Magnum Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με τον φόβο να μην μείνω ξανά από κινητό, μετά την επιστροφή από τις διακοπές, ακολούθησα τον οδηγό και έκανα Root το κινητό. Έτρεξα το Root checker και το Titanium Backup και μου αναφέρουν ότι είμαι ΟΚ ! Όμως στον οδηγό αναφέρεται στο TIP0 η εγκατάσταση της εφαρμογής Superuser, αυτή χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση και που βρίσκεται, στο Google Play; Τι προσφέρει ; Τέλος τώρα που είναι Root το κινητό μπορώ να κάνω άφοβα την αναβάθμιση στην 10.3.1.Α.0.244 χωρίς να χάσω το Root ? ** Όταν πήγα το κινητό στην arvato και μου άνοιξαν το κινητό για να το επισκευάσουν μου αντικατέστησαν την ταινία που συγκρατεί το πίσω μέρος του κινητό και το πήρα μέσα σε 1 εβδομάδα, ελπίζω να μην εμφανιστεί και σε εμένα το πρόβλημα του ξεκολλήματος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Άραγε η νέα που βάζουν είναι ίδια με την παλιά; Ή σε λίγους μήνες πάλι τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Άραγε η νέα που βάζουν είναι ίδια με την παλιά; Ή σε λίγους μήνες πάλι τα ίδια; Υπαρχει αυτο το προβλημα σε ολα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πραγματικα εξαιρετική δουλεια ο οδηγος επιβιωσης από όλους όσους ασχοληθηκαν και ειδικά για τον Minotavrs που χαίρομαι που τον βλέπω εδω θα ήθελα να πω ότι είναι τυχερή η κοινοτητα που τον έχει μαζί της... :O:O:bow: Με τον φόβο να μην μείνω ξανά από κινητό, μετά την επιστροφή από τις διακοπές, ακολούθησα τον οδηγό και έκανα Root το κινητό. Έτρεξα το Root checker και το Titanium Backup και μου αναφέρουν ότι είμαι ΟΚ ! Όμως στον οδηγό αναφέρεται στο TIP0 η εγκατάσταση της εφαρμογής Superuser, αυτή χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση και που βρίσκεται, στο Google Play; Τι προσφέρει ; Τέλος τώρα που είναι Root το κινητό μπορώ να κάνω άφοβα την αναβάθμιση στην 10.3.1.Α.0.244 χωρίς να χάσω το Root ? ** Όταν πήγα το κινητό στην arvato και μου άνοιξαν το κινητό για να το επισκευάσουν μου αντικατέστησαν την ταινία που συγκρατεί το πίσω μέρος του κινητό και το πήρα μέσα σε 1 εβδομάδα, ελπίζω να μην εμφανιστεί και σε εμένα το πρόβλημα του ξεκολλήματος ... Απαξ και εχεις κανει root η εφαρμογη superuser δεν χρειάζεται καθως η SuperSU που μπηκε με αυτο ειναι κατα πολύ ανώτερη... απλά στις πρωτες εκδόσεις ειχες το δικαιωμα της επιλογης... αρα μην βασανιζεσε εισαι ΟΚ. Αν γινει OTA (over the air) η αναβαθμιση σε .244 δεν θα το χασεις με οποιο αλλον τροπο το root δεν υφίσταται πλεον και θελει να ακολουθησεις το αντιστοιχο link (για την .244) του οδηγου για το πως θα το κανεις. Άραγε η νέα που βάζουν είναι ίδια με την παλιά; Ή σε λίγους μήνες πάλι τα ίδια; Καλα ειναι να μην μπεις στην διαδικασια απο εκει και περα το μονο που εχω να αναφερω ειναι οτι οταν ειχα πρωτοαγορασει το Ζ και ηθελα να αλλαξω το πισω καπακι με το μωβ μου ειχαν πει απο το service οτι υπηρχε κινδυνος να μπω σε περιπετειες σχτικα με την στεγανοτητα της συσκευης... Αν αυτο ηταν για να με αποτρεψουν επειδη ειχαν πολυ δουλεια ή ηταν πραγματικοτιτα δεν ξερω απλα το μεταφερω... Υπαρχει αυτο το προβλημα σε ολα? ΟΧΙ φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Απαξ και εχεις κανει root η εφαρμογη superuser δεν χρειάζεται καθως η SuperSU που μπηκε με αυτο ειναι κατα πολύ ανώτερη... απλά στις πρωτες εκδόσεις ειχες το δικαιωμα της επιλογης... αρα μην βασανιζεσε εισαι ΟΚ. Αν γινει OTA (over the air) η αναβαθμιση σε .244 δεν θα το χασεις με οποιο αλλον τροπο το root δεν υφίσταται πλεον και θελει να ακολουθησεις το αντιστοιχο link (για την .244) του οδηγου για το πως θα το κανεις. Δηλαδή αν το κάνω μέσω PC Companion το χάνω ;; Να προτιμήσω την ΟΤΑ; Γιατί ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος της arvato μου συνέστησε να προτιμώ την αναβάθμιση μέσα PC Companion για να μην έχω ξανά κάποιο πρόβλημα.... Καλα ειναι να μην μπεις στην διαδικασια απο εκει και περα το μονο που εχω να αναφερω ειναι οτι οταν ειχα πρωτοαγορασει το Ζ και ηθελα να αλλαξω το πισω καπακι με το μωβ μου ειχαν πει απο το service οτι υπηρχε κινδυνος να μπω σε περιπετειες σχτικα με την στεγανοτητα της συσκευης... Αν αυτο ηταν για να με αποτρεψουν επειδη ειχαν πολυ δουλεια ή ηταν πραγματικοτιτα δεν ξερω απλα το μεταφερω... Εμένα πάντως με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει η στεγανότητα της συσκευής και ότι έχουν επενδύσει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό (Διαφήμιση της εταιρείας ) - έχουν το κατάλληλο μηχάνημα για να σφραγιστεί πάλι το κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μακάρι η στεγανότητα να εξακολουθεί να υπάρχει. Για την ώρα δεν σκέφτομαι ακόμα να το πάω. Και όταν θα το πάω μην σας πω ότι θα το κάνω μπάνιο κι μπροστά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλοριζικο και ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια. Ο οδηγος αυτος ειναι ομαδικό αποτελεσμα απλά εγω ετυχε να τον γραψω και να τον οργανώσω, τα μπραβο λοιπόν ανήκουν σε όλα τα παιδιά αυτου του thread που αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσότερο βοηθησαν για να γινει αυτος πραγματικότητα !! Για την καμερα τωρα θα σου ελεγα να τις δωσεις λίγο χρόνο ετσι ωστε να εξοικειωθείς μαζι της μπορείς πάλι να δοκιμάσεις την τελευταια καμερα του nexus που εχει ενεργοποιημενο το Photosphere και που μπορεις να κατεβασεις απο εδω. Καλησπέρα.η κάμερα αυτή αντικαθιστά την εφαρμογή του τηλεφώνου κ το άλμπουμ?να κάνω back up δηλ πριν την εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπέρα.η κάμερα αυτή αντικαθιστά την εφαρμογή του τηλεφώνου κ το άλμπουμ?να κάνω back up δηλ πριν την εγκαταστήσω? Oχι δεν αντικαθιστα αλλα μπαινει επιπροσθετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Oχι δεν αντικαθιστα αλλα μπαινει επιπροσθετα.... Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ο bootloader ειναι κλειδωμένος η μπορει να επανέλθει σε στοκ κατασταση μετα απο ρουτ για λογους εγγυησης? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ο bootloader ειναι κλειδωμένος η μπορει να επανέλθει σε στοκ κατασταση μετα απο ρουτ για λογους εγγυησης? Το ροοτ δε θέλει να έχεις unlocked bootloader. Βασικα θα τον ξεκλειδώσεις μόνο αν θέλεις να περάσεις custom rom. Αν δεν θέλεις απλα θα κάνεις root, θα περάσεις ενα recovery και θα περνάς οτι mod θέλεις. Για να γυρίσεις σε στοκ ενα φλασαρισμα με seus και ειναι εντός εγγύησης. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Το ροοτ δε θέλει να έχεις unlocked bootloader. Βασικα θα τον ξεκλειδώσεις μόνο αν θέλεις να περάσεις custom rom. Αν δεν θέλεις απλα θα κάνεις root, θα περάσεις ενα recovery και θα περνάς οτι mod θέλεις. Για να γυρίσεις σε στοκ ενα φλασαρισμα με seus και ειναι εντός εγγύησης. Καλο αυτο γιατι σε htc με κλειδωμενο bootloader και σε μοντελα που δεν εχει βγει s-off για να γινει ρουτ πρέπει να ξεκλειδώσεις και χανεις οριστικά την εγγύηση..Σε ευχαριστω :) Edited September 17, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ο bootloader ειναι κλειδωμένος η μπορει να επανέλθει σε στοκ κατασταση μετα απο ρουτ για λογους εγγυησης? Μπορεί να επανέλθει αν κάνεις backup τα drm keys αλλά και πάλι θα στον δείχνει ξεκλείδωτο Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Semira Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω πωσ μπορώ να ενεργοποησω το 3g εχω mb ανοιγω ομως τα δεδομενα κινητου και εχω ενεργοποιημενη τη περιαγωγη δεδομενων αλλα τιποταα .. ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω πωσ μπορώ να ενεργοποησω το 3g εχω mb ανοιγω ομως τα δεδομενα κινητου και εχω ενεργοποιημενη τη περιαγωγη δεδομενων αλλα τιποταα .. ξερει κανεις κατι? Μάλλον δεν θα έχεις περασμένες τις ρυθμίσεις για ιντερνέτ. Διάβασε προς το τέλος του οδηγού, υπάρχουν οδηγίες πως θα τις περάσεις. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Απο αυριο θα ειμαι και εγω ενας ελπιζω ευτυχισμενος κατοχος Ζ. αν και με 150 ευρω επαιρνα το Ζ1 ειπα να προτιμησω το Ζ καθως οι διαστασεις του ηταν οριακες για μενα, και το πλαισιο του Ζ1 δεν μαρεσε στα βιντεο που ειδα.. ετσι, το αφησα για του χρονου, οπου ελπιζω να εχει βγει κανα Ζ1 μινι και να επανελθω και σε λογικες διαστασεις για την παλαμη μου! Προς το παρον, μια απορια που εχω, πριν το ανοιξω το Ζ, ολα αυτα τα features που εχει το Ζ1, ειδικα το Info eye, πιστευετε οτι μπορει να τα παρει το Ζ σε επομενη αναβαθμιση? πχ στην 4.3? ή τετοια features βγαινουν μονο για μια συσκευη ας πουμε? επειδη μεχρι τωρα δεν ειχαμε τρομερες αλλαγες απο S σε Τ και Z, μερικα καλουδια λοιπον που φερνει το Ζ ειναι αναμενομενο να τα δουμε?ή να σκεφτομαι αλλη ρομ απο τωρα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Πριν λιγο το πηρα κι εγω. Κατι αλλο, μεσα απο την γκαλερυ δοκιμασε ο πιτσιρικας μου να μου στειλει στο note μια φωτο μεσω wifi direct και δεν βλεπω τετοια επιλογη.Δεν το υποστηριζει?? Edited September 17, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις, WiFi, μενού, και θα δεις το WiFi direct Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Απο αυριο θα ειμαι και εγω ενας ελπιζω ευτυχισμενος κατοχος Ζ. αν και με 150 ευρω επαιρνα το Ζ1 ειπα να προτιμησω το Ζ καθως οι διαστασεις του ηταν οριακες για μενα, και το πλαισιο του Ζ1 δεν μαρεσε στα βιντεο που ειδα.. ετσι, το αφησα για του χρονου, οπου ελπιζω να εχει βγει κανα Ζ1 μινι και να επανελθω και σε λογικες διαστασεις για την παλαμη μου! Προς το παρον, μια απορια που εχω, πριν το ανοιξω το Ζ, ολα αυτα τα features που εχει το Ζ1, ειδικα το Info eye, πιστευετε οτι μπορει να τα παρει το Ζ σε επομενη αναβαθμιση? πχ στην 4.3? ή τετοια features βγαινουν μονο για μια συσκευη ας πουμε? επειδη μεχρι τωρα δεν ειχαμε τρομερες αλλαγες απο S σε Τ και Z, μερικα καλουδια λοιπον που φερνει το Ζ ειναι αναμενομενο να τα δουμε?ή να σκεφτομαι αλλη ρομ απο τωρα? Koιτα να το χαρεις... και εχεις καιρο για το info eye και τις τυχόν custom rom :) Οτι εχει δοθει ή θα δοθει ειναι το πλεον σιγουρο αν τωρα αξιζει να πας απο stock σε custom rom ειναι αλλο θεμα... και ειναι καθαρα υποκειμενικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις, WiFi, μενού, και θα δεις το WiFi direct Ναι αυτο το εχω δει.Οταν θελεις να στείλεις ενα αρχειο η μια φωτο πως γινεται? Δεν βλεπω πουθενα στις επιλογες αποστολης το wifi direct,τι κουλαμαρες ειναι αυτες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ναι αυτο το εχω δει.Οταν θελεις να στείλεις ενα αρχειο η μια φωτο πως γινεται? Δεν βλεπω πουθενα στις επιλογες αποστολης το wifi direct,τι κουλαμαρες ειναι αυτες?στήσε απο play to superbeam ειναι οτι καλυτερο για αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 στήσε απο play to superbeam ειναι οτι καλυτερο για αυτο που θες Σε ευχαριστω φίλε μου αλλα αυτο προυποθεται απ οτι ειδα συνδεση με nfc η barcode scanner. Μα καλα, το wifi direct για πλακα το εχουν???Γιατι υπαρχει τοτε αφου δεν λειτουργει??μια φωτο η ενα αρχειο θελω να στειλω με αυτη τη λειτουργια το οποιο εκανα απλα με ενα κλικ με οποιοδηποτε samsung κινητο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Koιτα να το χαρεις... και εχεις καιρο για το info eye και τις τυχόν custom rom :) Οτι εχει δοθει ή θα δοθει ειναι το πλεον σιγουρο αν τωρα αξιζει να πας απο stock σε custom rom ειναι αλλο θεμα... και ειναι καθαρα υποκειμενικο εννοειται οτι θα το χαρω, απλα ηθελα να ξερω αν το Ζ πχ θα παρει τετοιες λειτουργιες με μαμισια ρομ.γενικα μαρεσει να αφηνω την εργοστασιακη, και στο Τ δεν εχω κανει ουτε ρουτ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 εννοειται οτι θα το χαρω, απλα ηθελα να ξερω αν το Ζ πχ θα παρει τετοιες λειτουργιες με μαμισια ρομ.γενικα μαρεσει να αφηνω την εργοστασιακη, και στο Τ δεν εχω κανει ουτε ρουτ.. Θα τις πάρουμε λογικά. Νομίζω με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα έχουμε το UI του Ζ1 όπως και όλα τα καλούδια του.. Καλορίζικο φίλε.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θα τις πάρουμε λογικά. Νομίζω με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα έχουμε το UI του Ζ1 όπως και όλα τα καλούδια του.. Καλορίζικο φίλε.. Τελεια! ανυπομονω να ερθει! ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτα τα λεφτα, με ιδανικο μεγεθος για 5"! (μαζι με το Ζ τσιμπησα και ενα Τ ετσι να υπαρχει, περισευαν 150 ευρω επιδοτησης :P ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts