Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως το gsmarena λεει οτι η οθονη του δνε εχει καλες γωνιες θεασης. Το συγκεκριμενο site ειναι απο τα πιο αντικειμενικα.

Μαλιστα το συγκρινουν με το πολυ φτηνοτερο Alcatel One Touch Idol X και λενε οτι του Alcatel ειναι καλυτερη (http://www.gsmarena.com/various_mwc_2013-review-898p3.php).

While we manhandled the Idol X one thing stuck out the most - the gorgeous display. The screen is even better than the one on the Xperia Z, and is certainly on par with what HTC offers with their wonderful Super LCD 3.

Εκανε φαουλ σε αυτο το κομματι η SONY. Δεν λεω οτι ειναι χαλια η οθονη του. Απλα σαν high end θα περιμενες η οθονη του να ειναι top! Και μαλιστα απο την Sony που εχει ιστορια στις τηλεορασεις.

Edited by asikis

Εδώ και καιρό :p

Παντως το gsmarena λεει οτι η οθονη του δνε εχει καλες γωνιες θεασης. Το συγκεκριμενο site ειναι απο τα πιο αντικειμενικα.

Μαλιστα το συγκρινουν με το πολυ φτηνοτερο Alcatel One Touch Idol X και λενε οτι του Alcatel ειναι καλυτερη (http://www.gsmarena.com/various_mwc_2013-review-898p3.php).

While we manhandled the Idol X one thing stuck out the most - the gorgeous display. The screen is even better than the one on the Xperia Z, and is certainly on par with what HTC offers with their wonderful Super LCD 3.

Εκανε φαουλ σε αυτο το κομματι η SONY. Δεν λεω οτι ειναι χαλια η οθονη του. Απλα σαν high end θα περιμενες η οθονη του να ειναι top! Και μαλιστα απο την Sony που εχει ιστορια στις τηλεορασεις.

Απογοητευτικό δε λέω αλλά εγώ το κινητό μου το κρατάω κανονικά δεν το γέρνω ούτε 5 μοίρες οπότε... περί ορέξεως! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ και καιρό :p

Απογοητευτικό δε λέω αλλά εγώ το κινητό μου το κρατάω κανονικά δεν το γέρνω ούτε 5 μοίρες οπότε... περί ορέξεως! :cool:

μπορεις να προσδιορισεις το ''κανονικα''; γιατι εγω δεν εχω συγκεκριμενη θεση πως θα κραταω το κινητο, αναλογα με το τι κανω εκει την στιγμη ετσι κραταω το καθε κινητο πχ κραταω κατι στο αλλο χερι, το εχω στο μεγαφωνο και συγχρoνος σερφαρω κτλ.. Το κινητο δεν ειναι τηλεοραση που το εχεις σε καθορισμενη θεση/βαση δηλαδη σε ορθη σταση και σε συγκεκριμενο υψος ωστε να μπορω να κανω σωστα την δουλεια μου οπως μας ζηταει η sony.

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Ναι οκ, δεν διαφωνω. Απλα λεμε οτι σαν ναυαρχιδα επρεπε να ειναι και σε αυτο το κομματι πιο προσεγμενο. Φυσικα οπως ειπωθηκε και πιο πανω, αν δεν το δουμε απο κοντα με τα ιδια μας τα ματια δεν μπορουμεν αν κρινουμε εκ'του ασφαλους.

Ναι οκ, δεν διαφωνω. Απλα λεμε οτι σαν ναυαρχιδα επρεπε να ειναι και σε αυτο το κομματι πιο προσεγμενο. Φυσικα οπως ειπωθηκε και πιο πανω, αν δεν το δουμε απο κοντα με τα ιδια μας τα ματια δεν μπορουμεν αν κρινουμε εκ'του ασφαλους.

Έχω το Xperia S εδώ και 8 μήνες (έχει το ίδιο "θέμα") και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις γωνίες θέασης, πρέπει να το γείρεις υπερβολικά για να γίνουν τόσο χάλια τα χρώματα όσο λένε, το μόνο αρνητικό είναι πως δεν μπορούν να δουν καθαρά αυτοί που είναι γύρω σου πρέπει να τους το δώσεις ή να το στρέψεις στην μεριά τους για να δουν σωστά μια φωτογραφία! Κατά τ'άλλα η οθόνη είναι εξαιρετική, από θέμα ευκρίνειας και χρωμάτων και φαντάζομαι πως του Ζ θα είναι ακόμα καλύτερη!

:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

570 Euro προπαραγγελία απο Amazon με δωρεάν μεταφορικά

Η τιμή είναι πιστεύω πολύ καλή, επίσης τρέχει promo ώς 8 Μαρτίου με επιστροφή 50 λίρες.

http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&docId=1000703063&linkCode=ur2&tag=asin07-21

Πάμε καμιά ομαδική παραγγελία ? Δεν πιστεύω να έχουμε θέμα με την SIΜ

Εμπιστο είναι το άμαζον .. απορια σε ποσο καιρο ομως θα μας ερθει ?

.

Έχω το Xperia S εδώ και 8 μήνες (έχει το ίδιο "θέμα") και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις γωνίες θέασης, πρέπει να το γείρεις υπερβολικά για να γίνουν τόσο χάλια τα χρώματα όσο λένε, το μόνο αρνητικό είναι πως δεν μπορούν να δουν καθαρά αυτοί που είναι γύρω σου πρέπει να τους το δώσεις ή να το στρέψεις στην μεριά τους για να δουν σωστά μια φωτογραφία! Κατά τ'άλλα η οθόνη είναι εξαιρετική, από θέμα ευκρίνειας και χρωμάτων και φαντάζομαι πως του Ζ θα είναι ακόμα καλύτερη!

:cool:

Αν όμως είχες κάποια συσκευή με καλύτερη οθόνη θα σε προβλημάτιζε να πας στο Z που υστερεί σ ένα βασικό τομέα, όπως ενόχλησε κάποιους όταν πήγαν από το HOX στο Siii που είχε πρόβλημα φωτεινότητας κάτω από τον ήλιο.

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος που λέει ότι το mobile το κρατάμε όπως να'ναι.

Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τα ξεθωριασμένα χρώματα μόλις γερνεις λίγο την συσκευή σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κλασσικη συζητηση παλι.:p

Εγω συμφωνω με τον Ηλια γιατι και το tablet που εχω στις 8 ιντσες το κραταω "φυσιολογικα".

Τεσπα, ας μην αναλωθουμε σε αυτο και κουραζουμε και το νημα. Οταν ερθει στα καταστηματα θα πατε, θα το γυρισετε σε οξεια και αμβλεια γωνια και θα αποφασισετε αν σας κανει..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή αν πάμε στο media markt θα το δούμε ζωντανο?

Οχι.δεν το χει φερει κανενα καταστημα ακομα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν όμως είχες κάποια συσκευή με καλύτερη οθόνη θα σε προβλημάτιζε να πας στο Z που υστερεί σ ένα βασικό τομέα, όπως ενόχλησε κάποιους όταν πήγαν από το HOX στο Siii που είχε πρόβλημα φωτεινότητας κάτω από τον ήλιο.

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος που λέει ότι το mobile το κρατάμε όπως να'ναι.

Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τα ξεθωριασμένα χρώματα μόλις γερνεις λίγο την συσκευή σου.

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% Κώστα και με σένα και με το φίλο παραπάνω.

Όσο και να μ άρεσε η Sony με το Ζ αν είναι έτσι χάλια απλά θα το προσπεράσω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Σχετικά με την οθόνη,το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις μέσα στο κατάστημα δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται έξω στο φως της ημέρας.

Σχετικά με την οθόνη,το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις μέσα στο κατάστημα δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται έξω στο φως της ημέρας.

Αυτο ξαναπεστω,τζαμπα θα παμε να το δουμε δηλαδη.:p

Να δεις λαπτοπ η'τηλεοραση,που δεν τα κουβαλας εξω σε καταγαλανο ουρανο να πω εχει νοημα ,αλλα σε κινητο ολα τα ιδια ειναι σε κλειστους χωρους:D

Για αυτο ποτε δεν τα βλεπω σε καταστηματα πριν τα αγορασω,αλλα θα στηριχθω σε παιδια που το δουλεψαν σε πραγματικες συνθηκες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι παιδιά ισα ίσα που στα περισσότερα καταστήματα ο φωτισμός είναι τόσο έντονος που οι συνθήκες πλησιάζουν πιο πολύ τις εξωτερικές από τις οικιακές. Για παράδειγμα την τηλεόραση στο σπίτι μου την έχω ρυθμισμενη στα 100 nits περίπου. Σε ένα κατάστημα με τέτοια ρύθμιση ή εικόνα θα φαίνεται πολύ σκοτεινή και δεν θα βλέπεις τίποτα. Εννοείται πως δεν μπορεί να προσομοιωθει κάποια ακραία κατάσταση μέσα στο κατάστημα, αλλά νομίζω πως κάποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν.

Άκουσα πάντως πως το Σάββατο θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά μεγάλα καταστήματα. Στο Mall στο Μαρούσι θα υπάρχουν και κάποια events νομίζω.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγω το ειδα σημερα το κινητο....

Δεν ειχα την δυνατοτητα να ρυθμισω την οθονη ομως ειναι στα επιπεδα Ν4/S3 γενικα...με χειροτερη οντως γωνια θεασης.

Το ατομο που το εχει ειδε και το One αλλα και το ZL και μου ειπε να μην ξεχασω το ZL... γιατι ισχυριζεται εχει καλυτερη οθονη απο το Ζ...

Μαλλον δεν γινεται αλλιως αν πρεπει να ειναι αδιαβροχο το κινητο

Προσωπικα με προβληματισε και θελω να δω το ZL το οποιο εκθειαζε συνεχως λογω μεγεθους και ποιοτητας ( πισω μερος οχι απο γυαλι)

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν γνωριζεται εστω και λιγο τον πωλητη μπορειτε να του ζητησετε να αφαιρεσει το αντικλεπτικο και να σας το δειξει εξω στο φως του ηλιου.Ετσι το εκανα εγω με το s3 και γλυτωσα την ξενερα που θα τρωγα..

Δεν υπάρχει στο site της. Ελπίζω να μην αποφασίσει να το κάνει όπως το ION που το έφερε μετά από μήνες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εβαλε και το Πλαισιο στα 699€!!Αναμενεται συντομα λεει βεβαια..

http://www.plaisio.gr/search.aspx?skus=1933531,1933558&title=Sony%20Xperia%20Z

Καλά αυτοί δεν περιγραφονται...

Ακου 700...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

πηγα στο Sony Center γιατι ηθελα να κανω τεστ σε σχεση με το NOTE2.

Η οθονη του Ζ οντως δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο...ειδικα σε ευρος φωτηνοτητας και σε γωνια θεασης.

Δεν ειναι ασχημη...καμμια σχεση... σχετικα με το ΝΟΤΕ ομως χανει.

εννοειται στην καθημερινη χρηση δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα ενω δεν καταφερα να βρω το μενου με το calibration.

το κινητο το ειδα σε ασπρη εκδοση απλα πανεμορφο,αφηνει την εντυπωση στο χερι οτι προκειται πραγματικα για κορυφαια συσκευη και η ποιοτητα του ειναι σαφως ανωτερη απο οσα εχω δει μεχρι σημερα( One,ZL εξαιρουμενων)

καλυτερη οθονη απο Ν4,οχι απο ΝΟτε2 και μαλλον οχι απο One.

φοβερη ποιοτητα!

το ξερω το εχω γραψει 2 φορες αλλα αξιζει!

το δινουν με δωρο ενα ηχειο αξιας 69Ε ΒΤ.

αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΕΣΑΝ 5ΑΡΑ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ZL!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ αλλα μαλλον δεν θα το εισαγουν ποτε :(

YΓ. το κινητο εχει γινει sold out στην Ιταλια σχεδον παντου.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Με λιγα λογια παρολο που ηταν κατατοπιστικη η απαντηση σου. Η συσκευη αξιζει τα οποια λεφτα της? Αξιζει ο ντορος που εχει γινει? Η sony ειναι σε καλο δρομο για τις μελλοντικες συσκευες της?

Με την καμερα δεν ασχοληθηκες ε?

Edit: μόλις το ανάρτησε η Sony Mobile GR στο Facebook

Το Σάββατο το Xperia™ Z smartphone θα βρίσκεται, από τις 12.00 έως τις 15.00 σε όλα τα καταστήματα με κινητή τηλεφωνία στο The Mall Athens, όπου θα μπορείτε να το δείτε, να το τεστάρετε αλλά και να κερδίσετε ένα από τα 8 Xperia™ Z στην κλήρωση που θα γίνει την ίδια ημέρα! Μαζί μας θα είναι και το Mad Radio με ζωντανή εκπομπή από την εκδήλωσή μας. Like αν θα είστε και εσείς εκεί

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Ζ