Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

Ευτυχης κατοχος κ εγω απο χτες(μεταβαση απο το s)

το πηρα απο το kaizershop.gr,οπου μου ειπαν οτι ειναι της vodafone η συσκευη??

Παραπονο εχω μονο,οτι ειχαν στραβοκολλησει ενα μικρο σηματακι με ενα ''n'' στην πλατη της συσκευης

Μεσα εχει δυο προστασιες οθονης κ θελω την συμβουλη σας..τις βαζω?

Η πισω αφηνει ελευθερη την καμερα αλλα καλυπτει το led,θα υπαρχει προβλημα??

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια επειδη ειμαι καμποσο ασχετος κ σχεδιαζω την αγορα του Ζ ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν το αγορασω απο αγγλια(ερχεται κανα 50αρικο φθηνοτερα περιπου)θα εχω καλυψη εγγυησης εδω ή θα χω προβληματα?

Παιδια επειδη ειμαι καμποσο ασχετος κ σχεδιαζω την αγορα του Ζ ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν το αγορασω απο αγγλια(ερχεται κανα 50αρικο φθηνοτερα περιπου)θα εχω καλυψη εγγυησης εδω ή θα χω προβληματα?

Από την στιγμή που είναι ευρωπαϊκό έχει εγγύηση,φαντάζομαι ότι το έχεις δει από κοντά.

Προσωπικά πήγα να το πάρω και δεν μπόρεσα με τίποτα το μέγεθος του,άχαρο.

Και δεν έχω και μικρά χέρια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πηγα χθες στο πλαισιο κ το ψειριζα για κανα μισαωρο.προσωπικα μου κανει μια χαρα σε μεγεθος.η μονη ενσταση οσον αφορα το σασι ειναι το πορτακια με τις τσιμουχιτσες αδιαβροχοποιησης εαν θα αντεξουν μακροπροθεσμα με το ανοιξε κλεισε(ειδικα αυτο της φορτισης).αλλα σκεφτομαι να τσιμπησω κ τη βαση φορτισης να το φορτιζω οσο μπορω χωρις περιττα κουμπωσε ξεκουμπωσε το πορτακι

Δεν θα εχεις προβλημα αν δεν τα τραβας.. Αντεχουν μια χαρα.:)

Καλομιλητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από την στιγμή που είναι ευρωπαϊκό έχει εγγύηση,φαντάζομαι ότι το έχεις δει από κοντά.

Προσωπικά πήγα να το πάρω και δεν μπόρεσα με τίποτα το μέγεθος του,άχαρο.

Και δεν έχω και μικρά χέρια

συμφωνω μαζι σου. ισως ειναι οτι το κανανε πολυ τετραγωνο.

Τι του εκανες ρε θυριο και εχεις τετοια αποτελεσματα???

Λοιπόν, με το που πήρα το άνοιξα και το άφησα με το 60% μέχρι να σβήσει. Το φόρτισα την πρώτη φορά δώδεκα ώρες και το άφησα μέχρι να σβήσει μόνο του, αυτό το έκανα τρεις ή τέσσερις φορές δεν θυμάμαι. Και μετά άρχισα να το φορτίζω οπότε να ναι. Τώρα έφτασε να είναι έτσι όπως περιέγραψα πιο πάνω.

Καλημερα σε ολους

Παραπονο εχω μονο,οτι ειχαν στραβοκολλησει ενα μικρο σηματακι με ενα ''n'' στην πλατη της συσκευης

Καλομίλητο και από εμένα, νομίζω πως τα Ελληνικά δεν έχουν μέσα ζελατίνες για προστασία οθόνης, εννοείται και θα τις βάλεις, και μπαίνουν και πολύ εύκολα.

Μια χαρά εγγύηση θα έχεις, ισχύει πανευρωπαϊκά.

Πηγα χθες στο πλαισιο κ το ψειριζα για κανα μισαωρο.προσωπικα μου κανει μια χαρα σε μεγεθος.η μονη ενσταση οσον αφορα το σασι ειναι το πορτακια με τις τσιμουχιτσες αδιαβροχοποιησης εαν θα αντεξουν μακροπροθεσμα με το ανοιξε κλεισε(ειδικα αυτο της φορτισης).αλλα σκεφτομαι να τσιμπησω κ τη βαση φορτισης να το φορτιζω οσο μπορω χωρις περιττα κουμπωσε ξεκουμπωσε το πορτακι

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με τα στεγανοποιητικά, είναι εξαίρετης ποιότητας και αν δεν τα τραβάς με δύναμη θα ζήσουν μια ζωή. Το dock σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ αλλά για τον λόγο ότι θέλω κάπου να το σταθεροποιώ για να βλέπω καμία ταινιούλα.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημερα σε ολους

Και εμένα μια από τα ίδια ήταν. Προσωπικά ξήλωσα και τις 2 ζελατίνες, του έβαλα από ebay τις screen guarder (εάν θυμάμαι σωστά το όνομα ) και βρήκα την χαρά μου. Ούτε δαχτυλιές ούτε (δεν ξέρω πως να το περιγράψω ) κάτι σε φάση να γλιστράει και να λερώνει με το παραμικρό (διότι μετά θέλει και 5 ώρες καθάρισμα ).. Κάπου 3 ευρώ τα 3 κομμάτια (μπρος πίσω )

[ίσως σου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσεις την αφή μονάχα επειδή διαφέρει λίγο από τα αρχικά]

Και ομολογουμενος ήταν η πιο εύκολη τοποθέτηση screen protector ever.. Έβαλα το κινητό κάτω από τη βρύση και τα κόλλησα.. Όχι σαν το σ3 που πάλευα με σταγόνες και μετά σκούπισμα για να μην πάνε σε μικρόφωνο και ακουστικό.

Προσωπικά περιμένω κάνα dock να βγει στην αγορά και να το πάρω (διότι από handtech δεν το κόβω να φέρνουν σύντομα.)

.

κανενα προβλημα

το μονο θεμα σου θα ειανι η η μπριζα γιατι μην ξεχνας οτι πλεον τα sony εχουν και fast charger.

Basilisraf, εβγαλες το εργοστασιακο screen protector που εχει προεγκατεστημενο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα ρωτησω και εγω κατι

Εχω βαλει στο ματι το κατωθι aluminium bumper

Εχω ομως μια ενσταση και θελω τα φωτα σας

Μηπως το αλουμινιο επιδρασει αρνητικα στο σημα (και του δικτυου αλλα και το wifi) ??

http://www.ebay.co.uk/itm/8-Colors-Aluminum-Metal-Hard-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Sony-Xperia-Z-L36h-L36i-/290887390737?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item43ba3d5611

Nα ρωτησω και εγω κατι

Μηπως το αλουμινιο επιδρασει αρνητικα στο σημα (και του δικτυου αλλα και το wifi) ??

http://www.ebay.co.uk/itm/8-Colors-Aluminum-Metal-Hard-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Sony-Xperia-Z-L36h-L36i-/290887390737?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item43ba3d5611

Η αλήθεια είναι ότι όντως ακούγεται αυτό από πολλούς σε διάφορα φόρουμ, αλλά ποτέ προσωπικά εγώ δεν το δοκίμασα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οσοι εχετε Εγγλεζα Ζετα η .434 ειναι διαθεσιμη στο pcc

Update done ,root done the same way !

Αξιζε η αναμονη νομιζω καθως ισως ηταν η πιο απροβληματιστη ρομ η εγγλεζικη ,το εικονιδιο nfc ανοιγει κανονικα σε αντιθεση με τις αλλες αλλων χωρων ,επισης ξανα ρουτ σε 20'' με τον ιδιο τροπο v21 και πανω κι επιλογη 3 ,αν δεν εγκαθισταται επιτυχως ο σουπερμαν θελει ρισταρτ και βουαλα ,ολα οπως πριν ..

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Basilisraf, εβγαλες το εργοστασιακο screen protector που εχει προεγκατεστημενο?

Όχι το 1ο που βγαίνει δύσκολα, είχαν ακόμα ένα πάνω από αυτό. Κλασικά που βλέπεις το αυτοκόλλητο Nfc κάτω από το screen protector

.

Εσείς που αγοράσατε το κινητό από Ελλάδα (όχι καταστήματα skroutz παραεισαγωγής) έχετε δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader??? Εμένα μου έχει bootloader unlock allowed: NO! Το πήρα από Public!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα ρωτησω και εγω κατι

Δεν θα χαλάσει η αισθητική του;

Εσείς που αγοράσατε το κινητό από Ελλάδα (όχι καταστήματα skroutz παραεισαγωγής) έχετε δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader??? Εμένα μου έχει bootloader unlock allowed: NO! Το πήρα από Public!

Εγώ το έχω πάρει Απο Cosmote και *ηταν yes.

*Μετά το Root έγινε no χωρίς όμως να ισχύει!

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Xperia Z εδώ και τρείς εβδομάδες. Το περίμενα πως και πως να βγει στην αγορά. Πριν πω αυτό που θέλω θα ήθελα να σας πω ότι από τότε που υπάρχουν τα κινητά μόνο SONY Ericsson είχα και από πέρσι Sony. Κάθε χρόνο αγόραζα το flagship της εταιρίας! 'Ολα πέρασαν από τα χέρια μου και ήμουν ευχαριστημένος! Την αγαπάω την Sony πολύ! Για να πάρω το Xperia Z πούλησα το φανταστικό Xperia S μου που το λάτρευα! Είναι πρώτη φορά που είμαι πολύ στεναχωρημένος με ένα νέο κινητό της Sony εδώ και 13χρόνια. Το Xperia Z είναι τέλειο. Πολύ γρήγορο και πολύ ωραία οθόνη.Και σαν ποιότητα από τα καλύτερα κινητά που έφτιαξε η SONY! Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο ήχος! Δεν έχει καθόλου ένταση! Πολύ χαμηλό! Και εκτός από αυτό δεν έχει βάθος ο ήχος! Και παραμορφώνει και ο ήχος! Ενα μεγάλο μηδέν δίνω στο ηχείο!Δεν είναι μόνο το δικό μου. Το ίδιο ήχο βγάζουν και άλλα Xperia Z που άκουσα. Άρα δεν έχει πρόβλημα το δικό μου και έτσι είναι όλα. Γιατί SONY μου; Γιατί το έκανες αυτό στο πιο καλό κινητό που έβγαλες; Τόσο μικρό ηχείο γιατί το βάλατε μέσα! Για να καταλάβετε από την στεναχώρια μου για τo πρόβλημα αυτό αγόρασα την άλλη μέρα το Sony bluetooth SRS-BTV5 speaker αξίας 70€ και όταν είμαι σπίτι πάντα αυτό συνδεεω για να βλέπω ταινίες και να παίζω παιχνίδια. Μετά σκέφτηκα να πάρω και ένα ηχείο που μπορώ να το παίρνω και μαζί μου. Βρήκα το SONY ERICSSON MS 430 Cylinder speaker και το αγόρασα στην τιμή 40€ από κατάστημα στην Ελλάδα. Τα ηχεία που πήρα είναι και τα δύο άριστα! Κάνουν την δουλειά τους τέλεια! Ξόδεψα σύνολο 700€ + 70€ + 40€ = 810€ για ένα κινητό για να μπορώ να ευχαριστηθώ καλό ήχο. Πρόβλημα ακουης δεν έχω. Το έχω διαβάσει και σε πολλά άλλα φόρουμ με άλλους να λένε το ίδιο πράγμα με μένα για το ηχείο. Τι να πω; Σκέφτομαι να το πουλήσω μόνο για το θέμα αυτό και να πάρω το Xperia S πάλι που το λάτρευα η να πάρω Το Xperia ZL που έχει το ηχείο του από πίσω και από φωτογραφίες φαίνεται και μεγάλο και θα αποδίδει πιστεύω καλύτερα. Θέλω να σας πω ότι όλη μού τη ζωή μόνο SONY συσκευές αγοράζω και ακόμα αγοράζω και θα αγοράζω όσο ζω!!!! Το σπίτι μου είναι γεμάτο SONY και τα χαίρομαι κάθε μέρα! Γιατί SONY που σ'αγαπώ τόσο πολύ έκανες το λάθος και έβαλες ένα τόσο μικρό ηχείο στο πιο όμορφο και καλύτερο κινητό που κατασκεύασες ποτέ και με βάζεις να σκέφτομαι να το αλλάξω σε άλλο χωρίς να το θέλω;Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα την σκέψει της Sony που έκανε την κίνηση αυτή! Εσείς τι έχετε να πείτε για το ηχείο; Θα ήθελα εντυπώσεις από σας που το έχετε.Ευχαριστώ σε όλους εδώ στο καταπληκτικό φόρουμ που το παρακολουθώ εδω και πολλά χρόνια! Απλά με αφορμή με το θέμα μου έγινα μέλος σήμερα! Edited by gianntsllos

Το ειδα κ γω σημερα στο Πλαισιο,να ρωτησω κατι οσους το εχουν απο browsing πως παει?ειναι γρηγορο?γτ το μοντελο που δοκιμασα ανοιγε τις σελιδες πιο αργα και απο το S μου που ειχα διπλα..Οσο για το ηχειο ειναι οντως τραγικο.

Κατ τα αλλα φανταστικο κινητο ετσι και φορουσε τον 600αρι snapdragon θα το παιρνα χαλαρα στα 700€ τωρα ομως θα περιμενω να πεσει και αν.

Όταν εγωτο έλεγα ότι έχει πρόβλημα με την ένταση δε συμφώνησε σχεδόν κανένας.

Και όμως έχει.

Και είναι στο 6/10 της έντασης του note2 το ακουστικό του ενώ κ το ηχείο είναι μέτριο.

Και όχι μόνο αυτό δυστυχώς.

Και το Τ που είχα πριν λίγες μέρες τα ίδια και χειρότερα.

Με τη νεα φουρνιά που ξεκίνησε με το sola πέρυσι μας τα χάλασε η Sony ενώ μέχρι τότε ήταν κορυφή (π.χ. neo V)

Κρίμα γιατί πάντα φημίζονταν για τον ήχο και τη κάμερα της....

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ευχαριστώ, Το ξερω έκαναν παραχωρησεις για να χαρούμε τα άλλα καλά που έχει το Χperia Z αλλά δεν έπρεπε να βάλουν ένα πιό καλό ηχείο; Flagship μοντέλο είναι! Δεν ζητάω μπάσο η να boombox! Για να σκεφτείτε στην εταιρία που δουλεύω πολλά χρόνια και εργαζόμαστε 40 άτομα είμαστε και πολύ καλή φίλοι. όλη έχουν κινητά. Όταν το πήρα τους το έιπα σε όλους και είπαν έιχα δίκιο με την ένταση του ηχείου! το κάναμε και τεστ με τα κινητά τους και το Xperia Z είχε το χαμηλότερο ηχείο! Και οι μισοί απο τους 40 άτομα είχαν και πολύ παλία κινητά και άλλη κινητά αξιάς 150 - 200 ευρω! Για αυτό στεναχωριέμαι με το θέμα αυτό. Πιστεύω έπρεπε η Sony να έδεινε πιο πολύ σημασία με το ηχείο που διαλέξανε να βάλουνε μέσα. Πολλές φορές που έιμαι για καφέ η εκτός σπιτιού και βάζω να δω ένα βίντεο η μουσικη η ένα παιχιδι δεν ακούγετε σχεδόν καθόλου. Λέτε με ένα update απο την Sony στο μέλλον να το φτιάξουν; Και πάλι αν το κάνουν πιστευω θα χάλασει περισότερο ο ήχος γιατί ειναι πολύ μικρό το ηχείο. 'Ασε που πολλές φορές το καλύπτω και με το δεξί μου χέρι κατα λάθος οταν το κρατάω. Ειναι και σε λάθος σημείο! Δεν μπορώ να δεχτώ τόσο χαμηλό ήχο που βγάζει. Τι να πω....η γνώμη μου είναι. Edited by gianntsllos

Ποτέ ξανά ?

Χαχα τωρα καταλαβα το trolling ..ο Κινεζος Βάιρας ..πως τον λεγανε τελευταια φορα:lol:

ξαναχτυπά μεταμφιεσμένος :ninja:

..το διορθωσε κιολας ..τρολακι ειναι παιδια μην δινετε σημασια ,εχει φαει 6-7 μπανια ηδη

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλησπερα,Trolling καθόλου....απλα την γνώμη μου ήθελα να πω για το ηχέιο. Δεν πιστέυω να έκανε τίποτα κακό στο φόρουμ.Ειναι απλα η άποψη μου. Edited by gianntsllos

• The title was changed to Sony Xperia Ζ