Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσο την πουλας και σε ποιο χρωμα ειναι? :p

Επειδη δεν βλεπω να εχει κανεις bumper να μου πουλησει σκεφτομουν για μια τετοια μεταλλικη.

αφου θα παρεις το Ζ1 οπου ναναι, γιατι κανεις διπλα εξοδα??? :lol::lol::lol: :p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έχω το λευκό Ζ την πήρα σε ασημί. Δεν την πουλάω όμως γιατί όπως έγραψα μου αρέσει πολύ και μάλλον θα παρακάμψω το πρόβλημα με το σήμα που το έχω τουλάχιστον στη δουλειά μου, όπου και το κινητό δεν το χρησιμοποιώ πολύ αφού είμαι ανάμεσα σε σταθερά και δεν έχω θέμα επικοινωνίας. Γιατί δεν ψάχνεις στο ebay για θήκη; Εγώ παράγγειλα επίσης και αυτή και την περιμένω.

Γιατί έχω άσχημες εμπειρίες και από πωλητές και από ηλίθιους που ανοίγουν τα γράμματα στην πολυκατοικία..;)

αφου θα παρεις το Ζ1 οπου ναναι, γιατι κανεις διπλα εξοδα??? :lol::lol::lol: :p

Νικολή, όσο και αν δεν το πιστεύεις, νομίζω ότι θα αράξω για πολύ καιρό με τούτη τη συσκευή. Έχει όλα όσα θέλω. Και δυστυχώς το Ζ1 είναι μεγαλύτερο και πιο παχύ και πιο βαρύ. Μόνο για μπαταρία (γιατί με την κάμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος για on the go φωτό) δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξοδευτώ. Το Ζ3 θα έχει όλα αυτά τα άχρηστα φοβάμαι με οθόνη 4Κ, δαχτυλικά αποτυπώματα και λοιπές αηδίες που επιτάσσει η "μόδα" οπότε βλέπω να μένω με το Ζ για καιρό. Άσε που μετά από καιρό απολαμβάνω γράψιμο με ένα χέρι, κάτι που δεν νομίζω να καταφέρνω στο Ζ1/Ζ2 καθώς με το Ζ είμαι σχεδόν οριακά. Αν και το Ζ2 θα ήθελα πολύ να το δω λόγω οθόνης..;)

Καλά για Samsung δεν το συζητώ. Γελάνε και οι πέτρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί έχω άσχημες εμπειρίες και από πωλητές και από ηλίθιους που ανοίγουν τα γράμματα στην πολυκατοικία..;)

Νικολή, όσο και αν δεν το πιστεύεις, νομίζω ότι θα αράξω για πολύ καιρό με τούτη τη συσκευή. Έχει όλα όσα θέλω. Και δυστυχώς το Ζ1 είναι μεγαλύτερο και πιο παχύ και πιο βαρύ. Μόνο για μπαταρία (γιατί με την κάμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος για on the go φωτό) δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξοδευτώ. Το Ζ3 θα έχει όλα αυτά τα άχρηστα φοβάμαι με οθόνη 4Κ, δαχτυλικά αποτυπώματα και λοιπές αηδίες που επιτάσσει η "μόδα" οπότε βλέπω να μένω με το Ζ για καιρό. Άσε που μετά από καιρό απολαμβάνω γράψιμο με ένα χέρι, κάτι που δεν νομίζω να καταφέρνω στο Ζ1/Ζ2 καθώς με το Ζ είμαι σχεδόν οριακά. Αν και το Ζ2 θα ήθελα πολύ να το δω λόγω οθόνης..;)

Καλά για Samsung δεν το συζητώ. Γελάνε και οι πέτρες

χαχαχα, δε μπορω να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου, αλλα εγω την πατησα, δοκιμασα το Ζ1 με μια ανταλλαγη που μου εκατσε (χωρις να δωσω το Ζ μου τοτε) και πλεον εχω εθιστει στον snapdragon 800. οτιδηποτε λιγοτερο μου φαινεται αργο.. (που να παω και σε samsung). Αλλα υπαρχει επιλογη, Ζ1 compact. Δεν ειναι οι ιδανικες ιντσες για μενα, θα ηθλεα 4,5" αλλα περιμενω το Ζ2 να το πιασω απλα, και την αλλη μερα το εχω τσιμπησει.. οποτε θα σου ελεγα οτι εχεις επιλογη (αν το χειριστεις 2-3 μερες καταλαβαινεις την αξια αυτου του κινητου. δεν φαινεται καν στην τσεπη!)

Τελος το offtopic, αλλα δε μπορουσα να μην σε τσιγκλησω βλεποντας ποσο εχεις ταιριαξει με το Ζ. Αν το Ζ οπως ειναι ειχε το εσωτερικο του Ζ1 (με καλη οθονη βεβαια) θα μιλουσαμε οντως για κινητο μακρας διαρκειας...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και το δικό μου δεν είχε. Μόνο αυτό που έχει περασμένο η sony ήδη επάνω στην συσκευή. κανένα νομίζω δεν έχει (ίσως για κάποιες αγορές εξωτερικού να είχε παλιότερα, αν θυμάμαι καλά).
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παιδιά παρέλαβα σήμερα το κινητό. Όμως αυτό που πρόσεξα είναι ότι το κουτί μέσα δεν είχε screen protector. Έχει τύχει σε κανέναν?

Και το δικό μου δεν είχε. Μόνο αυτό που έχει περασμένο η sony ήδη επάνω στην συσκευή. κανένα νομίζω δεν έχει (ίσως για κάποιες αγορές εξωτερικού να είχε παλιότερα, αν θυμάμαι καλά).

Ακριβώς έτσι είναι, σε μερικά που είχαν αγοραστεί από εξωτερικό έτυχε η παρτίδα να είχε μέσα screen protector.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

σιγα πηγενε στην vodafone παρε 2 ιαπωνικες και βαλε την μια και καθαρισες μην βγαλεις την μαμα ζελατινα με το λογοτυπο sony

το ζ χαιρομαι που ειναι τοσο λεπτο,λεπτοτερο ολων των μετεπειτα,,με εχουν κουρασει ομως τα 2 ραμ,επισης με κουρασαν οι γωνιες θεασης οπου στην αρχη το θεωρουσα λεπτομερεια,τελικα δεν ειναι..Απο την αλλη ολα τα καινουργια ειναι παχια(που ειναι εδω τα μαρκετινγκ ΤΟ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ),δεν μπορω παχυ κινητο,,μαλλον θα περιμενω Ζ3 η ultra 2 αν βγει.επισης θελω επιτελους στο αντροιντ να παιζει μουσικη απο youtube και να μην σταματαει καθως εγω εχω περασει σε αλλη εφαρμογη.

................επισης θελω επιτελους στο αντροιντ να παιζει μουσικη απο youtube και να μην σταματαει καθως εγω εχω περασει σε αλλη εφαρμογη.

Όσο για αυτό, κατέβασε το PvStar και δεν θα έχεις πρόβλημα να ακούς από YouTube αλλά και ταυτόχρονα να δουλεύεις και άλλες εφαρμογές.

Πώς ακριβώς σε κούρασαν τα 2gb της ram; Είναι λίγα;

Μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος, ότι είναι λίγα athanaso77....κοίτα που φτάσαμε, τα 2 GB να μας είναι λίγα.

Τελικά ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ήμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα.

Edited by duc

• Administrators
Μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος, ότι είναι λίγα athanaso77....κοίτα που φτάσαμε, τα 2 GB να μας είναι λίγα.

Τελικά ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ήμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα.

Τα 2gb μια χαρά είναι. Το λειτουργικό είναι έτσι στημένο που όσα gb να του δώσεις, τόσα θα καταλαμβάνει. Σε καμία περίπτωση η ram του z δεν πρέπει να θεωρείται λίγη.

Modpic.gif

Ναι η ραμ μου φαινεται λιγη συμφωνα με την προσωπικη μου χρηση,,ΝΑ ρωτησω κατι,αν κανω ρουτ το κινητο χωρισ να θελω να περασω mods να αλλαζω χρωματα ηχους και λοιπα,απλα για να σταματησω αχρηστες εφαρμογες που τρεχουν πισω και τιποτα αλλο,,δεν με ενδιαφερει νατο φτιαξω καγκουριστικα,,ειναι απλο? Edited by lagouko

Ποση αφηνει ελευθερη? Γενικα πριν την 4.3 ειχα τοσο με το Ζ αλλα και με το Ζ1 πανω απο 500ΜΒ ελευθερη, και εφτανε συνηθως τα 800.

Πλεον παιζει στα 400. θεωρω οτι καλα κανει και τη δεσμευει, εφοσον υπαρχει και εφοσον βοηθαει στο να τρεχει γρηγορα το κινητο. αν το παραφορτωσω ποτε θα ηθελα να δω πως θα διαχειριζοταν την κατασταση, τωρα δεν εχω τοσες εφαρμογες ωστε να μπουκωνει, αλλα οταν εκανα το hard reset πριν λιγες μερες, και τις εβαζα σε δοσεις, πανω κατω τον ιδιο χωρο αφηνε ελευθερο, που σημαινει οτι απλα ετσι ειναι ρυθμισμενο να διαχειριζεται. το προβλημα ειναι σε κατι samsung που δεν αφηνει πανω απο 80ΜΒ ελευθερα (σε S3 πχ με 1Gb ram) Και μπουκωνουν.

ΝΑ ρωτησω κατι,αν κανω ρουτ το κινητο χωρισ να θελω να περασω mods να αλλαζω χρωματα ηχους και λοιπα,απλα για να σταματησω αχρηστες εφαρμογες που τρεχουν πισω και τιποτα αλλο,,δεν με ενδιαφερει νατο φτιαξω καγκουριστικα,,ειναι απλο?

Εξαρτάται απο την εμπειρια σου το πόσο απλό είναι για σένα..

Χονδρικα, πρέπει να κάνεις downgrade σε 4.2, να την κάνεις root και μετά να περάσεις μια pre-rooted 4.3.

Σαν διαδικασία δεν είναι κάτι δύσκολο, κάνεις ένα φλασάρισμα με το flashtool για το downgrade, κάνεις το root και μετά μέσα από το cwm περνάς την prerooted 4.3 (χρειάζεται και ένα μικρό φλασάρισμα στο τέλος πάλι με flashtool). Αν δεν έχεις παρόμοια εμπειρία, καλό είναι να διαβάσεις προσεχτικά τις οδηγίες που θα ακολουθήσεις για να μην έχεις τπτ περιπέτειες..

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

..επισης θελω επιτελους στο αντροιντ να παιζει μουσικη απο youtube και να μην σταματαει καθως εγω εχω περασει σε αλλη εφαρμογη.

Υπάρχει και η εφαρμογή uListen+ αν σε ενδιαφέρει μόνο η μουσική από το youtube, που κάνει και οικονομία στα MB αν δεν μπαίνεις από wifi, streamαροντας μόνο την μουσική και όχι το video..εννοείται παίζει και στο background παράλληλα με άλλες εφαρμογες

Η συσκευη μου ειναι ανοιχτη δυο μερες και εχει 500MB ελευθερα RAM με 167 εγκατεστημενες εφαρμογες και μπολικη χρηση. Not bad..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν η δική μου συσκευή έχει πάνω από 200 εγκατεστημένες εφαρμογές, μαζί με τις συσκευής ξεπερνάνε κατά πολύ τις 500 και έχω ελεύθερη μνήμη που ξεκινάει από 400mb το λιγότερο και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις να είναι μέχρι και 700mb.......το τηλέφωνο είναι ανοιχτό πάνω από μήνα, μόνο φόρτιση στο doc.

Με 8.24GB πιασμένα από τα 11.73GB που είναι διαθέσιμα και 140 εφαρμογές extra περασμένες και 3D live wallpaper να τρέχει, έχω 725mb free ram

Συν ότι έχω περάσμένα πάνω από 15 mods (xposed και όχι μόνο)

Root και πάλι root για το ξεσκαρτάρισμα των άχρηστων εφαρμογών και νομίζω πως 2GB ram είναι υπερ αρκετά..

Λοιπόν η δική μου συσκευή έχει πάνω από 200 εγκατεστημένες εφαρμογές, μαζί με τις συσκευής ξεπερνάνε κατά πολύ τις 500 και έχω ελεύθερη μνήμη που ξεκινάει από 400mb το λιγότερο και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις να είναι μέχρι και 700mb.......το τηλέφωνο είναι ανοιχτό πάνω από μήνα, μόνο φόρτιση στο doc.

200 εφαρμογές ρε Κώτσο;;; Χαχαχ εσύ μας έχεις χαλάσει την πιάτσα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω μιλαω για καταστασεις factory οπως το παιζει απο τη μανα του, αν κανεις ρουτ και πεταξεις σαβουρα τοτε οκ. εξαλλου οι 200 εφαρμογες δε σημαινει οτι τρεχουν κιολας εκεινη την ωρα.

Το θέμα είναι πως κάνει καλή διαχείριση μνήμης η συσκευή. 141 εφαρμογές , 5 widgets, 6 homescreens και είμαι στα 500 με 700 mb free.

Και μιλάω για στοκ rom, χωρις root.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Yup, η Sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα, όπως και στο UI που είναι λιτό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα ... Τελικά γίνεται αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ Ενώ είναι ρουτ η συσκευή χωρίς να το χάσει η δεν γίνεται καν αναβάθμιση ?

Καλημέρα ... Τελικά γίνεται αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ Ενώ είναι ρουτ η συσκευή χωρίς να το χάσει η δεν γίνεται καν αναβάθμιση ?

Απ'ότι έχω διαβάσει στο xda, κάποιοι κατάφεραν να κάνουν αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ διατηρώντας το root, ενώ κάποιοι άλλοι όχι..

Πρεπει να κανεις τον SuperSu system app μεσα απο τα settings του και κατεβαζεις κι αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

οντως πολυ καλή διαχειριση απο την σονυ γενικά στο κινητό.Θεωρώ έκανα εξαιρετική επιλογή.Ουτε πολλά μπλοουτγεαρ ουτε τπτ.Ωστόσο θελω να μείνω με την εργοστασιακή ρομ αλλα να ρουταρω και να διωξω λιγη σαβουρα αλλα βαριέεεεεεμαι τόσο πολυ γιατι ειναι βαβουρα και λιγο δυσκολο.Ξεκλειδωμα μπουτλοουντερ,νταουνγκρειντ κλπ.Μακαρι να γινονταν οπως ειμαι να τρεξω κατι και να ρουταρω στο πενταλεπτο.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ