σε αυτη την φαση μην το κανεις Κάποιο mod θέλω όμως για τον ήχο των ακουστικών ! Επίσης το BE2 δουλεύει μονο αν εχεις κανει backup DRM ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Χαρηκα που σε ξαναδιαβαζω φιλε μου και ειδικα σε αυτο το νημα.Επειδη εχω παρει το ζετακι στον γιο μου και τυχαινει να το δοκιμαζω ταυτοχρονα με αντιστοιχα ανταγωνισμου απο φιλους και αδερφια, να πω οτι παρ'ολες τις επιφυλαξεις που ειχα αρχικα, ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με τα υπολοιπα. Σε ευχαριστω για την απαντηση (Υ.Γ εκεινο το one-x μου εμεινε πραγματικα αξεχαστο) Βασικα, συμφωνα με τη σονυ, θα παρει σε εναν μηνα 4.3 και απο το νεο ετος κιτκατ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κάποιο mod θέλω όμως για τον ήχο των ακουστικών ! Επίσης το BE2 δουλεύει μονο αν εχεις κανει backup DRM ? Εννοείτε χωρις backup DRM δεν πας ποθυενα... για ηχο ακουστικων γιατι δεν βαζεις το μανησιο της Sony το εχει στο play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μόλις έστησα unbranded .67 Xposed framework το έχω περάσει για το advanced power menu.θα το διαβάσω.Ευχαριστώ.το χρωματισμό μπαταρίας Wi-Fi ρολόι κλπ πάνω μπορούμε να τα αλλάξουμε? Ναι μποερεις να αλλαξεις. Δοκιμασε και GravityBox και αυτο εχει πολες επιλογες Pie Controll!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εννοείτε χωρις backup DRM δεν πας ποθυενα... για ηχο ακουστικων γιατι δεν βαζεις το μανησιο της Sony το εχει στο play... Πως το ψαχνουμε γιατι με ενδιαφερει κι εμενα...Για δωσε ονομασια apk... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Η βλακεία είναι οτι δεν είχα κανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδιά μια ερώτηση το πήρε το τηλέφωνο κανείς απο skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πως το ψαχνουμε γιατι με ενδιαφερει κι εμενα...Για δωσε ονομασια apk... Δεν παιζει ετσι... το backup το κανεις με ειδικο εργαλειο ΠΡΙΝ ξεκλειδωσεις τον bootloader για περισσοτερα εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δεν παιζει ετσι... το backup το κανεις με ειδικο εργαλειο ΠΡΙΝ ξεκλειδωσεις τον bootloader για περισσοτερα εδω.. Οκ..Καταλαβα,σ ευχαριστω. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Minotavrs υπάρχει τροπος να αλλάξουμε τα εικονίδια κάτω γιατί δεν είναι καθόλου ωραία ! Και μόλις αναβαθμιστηκα σε 3.11.8 !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Minotavrs υπάρχει τροπος να αλλάξουμε τα εικονίδια κάτω γιατί δεν είναι καθόλου ωραία ! Και μόλις αναβαθμιστηκα σε 3.11.8 !! τοσα θεματα εχει κατεβασε ενα και βαλ' το... προσωπικα... γυρισα στην 4.2.1 που ανεβηκε στο xda και ειναι σταθερη αξια .... Αυτες που βγηκαν τωρα ειναι τιγκα στο κινεζικο.... δεν εχει support sto weather και εχει αρκετα bugs.... To σημαντικοτερο ομως ειναι οτι οι τελευταια εκδοση εχει πολυ μεγαλυτερο footprint και ξεσκιζει την μνημη... αρα///.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts