Minotavrs Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Βγήκε νέα εκδοση v6.1 για Odex .. Θα ρωτησω αν δουλευει σωστα πριν φλασαρω.. μια απο τα ιδια τωρα το δοκιμασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Προς διαχειριστές.. Ενα [Επισημο] Sony Xperia ZR θα ανοίξει? Να βρεθούμε κι εμεις μεταξυ μας.. Υπάρχει ήδη φίλε μου από τις 13/5 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364082 Υ.Γ.: Θερμή παράκληση όταν θέλετε κάτι μπορείτε να μου στέλνετε προσωπικό μήνυμα. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε τα θέματα με off topic posts. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους, από αύριο θα είμαι και έγω ένας από τους νέους κατόχους ενός λευκού Xperia Z. Φανατικός Sonakias και αφήνοντας επιτέλους το arc ύστερα από 2,5 χρόνια και αρκετές ωρές πειραματισμού με σχεδόν όλες τις custom Roms και kernel s πού έχουν βγει. Θα ήθελα βέβαια την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες!!! αρχισα να διαβάζω από την αρχή το topic αλλά είμαι ακόμα στις αρχικές σελίδες και καταλαβαίνετε ότι από αύριο θα με πιάσει απίστευτο κόλλημα με το τηλέφωνο γι'αυτό θα ήθελα να ρωτησω 1. Αξίζει να μείνω στις επίσημες Rom αν ναι,πια είναι κατά την εμπειρία σας η καλύτερη και ποια rootaρετε ποιο εύκολα,αν όχι ποια από τις custom προτείνετε.? 2. Κάπου διάβασα ότι έχει γίνει port η εφαρμογή κάμερας του Xperia z1 το έχει επιχειρήσει κανείς? Αυτά, τουλάχιστον για αρχή:-) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) 1. Αξίζει να μείνω στις επίσημες Rom αν ναι,πια είναι κατά την εμπειρία σας η καλύτερη και ποια rootaρετε ποιο εύκολα,αν όχι ποια από τις custom προτείνετε.? 2. Κάπου διάβασα ότι έχει γίνει port η εφαρμογή κάμερας του Xperia z1 το έχει επιχειρήσει κανείς? Αυτά, τουλάχιστον για αρχή:-) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλησπέρα και καλώς ήρθες. 1) Αξίζει να μείνεις για μενα στη στοκ . Η 244 (τελευταία 4.2.2) είναι η καλύτερη στοκ ρομ για μενα. Root recovery, ολα εύκολα;) 2)εχει γίνει ναι, το πολεμάνε ακόμα γιατί οδηγεί σε bootlop. Δες πιο πάνω το αναφέρουμε. Οταν θα δουλεύει κανονικά θα το μάθεις απο εδω;) Edited September 13, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους, από αύριο θα είμαι και έγω ένας από τους νέους κατόχους ενός λευκού Xperia Z. Φανατικός Sonakias και αφήνοντας επιτέλους το arc ύστερα από 2,5 χρόνια και αρκετές ωρές πειραματισμού με σχεδόν όλες τις custom Roms και kernel s πού έχουν βγει. Θα ήθελα βέβαια την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες!!! αρχισα να διαβάζω από την αρχή το topic αλλά είμαι ακόμα στις αρχικές σελίδες και καταλαβαίνετε ότι από αύριο θα με πιάσει απίστευτο κόλλημα με το τηλέφωνο γι'αυτό θα ήθελα να ρωτησω 1. Αξίζει να μείνω στις επίσημες Rom αν ναι,πια είναι κατά την εμπειρία σας η καλύτερη και ποια rootaρετε ποιο εύκολα,αν όχι ποια από τις custom προτείνετε.? 2. Κάπου διάβασα ότι έχει γίνει port η εφαρμογή κάμερας του Xperia z1 το έχει επιχειρήσει κανείς? Αυτά, τουλάχιστον για αρχή:-) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! WELCOME to club!! 1. Oσο και αν φαίνεται απιστευτο οι custom rom δεν προχωρανε σε σχεση με την μανησια και ο λογος ειναι απλός δεν της λείπει τιποτα 2. Μην μασας δεν παιζει σε stock και πεφτεις σε boot loop παρα τα οσα γραφουν... οσοι την εχουν βαλει εχουν custom rom και τους κουτσοδουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 2. Μην μασας δεν παιζει σε stock και πεφτεις σε boot loop παρα τα οσα γραφουν... οσοι την εχουν βαλει εχουν custom rom και τους κουτσοδουλευει Θέμα χρόνου όμως, ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Θέμα χρόνου όμως, ε; Θα δειξει... θεωρω οτι μονο με custom rom θα παιξει 100% και αυτο με ερωτηματικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κρίμα και ήθελα πολύ το info - eye... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. 1) Αξίζει να μείνεις για μενα στη στοκ . Η 244 (τελευταία 4.2.2) είναι η καλύτερη στοκ ρομ για μενα. Root recovery, ολα εύκολα;) 2)εχει γίνει ναι, το πολεμάνε ακόμα γιατί οδηγεί σε bootlop. Δες πιο πάνω το αναφέρουμε. Οταν θα δουλεύει κανονικά θα το μάθεις απο εδω;) WELCOME to club!! 1. Oσο και αν φαίνεται απιστευτο οι custom rom δεν προχωρανε σε σχεση με την μανησια και ο λογος ειναι απλός δεν της λείπει τιποτα 2. Μην μασας δεν παιζει σε stock και πεφτεις σε boot loop παρα τα οσα γραφουν... οσοι την εχουν βαλει εχουν custom rom και τους κουτσοδουλευει Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.... Το περιμένω το τηλ πως και πως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλημερα παιδια. Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη; Δοκιμαστε στο small aps το εικονιδιο της περικοπης που μπορεις να επεξεργαστεις απευθειας αυτο που υπαρχει στην οθονη. Παταω αποθηκευση, γραφει το κλιπ αποθηκευτηκε αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Παρακατω φωτογραφιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά πως μπορώ να κατεβάσω υπότιτλους στις ταινίες ? Επίσης μήπως γίνεται να κατεβάζω και lyrics για την μουσική ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλημερα . Ειχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει τρόπος να βελτιώσο την κάμερα και ηχεία του κινητού πως γίνεται αυτό ; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά πως μπορώ να κατεβάσω υπότιτλους στις ταινίες ? Επίσης μήπως γίνεται να κατεβάζω και lyrics για την μουσική ? Υποτιτλους κατεβαζεις οπως στον υπολογιστη. Ιδιο ονομα και το βαζεις στον ιδιο φακελο με την ταινια. Κατεβασε το mx player που παιζει εξωτερικους. Για στιχους εγω χρησιμοποιω τον player pro (αγαπημενος player) που εχει επιλογη να ψαχνει στιχους στο διαδικτυο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλημερα . Ειχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει τρόπος να βελτιώσο την κάμερα και ηχεία του κινητού πως γίνεται αυτό ; Για τα ηχεία με modακι. Τσέκαρε τον οδηγό επιβίωσης του Minotavrs ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Για τα ηχεία με modακι. Τσέκαρε τον οδηγό επιβίωσης του Minotavrs ;) καλημερα το κινητο μου βγαζει αυτο το μινημα συνεχεια android process media τι ειναι και πως θα το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Καλημερα παιδια. Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη; Δοκιμαστε στο small aps το εικονιδιο της περικοπης που μπορεις να επεξεργαστεις απευθειας αυτο που υπαρχει στην οθονη. Παταω αποθηκευση, γραφει το κλιπ αποθηκευτηκε αλλα δεν το βρίσκω πουθενα... Παρακατω φωτογραφιες. Για δες εδω: storage/sdcard0/com.sonyericsson.notes/clip_small_app καλημερα το κινητο μου βγαζει αυτο το μινημα συνεχεια android process media τι ειναι και πως θα το βγαλω Αυτο στο κανει λογικα καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που πας να τρεξεις... πηγαινε Settings > Manage Applications > All > Media Storage και επελεξε Clear data αν δεν στρωσει τοτε κατεβασε την εφαρμογη StudioKUMA .nomedia Manager και επελεξε τον φακελο της εφαρμογης που εχει προβλημα ετσι ωστε να μην σου πεταει error Edited September 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Minotavrs το θεμα ειναι ρε συ να εμφανιζεται στα αλμπουμ οχι να καθομαι να ψαχνω με file explorers.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερεται ο γιος μου για το ζετακι και θα ηθελα να κανω λιγες ερωτησεις μια και οι σελιδες ειναι πολλες.Υπαρχει θεμα υπερθερμανης?Η λειτουργια του ειναι σωστη? Απο προβληματα τι αναφερονται εδω μέσα συνηθως? Ευχαριστω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερεται ο γιος μου για το ζετακι και θα ηθελα να κανω λιγες ερωτησεις μια και οι σελιδες ειναι πολλες.Υπαρχει θεμα υπερθερμανης?Η λειτουργια του ειναι σωστη? Απο προβληματα τι αναφερονται εδω μέσα συνηθως? Ευχαριστω Υπερθέρμανση όχι καθόλου.. Άψογη λειτουργία.. ;) γενικά είναι πολύ καλή αγορά ειδικά στα λεφτά που παίζει σήμερα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Υπερθέρμανση όχι καθόλου.. Άψογη λειτουργία.. ;) γενικά είναι πολύ καλή αγορά ειδικά στα λεφτά που παίζει σήμεραΝασαι καλα φιλε μου.Οποτε θα προχωρησω στην αγορα.Σε ευχαριστω :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ότι καλύτερο έχεις να πάρεις. Άψογη υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Ότι καλύτερο έχεις να πάρεις. Άψογη υλοποίηση.Μακαρι φιλε xapos,γιατι απο κατι αλλα φετινα 5ιντσα που εχουν περασει απο τα χερια μου,εχω απογοητευτει,διαφημιση και τιποτα αλλο!! (you know :X :lol: ) Edited September 14, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα σε όλους. έλαβα το κινητό στα χέρια μου. χαίρομαι που άκουσα το ένστικτο μου και δεν πήρα το S4. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση και ακολούθησε μια μέρα κυριολεκτικά ξεσκισματος, το κινητό είναι ότι καλύτερο με καλύπτει απόλυτα, θερμοκρασία δεν ανέβασε για κανένα λόγο, οθόνη την έκανα calibration σύμφωνα με τις τιμές που ανάφερονται στον οδηγό επιβίωσης του minotaurou, είναι απλά καταπληκτική. ( το παλικάρι αξίζει πολλά μπράβο για την λεπτομερή δουλειά που έχει κάνει, δεν συνάντησα καμία δυσκολία πουθενά) όσο για τις γωνίες θέασης δεν είδα κάτι που να με ενόχλησε . Τα αρνητικά τώρα, θα ήθελα μια καλύτερη υλοποίηση στην εφαρμογή της κάμερας, όχι ότι δεν είναι καλή αλλά θα μπορούσε με να την είχαν αξιοποιήσει ακόμα καλύτερα.... Ίσως και να παρασύρομαι επειδή μέχρι και χθες τραβούσα με τη nex 5n ;) ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις τους πριν ακόμα πάρω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα σε όλους. έλαβα το κινητό στα χέρια μου. χαίρομαι που άκουσα το ένστικτο μου και δεν πήρα το S4. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση και ακολούθησε μια μέρα κυριολεκτικά ξεσκισματος, το κινητό είναι ότι καλύτερο με καλύπτει απόλυτα, θερμοκρασία δεν ανέβασε για κανένα λόγο, οθόνη την έκανα calibration σύμφωνα με τις τιμές που ανάφερονται στον οδηγό επιβίωσης του minotaurou, είναι απλά καταπληκτική. ( το παλικάρι αξίζει πολλά μπράβο για την λεπτομερή δουλειά που έχει κάνει, δεν συνάντησα καμία δυσκολία πουθενά) όσο για τις γωνίες θέασης δεν είδα κάτι που να με ενόχλησε . Τα αρνητικά τώρα, θα ήθελα μια καλύτερη υλοποίηση στην εφαρμογή της κάμερας, όχι ότι δεν είναι καλή αλλά θα μπορούσε με να την είχαν αξιοποιήσει ακόμα καλύτερα.... Ίσως και να παρασύρομαι επειδή μέχρι και χθες τραβούσα με τη nex 5n ;) ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις τους πριν ακόμα πάρω το κινητό. Καλοριζικο και ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια. Ο οδηγος αυτος ειναι ομαδικό αποτελεσμα απλά εγω ετυχε να τον γραψω και να τον οργανώσω, τα μπραβο λοιπόν ανήκουν σε όλα τα παιδιά αυτου του thread που αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσότερο βοηθησαν για να γινει αυτος πραγματικότητα !! Για την καμερα τωρα θα σου ελεγα να τις δωσεις λίγο χρόνο ετσι ωστε να εξοικειωθείς μαζι της μπορείς πάλι να δοκιμάσεις την τελευταια καμερα του nexus που εχει ενεργοποιημενο το Photosphere και που μπορεις να κατεβασεις απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πραγματικα εξαιρετική δουλεια ο οδηγος επιβιωσης από όλους όσους ασχοληθηκαν και ειδικά για τον Minotavrs που χαίρομαι που τον βλέπω εδω θα ήθελα να πω ότι είναι τυχερή η κοινοτητα που τον έχει μαζί της... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts