Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε επισημο update απο sony pc companion; φτιαχνει κατι ; δεν το εχω συνδεσει καθολου με το pc εχω κινητο παρμένο απο καταστημα Vodafone οχι branded .οσο για ροοτ δουλευει σωστα?

αυτο που εχετε ποσταρει ...;:)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγηκε επισημο update απο sony pc companion; φτιαχνει κατι ; δεν το εχω συνδεσει καθολου με το pc εχω κινητο παρμένο απο καταστημα Vodafone οχι branded .οσο για ροοτ δουλευει σωστα?

αυτο που εχετε ποσταρει ...;:)

Εγω το έχω πάρει από Αγγλία, σήμερα που το σύνδεσα δεν μου έβγαλε κάτι, παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Δεν νομίζω. Το root που πόσταρε ο nick2crete δουλεύει τέλεια, αλλά θέλει να εκτελέσεις σωστά τις οδηγίες στον υπολογιστή και στο κινητό σου.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγω το έχω πάρει από Αγγλία, σήμερα που το σύνδεσα δεν μου έβγαλε κάτι, παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Δεν νομίζω. Το root που πόσταρε ο nick2crete δουλεύει τέλεια, αλλά θέλει να εκτελέσεις σωστά τις οδηγίες στον υπολογιστή και στο κινητό σου.

Μαλλον παιζει,απ'οτι διαβαζω οι αγγλοι δεν την εχουν δει ακομη...

Αν και απ'οσο ξερω τα αγγλικα,για καποιο λογο,παιρνουν πιο αργα απο τα υπολοιπα τις αναβαθμησεις,δεν ξερω γιατι.

Το XS ας πουμε,μολις πηρε την τελευταια αναβαθμηση της ics(.45),οταν τα περισοτερα την εχουν παρει απο Σεπτεμβριο!!!!

sks13 :alien:

Δεν ερχεται ταυτοχρονα σε ολες τις χωρες η αναβαθμιση, οποτε λιγη υπομονη..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Rooted !

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

κατεβαζετε την τελευταια V21 ,αποσυμπιεση >RunMe.bat >επιλογη 3 και ακολουθειτε τα βηματα..

Προς το παρον δεν θα σβησω καμιά εφαρμογη για να μπορω να κανω ota στην 4,2 ,περισσοτερο για τα ads το εκανα και για να δω αν δουλευει

Ακριβώς εκεί που λέει ο φίλος nick2crete..... Απλά ακολούθησε τις οδηγίες.

Δεν ερχεται ταυτοχρονα σε ολες τις χωρες η αναβαθμιση, οποτε λιγη υπομονη..:)

Εντάξει δεν καίγομαι κι όλας, ας έρθει οπότε θέλει.

Edited by duc

Κωστα παιζει ρολο ,συνηθως ολες οι εταιρειες δεν δινουν τις αναβαθμισεις ταυτοχρονα παγκοσμια αλλα σταδιακα ,και το δικο μου εγγλέζικο ειναι και δεν την βλεπει τωρα ..

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Πήγαινε εδώ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187363 και κάνε ότι λέει .

πρωτα απο ολα thk u

το εγκατεστησα αλλα δεν εβγαλε ουτε εικονιδιο, ουτε εχει επιλογη στο "close menu"(παρατεταμενο πατημα του power) για να μπω σε recovery....

επισης πως γινεται ο χειρισμος? πανω-κατω απο volume και ΟΚ το power?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

πρωτα απο ολα thk u

το εγκατεστησα αλλα δεν εβγαλε ουτε εικονιδιο, ουτε εχει επιλογη στο "close menu"(παρατεταμενο πατημα του power) για να μπω σε recovery....

επισης πως γινεται ο χειρισμος? πανω-κατω απο volume και ΟΚ το power?

Το Recovery δεν βγάζει εικονίδιο πουθενά αν διάβαζες ποιο προσεκτικά θα έβλεπες, λέει πως την ωρα που κανει επανεκίνηση το τηλ και την στιγμή που θα ανάψει πράσινο το led θα πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί volume down ή up (HOW TO ENTER RECOVERY:

- Press volume up or down when green LED is on while booting), τότε μπαίνει στο CWM ,ο χειρισμός γίνεται κατα τον ίδιο τροπο και μέσα στο μενού, και με το on-off Εκτελείς την εντολή την οποία έχεις επιλέξει. Παράγγειλα μια Toshiba κάρτα 32gb class 10,έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει Partition στην κάρτα με την επιλογή μέσα από το CWM; Εγώ θα το δοκιμάσω μόλις την πάρω, λέω να περάσω και link2SD για να περνάω τις εφαρμογές εκεί.

Edited by duc

Η 10.1.Α.1.434 ειναι διαθεσιμη!!!(ελληνικο unbranded)

Εγω περιμενω μεχρι αυριο(για να εχουμε και τριημερο μπροστα,μηπως και δεν παει κατι καλα)και την κανω:)

[ATTACH]31004[/ATTACH]

Εμενα δεν μου βγαζει καμια ενημερωση παιδια...Ελληνικο απο cosmote....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εμενα δεν μου βγαζει καμια ενημερωση παιδια...Ελληνικο απο cosmote....

Μην αγχώνεσαι, αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο. Σε λίγες μέρες θα πάρει και την 4.2.2.Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε θα στήνουμε και θα ξανά στήνουμε το τηλ;

Δεν έχω δει πουθενά το λευκό... Το έχει κάποιος; Είναι κι αυτό όμορφο όσο το μαύρο;

Θεμη καλημερα

εγω ειχα το μαυρο και εχθες αγόρασα και το λευκο. Γνώμη μου ειναι οτι το μαύρο ειναι ποιο όμορφο απο το λευκο αλλα το αρνητικό στο μαυρο ειναι οτι φαίνονται έντονες οι δαχτυλιές και θα εισαι με ενα πανακι συνέχεια να καθαρίζεις.

Καλημέρα στην παρέα...

Είμαι κάτοχος λευκού Ζ και θα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια:

1. Όταν κλείνω το καπάκι της φόρτισης δεν "σφραγίζει καλά καλά και φοβάμαι για τα νερά... Λέτε στο service να μπορούν να μου αλλάξουν καπάκι;http://img820.imageshack.us/img820/8765/20130322092159.jpg

2.Είναι αγορασμένο το κινητό απο Cosmote Ελλάδα και στην αρχή μου έβγαζε το λογότυπο της Cosmote. Βρήκα αρχειάκια την γερμανική ρομ και την αγγλική ρομ και πέρασα την μία και μετά δοκίμασα και την άλλη με flashtool. Πώς μπορώ να βρώ αρχείο κάπου την Ελληνική (unbranded κατα προτίμηση) και να την περάσω;

μια ερωτησούλα....αξιζει να μεταβω απο το one x στο xperia z?

και αν ναι για ποιους λογους?

ευχαριστω

Καλημέρα στην παρέα...

Είμαι κάτοχος λευκού Ζ και θα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια:

1. Όταν κλείνω το καπάκι της φόρτισης δεν "σφραγίζει καλά καλά και φοβάμαι για τα νερά... Λέτε στο service να μπορούν να μου αλλάξουν καπάκι;http://img820.imageshack.us/img820/8765/20130322092159.jpg

2.Είναι αγορασμένο το κινητό απο Cosmote Ελλάδα και στην αρχή μου έβγαζε το λογότυπο της Cosmote. Βρήκα αρχειάκια την γερμανική ρομ και την αγγλική ρομ και πέρασα την μία και μετά δοκίμασα και την άλλη με flashtool. Πώς μπορώ να βρώ αρχείο κάπου την Ελληνική (unbranded κατα προτίμηση) και να την περάσω;

Μήπως δεν το πατάς καλά;

Παράξενο μου φαίνεται και εμένα, μήπως όντως δεν το Πατάς καλά; Θέλει λίγο Να το πατήσεις μέχρι να νιώσεις στο δάχτυλο σου ότι σφράγισε. Πάτα το λίγο πιο δυνατά δεν θα Πάθει Κάτι.

Παράξενο μου φαίνεται και εμένα, μήπως όντως δεν το Πατάς καλά; Θέλει λίγο Να το πατήσεις μέχρι να νιώσεις στο δάχτυλο σου ότι σφράγισε. Πάτα το λίγο πιο δυνατά δεν θα Πάθει Κάτι.

Παιδιά έχω και το μαυρο και το ασπρο. Τα πατάω γερά για να μην βρω κανά μπελά με το νερό. Έχει πρόβλημα. Θα μου κάνουν αντικατάσταση. Ρώτησα. Για κάμια ρομ ελληνική ξέρουμε κάτι;

Παιδιά έχω και το μαυρο και το ασπρο. Τα πατάω γερά για να μην βρω κανά μπελά με το νερό. Έχει πρόβλημα. Θα μου κάνουν αντικατάσταση. Ρώτησα. Για κάμια ρομ ελληνική ξέρουμε κάτι;

Αφου υπαρχει προβλημα να το πας για αλλαγη, αν εισαι σε doa (αλλαγη επι τοπου) ακομα καλυτερα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ελληνική ρομ στο xda αν εννοείς δεν υπάρχει ακόμα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αφού έχεις και τα δυο τότε έχεις και μέτρο σύγκρισης, αφού βλέπεις οτι έχει πρόβλημα ζήτα να σου κάνουν αντικατάσταση και όχι επισκευή αν ισχυει το DOA.

Αφού έχεις και τα δυο τότε έχεις και μέτρο σύγκρισης, αφού βλέπεις οτι έχει πρόβλημα ζήτα να σου κάνουν αντικατάσταση και όχι επισκευή αν ισχυει το DOA.

Με DOA θα μου κάνουν αντικατάσταση. Έχω αλλάξει όμως ρομ κι έχω βάλει άλλη official stock rom. Λέτε να αντιμετωπίσω προβλημα;

Με DOA θα μου κάνουν αντικατάσταση. Έχω αλλάξει όμως ρομ κι έχω βάλει άλλη official stock rom. Λέτε να αντιμετωπίσω προβλημα;

Είναι το μονο σίγουρο, φλάσαρε το με το flash tool στη στοκ rom και μετα κάνε και μια επιδιόρθωση με SUS και θα είσαι μία χαρά.

Edited by duc

Είναι το μονο σίγουρο, φλάσαρε το με το flash tool στη στοκ rom και μετα κάνε και μια επιδιόρθωση με SUS και θα είσαι μία χαρά.

Κοίτα λοιπόν τί έκανα... Είχα Ελληνική ρομ και με sus κατέβασε περι τα 750mb και μου ξαναπέρασε την Ελληνική... πέρασα με flash tool την γερμανική. Το ξαναπήγα σε sus όπου κατέβασε άλλα 750mb περίπου και μου πέρασε πάλι την γερμανική... δεν μου έκνε επαναφορά της ελληνικής... Καλά τα λέω; Ή κατι κάνω λάθος;

• The title was changed to Sony Xperia Ζ