elias26 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 σημερα επιτελους εχω ξανα το Xperia Z ζωντανο στα χερια μου.(Ειχε σπασει η οθονη στην τσεπη μου) Η οθονη κοστισε 137 δολαρια http://www.etradesupply.com/oem-sony-xperia-z-l36h-lcd-screen-and-digitizer-assembly.html Η συγκεκριμενη οθονη εχει πανω το sony χωρις να εχει ζελατινα φυσικα. Σιγουρα πλεον δεν θα ειναι αδιαβροχο Τα χρωματα και η αποκριση ειναι ιδια οπως και στην μαμα οθονη Τα μειονεκτηματα ειναι 2 1)Σε πιεση λιγο παραπανω απο την κανονικη εμφανιζοντα στιγμιαια watermarks. 2)Αφου κανεις την εγκατασταση της νεας οθονης δεν υπαρχει περιμετρικα της η μαμα κολλα.Το αποτελεσμα ειναι να εμφανιζεται απο εσωτερικα και περιμετρικα του πλαισιου μια διαρροη φωτος!!!! Δεν με πειραζει ομως τιποτα απο αυτα,το τηλ λειτουργει αψογα κατα τα αλλα.Αλλωστε 1 χρονο θα το κρατησω η εως οτου ανακοινωθει καποιο νεο iphone. Δεν θα ξανααγορασω Sony κινητο ουτε θα το προτεινω σε καποιον, αυτο ειναι σιγουρο. Ειλικρινα ειμαι απο τους ανθρωπους που προσεχουν πολυ ,ακομα δεν εχω καταλαβει πως εσπασε το κινητο ειλικρινα. Καποιος ειπε να μην βαζεις το κινητο σε τσεπη.. Και εγω ρωταω. Τα κινητα προοριζονται για τσαντακια?ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΩ δηλαδη. Τοσα χρονια απο το 1998 εως σημερα που εχω κινητο, και μαλιστα το πρωτο μου ηταν sony μια παντοφλα που εαν το εριχνες σε τοιχο πιθανως να ανοιγες τρυπα ,μια ζωη σε τσεπες το κουβαλαω και ποτε δεν μου εσπασε κανενα .Και εσπασε το XPERIA Z που και καλα εδιαφημιζεται ως μια ανθεκτικη συσκευη..Τα λογια ειναι περιττα νομιζω. Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 σημερα επιτελους εχω ξανα το Xperia Z ζωντανο στα χερια μου.(Ειχε σπασει η οθονη στην τσεπη μου) Η οθονη κοστισε 137 δολαρια http://www.etradesupply.com/oem-sony-xperia-z-l36h-lcd-screen-and-digitizer-assembly.html Η συγκεκριμενη οθονη εχει πανω το sony χωρις να εχει ζελατινα φυσικα. Σιγουρα πλεον δεν θα ειναι αδιαβροχο Τα χρωματα και η αποκριση ειναι ιδια οπως και στην μαμα οθονη Τα μειονεκτηματα ειναι 2 1)Σε πιεση λιγο παραπανω απο την κανονικη εμφανιζοντα στιγμιαια watermarks. 2)Αφου κανεις την εγκατασταση της νεας οθονης δεν υπαρχει περιμετρικα της η μαμα κολλα.Το αποτελεσμα ειναι να εμφανιζεται απο εσωτερικα και περιμετρικα του πλαισιου μια διαρροη φωτος!!!! Δεν με πειραζει ομως τιποτα απο αυτα,το τηλ λειτουργει αψογα κατα τα αλλα.Αλλωστε 1 χρονο θα το κρατησω η εως οτου ανακοινωθει καποιο νεο iphone. Δεν θα ξανααγορασω Sony κινητο ουτε θα το προτεινω σε καποιον, αυτο ειναι σιγουρο. Ειλικρινα ειμαι απο τους ανθρωπους που προσεχουν πολυ ,ακομα δεν εχω καταλαβει πως εσπασε το κινητο ειλικρινα. Καποιος ειπε να μην βαζεις το κινητο σε τσεπη.. Και εγω ρωταω. Τα κινητα προοριζονται για τσαντακια?ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΩ δηλαδη. Τοσα χρονια απο το 1998 εως σημερα που εχω κινητο, και μαλιστα το πρωτο μου ηταν sony μια παντοφλα που εαν το εριχνες σε τοιχο πιθανως να ανοιγες τρυπα ,μια ζωη σε τσεπες το κουβαλαω και ποτε δεν μου εσπασε κανενα .Και εσπασε το XPERIA Z που και καλα εδιαφημιζεται ως μια ανθεκτικη συσκευη..Τα λογια ειναι περιττα νομιζω. Φιλε μου σε διαβάζω από τότε που είχες πάρει το τηλ και έπαθες την ζημιά, δείχνεις υπερβολική αντιπάθεια στο συγκεκριμένο τηλ και στην Sony κατ' επέκταση, και συνέχεια κατηγορείς μια εταιρεία η οποία σου θυμίζω έχει πουλήσει έως τώρα πάνω από πέντε εκατομμύρια συσκευές, και πολλοί λίγοι είναι αυτοί που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου συγκριτικά πάντα με τις πωλήσεις. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο σου και την πικρία σου γιατί έδωσες έναν σκασμό λεφτά και θα ήθελες να έχεις μια πολύ ποιοτικότερη συσκευή για τα δικά σου δεδομένα. Μη ξεχνάς όμως πως σε όλα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, κατ'εμέ στην όλη κατάσταση εσύ έφταιξες και όχι το τηλ, και θα σου αιτιολογήσω τι εννοώ. Είπες ότι το είχες στην τσέπη και με μόνο την πίεση που του ασκήθηκε έσπασε, εγώ σε πληροφορώ ότι το είχα στην πίσω τσέπη από το παντελόνι μου, ανέβηκα επάνω στην μηχανή χωρίς να το πάρω είδηση και όταν κατέβηκα ήταν μια χαρά, ξερω κι άλλους που το έχουν μόνιμα στην μπροστινή τσέπη και πάλι μια χαρά είναι. Βλέπεις πως κι εγώ (αλλά κι άλλοι εδώ μέσα) μπορώ να σου ανταπαντήσω και να αντικρούσω τα λεγόμενα σου παραθέτοντας σου δικές μου εμπειρίες με το τηλ. Είσαι σε ένα φόρουμ που όλοι ζητάμε να μάθουμε, καλό είναι να παίρνουμε εμπειρίες και να μαθαίνουμε, αλλά από εκεί και πέρα εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου για το τι θα κάνεις παραπέρα, στην τελική δεν νομίζω να σε πίεσε κανένας και με το ζόρι να αγόρασες το Xperia Z; Οπότε μπορείς μόνο να λες τα παράπονα σου, τις κατηγορίες και ότι άλλο θες μπορείς να τις κάνεις με φίλους σου κάτ' ιδίαν. Σου εύχομαι το επόμενο σου τηλ (Iphone) να μην σε απογοητεύσει καθόλου σε σχέση με το Xperia Z. Φιλικά πάντα.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλημέρα, δεν πρόλαβα καλά καλά να στήσω τη νέα 434 και ήρθε η 10.1.1.A.1.253??? Άντε πάλι και λέει ότι έχει και την αναβάθμιση του NFC που πήραμε απο την τελευταία αναβάθμιση τη δικιά μας συν βελτιώσεις μπαταρίας, ακόμη καλύτερο launcher και μαύρες μπάρες (ΟΛΕΕΕ) και κάποιο φιξ για το notification light και το calibration tool. Τι λέτε οι έμπειροι την κατεβάζουμε ή περιμένουμε κάποια πιο "ντόπια" έκδοση και αν πότε? Μόλις δοκίμασα OTA αλλά και companion δεν μου έρχεται κάτι. Κάτι τελευταίο, αν πω ότι κατεβάζω το ftf τι ρυθμίσεις χρειάζεται το flashtool έτσι ώστε να κάνει αναβάθμιση στην ουσία και όχι όλα από την αρχή? Δεν το αντέχω πάλι μανά από την αρχή...Α και κατι τελευταίο, προς το παρόν root μάλλον δεν παίζει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται άμεσα ας το έχει υπόψιν του, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Καλημέρα, δεν πρόλαβα καλά καλά να στήσω τη νέα 434 και ήρθε η 10.1.1.A.1.253??? Άντε πάλι και λέει ότι έχει και την αναβάθμιση του NFC που πήραμε απο την τελευταία αναβάθμιση τη δικιά μας συν βελτιώσεις μπαταρίας, ακόμη καλύτερο launcher και μαύρες μπάρες (ΟΛΕΕΕ) και κάποιο φιξ για το notification light και το calibration tool. Τι λέτε οι έμπειροι την κατεβάζουμε ή περιμένουμε κάποια πιο "ντόπια" έκδοση και αν πότε? Μόλις δοκίμασα OTA αλλά και companion δεν μου έρχεται κάτι. Κάτι τελευταίο, αν πω ότι κατεβάζω το ftf τι ρυθμίσεις χρειάζεται το flashtool έτσι ώστε να κάνει αναβάθμιση στην ουσία και όχι όλα από την αρχή? Δεν το αντέχω πάλι μανά από την αρχή...Α και κατι τελευταίο, προς το παρόν root μάλλον δεν παίζει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται άμεσα ας το έχει υπόψιν του, ευχαριστώ Περιμένεις μέχρι να βγει και root. Για να περάσεις rom με το flashtool δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση,ότι είναι τσεκαρισμένο από την αρχή. Edit:Η αναβάθμιση λένε ότι φτιάχνει και τα όποια προβλήματα υπήρχαν με το WIFI. Edited May 15, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Απο default έχει επιλεγμένα τα 3 wipe: Data, cache & appslog. Αν είναι όλα επιλεγμένα το τηλ θα καθαρίσει εντελώς, κάτι που δεν θέλω πάλι, αλλά αντίθετα θα ήθελα απλά να κάνει ενημέρωση του συστήματος, είναι δυνατόν αν δεν επιλέξω κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μου αρέσει που το xperia z είναι αδιάβροχο γιατί αν πάθει κάτι δεν θα μπορεί κανείς να πει ότι το κινητό πήρε υγρασία όπως μου είχαν πει πιο παλιά στη nokia για ένα κινητό που είχα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αρκει να έχεις πάρει τα προβλεπόμενα μέτρα, δεν μπορείς ας πούμε να έχεις αφήσει τα ανοίγματα εκτεθειμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Μεσα στις ταπες των συνδεσεων usb,sim etc ,εχει μια ταινια λευκη που γινεται ροζ κοκκινη αν παρει νερο/υγρασια ..εχει λαβει τα τετρα της η Sony money Πηρε κανεις την .253 ? Edited May 15, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μεσα στις ταπες των συνδεσεων usb,sim etc ,εχει μια ταινια λευκη που γινεται ροζ κοκκινη αν παρει νερο/υγρασια ..εχει λαβει τα τετρα της η Sony money Πηρε κανεις την .253 ? Ρουφιάνοι, λένε τα πάντα χαχχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τι να την κάνεις την .253, εγώ δεν βλέπω να την αλλάζω πάρα μόνο αν βγει η 4.2.2. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garyfallos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αν δεν εχεις πειραξει κατι κανε το sweep κανονικα προς τα μεσα και αριστερα στο υψος που θα ηταν η καμερα και λογικα θα σου ανοιξει... αν δεν τοτε κατι εχεις πειραξει (locksreen.kati.allo) μεσα στο /apps και θα πρεπει να μας πεις τι για να σου ανεβασουμε το stock ok. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Από εχτές είμαι και εγώ ένας εντυπωσιασμένος κάτοχος του Xperia Z ! Πρόλαβα λίγο να το χαζέψω και να πάρω μια πρώτη ματιά από το λειτουργικό Android, προερχόμενος από ένα Nokia N8 και προηγουμένως ενός Nokia N900 το οποίο μας άφησε χρόνους.... Το μόνο που πρόλαβα είναι να το συνδέσω μέσω WiFi και να κάνω Update τις εφαρμογές που μου έβγαλε ειδοποίηση. Κοιτώντας το Firmware είναι το 10.1.Α.1.350 αλλά δεν μου έβγαλε κάποια ειδοποίηση για νεώτερο... Και το κινητό μάλλον είναι Branded της COSMOTE μιας και μου βγάζει κατά το άνοιγμα αλλά και το κλείσιμο το σήμα της COSMOTE καθώς και έχει κάποια φορτωμένα προγράμματα και ρυθμίσεις της. Ποια είναι η τελευταία γιατί διάβασα για μία .434 και για μία .253. Ήθελα να ρωτήσω : α. Για την μεταφορά των δεδομένων (επαφών, σημειώσεων, μηνυματων) από το ΝΟΚΙΑ μόνο μέσω του προγράμματος PC Companion γίνεται ? Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα ΝΟΚΙΑ που το κάνουν μέσω BT χωρίς μεσολάβηση PC ? β. Τι προτείνεται να του πάρω άμεσα, θήκη, screen protector κλπ. ώστε να το προφυλάξω ? Το πρόγραμμα PC Companion μου παρουσιάζει πρόβλημα στον Η/Υ και ενώ εγκαθιστάτε στην συνέχεια ενώ πάει να τρέξει κλείνει αμέσως χωρίς κάποιο μήνυμα λάθους, ούτε στο Event viewer (σε Win XP) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Φιλε μου σε διαβάζω από τότε που είχες πάρει το τηλ και έπαθες την ζημιά, δείχνεις υπερβολική αντιπάθεια στο συγκεκριμένο τηλ και στην Sony κατ' επέκταση, και συνέχεια κατηγορείς μια εταιρεία η οποία σου θυμίζω έχει πουλήσει έως τώρα πάνω από πέντε εκατομμύρια συσκευές, και πολλοί λίγοι είναι αυτοί που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου συγκριτικά πάντα με τις πωλήσεις. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο σου και την πικρία σου γιατί έδωσες έναν σκασμό λεφτά και θα ήθελες να έχεις μια πολύ ποιοτικότερη συσκευή για τα δικά σου δεδομένα. Μη ξεχνάς όμως πως σε όλα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, κατ'εμέ στην όλη κατάσταση εσύ έφταιξες και όχι το τηλ, και θα σου αιτιολογήσω τι εννοώ. Είπες ότι το είχες στην τσέπη και με μόνο την πίεση που του ασκήθηκε έσπασε, εγώ σε πληροφορώ ότι το είχα στην πίσω τσέπη από το παντελόνι μου, ανέβηκα επάνω στην μηχανή χωρίς να το πάρω είδηση και όταν κατέβηκα ήταν μια χαρά, ξερω κι άλλους που το έχουν μόνιμα στην μπροστινή τσέπη και πάλι μια χαρά είναι. Βλέπεις πως κι εγώ (αλλά κι άλλοι εδώ μέσα) μπορώ να σου ανταπαντήσω και να αντικρούσω τα λεγόμενα σου παραθέτοντας σου δικές μου εμπειρίες με το τηλ. Είσαι σε ένα φόρουμ που όλοι ζητάμε να μάθουμε, καλό είναι να παίρνουμε εμπειρίες και να μαθαίνουμε, αλλά από εκεί και πέρα εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου για το τι θα κάνεις παραπέρα, στην τελική δεν νομίζω να σε πίεσε κανένας και με το ζόρι να αγόρασες το Xperia Z; Οπότε μπορείς μόνο να λες τα παράπονα σου, τις κατηγορίες και ότι άλλο θες μπορείς να τις κάνεις με φίλους σου κάτ' ιδίαν. Σου εύχομαι το επόμενο σου τηλ (Iphone) να μην σε απογοητεύσει καθόλου σε σχέση με το Xperia Z. Φιλικά πάντα.... Καλησπερα φιλος. Οπως εχεις καταλαβει δεν κρυβεται ουτε ο πονος ουτε η αντιπαθεια που εχω πλεον προς την εταιρια αυτη, Η υπερβολικη αντιπαθεια προς την εταιρια ομως εχει να κανει με την αντιμετωπιση της προς τον πελατη της,και μαλιστα σε πελατες που πληρωνουν ενα σωρο λεφτα Εχω στειλει email στην ιδια την sony εδω και πολλες μερες και απαντηση δεν πηρα απο κανεναν. Τηλεφωνησα σε service point στην θεσσαλονικη και μου ζητησαν το 50% της αξιας του τηλεφωνου για το ανταλλακτικο και την εργασια. θΕΩΡΩ πλεον λογικο να μην την γουσταρω μια σαν εταιρια! Απο εκει και περα. Σαν συσκευη. Τα μειονεκτηματα της ειναι πολλα. 1)Η ανθεκτικοτητα σε σπασιματα πλεον καταριφθηκε. 2)Το stamina mode ειναι ενα μεγαλο παραμυθι.(απορω πως δεν το αναφερει κανεις)Πρεπει να εχεις μαζι σου φορτιστη για να μην ξεμεινεις 3)Η οθονη (και μιλαω για την μαμα) μπροστα σε οθονες galaxy s4-Htc one ειναι σκετη απογοητευση 4)Η θερμοκρασια που αναπτυσει η συσκευη στην πισω πλευρα ειναι οτι πρεπει για να βρασεις αυγουλακια(πολυ χρησιμο τωρα το πασχα) 5)Τραγικο στο ποσο ευκολο γεμιζει δαχτυλιες ειδικα εαν εισαι κατοχος μαυρου μοντελου 6)Μεταπωλητικη αξια..Ηδη εχει πεσει στα 485 ευρω.Μια αναζητηση στο skroutz θα σας πεισει!! Το αλλο τραγικο..Εχω παραγγειλει docking station εδω και ενα μηνα και ακομα ερχεται. Να μην αναφερω στην αναβαθμιση του λειτουργικου 4.2.2 που ακομα ερχεται..Θα ειμαστε οι τελευταιοι που θα την φορεσουμε ,να μου το θυμηθειτε. Προχτες ανακοινωσε μια αλλη συσκευη η οποια αντεχει μισο μετρο περισσοτερο στο νερο..Απλα κλαιω!!!!. Βεβαια ολα αυτα ειναι πρωσοπικες αποψεις αντιληψεις,πολλοι δεν θα συμφωνουν και αλλοι τοσοι απλα τις ενστερνιζονται αλλα τα πνιγουν μεσα τους. Ειμαι χρηστης της συσκευης και εχω καθε δικαιωμα να κραζω την SONY-SAMSUNG-APPLE-HTC οταν αυτες πουλανε συσκευες που εχουν προβληματα! Funboy δεν ειμαι ουτε θα γινω για καμια εταιρια. Υ.Σ Με βρισκεις συμφωνω στον παραγοντα τυχη. Και εγω οδηγαω μηχανη καθε μερα.Και τις περισσοτερες φορες το εχω στην τσεπη και δεν μου εσπασε. Το τραγικο ειναι οτι μου εσπασε σε μια τσεπη πλαινη (βερμουδας) η οποια ειναι φαρδια και εχει αρκετο αερα μεσα.Λογικα καπου θα πιεστηκε και δεν το καταλαβα.Μην ξεχναμε ομως οτι η συσκευη αυτη διαφημιζεται ως μια απο τις ποιο Ανθεκτικες σε πτωσεις και γρατζουνιες σωστα? Εκει που δεν με βρισκεις συμφωνω ομως στα λεγομενα σου ειναι εδω Οπότε μπορείς μόνο να λες τα παράπονα σου, τις κατηγορίες και ότι άλλο θες μπορείς να τις κάνεις με φίλους σου κάτ' ιδίαν. Εδω ειναι μια ενοτητα που συζηταμε για την συσκευη ΧPERIA Z.Oπως εγω διαβαζω τους προβληματισμους των χρηστων ετσι και εγω γραφω τους δικους μας. Απο ποτε στο myphone απαγορευται η δημοσιευση αποψεων-προβληματισμων? Στο κατω κατω δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να απαντησει στο post μου..Δεν συμφωνει?προχωραει στο επομενο! Ετσι ειναι φιλος. Παντα φιλικα!!! Edited May 15, 2013 by elias26 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Απο default έχει επιλεγμένα τα 3 wipe: Data, cache & appslog. Αν είναι όλα επιλεγμένα το τηλ θα καθαρίσει εντελώς, κάτι που δεν θέλω πάλι, αλλά αντίθετα θα ήθελα απλά να κάνει ενημέρωση του συστήματος, είναι δυνατόν αν δεν επιλέξω κάποια? Αν δεν εχεις προβλημα μεινε ως εχει για να σου περασει ΟΤΑ . Αν δεν κανω λάθος η συγκεκριμενη εκδοση ξεκινησε να δινεται πριν απο τουλαχιστον 2 εβδομαδες σε ΗΠΑ και Καναδα... που δεν νομιζω να εχουν την ιδια μπάντα με την δικη μας... για αυτο μην βιαστεις... αν τελικα το πηρες αποφαση παρε ενα nandroid backup και πειραματίσου ελευθερα χωρις να εχεις επιλεξει να κανεις wipe τα data (internal memory) Edited May 15, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα φιλος. Οπως εχεις καταλαβει δεν κρυβεται ουτε ο πονος ουτε η αντιπαθεια που εχω πλεον προς την εταιρια αυτη, Η υπερβολικη αντιπαθεια προς την εταιρια ομως εχει να κανει με την αντιμετωπιση της προς τον πελατη της,και μαλιστα σε πελατες που πληρωνουν ενα σωρο λεφτα Εχω στειλει email στην ιδια την sony εδω και πολλες μερες και απαντηση δεν πηρα απο κανεναν. Τηλεφωνησα σε service point στην θεσσαλονικη και μου ζητησαν το 50% της αξιας του τηλεφωνου για το ανταλλακτικο και την εργασια. θΕΩΡΩ πλεον λογικο να μην την γουσταρω μια σαν εταιρια! Απο εκει και περα. Σαν συσκευη. Τα μειονεκτηματα της ειναι πολλα. 1)Η ανθεκτικοτητα σε σπασιματα πλεον καταριφθηκε. 2)Το stamina mode ειναι ενα μεγαλο παραμυθι.(απορω πως δεν το αναφερει κανεις)Πρεπει να εχεις μαζι σου φορτιστη για να μην ξεμεινεις 3)Η οθονη (και μιλαω για την μαμα) μπροστα σε οθονες galaxy s4-Htc one ειναι σκετη απογοητευση 4)Η θερμοκρασια που αναπτυσει η συσκευη στην πισω πλευρα ειναι οτι πρεπει για να βρασεις αυγουλακια(πολυ χρησιμο τωρα το πασχα) 5)Τραγικο στο ποσο ευκολο γεμιζει δαχτυλιες ειδικα εαν εισαι κατοχος μαυρου μοντελου Το αλλο τραγικο..Εχω παραγγειλει docking station εδω και ενα μηνα και ακομα ερχεται. Να μην αναφερω στην αναβαθμιση του λειτουργικου 4.2.2 που ακομα ερχεται..Θα ειμαστε οι τελευταιοι που θα την φορεσουμε ,να μου το θυμηθειτε. Προχτες ανακοινωσε μια αλλη συσκευη η οποια αντεχει μισο μετρο περισσοτερο στο νερο..Απλα κλαιω!!!!. Υ.Σ Με βρισκεις συμφωνω στον παραγοντα τυχη. Και εγω οδηγαω μηχανη καθε μερα.Και τις περισσοτερες φορες το εχω στην τσεπη και δεν μου εσπασε. Το τραγικο ειναι οτι μου εσπασε σε μια τσεπη πλαινη (βερμουδας) η οποια ειναι φαρδια και εχει αρκετο αερα μεσα.Λογικα καπου θα πιεστηκε και δεν το καταλαβα.Μην ξεχναμε ομως οτι η συσκευη αυτη διαφημιζεται ως μια απο τις ποιο Ανθεκτικες σε πτωσεις και γρατζουνιες σωστα? Εκει που δεν με βρισκεις συμφωνω ομως στα λεγομενα σου ειναι εδω Οπότε μπορείς μόνο να λες τα παράπονα σου, τις κατηγορίες και ότι άλλο θες μπορείς να τις κάνεις με φίλους σου κάτ' ιδίαν. Εδω ειναι μια ενοτητα που συζηταμε για την συσκευη ΧPERIA Z.Oπως εγω διαβαζω τους προβληματισμους των χρηστων ετσι και εγω γραφω τους δικους μας. Απο ποτε στο myphone απαγορευται η δημοσιευση αποψεων-προβληματισμων? Στο κατω κατω δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να απαντησει στο post μου..Δεν συμφωνει?προχωραει στο επομενο! Ετσι ειναι φιλος. Παντα φιλικα!!! Μια που όλη λέτε για το xperia z και για αντοχή θέλω να εκφράσω και εγώ την άποψη μου!!!! Λοιπόν χρησιμοποιώ το Z για την δουλειά μου άλλα και για την γυμναστική μου!!! Τρέχω καθημερινός με το Ζ στην τσέπη και μετράω επιδόσεις, (κοιλιακούς κάμψεις και διατάσεις) επίσης κάνω mountain bike και δεν σας λέω τη τούμπες έχει φάει το κινητό μαζί με μένα πάνω από το ποδήλατο!!!!! Προσωπική μου άποψη αν ήταν άλλο κινητό θα μάζευα πλακέτες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Από εχτές είμαι και εγώ ένας εντυπωσιασμένος κάτοχος του Xperia Z ! Πρόλαβα λίγο να το χαζέψω και να πάρω μια πρώτη ματιά από το λειτουργικό Android, προερχόμενος από ένα Nokia N8 και προηγουμένως ενός Nokia N900 το οποίο μας άφησε χρόνους.... Το μόνο που πρόλαβα είναι να το συνδέσω μέσω WiFi και να κάνω Update τις εφαρμογές που μου έβγαλε ειδοποίηση. Κοιτώντας το Firmware είναι το 10.1.Α.1.350 αλλά δεν μου έβγαλε κάποια ειδοποίηση για νεώτερο... Και το κινητό μάλλον είναι Branded της COSMOTE μιας και μου βγάζει κατά το άνοιγμα αλλά και το κλείσιμο το σήμα της COSMOTE καθώς και έχει κάποια φορτωμένα προγράμματα και ρυθμίσεις της. Ποια είναι η τελευταία γιατί διάβασα για μία .434 και για μία .253. H πιο πρόσφατη εκδοση που εχει δοθει επισημα για την χωρα μας μεσω ΟΤΑ ειναι η 10.1.Α.1.434 Ήθελα να ρωτήσω : α. Για την μεταφορά των δεδομένων (επαφών, σημειώσεων, μηνυματων) από το ΝΟΚΙΑ μόνο μέσω του προγράμματος PC Companion γίνεται ? Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα ΝΟΚΙΑ που το κάνουν μέσω BT χωρίς μεσολάβηση PC ? β. Τι προτείνεται να του πάρω άμεσα, θήκη, screen protector κλπ. ώστε να το προφυλάξω ? Το πρόγραμμα PC Companion μου παρουσιάζει πρόβλημα στον Η/Υ και ενώ εγκαθιστάτε στην συνέχεια ενώ πάει να τρέξει κλείνει αμέσως χωρίς κάποιο μήνυμα λάθους, ούτε στο Event viewer (σε Win XP) ! α. ΝΑΙ η λυση PC και PC Companion ειναι μονοδρομος εκτος και αν εχεις τις επαφες σου περασμενες σε GMAIL account οπου γινεται ο συγχρονισμος αυτοματα μεσω Νet. β. Θήκη πρωτα Dock αμεσως μετά... screen protector εχει απο την μαμα ελεω αδιαβροχοποιησης... και καλο ειναι να μην το βγαλεις για να βαλεις καποιο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Καλησπερα φιλος. Οπως εχεις καταλαβει δεν κρυβεται ουτε ο πονος ουτε η αντιπαθεια που εχω πλεον προς την εταιρια αυτη, Η υπερβολικη αντιπαθεια προς την εταιρια ομως εχει να κανει με την αντιμετωπιση της προς τον πελατη της,και μαλιστα σε πελατες που πληρωνουν ενα σωρο λεφτα Εχω στειλει email στην ιδια την sony εδω και πολλες μερες και απαντηση δεν πηρα απο κανεναν. Τηλεφωνησα σε service point στην θεσσαλονικη και μου ζητησαν το 50% της αξιας του τηλεφωνου για το ανταλλακτικο και την εργασια. θΕΩΡΩ πλεον λογικο να μην την γουσταρω μια σαν εταιρια! Απο εκει και περα. Σαν συσκευη. Τα μειονεκτηματα της ειναι πολλα. 1)Η ανθεκτικοτητα σε σπασιματα πλεον καταριφθηκε. 2)Το stamina mode ειναι ενα μεγαλο παραμυθι.(απορω πως δεν το αναφερει κανεις) 3)Η οθονη (και μιλαω για την μαμα) μπροστα σε οθονες galaxy s4-Htc one ειναι σκετη απογοητευση 4)Τραγικο στο ποσο ευκολο γεμιζει δαχτυλιες ειδικα εαν εισαι κατοχος μαυρου μοντελου Το αλλο τραγικο..Εχω παραγγειλει docking station εδω και ενα μηνα και ακομα ερχεται. Να μην αναφερω στην αναβαθμιση του λειτουργικου 4.2.2 που ακομα ερχεται..Θα ειμαστε οι τελευταιοι που θα την φορεσουμε ,να μου το θυμηθειτε. Προχτες ανακοινωσε μια αλλη συσκευη η οποια αντεχει μισο μετρο περισσοτερο στο νερο..Απλα κλαιω!!!!. Υ.Σ Με βρισκεις συμφωνω στον παραγοντα τυχη. Και εγω οδηγαω μηχανη καθε μερα.Και τις περισσοτερες φορες το εχω στην τσεπη και δεν μου εσπασε. Το τραγικο ειναι οτι μου εσπασε σε μια τσεπη πλαινη (βερμουδας) η οποια ειναι φαρδια και εχει αρκετο αερα μεσα.Λογικα καπου θα πιεστηκε και δεν το καταλαβα.Μην ξεχναμε ομως οτι η συσκευη αυτη διαφημιζεται ως μια απο τις ποιο Ανθεκτικες σε πτωσεις και γρατζουνιες σωστα? Εκει που δεν με βρισκεις συμφωνω ομως στα λεγομενα σου ειναι εδω Οπότε μπορείς μόνο να λες τα παράπονα σου, τις κατηγορίες και ότι άλλο θες μπορείς να τις κάνεις με φίλους σου κάτ' ιδίαν. Εδω ειναι μια ενοτητα που συζηταμε για την συσκευη ΧPERIA Z.Oπως εγω διαβαζω τους προβληματισμους των χρηστων ετσι και εγω γραφω τους δικους μας. Απο ποτε στο myphone απαγορευται η δημοσιευση αποψεων-προβληματισμων? Στο κατω κατω δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να απαντησει στο post μου..Δεν συμφωνει?προχωραει στο επομενο! Ετσι ειναι φιλος. Παντα φιλικα!!! Συγνώμη φίλε μου αλλά λάθος κατάλαβες, εγώ δεν είπα να μη αναφέρεις τους προβληματισμούς σου και την άποψη σου αλλά και την εμπειρία σου με το τηλέφωνο, αλλά άλλο κάνω τα παραπάνω και άλλο κατηγορώ χλεύαζω και παρακινώ με τον τρόπο μου όλους τους υπόλοιπους, σου είπα ότι εδώ μέσα μόνο εσύ είσαι που έχει συμβεί αυτό. Δεν μπορεί να είναι προβληματικές πέντε εκατομμύρια συσκευές. Και σου ξαναλέω μόνο προβληματισμούς και εμπειρίες μπορεί να γράφεις εδώ μέσα για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι που το έχουμε ήδη αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές. Όσον αφορά την λειτουργία Stamina εσύ που έχεις καταλάβει ότι είναι παραμύθι; Εγώ το έχω μόνιμα σε αυτή την λειτουργία και ναι εμένα στο δικό μου τηλ λειτουργεί άψογα παρατείνοντας την διάρκεια της αναμονής της μπαταρίας μου. Μπορεί να είσαι απογοητευμένος αλλά το τι θα κάνεις μετά, αυτό δεν αφορά κανέναν, αυτό μπορείς να συζητάς με τους φίλους σου. Και όπως είπα κατανοώ την πικρία σου, δεν σου την λέω αυτή την στιγμή μη νομίζεις κάτι τέτοιο. Edited May 15, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπέρα και πάλι, χαζεύοντας έπεσα σε αυτή την πολύ ωραία συμφωνία της BOX με τη Sony. Μόλις το δοκίμασα και επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Το λινκ με τις λεπτομέρειες είναι https://support.box.com/entries/22264368-Sony-Xperia-50GB-Promotion-FAQ Άνοιξα απλά ένα λογαριασμό, πήρα τα βασικά 5GB, και μετά κατέβασα την εφαρμογή στο Ζετάκι μου έκανα log και αυτόματα πήρα 50GB MONIMA στο λογαριασμό μου! Πολύ καλό αν σκεφτείς ότι βασιζόμουν στα δωρεάν που είχα σε dropbox από το HTC one X πέρσι και το Note 2, αλλά αυτά κάποια στιγμή πάπαλα. Δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα αλλά 50GB είναι πάρα πολύ καλά, αρκεί να έχει καλό integration με τ κινητό. Σπεύσατε!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Καλησπερα φιλος. Οπως εχεις καταλαβει δεν κρυβεται ουτε ο πονος ουτε η αντιπαθεια που εχω πλεον προς την εταιρια αυτη,................... Παντα φιλικα!!! Kοιτα καταλαβαίνουμε τον πονο σου αλλα ήσουν ατυχος απο εκει και περα να το κανεις θεμα σε ενα τοπικ που ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα και αυταποδεικτα ειναι ευχαριστημενοι δεν θα σε δικαιώσει σε καμια περιπτωση... Θεωρω οτι ενα ωραιο email σε ενα απο τα περιιοδικα τεχνολογιας με το τι εχεις τραβηξει εως τωρα συν το γεγονος οτι δεν εχουν επικοινωνησει μαζι σου, ηθικα και μονο θα σε δικαιωσει... Το να συνεχιζεις να σιχτιρίζεις το Ζ και την Sony και να μιλας για την ανωτερωτητα του iPhone, τουλαχιστον εδω μεσα, αν μη τι άλλο σε κάνει hater και σιγουρα εδω θα βρεις μονο..... fanboys παρότι ευγενικα σου εχουν υποδείξει ότι κανεις λάθος... Αν το συνεχισεις το μονο σιγουρο ειναι να σε μπινελικωσει κανεις με αποτελεσμα να εχουμε flame και να σπαταλαμε χρόνο με ποστ ανευ ουσιας ... Σεβασου λοιπόν πρωτα τον αυτό σου και μετα ολους τους υπόλοιπους εδω μέσα ... Φιλικά !!! Καλησπέρα και πάλι, χαζεύοντας έπεσα σε αυτή την πολύ ωραία συμφωνία της BOX με τη Sony. Μόλις το δοκίμασα και επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Το λινκ με τις λεπτομέρειες είναι https://support.box.com/entries/22264368-Sony-Xperia-50GB-Promotion-FAQ Άνοιξα απλά ένα λογαριασμό, πήρα τα βασικά 5GB, και μετά κατέβασα την εφαρμογή στο Ζετάκι μου έκανα log και αυτόματα πήρα 50GB MONIMA στο λογαριασμό μου! Πολύ καλό αν σκεφτείς ότι βασιζόμουν στα δωρεάν που είχα σε dropbox από το HTC one X πέρσι και το Note 2, αλλά αυτά κάποια στιγμή πάπαλα. Δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα αλλά 50GB είναι πάρα πολύ καλά, αρκεί να έχει καλό integration με τ κινητό. Σπεύσατε!!!:D Ναι ειναι κατι που ειχα ξεχασει να αναφερω (ειχα ανεβασει σχετικο ποστ στο blog μου το φθινοπωρο) τωρα που το λες θα το περασω και στον οδηγο επιβιωσης,... Edited May 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Kοιτα καταλαβαίνουμε τον πονο σου αλλα ήσουν ατυχος απο εκει και περα να το κανεις θεμα σε ενα τοπικ που ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα και αυταποδεικτα ειναι ευχαριστημενοι δεν θα σε δικαιώσει σε καμια περιπτωση... Θεωρω οτι ενα ωραιο email σε ενα απο τα περιιοδικα τεχνολογιας με το τι εχεις τραβηξει εως τωρα συν το γεγονος οτι δεν εχουν επικοινωνησει μαζι σου, ηθικα και μονο θα σε δικαιωσει... Το να συνεχιζεις να σιχτιρίζεις το Ζ και την Sony και να μιλας για την ανωτερωτητα του iPhone, τουλαχιστον εδω μεσα, αν μη τι άλλο σε κάνει hater και σιγουρα εδω θα βρεις μονο..... fanboys παρότι ευγενικα σου εχουν υποδείξει ότι κανεις λάθος... Αν το συνεχισεις το μονο σιγουρο ειναι να σε μπινελικωσει κανεις με αποτελεσμα να εχουμε flame και να σπαταλαμε χρόνο με ποστ ανευ ουσιας ... Σεβασου λοιπόν πρωτα τον αυτό σου και μετα ολους τους υπόλοιπους εδω μέσα ... Φιλικά !!! Aγορινα σε γνωριζω απο την εποχη που ειχα htc με windows mobile ,εχω βοηθηθει πολυ απο εσενα στο παρελθων και δεν το ξεχναω! Εισαι λαθος ομως εδω...Εαν προσεξεις καλα το τελευταιο μυνημα μου,θα διαπιστωσεις οτι δεν γραφω υπερ καμιας αλλης συσκευης. Το να ειναι καποιος αντικειμενικος δεν ειναι κακο και ουτε πρεπει να δημιουργει συγχηση σε κανεναν.Εαν καποιος βρεθει να μπινελικωσει επειδη θα ειναι υπερ καποιας εταιριας-τηλεφωνου,κακο στον ευατο του θα κανει γιατι θα δειξει ποσο μικρος και ανοητος ειναι σε ολους μας. Ακριβως επειδη σεβομαι τον ευατο μου ,και κυριως ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ,που με τοσο κοπο τα βγαζω,για αυτο και συνεχιζω να ασχολουμε με το ολο θεμα. Ευγενικα λοιπον εχω απαντησει σε οποιον μου απαντησε. Αυτο ομως που μου δειχνετε με τις απαντησεις σας και τους υπαινιγμους σας ειναι αγοραζοντας μια συσκευη μεταμορφωνεστε ξαφνικα σε Προστατες της εταιριας λες και σας ταιζει. Ο χρονος θα δειξει εαν εχω δικιο η οχι. Ριχτε μια ματια στην επισημη σελιδα της SONY στο facebook να δειτε ποσα αρνητικα σχολια γινονται απο χρηστες των συσκευων της μην κλεινετε τα ματια σας!! Τεσπα σεβομενος τα λογια σας εγω σταματω εδω !!!! Να ειστε ολοι καλα και ευχομαι να ευχαριστηθειτε την συσκευη σας στο επακρο!! Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Aγορινα σε γνωριζω απο την εποχη που ειχα htc με windows mobile ,εχω βοηθηθει πολυ απο εσενα στο παρελθων και δεν το ξεχναω! Εισαι λαθος ομως εδω...Εαν προσεξεις καλα το τελευταιο μυνημα μου,θα διαπιστωσεις οτι δεν γραφω υπερ καμιας αλλης συσκευης. Το να ειναι καποιος αντικειμενικος δεν ειναι κακο και ουτε πρεπει να δημιουργει συγχηση σε κανεναν.Εαν καποιος βρεθει να μπινελικωσει επειδη θα ειναι υπερ καποιας εταιριας-τηλεφωνου,κακο στον ευατο του θα κανει γιατι θα δειξει ποσο μικρος και ανοητος ειναι σε ολους μας. Ακριβως επειδη σεβομαι τον ευατο μου ,και κυριως ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ,που με τοσο κοπο τα βγαζω,για αυτο και συνεχιζω να ασχολουμε με το ολο θεμα. Ευγενικα λοιπον εχω απαντησει σε οποιον μου απαντησε. Αυτο ομως που μου δειχνετε με τις απαντησεις σας και τους υπαινιγμους σας ειναι αγοραζοντας μια συσκευη μεταμορφωνεστε ξαφνικα σε Προστατες της εταιριας λες και σας ταιζει. Ο χρονος θα δειξει εαν εχω δικιο η οχι. Ριχτε μια ματια στην επισημη σελιδα της SONY στο facebook να δειτε ποσα αρνητικα σχολια γινονται απο χρηστες των συσκευων της μην κλεινετε τα ματια σας!! Τεσπα σεβομενος τα λογια σας εγω σταματω εδω !!!! Να ειστε ολοι καλα και ευχομαι να ευχαριστηθειτε την συσκευη σας στο επακρο!! Φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν θελω να εμπλακω σε διαμαχη μαζι σου.. Αφου λες οτι με γνωριζεις απο παλια και σε εχω βοηθησει θα ξερεις πολύ καλα οτι ποτε δεν ειμουν fanboy καμιας συσκευής και καμιας εταιριας... Αν ηθελα θα μπορουσα και να "εργαζομαι" αλλα και να παίρνω δωρεαν συσκευες απο εταιριες όπως τοσοι άλλοι για να λεω καλα λογια καθως οπως λες εχω βοηθησει και εχω "ρευμα"... Αν μη τι αλλο μιλας με εναν απο τους προτεργατες open source projects που εκαναν μαγκες με την δικη τους προσωπικη δουλεια εταιρια-ες που διαφημιζαν το προιον τους ως καλυτερο γιατι ειχε επανω του τα επικινδυνα σημεια των Ελληνικών δρόμων... χωρις ποτε να αναφερθει σε αυτον- αυτους που εργαστηκαν για αυτα... Αρα αυτο που γραφεις οτι γινομαι προστατης της καθε SONY θα ηθελα να το ανακαλέσεις... Edited May 15, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Aγορινα σε γνωριζω απο την εποχη που ειχα htc με windows mobile ,εχω βοηθηθει πολυ απο εσενα στο παρελθων και δεν το ξεχναω! Εισαι λαθος ομως εδω...Εαν προσεξεις καλα το τελευταιο μυνημα μου,θα διαπιστωσεις οτι δεν γραφω υπερ καμιας αλλης συσκευης. Το να ειναι καποιος αντικειμενικος δεν ειναι κακο και ουτε πρεπει να δημιουργει συγχηση σε κανεναν.Εαν καποιος βρεθει να μπινελικωσει επειδη θα ειναι υπερ καποιας εταιριας-τηλεφωνου,κακο στον ευατο του θα κανει γιατι θα δειξει ποσο μικρος και ανοητος ειναι σε ολους μας. Ακριβως επειδη σεβομαι τον ευατο μου ,και κυριως ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ,που με τοσο κοπο τα βγαζω,για αυτο και συνεχιζω να ασχολουμε με το ολο θεμα. Ευγενικα λοιπον εχω απαντησει σε οποιον μου απαντησε. Αυτο ομως που μου δειχνετε με τις απαντησεις σας και τους υπαινιγμους σας ειναι αγοραζοντας μια συσκευη μεταμορφωνεστε ξαφνικα σε Προστατες της εταιριας λες και σας ταιζει. Ο χρονος θα δειξει εαν εχω δικιο η οχι. Ριχτε μια ματια στην επισημη σελιδα της SONY στο facebook να δειτε ποσα αρνητικα σχολια γινονται απο χρηστες των συσκευων της μην κλεινετε τα ματια σας!! Τεσπα σεβομενος τα λογια σας εγω σταματω εδω !!!! Να ειστε ολοι καλα και ευχομαι να ευχαριστηθειτε την συσκευη σας στο επακρο!! Παλικάρι, εμείς γινόμαστε προστάτες της εταιρίας; Σε πληροφορώ αν δεν έχεις καταλάβει ότι ενώ εσύ έχεις sony, μιλάς σε αυτό το νήμα μόνο για τα αρνητικά του και εκθειάζεις όλες τις άλλες εταιρίες με πρώτη την Apple. Δλδ τι εμείς είμαστε πλούσιοι και δεν σεβόμαστε τα λεφτά μας, και εμείς με κόπο αγοράσαμε το τηλ και σου ξανά λέω όλοι εδώ μέσα σε καταλαβαίνουν, εσυ δεν λες να καταλάβεις πότε πρέπει κάτι να δίνεται τέλος. Θα παρατήρησες ότι από την μέρα που γράφεις για τις εμπειρίες σου με το Ζ μόνο σήμερα τελικά ασχολήθηκαν μαζί σου, δεν αναρωτιέσαι γιατί; Θα σου απαντήσω εγώ λοιπόν, επειδή όλοι σέβονται αυτά που έλεγες, αλλά μη ξεπερνάμε τα όρια. Ας λήξει εδώ, το αν στο μέλλον θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλαίμε επιτρεψέ μου να σου πω ότι δικά μου είναι τα χρήματα εγώ θα τα ξοδεύω όπως θέλω. Μπορώ να παραπονεθώ, όχι να κλαίγομαι ολημερίς και να θάβω μια συσκευή που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ικανοποιημένοι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Φιλε μου σε καμια περιπτωση δεν θελω να εμπλακω σε διαμαχη μαζι σου.. Αφου λες οτι με γνωριζεις απο παλια και σε εχω βοηθησει θα ξερεις πολύ καλα οτι ποτε δεν ειμουν fanboy καμιας συσκευής και καμιας εταιριας... Αν ηθελα θα μπορουσα και να "εργαζομαι" αλλα και να παίρνω δωρεαν συσκευες απο εταιριες όπως τοσοι άλλοι για να λεω καλα λογια καθως οπως λες εχω βοηθησει και εχω "ρευμα"... Αν μη τι αλλο μιλας με εναν απο τους προτεργατες open source projects που εκαναν μαγκες με την δικη τους προσωπικη δουλεια εταιρια-ες που διαφημιζαν το προιον τους ως καλυτερο γιατι ειχε επανω του τα επικινδυνα σημεια των Ελληνικών δρόμων... χωρις ποτε να αναφερθει σε αυτον- αυτους που εργαστηκαν για αυτα... Αρα αυτο που γραφεις οτι γινομαι προστατης της καθε SONY θα ηθελα να το ανακαλέσεις... To προστατης δεν πηγαινει σε εσενα!!!Μιλαω γενικοτερα.Κανε μια ανασκοπηση στο φορουμ.Εχει μπολικους απο δαυτους! Μπορει η απαντηση μου επειδη εγινε παραθεση στο δικο σου να το πηρες επι του πρωσοπικου,αλλα πιστεψε με δεν αναφερομαι σε εσενα! Παλικάρι, εμείς γινόμαστε προστάτες της εταιρίας; Σε πληροφορώ αν δεν έχεις καταλάβει ότι ενώ εσύ έχεις sony, μιλάς σε αυτό το νήμα μόνο για τα αρνητικά του και εκθειάζεις όλες τις άλλες εταιρίες με πρώτη την Apple. Δλδ τι εμείς είμαστε πλούσιοι και δεν σεβόμαστε τα λεφτά μας, και εμείς με κόπο αγοράσαμε το τηλ και σου ξανά λέω όλοι εδώ μέσα σε καταλαβαίνουν, εσυ δεν λες να καταλάβεις πότε πρέπει κάτι να δίνεται τέλος. Θα παρατήρησες ότι από την μέρα που γράφεις για τις εμπειρίες σου με το Ζ μόνο σήμερα τελικά ασχολήθηκαν μαζί σου, δεν αναρωτιέσαι γιατί; Θα σου απαντήσω εγώ λοιπόν, επειδή όλοι σέβονται αυτά που έλεγες, αλλά μη ξεπερνάμε τα όρια. Ας λήξει εδώ, το αν στο μέλλον θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλαίμε επιτρεψέ μου να σου πω ότι δικά μου είναι τα χρήματα εγώ θα τα ξοδεύω όπως θέλω. Μπορώ να παραπονεθώ, όχι να κλαίγομαι ολημερίς και να θάβω μια συσκευή που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ικανοποιημένοι. Και παλι βρισκομαι στο σκαμνι ....Μην περνετε επι του πρωσοπικου το προστατες! Επισης δεν εκθειαζω καμια εταιρια και καμια συσκευη.Αναφερθηκα ναι στο iphone ως χρηστης τα τελευταια χρονια.Αυτο δεν με κανει ομως funboy! Tελος εχω δωσει ,απλα συνεχιζετε μια κουβεντα στην οποια περιμενετε και απαντηση,λαθος καταλαβα? Θα σε παρακαλουσα να εκφραζεσαι καλυτερα..Δεν Κλαιγομαι και ουτε ποτε το εκανα αυτο.Ελεος δηλαδη.. Edited May 15, 2013 by elias26 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 To προστατης δεν πηγαινει σε εσενα!!!Μιλαω γενικοτερα.Κανε μια ανασκοπηση στο φορουμ.Εχει μπολικους απο δαυτους! Μπορει η απαντηση μου επειδη εγινε παραθεση στο δικο σου να το πηρες επι του πρωσοπικου,αλλα πιστεψε με δεν αναφερομαι σε εσενα! Σε ευχαριστω το θέμα θεωρείται λήξαν... Στα της συσκευης μας τωρα.... Εχθές διέρρευσε ακόμη μια έκδοση του Google Play για Android ... Όποιος θέλει να κατεβάσει το Google Play 4.1.6 αλλά και να δει τι πάνω κατω εχει ας ρίξει μια ματια και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εγώ να εκφράζομαι καλύτερα; Εσύ με το να ονομάζεις "Δαυτους" τους χρήστες εδώ μέσα που έχουν αγοράσει (κατ'εσένα λάθος συσκευή) και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ νομίζεις πως εκφράζεσαι καλύτερα; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εγώ να εκφράζομαι καλύτερα; Εσύ με το να ονομάζεις "Δαυτους" τους χρήστες εδώ μέσα που έχουν αγοράσει (κατ'εσένα λάθος συσκευή) και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ νομίζεις πως εκφράζεσαι καλύτερα; Ti δεν καταλαβαινεις????Δαυτους δεν εννοω απαραιτητα τους χρηστες του xperia z ρε συ duk!!!!! Δες τις διαμαχες μεταξυ galaxy-iphone και θα καταλαβεις για ποιους μιλαω!! Εγινα κατανοητος??Η θα πρεπει να κουραζουμε τους υπολοιπους με τις παρεξηγησεις που οφειλονται στον γραπτο λογο!.?? Παμε παρακατω!! ΕΧΕΙ βαλει κανεις το GLAS.t SLIM Premium Tempered Glass ?http://www.spigen.com/cell-phone/sony-xperia/sony-xperia-z-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass.html Το παρειγγειλα χτες. Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts