Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω τσιμπησα την παρακατω

Ειναι βεβαια λιγο ακριβη ,αλλα ειναι καθαρο δερμα και προσδιδει κυρος στο Ζετακι μας:D

http://www.ebay.co.uk/itm/Zenus-Prestige-Neo-Vintage-Nubuck-Leather-Diary-Cover-Case-for-Sony-Xperia-Z-/230954844377?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35c5fb40d9

http://whatuneed4baby.img.paran.com/ebay/smart_accessory/case/Zenus_XperiaZ/Zenus_XperiaZ_Neo_Vintage_Detail_02.jpg

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι γιατί στα καλά καθούμενα το τηλέφωνο έπεσε σε bootloop.Άλλαξα απο ανάγκη.

Ξαναφλασαρε από πάνω τότε. Ούτως ή άλλως και αυτοί σε εργοστασιακες ρυθμίσεις θα στο κάνουν.

Ρώτα και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα που τους έτυχε κάτι παρόμοιο να σου πουν τι έκαναν

Απορία

Έβαλε κάνεις το mod 20 ήχου σε στοκ ρομ; το srs & dts το δοκιμάσατε;

Edited by basilisraf
.

Ξαναφλασαρε από πάνω τότε. Ούτως ή άλλως και αυτοί σε εργοστασιακες ρυθμίσεις θα στο κάνουν.

Ρώτα και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα που τους έτυχε κάτι παρόμοιο να σου πουν τι έκαναν

Μα αυτό θέλω να κάνω. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να του φλασαρω την branded Cosmote έκδοση. Το τηλέφωνο ήταν Cosmote και φοβάμαι μην πουν μα μου στο service που τώρα είναι unbranded.

Το πρόβλημα του τηλεφώνου ΔΕΝ είναι software και το "κανε clean installation" δεν είναι η λύση του προβλήματος μου. Πρέπει να πάει στη Sony και να ανοιχτεί(πολύ φοβάμαι πως κάτι κακό με υγρασία θα έχει παιχτεί) γιατί δεν λειτουργεί κανένας αισθητήρας(accelerometer,light,proximity όλα νεκρά) με αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να crashάρουν και να κάνει restart.για παράδειγμα η κάμερα δεν ανοίγει καν. Μόλις πατήσω την εφαρμογή κολλάει για 2-3" και αμέσως restart.

;)

Μα αυτό θέλω να κάνω. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να του φλασαρω την branded Cosmote έκδοση. Το τηλέφωνο ήταν Cosmote και φοβάμαι μην πουν μα μου στο service που τώρα είναι unbranded.

Το πρόβλημα του τηλεφώνου ΔΕΝ είναι software και το "κανε clean installation" δεν είναι η λύση του προβλήματος μου. Πρέπει να πάει στη Sony και να ανοιχτεί(πολύ φοβάμαι πως κάτι κακό με υγρασία θα έχει παιχτεί) γιατί δεν λειτουργεί κανένας αισθητήρας(accelerometer,light,proximity όλα νεκρά) με αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές να crashάρουν και να κάνει restart.για παράδειγμα η κάμερα δεν ανοίγει καν. Μόλις πατήσω την εφαρμογή κολλάει για 2-3" και αμέσως restart.

;)

Ωχ σορρυ φίλε σκάλωσα πριν. Νόμισα σε boot loop έπεσες. Τα μπέρδεψα με άλλο σχόλιο γτ διάβαζα διάφορα ταυτόχρονα.

Από την μία εάν είναι official δεν νομίζω να το προσέξουν καν από την άλλη δεν ξέρω να σου πω σίγουρα..

Αν θες να δεις για υγρασία άνοιξε όλα τα παρτάκια και κοίτα το εξής. Ανάμεσα στο πλαστικό που κρατάει το πορτάκι & στις θύρες έχει ένα άσπρο χαρτάκι (αν είναι οκ και δεν έχει πάρει μέρος /έντονη υγρασία ) αν αλλαξε χρώμα ο θεός βοηθός.

.

ρε παιδια να ρωτησω κάτι, ποια η διαφορά μεταξύ C6603 και C6602 ?

εγώ πήρα το 1ο

ρωτώ γιατί προσπαθώ να το κάνω root την επιλογη για "τον εντοπισμό σφαλμάτων" δεν την βλέπω πουθενά στο μενού, ακολουθώ δε τις οδηγίες του ΜΙΝΟ στο θέμα του root και τιποτα.

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

καλησπερα περασα την 4.2 κανενα προβλημα μπαταρια τα ιδια το wifi λιγο καλητερο και δεν ειμε ρουτ

εγώ πήρα το 1ο

ρωτώ γιατί προσπαθώ να το κάνω root την επιλογη για "τον εντοπισμό σφαλμάτων" δεν την βλέπω πουθενά στο μενού, ακολουθώ δε τις οδηγίες του ΜΙΝΟ στο θέμα του root και τιποτα.

Αν θυμάμαι καλά πάτησε μερικές φορές συνεχόμενα επάνω στο μενού /σχετικά με το τηλ και θα σου εμφανίσει το μενού /επιλογές για προγραμματιστές.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν θυμάμαι καλά πάτησε μερικές φορές συνεχόμενα επάνω στο μενού /σχετικά με το τηλ και θα σου εμφανίσει το μενού /επιλογές για προγραμματιστές.

τιποτα, το πάτησα και εκεί αλλά τίποτα δεν μου εμφανίζει πουθενά την επιλογή- ως αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να προχωρήσω περαιτέρω την διαδικασία για root

αλήθεια που πηγε η επιλογή? εχω χρόνια s2galaxy και s1 και ποτέ δεν ειχα τοσο πρόβλημα να κάνω root μια συσκευή

edit: απο τα νεύρα μου το πάτησα 6-7 φορές συνεχόμενα και μου έβγαλε το μην...."ειστε πλέον προγραμματιστής"

καλό και αυτό πρώτη φορά το βλέπω!

χαχαχα

υγ πως θα καταλάβω ότι εχει γινει rooted? θα εμφανιστεί το suser? ειναι αρκετο φαντάζομαι έτσι?

edit ευτυχως είναι το SuperSU του chainfire, για μια στιγμη τρομαξα οτι ηταν το super user- όσοι ειχαν γαλαξία θα κατάλαβαν γιατί και πόσο αργό το τηλέφωνο ηταν

ευχαριστώ πολυ φιλε μου για την βοηθεια

Να ρωτήσω κατι άλλο που μου κανε εντυπωση- ενώ το τηλ μου ειναι 6603 το companion μου το βλέπει ως 6602

Εσείς τι καρτούλα μνημης πηρατε για το τηλέφωνο

εγώ ειμαι κάπου εδώ

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?from=autocomplete&keyphrase=sd+card+64gb

(για 64 σκέφτομαι)

τι έχετε να μου προτείνετε εσείς? σαν ποιότητα κυρίως

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

εγώ πήρα το 1ο

Το πρωτο ειναι για την Ευρωπαικη αγορα το δευτερο για αλλη ηπειρο μαλλον Αμερικη/Καναδα η' Ασια ειναι αν δεν κανω λαθος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πηρα σήμερα το sbh20 απο πλαισιο και είναι αρκετά καλό. Έπρεπε να το είχα παρει πιο νωρις. Οσοι δεν το έχετε , σκεφτείτε το , είναι καλό αξεσουαρ :D
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Το πρωτο ειναι για την Ευρωπαικη αγορα το δευτερο για αλλη ηπειρο μαλλον Αμερικη/Καναδα η' Ασια ειναι αν δεν κανω λαθος.

Το C6602 δεν εχει Lte support

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

ελα ρε συ...πω πω

για το sbh20 όντως είναι τόσο καλό? Κυρίως το θέλω για την μουσική, γιατί με όλα αυτά τα καλώδια...

γαι την κάρτα μνήμης καμιά ιδέα?

είδα και αυτή στο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Komputerbay-MicroSDXC-Memory-Adapter-Reader/dp/B005VFFZU4/ref=sr_1_45?ie=UTF8&qid=1374648083&sr=8-45&keywords=micro+sd+64+gb

εχει καλά reviews

όπως βεβαια και η samsung

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009HPFUGI/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

ερωτηση micro SDXC υποστηρίζει σωστά? έτσι μόνο SDHC

Α ναι να γράψω και την γνώμη μου για ο τηλέφωνο, τοχω 2 εβδομάδες τώρα

Καταρχήν ο υποφαινόμενος είναι σαμσουνκάκιας. Τρελος ομως. Πριν το παρω τα δοκίμασα ολα, και one και gs4 και note΄.

Καταρχής έρχομαι ίσως από το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που είχε βγει ποτέ, το galaxy S2.

Θεωρώ ότι το Z είναι ένα σκαλί πιο πάνω απ τα άλλα που προανέφερα.

A. Θες σε σχέση με το galaxy s4 - που απ την πλαστικούρα κόντεψα να τρομάξω, νευρίασα με το θέμα του ραδιοφώνου της μπαταρίας και όλων αυτών των άχρηστων εφαρμογών...

Β. Θές σε σχέση με το note που παραήταν μεγάλο άσε που σε περιοριζε η μνημη

Γ. Θα κατέληγα στο HTC ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη πρόταση ολων΄- πλην όμως, αυτή η ρημάδα η κάμερα....+την τιμη του που δεν λέει να πέσει με τιποτα + αυτονομία

Έτσι θυσίασα 2 εμμονές μου ας το πούμε και πήρα σονυ για πρώτη φορά

η μια εμμονή έχει να κάνει με την μπαταρία και την αλλαγή της (ηθελα να της πετάξω πάνω μια 3500 οπως ειχα κανει με τον γαλαξια 2 (ο οποιος μου κράταγε 3 μέρες χαλαρα) και η δεύτερη επειδή δεν έχει ...ομοχρωμία, στο λευκο και στο μωβ

ετσι το πήρα και 2 εβδομάδες μετά μπορω να πω οτι απ ολες τις συσκευες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι η πιο ολοκληρωμένη- χωρις να εχω δει το νεξους της lg.

Το μόνο που έχει αρχίσει λίγο και με ενοχλεί είναι η κάθε φορά καταμέτρηση και ανανεωση των εφαρμογών οταν το κλείνω.

αντε και η απουσια πραγματικών soft buttons (σε αυτα που εχει θα μειώσω μέγεθος σίγουρα)

αυτά από μένα, τα γραφω ολα αυτα επειδή έχω διαβάσει ΤΑ τέρατα για το τηλέφωνο- και να σκεφτείτε οτι ειμαι σαμσουνγκακιας

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
Vita Brevis

συμφωνω σε ολα,δεν το χορταινεις,αν και μετα απο 3 μηνες αυτο συγκεντρωσης πανω του ,μου φαινεται πιο μικρο και ποιο χοντρο,,,χεχεχε,,,ισως αυτο το illusion το παθανε και αλλοι .

συμφωνω σε ολα,δεν το χορταινεις,αν και μετα απο 3 μηνες αυτο συγκεντρωσης πανω του ,μου φαινεται πιο μικρο και ποιο χοντρο,,,χεχεχε,,,ισως αυτο το illusion το παθανε και αλλοι .

πιο μικρό σίγουρα. και εμένα τώρα που το συνήθισα μου φαίνεται φυσιολογικό. αλλά πιο χοντρό γιατί;

Καλησπερα παιδια! Μετα απο σχεδον 1.5 χρονο ηρθε η στιγμη την αλλη βδομαδα να αποχωριστω το mini μου και να μεγαλωσω λιγο σε μεγεθος! :P Μαλλον να παραμεγαλωσω! Αρχικα κοιταζα το u αλλα μου φανηκε υποβαθμιση σε σχεση με το e15 αντι για αναβαθμιση! Οσο το budget ανεβαινε πηγαινα για l, sp, s και τελικα την αλλη βδομαδα παραγγελνω το z! Τι χρωμα προτεινετε οι κατοχοι??

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Α ναι να γράψω και την γνώμη μου για ο τηλέφωνο, τοχω 2 εβδομάδες τώρα

Καταρχήν ο υποφαινόμενος είναι σαμσουνκάκιας. Τρελος ομως. Πριν το παρω τα δοκίμασα ολα, και one και gs4 και note΄.

Καταρχής έρχομαι ίσως από το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που είχε βγει ποτέ, το galaxy S2.

Θεωρώ ότι το Z είναι ένα σκαλί πιο πάνω απ τα άλλα που προανέφερα.

A. Θες σε σχέση με το galaxy s4 - που απ την πλαστικούρα κόντεψα να τρομάξω, νευρίασα με το θέμα του ραδιοφώνου της μπαταρίας και όλων αυτών των άχρηστων εφαρμογών...

Β. Θές σε σχέση με το note που παραήταν μεγάλο άσε που σε περιοριζε η μνημη

Γ. Θα κατέληγα στο HTC ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη πρόταση ολων΄- πλην όμως, αυτή η ρημάδα η κάμερα....+την τιμη του που δεν λέει να πέσει με τιποτα + αυτονομία

Έτσι θυσίασα 2 εμμονές μου ας το πούμε και πήρα σονυ για πρώτη φορά

η μια εμμονή έχει να κάνει με την μπαταρία και την αλλαγή της (ηθελα να της πετάξω πάνω μια 3500 οπως ειχα κανει με τον γαλαξια 2 (ο οποιος μου κράταγε 3 μέρες χαλαρα) και η δεύτερη επειδή δεν έχει ...ομοχρωμία, στο λευκο και στο μωβ

ετσι το πήρα και 2 εβδομάδες μετά μπορω να πω οτι απ ολες τις συσκευες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι η πιο ολοκληρωμένη- χωρις να εχω δει το νεξους της lg.

Το μόνο που έχει αρχίσει λίγο και με ενοχλεί είναι η κάθε φορά καταμέτρηση και ανανεωση των εφαρμογών οταν το κλείνω.

αντε και η απουσια πραγματικών soft buttons (σε αυτα που εχει θα μειώσω μέγεθος σίγουρα)

αυτά από μένα, τα γραφω ολα αυτα επειδή έχω διαβάσει ΤΑ τέρατα για το τηλέφωνο- και να σκεφτείτε οτι ειμαι σαμσουνγκακιας

το s4 το δοκιμασες σε μαγαζι η τοχες στην κατοχη σου? σε ρωταω διοτι ειμαι μεταξυ των δυο να παρω. αν και το Ζ ειναι γρηγορο δεν εχει κολληματα αντε να κανω μια θυσια με το μεγεθος αλλα θα γλυτωσω και 50Ε. (θαχω και ραδιοφωνο)

το είχα στην κατοχή μου 2 εβδομάδες (έχω την πολυτέλεια αυτή) όπως 1 εβδομάδα το HTC.

Κορυφαίο τηλέφωνο, δεν το συζητώ, ακόμα και σε τεχνολογία ανώτερο από το Ζ, με μεγαλύτερη μπαταρία (αλλά χειρότερη αυτονομία για κάποιο λόγο- μάλλον για συγκεκριμένο λόγο με όλες τις ρουτίνες που τρέχουν στο background)

επίσης το galaxy 4 αφενώς έχει ενα σωρό αισθητήρες (μ΄χρι κ ατμοσφαιρική πίεση μπορεί να σου μετρήσει) αλλά το lag του το έχει.

το htc πάλι που σαν ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτικό- έχει2 αρνητικά- όχι επεκτασιμη μνήμη και όχι καλή (για εμένα) στις ελληνικές συνθήκες φωτισμού- κάμερα

κοιτα σαν value for money ειναι καλύτερο το Ζ, επίσης αν θες καρτα μνημης και ραδιοφωνο fm μαζί, μονο το Ζ τα διαθέτει.

Στο χέρι ειλικρινά μου καθόταν καλύτερα το galaxy είναι αλήθεια.

Και εάν δεν είχα ποτέ Γαλαξία εκεί θα κατέληγα...

Πλην όμως επειδή είχα γαλαξία και επειδή είχα κάτι διαφορετικό, τότε... πηγα στο Ζ (και με 100 γιούρια λιγότερα)

Υποκειμενική επιλογή βέβαια στο ξαναγράφω και μονόδρομος για μένα για τους εξής σημαντικούς λόγους

1. ήχος σαν walkman (η σονυ σε αυτά απλά δεν μπορείς να την φτάσεις)

2. ραδιοφωνο (περνώ πολυ ώρα με δαύτο)

3. Μπορείς και το παίρνεις...πχ παραλία χωρίς να φοβάσαι την άμμο ή να σου πέσει και λιγο νερο ρε αδελφε ή ενας καφές πανω δεν παθαίνεις πανικό (όσοι δουλεύουμε με υπολογιστή έχουμε το συχνό φαινόμενο καφές-πίσω-απο-λαπτοπ-μαζι-με-κινητό)

4. Κάμερα- αν την παραμετροποιήσεις σωστά, έχεις μία απίστευτη κάμερα http://techmaniacs.gr/sony-xperia-honami-camera-app-ported/

Vita Brevis

Καλησπερα παιδια! Μετα απο σχεδον 1.5 χρονο ηρθε η στιγμη την αλλη βδομαδα να αποχωριστω το mini μου και να μεγαλωσω λιγο σε μεγεθος! :P Μαλλον να παραμεγαλωσω! Αρχικα κοιταζα το u αλλα μου φανηκε υποβαθμιση σε σχεση με το e15 αντι για αναβαθμιση! Οσο το budget ανεβαινε πηγαινα για l, sp, s και τελικα την αλλη βδομαδα παραγγελνω το z! Τι χρωμα προτεινετε οι κατοχοι??

Καλως να ορισεις στο club!!

Μωβ δαγκωτό αλλά είναι δυσεύρετο... ως εναλλακτική το μαύρο....

Μαύρο που θα το βρεις και εύκολα

• The title was changed to Sony Xperia Ζ