konakis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα σας.!Νέο μέλος ,όμως σας διαβάζω αρκετό καιρό.Συγχαρητήρια για την δουλειά σας,προσπάθειά σας. Κάτοχος Ζ εδώ και περίπου ένα μήνα ,καθώς επίσης να αναφέρω πως στην οικογένεια υπάρχουν επίσης από τον περασμένο Αύγουστο (2013) xperia Sp & Xperia L (10oς 2013). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά βοήθεια!!! Έσπασε η οθόνη!!! :((((( Έπεσε πάνω κάτι και έκανε ένα ολόκληρο βαθουλωμα σε ένα σημείο στο οποίο δεν υπακούει. Πόσα λεφτά θέλει πιστεύετε το σέρβις?? Κριμα ρε φιλε :( Πιστευω θα ειναι πολλα τα χρηματα για να το φτιαξεις. Ψαξε μηπως μπορεσεις να το δωσεις οπως ειναι και να πας σε z1 πχ. Βγαλε τα κουμπιουτερακια και κανε τους υπολογισμους σου για να δεις τι σε συμφερει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 φιλαρακι η επισκευη κοστιζει πολλα, και δεν θεωρω οτι αξιζει. Ξερω οτι κανει 300 στην αρβατο αλλα και 150 να κανει που δεν το νομιζω θεωρω οτι αξιζει να πας σε καινουριο κινητο, ειδικα τα Ζ1 μεταχειρισμενα ειναι στα 300 περιπου, και πιστευω οτι εχει νοημα η μεταβαση.. Αλλιως Ζ με 200-220 βρισκεις επισης μεταχειρισμενο. Κριμα ρε φιλε :( Πιστευω θα ειναι πολλα τα χρηματα για να το φτιαξεις. Ψαξε μηπως μπορεσεις να το δωσεις οπως ειναι και να πας σε z1 πχ. Βγαλε τα κουμπιουτερακια και κανε τους υπολογισμους σου για να δεις τι σε συμφερει :) 300+ παιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 300+ παιδια. Βάλτο αγγελία Κωστή όσο πάει.. Και μετά αποφάσισε τι θα πάρεις... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Την επισκευή την αποκλείουμε, για ευνόητους λόγους. Έτσι μένει να μάθουμε πόσα μπορεί να πιάσει η συσκευή σου, αν την πουλήσεις για ανταλλακτικά. Έπειτα κάνεις τους υπολογισμούς σου... Μην στεναχωριέσαι ότι επισκευάζεται ή αγοράζεται μπορεί να αντικατασταθεί. Ξέρω είναι εύκολο να μιλάς απ'εξω αλλά αυτή είναι η ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Βάλτο αγγελία Κωστή όσο πάει.. Και μετά αποφάσισε τι θα πάρεις... Την επισκευή την αποκλείουμε, για ευνόητους λόγους. Έτσι μένει να μάθουμε πόσα μπορεί να πιάσει η συσκευή σου, αν την πουλήσεις για ανταλλακτικά. Έπειτα κάνεις τους υπολογισμούς σου... Μην στεναχωριέσαι ότι επισκευάζεται ή αγοράζεται μπορεί να αντικατασταθεί. Ξέρω είναι εύκολο να μιλάς απ'εξω αλλά αυτή είναι η ουσία. Ετσι ειναι παιδια. Θα το βαλω αγγελια. Αλλα δεν ξερω ποσα θα πιασει. Γιατι κατα τα αλλα ειναι αριστο. Ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση. Ειμαι λιγο τρελαμενος απο χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ετσι ειναι παιδια. Θα το βαλω αγγελια. Αλλα δεν ξερω ποσα θα πιασει. Γιατι κατα τα αλλα ειναι αριστο. Ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση. Ειμαι λιγο τρελαμενος απο χθες. Αν δεν κάνω λάθος ένα μέλος που είχε το ίδιο πρόβλημα το επισκεύασε πολύ φτηνά (σε σχέση με την Arvato) με ανταλλακτικά από το Ebay χάνοντας όμως την αδιαβροχοποίηση. Αν ψάξεις μπορείς να βρεις την περίπτωση του στις αρχικές σελίδες του θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αν δεν κάνω λάθος ένα μέλος που είχε το ίδιο πρόβλημα το επισκεύασε πολύ φτηνά (σε σχέση με την Arvato) με ανταλλακτικά από το Ebay χάνοντας όμως την αδιαβροχοποίηση. Αν ψάξεις μπορείς να βρεις την περίπτωση του στις αρχικές σελίδες του θέματος... Ναι αλλα πως θα το φτιαξω; δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αν δεν κάνω λάθος ένα μέλος που είχε το ίδιο πρόβλημα το επισκεύασε πολύ φτηνά (σε σχέση με την Arvato) με ανταλλακτικά από το Ebay χάνοντας όμως την αδιαβροχοποίηση. Αν ψάξεις μπορείς να βρεις την περίπτωση του στις αρχικές σελίδες του θέματος... Ή πηγαίνοντάς το σε ένα μαγαζί που αναλαμβάνει επισκευές κινητών.Έχοντας αγοράσει από πριν ανταλλακτικά από το ebay. Πάντα θυσιάζοντας την αδιαβροχοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ναι αλλα πως θα το φτιαξω; δεν εχω ιδεα απο αυτα.. Μπορείς να ρωτήσεις και σε μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά όπως το 9volto κλπ να σου πούνε αν επισκευάζεται και το κόστος του. Βέβαια θεωρώ δεδομένο ότι ξεχνάς την αδιαβροχοποίηση.... Η τιμή της Arvato ήταν γνωστή από τότε που το κινητό κόστιζε 500Ε καινούργιο και δεν συνέφερε η επισκευή του όχι τώρα που με 270Ε πέρνεις καινούργιο... Εγώ θα το έψαχνα πρώτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Την επισκευή την αποκλείουμε, για ευνόητους λόγους. Έτσι μένει να μάθουμε πόσα μπορεί να πιάσει η συσκευή σου, αν την πουλήσεις για ανταλλακτικά. Έπειτα κάνεις τους υπολογισμούς σου... Μην στεναχωριέσαι ότι επισκευάζεται ή αγοράζεται μπορεί να αντικατασταθεί. Ξέρω είναι εύκολο να μιλάς απ'εξω αλλά αυτή είναι η ουσία. +1.000 συμφωνώ κι επαυξάνω.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κωνσταντίνε ρώτησες στην Arvato ? Πέρυσι που είχε σπάσει η οθόνη στο tablet S μου ζητούσαν 180+ φπα νομίζοντας ότι αφορά το ταμπλετ Ζ ,δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.. Τελικά το ταμπλετ S το πούλησα για 100Ε ,δες στο ινσομνια υπάρχουν άτομα που αγοράζουν σπασμένα χαλασμένα κτλ .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδες, πηρα διαφορα τηλεφωνα και βρηκα δυο καταστηματα που επισκευαζουν. Μαλιστα ενα καταστημα το πουλαει και μεμονομενο αν θελω στα 159 ευρω. Μαζι με εργατικα παει 190 ευρω. Πιστευω αξιζει καλυτερα απο το να δωσω εστω και 270 για να παρω καινουριο. Εσεις τι λετε; Νικο, η arvato μου ειπε 300+!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδες, πηρα διαφορα τηλεφωνα και βρηκα δυο καταστηματα που επισκευαζουν. Μαλιστα ενα καταστημα το πουλαει και μεμονομενο αν θελω στα 159 ευρω. Μαζι με εργατικα παει 190 ευρω. Πιστευω αξιζει καλυτερα απο το να δωσω εστω και 270 για να παρω καινουριο. Εσεις τι λετε; Νικο, η arvato μου ειπε 300+!! Κωστα λυπάμαι κιμεγώ με την σειρά μου για την ατυχία σου φίλε μου. Αναλόγως τα οικονομικά σου θα έλεγα εγώ επιλέγεις, ακόμα και τα πενήντα ευρώ κέρδος είναι ότι και να επιλέξεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδες, πηρα διαφορα τηλεφωνα και βρηκα δυο καταστηματα που επισκευαζουν. Μαλιστα ενα καταστημα το πουλαει και μεμονομενο αν θελω στα 159 ευρω. Μαζι με εργατικα παει 190 ευρω. Πιστευω αξιζει καλυτερα απο το να δωσω εστω και 270 για να παρω καινουριο. Εσεις τι λετε; Νικο, η arvato μου ειπε 300+!! Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορεί να το βρεις πολύ φτηνότερα στο Ebay (κυκλοφορούν πολλά video στο youtube πως το ανοίγεις) αλλά εκεί αναλαμβάνεις το ρίσκο, αλλιώς σε μαγαζί που έχει την εμπειρία και θα αναλάβει αυτός την τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Βεβαιως κ πεταχτηκα.δεν επρεπε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κωστα λυπάμαι κιμεγώ με την σειρά μου για την ατυχία σου φίλε μου. Αναλόγως τα οικονομικά σου θα έλεγα εγώ επιλέγεις, ακόμα και τα πενήντα ευρώ κέρδος είναι ότι και να επιλέξεις. Σε ευχαριστω πολυ Κωστη μου. Αυτο σκεφτομαι και εγω. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορεί να το βρεις πολύ φτηνότερα στο Ebay (κυκλοφορούν πολλά video στο youtube πως το ανοίγεις) αλλά εκεί αναλαμβάνεις το ρίσκο, αλλιώς σε μαγαζί που έχει την εμπειρία και θα αναλάβει αυτός την τοποθέτηση. Δεν πιανουν τα χερια μου και δεν εχω κανεναν που να πιανουν τα χερια του εκτος και αν υπαρχει κανεις απο εδω μεσα (με το αζημιωτο φυσικα). Απο την αλλη στα μονα μαγαζια που ααλαμβανουν τοποθετηση ειναι με ανταλλακτικα που εχουν αυτοι στη διαθεση τους οποτε δεν μπορω να παω μεδικη μου οθονη και να τους πω απλα βαλτε την. Θα το ρωτησω βεβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 https://mega.co.nz/#!MdhU3RwJ!Vo6JeaEGfy1cp6Tjzc5IW4r0X5OlfV0MDrfEmpN_Ty0 Είναι central Europe Ότι .ftf θέλεις φλασάρεις. Το έψαξες αν χάνεις τα πάντα κατεβαίνοντας σε 4.3; Αν ναι βάλε και μια την 4.4 όπως σου έγραψα πιο πάνω. Μπορεί να μην έχεις θέμα. Πολύ εύκολο στην χρήση για backup είναι το Super backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=el. Θα πάρεις backup τα call logs, sms, calendar και τις εφαρμογές σου αλλά χωρίς τα data. Eίναι πιο εύκολο από να τις ψάχνεις μια μια στο gplay. Εσύ αποφασίζεις. Καλημέρα σας.!Νέο μέλος ,όμως σας διαβάζω αρκετό καιρό.Συγχαρητήρια για την δουλειά σας,προσπάθειά σας. Κάτοχος Ζ εδώ και περίπου ένα μήνα ,καθώς επίσης να αναφέρω πως στην οικογένεια υπάρχουν επίσης από τον περασμένο Αύγουστο (2013) xperia Sp & Xperia L (10oς 2013). Καλώς μας ήρθες φίλε! Παιδες, πηρα διαφορα τηλεφωνα και βρηκα δυο καταστηματα που επισκευαζουν. Μαλιστα ενα καταστημα το πουλαει και μεμονομενο αν θελω στα 159 ευρω. Μαζι με εργατικα παει 190 ευρω. Πιστευω αξιζει καλυτερα απο το να δωσω εστω και 270 για να παρω καινουριο. Εσεις τι λετε; Νικο, η arvato μου ειπε 300+!! Κωνσταντίνε , ποιά σε μάτιαξε ρε γμτ; Κρίμα. Κοιτάς μπροστά τώρα. Εγώ το βλεπω κάπως έτσι το θέμα: Με 280 περίπου παίρνεις καινούριο. 1) Δεν χάνεις αδιαβροχοποίηση. 2)Έχεις εγγύηση 2 χρόνια. 3)Θα μπορούσες να αλλάξεις χρώμα (αν θέλεις μια αλλαγή) 4)Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και άλλη συσκευή για αλλαγή, αν σε ψήνει κάτι. Με 100 ευρώ λιγότερα: 1)Γλιτώνεις 100ε για μπύρες :) . 2) Είναι λιγο ρίσκο το service έξω;;; Εγώ θα το φοβόμουν. 3)Χάνεις την αδιαβροχοποίηση. 4)Χάνεις εγγύηση. Δεν ξέρω τα οικονομικά σου αλλά σκέψου και την περίπτωση για δόσεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κωστή σκέψου και τα λεφτά που θα μπορείς να το δώσεις για ανταλλακτικά. Εγω προτείνω να το βάλεις μια αγγελία και βλέπεις!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κωνσταντίνε , ποιά σε μάτιαξε ρε γμτ; Κρίμα. Κοιτάς μπροστά τώρα. Εγώ το βλεπω κάπως έτσι το θέμα: Με 280 περίπου παίρνεις καινούριο. 1) Δεν χάνεις αδιαβροχοποίηση. 2)Έχεις εγγύηση 2 χρόνια. 3)Θα μπορούσες να αλλάξεις χρώμα (αν θέλεις μια αλλαγή) 4)Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και άλλη συσκευή για αλλαγή, αν σε ψήνει κάτι. Με 100 ευρώ λιγότερα: 1)Γλιτώνεις 100ε για μπύρες :) . 2) Είναι λιγο ρίσκο το service έξω;;; Εγώ θα το φοβόμουν. 3)Χάνεις την αδιαβροχοποίηση. 4)Χάνεις εγγύηση. Δεν ξέρω τα οικονομικά σου αλλά σκέψου και την περίπτωση για δόσεις. Εβαλα τα skins απο το ebay και μου το ματιασανε ρε συ!! Τι ωραιο και τι ωραιο λεγανε! Τα χω σκεφτει και τα χω ξανασκεφτει τα + και - απο χθες παρα πολλες φορες κι δυστυχως ετυχε την χειροτερη περιοδο οικονομικα.. ακομα και το 50αρι λιγοτερο ειναι καποιο ποσο.. Κωστή σκέψου και τα λεφτά που θα μπορείς να το δώσεις για ανταλλακτικά. Εγω προτείνω να το βάλεις μια αγγελία και βλέπεις!! Σε περιπτωση που μπορω να βρω τα 200 για την επισκευη, δεν ξερω ποσο θα μπορουσε να πιασει για ανταλλακτικα και το ποτε θα πουληθει.. μπορει να αργησει πολυ να το παρει καποιος.. και επισης, δεν μπορω να ξερω ποια θα ηταν μια καλη τιμη.. γιατι αλλο πχ να το δωσω 100 αλλο να το δωσω 50. Στην πρωτη περιπτωση, οπως λετε, παιρνω καινουριο. Στη δευτερη περιπτωση θα πρεπει στα 200 που εχω μαζεψει να προσθεσω αλλα 30-40.. κοιτα τωρα σε τι διαδικασιες μπαινω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Στα θετικά της επισκευής ξέχασα να βάλω και το ότι ξεκλειδώνεις και τον bootloader χωρις να σε νοιάζει η εγγύηση. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 https://mega.co.nz/#!wRpQQCzb!-JxL1Luf42-nEAmcEdrUQKNY1EOF9thCtSan2gElH-I. Και 4.4.2 σε ελληνική έκδοση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κωνσταντίνε , άλλη επιλογή είναι ,το πουλάς κι ότι πιάσεις π.χ 70-80Ε κι αγοράζεις μεταχειρισμένο πάλι ,βάλε το αγγελία όμως εδώ και στο ινσομνια http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/sonyer/ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 καινούριο ...μονόδρομος απλά η άποψή μου ειδικά τώρα πια που έχουν πέσει τόσο οι τιμές. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 100 ευρω αγγελια και μετα απο σκρουτζ ζ2 με δοσεις,,,λοιπον οποιος εχει δευτερο ας δωσει στον κωστη,,οχι γιατι ζητησε τιποτα το παιδι,αλλα τι κοινοτητα ειμαστε,χαλαλι του ,γιατι και βοηθησε κοσμο,και πολυ ενεργος στο φορουμ ειναι και παντα αντικειμενικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts