konstantinoslp Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Χμμμ, δεν κυκλοφορει. Θα κυκλοφορησει... Οσο για το αν θα εχει τον τιτλο του καλυτερου smartphone ας μια βιαζομαστε να το βαφτισουμε ετσι... ;) Βαγγελη εχεις δικιο. Και εννοουσα που κυκλοφορει μεχρι να κυκλοφορησει συσκευη του ανταγωνισμου. Μεχρι το s4 πχ που θα βγει μετα το Z, θεωρεις οτι υπαρχει κατι που να το κοντραρει συνολικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δημητρη αλλο αν αξιζει (που αξιζει), κι αλλο αν θα ειναι πραγματι το καλυτερο smartphone της αγορας. Απλα καλο θα ειναι να μην ενθουσιαζομαστε με ο,τι προκειται να κυκλοφορησει γιατι υπαρχουν παντα εκπληξεις. Προσεχως στις οθονες μας... ;) μαζι σου! ομως σε design,quality ειναι απλα το καλυτερο. Και χωρις να το δω μπορω να το πω. Συντομα ομως θα το δω απο κοντα. και θα σου πω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Βρε παιδια, για να το γραφω αυτο εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο μου. Και ισως μαλιστα ερθει στην αγορα πριν και απο το λανσαρισμα του Ζ. Αναμονη και θα τα δουμε ολα το αμεσως επομενο χρονικο διαστημα. Απο εκει και περα το μονο που εχει νοημα να γραφτει τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι πως αυτη την ανοιξη θα υπαρχουν 4 συσκευες με παρομοια specs και 3 -τουλαχιστον- απο αυτες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με σοβαρο build quality. Αναμονη για την τελικη προταση της Sammy (για να δουμε αν αποφασισουν να απεμπολισουν τη ρετσινια των γελοιων πλαστικων - ειναι το αγαπημενο μου brand πλεον και ελπιζω σε αλλαγη στρατηγικης)...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ε άμα έχεις πληροφορίες τότε δικαιολογούμαστε εμείς να ενθουσιαζόμαστε με αυτό που βλέπουμε ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..:) Πάντως αυτό περιμέναμε όλοι.3-4 πολύ σοβαρές προτάσεις και ο καθένας να διαλέξει τελικά με βάση την ποιότητα, τον σχεδιασμό (ή και το κόλλημα καμιά φορά. :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ελπιζω να μην ενθουσιαζεται με το νεο Ηταψι.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Συμφωνω απόλυτα + προσωπικά περιμένω τα blackberry. Το 10 απ'οτι έχω δει μου αρέσει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Βρε παιδια, για να το γραφω αυτο εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο μου. Και ισως μαλιστα ερθει στην αγορα πριν και απο το λανσαρισμα του Ζ. Αναμονη και θα τα δουμε ολα το αμεσως επομενο χρονικο διαστημα. Απο εκει και περα το μονο που εχει νοημα να γραφτει τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι πως αυτη την ανοιξη θα υπαρχουν 4 συσκευες με παρομοια specs και 3 -τουλαχιστον- απο αυτες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με σοβαρο build quality. Αναμονη για την τελικη προταση της Sammy (για να δουμε αν αποφασισουν να απεμπολισουν τη ρετσινια των γελοιων πλαστικων - ειναι το αγαπημενο μου brand πλεον και ελπιζω σε αλλαγη στρατηγικης)...;) Βαγγελη δεν αρκει η Samsung να βαλει υλικα της προκοπης,αλλα και την amoled που ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για την συμπεριφορα της σε εξωτερικους χωρους,εκτος αν δουμε αλλη amoled πραγμα απιθανο. Η Sony παντα μου προσφερε αριστες συσκευες σε αυτο το τομεα(xperia s),και ηταν ενας βασικος λογος που εχω τωρα το 920. Βεβαια να δουμε αν θα βρουμε το ZL που το προτιμω,αλλιως βλεπουμε μετα αν και η αληθεια ειναι οτι θελω μεγαλυτερη μπαταρια απο 2340 της Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το κινητό φαίνεται άριστο από πλευράς κατασκευής. Από οθόνη έχω ένα μεγάλο ερωτηματικό. Στα διαφορα βίντεο που κυκλοφορουν φαίνεται στην οθονη του θολούρα και μερική αλλοίωση στα χρώματα όταν το κοιτάνε από γωνία, με μικρή κλίση και δεν μιλάω για μεγαλη απο πλάγια. Μου φαίνεται σαν τις οθόνες της htc όπως το evo, sensation κτλ.. Να τονίσω ότι 1080p οθόνες η κυρια διάφορα τους με σύγκριση τις τωρινές 720p οπως τονιζουν πολλοι reviewers θα είναι στο ανάγνωσμα κειμένου/fonts απο μακρινη αποσταση και στο ζουμ φωτογραφιών όπου θα βλέπουμε περισσότερα στοιχεία . Σε βασικές γραμμές δεν θα φαίνεται καμία διάφορα στην εμπειρία χρήσης. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το κινητο φαινεται τελειο απλα η sony πρεπει να λυσει το προβλημα με τις οθονες της και τις γωνιες θεασης,ειναι και θεμα αισθητικης πια,αν το γυρισεις λιγο πλαι το κινητο να ξεθωριαζει η οθονη σαν κινητο των 100 ευρω.Και στο xperia s και στο xperia t το ιδιο γινεται!Αν λυσει και αυτο,τοτε θα εχει πραγματικα τελεια κινητα απο ολες τις αποψεις.Το μονο ανησυχητικο ειναι αν η Adreno GPU θα ειναι λιγοτερο ισχυρη και θα λαγκαρει το κινητο σε παιχνιδια και καθημερινη χρηση γιατι πρεπει να χειριζεται τοσο πολλα pixels(1920*1080) σε σχεση με τις 720p οθονες.Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μονο με ips-lcd θα λυσει το θεμα με τις γωνιες θεασης,αλλα προτιμα τις δικες της προτασεις. Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει εφοσον με καλυπτει με πολυ καλη ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους. Αυτο με ενδιαφερει κυριως,μη παω παραλια απο Μαιο και μετα και ξενερωσω:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Βεβαια να δουμε αν θα βρουμε το ZL που το προτιμω,αλλιως βλεπουμε μετα αν και η αληθεια ειναι οτι θελω μεγαλυτερη μπαταρια απο 2340 της Sony. Κι εγώ αυτό θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία. ... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) θα δουμε τι θα μας παρουσιασει η LG στη Βαρκελωνη διοτι για το G2 ακουγονται 3000 χωρητικοτητα μπαταριας. Ειδωμεν παρ ολο που μου αρεσει πολυ το ZL με το compact χαρακτηρα του. Και η ευχαριστη ειδηση ειναι οτι ετοιμαζεται για κυκλοφορια στη Γερμανια,αλλα απο τον Απριλιο http://www.xperiablog.net/2013/01/20/sony-xperia-zl-goes-up-for-pre-order-in-germany/ Πολυ καλα νεα αυτα. Οπως επισης και calibration software που ειναι εξαρχης εγκατεστημενο στο ZL και ισως ερθει και στο Ζ http://www.xperiablog.net/2013/01/18/xperia-z-and-xperia-zl-to-come-with-display-calibration-software/ Edited January 21, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μονο με ips-lcd θα λυσει το θεμα με τις γωνιες θεασης,αλλα προτιμα τις δικες της προτασεις. Εγώ πάλι ονειρεύομαι Xperia κινητό με Amoled οθόνη, αλλά δεν μου φαίνεται πιθανό δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παγκόσμια πρώτη, πλάκα μας κάνουν, νομίζω ότι δεν είναι 1 απριλίου!!!! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000779 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ειναι δυνατον να εχει το e-shop το Ζ σε 2,3 εργασιμες.? Που τα βρηκαν τοσο γρηγορα.? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ειναι δυνατον να εχει το e-shop το Ζ σε 2,3 εργασιμες.? Που τα βρηκαν τοσο γρηγορα.? Σοβαρά μιλάς Νίκο; είδες μήπως τιμή, με ενδιαφέρει...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Στα 699, δες το, το εχει σε ασπρο και μωβ..χμμ που τα βρηκανε ωρε.? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Στα 699, δες το, το εχει σε ασπρο και μωβ..χμμ που τα βρηκανε ωρε.? Δώσε Link....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Στα 699, δες το, το εχει σε ασπρο και μωβ..χμμ που τα βρηκανε ωρε.? ειπαν εκει στην Ιαπωνια να στειλουν τα πρωτα τους κομματια στο eshop της ελλαδας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://www.e-shop.gr/search_tel.phtml?offset=30&category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&filter-5779=1 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 χαχαχαχα,τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν βάλει τπτ ακόμα.........πολύ βιασύνη έχουν.Μάλλον περιμένουν να γίνει χαμός απο παραγγελίες!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) χαχαχαχα,τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν βάλει τπτ ακόμα.........πολύ βιασύνη έχουν.Μάλλον περιμένουν να γίνει χαμός απο παραγγελίες!!! Mπα και στα αλλα αν δεις δεν εχουν ολα τεχν. λεπτομερειες κι αυτο ειναι το λιγοτερο εν προκειμενω ..ποιος ξερει απο που τα φερνουν και τι θα γινει αν κατσει καμια βλαβη και τετοια ..και το Acro S που εχει πιο πανω Αν δεν κανω λαθος δεν προοριζοταν για την Ευρωπη .. Edited January 21, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Mπα και στα αλλα αν δεις δεν εχουν λεπτομερειες κι αυτο ειναι το λιγοτερο εν προκειμενω ..ποιος ξερει απο που τα φερνουν και τι θα γινει αν κατσει καμια βλαβη και τετοια ..και το Acro S που εχει πιο πανω Αν δεν κανω λαθος δεν προοριζοταν για την Ευρωπη .. Σωστός είσαι σε ότι είπες.....Εγώ πάντως θα περιμένω να έρθει επίσημα, να το δω και απο κοντά.Ο γερμανός είπε θα το έχει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, έτσι μου είπε φίλος που δουλέυει εκεί. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ειναι πειρασμος αλλα θα περιμενω ,βασικα θελω να το παρω απο εξω χωρις το Φπα ..εχουμε ακομη πορεια καλα να ειμαστε Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Το Clove στη Μεγαλη Βρετανια δίνει δώρο ένα ασύρματο ήχειακι σε όσους το κάνουν προπαραγγελία http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts