swaron Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω κάποια στιγμή στα κοντά, μπορείτε να μου πείτε τι παίζει με το GPS; Έχει φωνητική πλοήγηση; Offline χάρτες;; ή πρέπει να έχω data plan για να δουλέψει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα για πλοήγηση και δεν χρειάζεσαι καθόλου data plan. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Και το άλλο είναι οι φήμες για νέα ναυαρχίδα το καλοκαίρι. Αν κάνει κάτι τέτοιο θα είναι αδικαιολόγητη. Όχι αν, θα το κανει σίγουρα. Το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβρη. Είναι μέρος της πολιτικής της.Κι αυτός θα είναι ο λόγος που η τιμή του Ζ θα πέσει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Όχι αν, θα το κανει σίγουρα. Το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβρη. Είναι μέρος της πολιτικής της.Κι αυτός θα είναι ο λόγος που η τιμή του Ζ θα πέσει γρήγορα. Απ'οσο εχω διαβασει θα βγαλει κι αλλο αναλογων δυνατοτητων ,μαλλον οχι αδιαβροχο -1 ιντσα .. Παντως το μεγεθος του Ζ οταν το πιασεις Δεν ειναι προβλημα ερχομενος απο 4+-'' ,σε αυτο βοηθαει και το βαρος του ,γενικα το Ζ ειναι λιγο εξωγήινο αυτη τη στιγμη Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Και το άλλο είναι οι φήμες για νέα ναυαρχίδα το καλοκαίρι. Αν κάνει κάτι τέτοιο θα είναι αδικαιολόγητη. Όχι αν, θα το κανει σίγουρα. Το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβρη. Είναι μέρος της πολιτικής της.Κι αυτός θα είναι ο λόγος που η τιμή του Ζ θα πέσει γρήγορα. Το θέμα είναι αυτή η πολιτική να μην θάβει στο θέμα αναβαθμίσεων τα κινητά της ίδιας χρονιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Αν η sony βγάλει και άλλη συσκευή που να έρχεται κοντά ή πάνω από το z στο προσεχές διάστημα τότε θα είναι πρόβλημα για την ίδια... Η πολιτική πλέον αυτή πρέπει να μείνει πίσω από εταιρείες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν... Όπως και να έχει όμως το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό... Καλοδουλευτο σε όσους το πήραν... Φιλικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Αν η sony βγάλει και άλλη συσκευή που να έρχεται κοντά ή πάνω από το z στο προσεχές διάστημα τότε θα είναι πρόβλημα για την ίδια... Η πολιτική πλέον αυτή πρέπει να μείνει πίσω από εταιρείες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν... Όπως και να έχει όμως το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό... Καλοδουλευτο σε όσους το πήραν... Φιλικά... Βασικά πολλές εταιρίες αρχίζουν να υιοθετούν αυτή την πολιτική. Δες πχ την apple με το ipad. Μια ερώτηση προς τους κατόχους: Έχετε παρατηρήσει κάποιο bug στο λογισμικό ή κάτι στη λειτουργία του που θα έπρεπε να γνωρίζουμε? Πχ πιθανό lag, δυσκολία στη χρήση της φωτογραφικής από την έλλειψη του κουμπιού ή κάτι σχετικό? Με το μενού της sony όλα εντάξει? Edited March 8, 2013 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πολυ θετικα τα οσα ακουω μεχρι τωρα για το Ζ τοσο για την οθονη οσο και για την αυτονομια και το ενδιαφερον μου για την συσκευη αναθερμανθηκε. Να ρωτησω κατι οσους το εχουν,τα πληκτρα που ειναι μεσα στην οθονη οταν βλεπεις βιντεο η κοιτας φωτογραφιες "εξαφανιζονται" ωστε να χρησιμοποιεις ολη την οθονη η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πάντως μην υποτιμάτε τον παράγοντα "γωνίες θέασης". Δεν είναι μόνο να το χειρίζεται 1 χρήστης το τηλέφωνο. Συχνά το κρατάς "στη μέση" για να δούν π.χ. ένα βίντεο περισσότεροι, ενώ αν το χειρίζεσαι κι εσύ (και το έχεις στραμμένο προς το μέρος σου) για να δείξεις κάτι οι θεατές κάθονται ακόμα πιο πλάγια. Εδώ το ίδιο είναι συχνά πρόβλημα με πολλά λαπτοπς. Κάθομαι να δείξω κάτι που π.χ. έφτιαξα σε φίλους ή συναδέλφους, και εκπλήσσομαι όταν βλέπω "πως το έβλεπαν" από την γωνία που καθόντουσαν. Είναι πολύ σωστό αυτό που λες από την μία πλευρά. Από την άλλη αν είσαι σε μέρος (πχ μετρό κτλ) που δεν θέλεις ο διπλανός σου να διαβάζει τα πάντα από αυτά που κάνεις (έχουμε και περίεργους ξέρεις), ίσως τελικά να είναι και πλεονέκτημα. Όπως το δει κάποιος. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Είναι πολύ σωστό αυτό που λες από την μία πλευρά. Από την άλλη αν είσαι σε μέρος (πχ μετρό κτλ) που δεν θέλεις ο διπλανός σου να διαβάζει τα πάντα από αυτά που κάνεις (έχουμε και περίεργους ξέρεις), ίσως τελικά να είναι και πλεονέκτημα. Όπως το δει κάποιος. Οσο μεγαλυτερες οι οθονες τοσο πιο ευκολο να δουν τα αδιακριτα βλεμματα. Εδω εγω βγαζω το κινητο στο μετρο ή λεωφ να αλλαξω τραγουδι και 8/10 διπλανους μου κοιτανε.. περα απο αυτο εγω προσωπικα σπανια βλεπω ενα βιντεο ή φωτο στο κινητο μαζι με αλλους 2-3 για να με ενοχλει αυτο. Στο λαπτοπ αλλαζουν τα πραγματα. Το "προβλημα" ειναι υπαρκτο αλλα ειναι στο πως χρησιμοποιει ο καθενας τη συσκευη του. Γνωριζω καποιν που βλεπει ταινιες και με την λοπελα του μαζι σε οθονη 4,3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τις γωνιες θεασης ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πήγα σήμερα στο Public της περιοχής μου και το επεξεργάστηκα καλύτερα το τηλέφωνο για πολλή ώρα. Έβαλα τα ακουστικά μου για να δω την απόδοση του ήχου. Ένα έχω να πω. Ενεργοποίησα την επιλογή Clearaudio+ και ήταν πραγματικά απόλαυση. Καθόμουν και άκουγα τα τραγούδια που είχε μέσα στο κατάστημα για αρκετή ώρα. Το εξωτερικό ηχείο του μπορεί να μην είναι το δυνατότερο στο κόσμο (και σε κακή θέση )αλλά ποιος ακούει μουσική από ηχείο κινητού και όχι από ακουστικά; Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την καθαρότητα του ήχου και έχω μείνει άφωνος. Έβαλα να δω πολλές φωτογραφίες και videos και ακόμα ψάχνω να βρω που βλέπουν κάποιοι τα ξεθωριασμένα χρώματα. Μπορεί τα μάτια μου να τα βλέπουν αλλιώς... τι να πω... μετά πήγα να δω το Note 2 και για μένα η Super Amoled HD ωχριούσε. Ίσως να έφταιγε που είχε φυσιολογικό φως μέσα στο κατάστημα. :p Επίσης κοίταξα ελεύθερη μνήμη ραμ και είχε 1,3gb. Δοκίμασα επίσης να τραβήξω φωτογραφίες και videos όσο μου επέτρεπε το... αντικλεπτικό και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Καθαρές εικόνες και videos. Δοκίμασα να κοιτάξω πάλι τις γωνίες θέασης της οθόνης. Δεν μου φάνηκε πάλι κάτι ενοχλητικό κι ας έχω εμπειρία από ips οθόνη. Αυτή η οθόνη μόνο μέτρια δεν μπορεί να ειπωθεί. Το βλέπεις δίπλα στα υπόλοιπα κινητά και σου φαίνεται ακόμα καλύτερη. Πραγματικά αν είχα τη διάθεση να ξοδέψω τόσα λεφτά για κινητό θα το αγόραζα. Δεν ξέρω αν θα βγάλει πάλι άλλη ναυαρχίδα. Ελπίζω να το κάνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 που θα έχω επιδότηση. Σίγουρα θα έχουν κυκλοφορήσει πολλά κινητά μέχρι τότε αλλά το Xperia Z τα σπάει. The best of Sony.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Από ότι είδα η τιμή του στο expansys το ελληνικό έπεσε ήδη στα 630 ευρώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Με χαροποίησε το γεγονός ότι η Sony και η HTC έχουν σκοπό να ακολουθήσουν επιθετική οικονομική πολιτική στις ναυαρχιδες τους.(ένα από τα όπλα των 2 εταιρειών κατά της Samsung) Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μπορείς να βρεις το Xperia Z και το HTC one, προπαραγγελια κατω απο 600 ευρώ. Όχι ότι είναι λίγα, αλλά πιστεύω πως με τον καιρό θα γίνουν ακόμη πιο προσιτά. Και σε αυτόν τον <πολεμο> η Samsung δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Ας φαγωθούν λιγάκι και σε αυτον τον τομέα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το εξωτερικό ηχείο του μπορεί να μην είναι το δυνατότερο στο κόσμο (και σε κακή θέση )αλλά ποιος ακούει μουσική από ηχείο κινητού και όχι από ακουστικά; Βλέπω πολλά παιδάκια γυμνασίου που το πετάνε στην τσέπη και έχουν την μουσική να παίζει και περπατάνε μόνα τους! :lol: :p Για την οθόνη μην ακούσω άλλες βλακείες! Βάλ'τε να δείτε ένα βίντεο από αυτά που έχει μέσα το κινητό, αν δεν σας φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ εγώ θα κάτσω να με..... φτύσετε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Η οθόνη τα σπάει. Μην ακούτε χαζά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το περιεργαστηκα σημερα αρκετη ωρα. Βρηκα το λευκο στο Media Markt του Γερακα και μαλιστα ειχαν μονο λευκο. Εστιασα την προσοχη μου στην οθονη και στο ηχειο. Η οθονη ειναι πολυ καλη αλλα δεν κανεις και ουαου. Με τις γωνιες θεασης εχει θεμα οπως το εχουμε ξαναπει. Αυτο ομως που με απογοητευσε ηταν το ηχειο του στην αναπαραγωγη μουσικης και ραδιοφωνου. Απογοητευτηκά χαμηλη ενταση. Και για να σας προλαβω η συσκευη δεν ειχε μπει σε νερο πριν, οποτε δεν ηταν μπουκωμενο απο νερο. Μιλαμε οτι η ενταση ηταν για την πλακα. Το συγκρινα με το 710 το δικο μου και ηταν μερα με την νυχτα. Αυτη η SONY παντα βρισκει ενα τροπο να με απογοητευει....ΟΚ μπορει για πολλους αυτο το μειονεκτημα να μην τους ενδιαφερει αλλα για εμενα προσωπικα η ενταση και η ποιοτητα του ηχειου ειναι κριτηριο αγορας, τελικα απορριπτω την συγκεκριμενη συσκευη. Το περιεργαστηκα και εγω στο media συγγρου, ομορφο,καλοφτιαγμενο, γρηγορο.Η Οθονη ομως στα δικα μου ματια καλη μεν ,αλλα διπλα στα siii και note της samsung , χανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το stamina mode κάνει διαφορά στην μπαταρία ή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κ εγώ το είδα σήμερα από κοντά... Απογοητεύτηκα με το μέγεθος του κ δεν μπήκα κάν στον κόπο να το επεξεργάστω.., Ελπίζω ο καινούργιος γαλαξίας να είναι πιο σουλουπομενος... Θέλω πρώτα να αγοράσω κινητό κ όχι ταμπλετ... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το stamina mode κάνει διαφορά στην μπαταρία ή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο; ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !! Ναι κανει δουλεια εαν αφηνεις ανοικτο ΒΤ .WI-FI κτλ.. οταν σβηνει η οθονη τα απενεργ αφηνεις αν θελεις καποια ενεργα ...επιλογη σου. Τωρα εαν εσυ απο μονος σου απενεργοπ αυτα που τρωνε ,μπαταρια το ιδιο ειναι ..απλα με stamina ανοιγουν ολα παλι με το ανοιγμα της οθονης .ΑΥΤΑ! Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=vMyGten_5DE&feature=youtube_gdata_player Ωραία διαφήμιση για την κάμερα του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πολυ θετικα τα οσα ακουω μεχρι τωρα για το Ζ τοσο για την οθονη οσο και για την αυτονομια και το ενδιαφερον μου για την συσκευη αναθερμανθηκε. Να ρωτησω κατι οσους το εχουν,τα πληκτρα που ειναι μεσα στην οθονη οταν βλεπεις βιντεο η κοιτας φωτογραφιες "εξαφανιζονται" ωστε να χρησιμοποιεις ολη την οθονη η οχι? Ναι εξαφανιζονται και αν πατήσεις μια φορά στην οθόνη εμφανίζονται. Επίσης όσο έπαιζα fruit ninja παρατήρησα ότι δεν γίνεται να πατηθούν κατά λάθος και αυτό είναι πολύ καλό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δεν μπορώ να το έχω στην θήκη ειλικρινά, χάνεται όλη η αίσθηση, Κωνσταντίνε θα στα πω με πμ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μια άλλη καλή λύση για εξοικονόμηση μπαταρίας είναι και η λειτουργία που έχει να συνδέετε αυτόματα σε δίκτυαWiFi που εσύ έχεις ορίσει και να αποσυνδέεται όταν φεύγεις από αυτά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παιδιά από θήκες παίζει κάτι καλό??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts