Chryssostomos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Φυσικά και υπάρχει ο φάκελος efs.Αν δε τον βρήκες εσύ,δε φταίει ο Αναλυτικότατος Οδηγός της πρώτης σελίδας,που όπως μας λες δεν είχες διαβάσει ποτέ μέχρι σήμερα.Αν θες ξανά τι emei σου,πέρνα απο την αρχή μια "μαμά"ρομ με odin. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλησπερα παιδες... Εβαλα κι εγω τελικα την slim 4.2.2 - build 6, κι εχω αναμεικτα συναισθηματα...πριν ειχα 4.1.2 και την ειχα βολευτει, απλως κολλαγε τον τελευταιο καιρο απο ενα σωρο βλακειες που του ειχα φορτωσει, κι επειδη θα εκανα ενα reset να το καθαρισω, ειπα να περασω και την τελευταια εκδοση.. ομως εκτος απο το θεμα με τα fc και το γκρι εικονιδιο του wi-fi, (που στην ουσια δεν ειναι και προβλημα) εχω την εντυπωση οτι ρουφαει πολυ μπαταρια.... εχω semaphore 2.9.25s, εκδ.βασικου φασματος i9000xxjvt. και εβαλα τα Slim_Gapps.4.2.2.build.6.x ... εχει παρατηρησει κανενας αλλος κατι σχετικο με battery drain??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) αυτο εκανα εβαλα απο το sammobile την εργοστασιακη rom οπως εψαξα και με τον es explorer δοκιμασα τα παντα imei δεν εμφανιζεται ...ουτε με την 2.3.3 ουτε βλεπει τον φακελο ο es explorer και οπως ελεγα λοιπον στις τελευταιες σειρες οτι δεν κατηγορω κατι απλα το αναφερω ουτε ειπα οτι φταιει ο αναλυτικος οδηγος ...οποτε μην διαστρεβλωνεις τα λογια μου εκανα ακριβως οτι λεει η πρωτη σελιδα και οχι μονο μεχρι και στην samsung το πηγα και διατεθηκα να πληρωσω Edited July 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση I9001 EHNDROIX III 13.6.24 K^Kernel 3.4.51 v1.5 XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4 LG P880 STOCK S3 MINI STOCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 αυτο εκανα εβαλα απο το sammobile την εργοστασιακη rom οπως εψαξα και με τον es explorer δοκιμασα τα παντα imei δεν εμφανιζεται ...ουτε με την 2.3.3 ουτε βλεπει τον φακελο ο es explorer Ο es file explorer στην τελευταία του αναβάθμιση δεν υποστηρίζει λειτουργία root explorer σε στοκ ρομ (υποθέτω πήγες στις ρυθμίσεις του για να ενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία και θα στο έλεγε, εκτός αν έχεις κάποια παλιότερη version) αλλά μόνο σε κάποιες customs roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqx Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 κοσμα οταν δοκιμασα να το κανω δεν εβλεπε efs φακελο εχει πολλυ καιρο οποτε δεν ηταν η τελευταια εκδοση αλλα απο την αρχη που εκανα ροοτ το τηλεφωνο εχω και το mi explorer αυτον τον εξπλορερ τον ειχε η ρομ (ehndroix) και τον δουλευω καιρο αυτος με την εγκατασταση βλεπει τα παντα δεν εχει επιλογη rw γιατι το κανει με την εγκατασταση επισης δοκιμασα και ροοτ εξπλορερ εχω δει φωτο(screenshots) που αναρτησαν καπιοι και βλεπω ακριβος οτι αυτοι αλλα οχι τον efs ευχαριστω παντος ......ΟΛΟΥΣ !! Ο es file explorer στην τελευταία του αναβάθμιση δεν υποστηρίζει λειτουργία root explorer σε στοκ ρομ (υποθέτω πήγες στις ρυθμίσεις του για να ενεργοποιήσεις αυτήν την λειτουργία και θα στο έλεγε, εκτός αν έχεις κάποια παλιότερη version) αλλά μόνο σε κάποιες customs roms. Παράθεση I9001 EHNDROIX III 13.6.24 K^Kernel 3.4.51 v1.5 XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4 LG P880 STOCK S3 MINI STOCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 κοσμα οταν δοκιμασα να το κανω δεν εβλεπε efs φακελο εχει πολλυ καιρο οποτε δεν ηταν η τελευταια εκδοση αλλα απο την αρχη που εκανα ροοτ το τηλεφωνο εχω και το mi explorer αυτον τον εξπλορερ τον ειχε η ρομ (ehndroix) και τον δουλευω καιρο αυτος με την εγκατασταση βλεπει τα παντα δεν εχει επιλογη rw γιατι το κανει με την εγκατασταση επισης δοκιμασα και ροοτ εξπλορερ εχω δει φωτο(screenshots) που αναρτησαν καπιοι και βλεπω ακριβος οτι αυτοι αλλα οχι τον efs ευχαριστω παντος ......ΟΛΟΥΣ !! Βασικά έχεις σίγουρα το Galaxy S I9000; Γιατί βλέπω στην υπογραφή σου το I9001 που είναι το Galaxy S Plus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Βασικά έχεις σίγουρα το Galaxy S I9000; Γιατί βλέπω στην υπογραφή σου το I9001 που είναι το Galaxy S Plus; Οπως επισης και η ρομ που λεει (ehndroix) ειναι για το i9001..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Επειδή με την τελευταία slim o chrome σέρνεται και είναι αδύνατο να ακούς μουσική και να βλέπεις μια σελίδα ταυτόχρονα, έχετε να μου προτείνετε κάποιον πιο ελαφρύ browser? Ευχαριστώ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δοκιμασε dolphin mini Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έχετε παρατηρήσει πρόβλημα στην εγγραφή βίντεο?Κάνει κολλήματα-σπασίματα και σε 720 και σε 480 που το δοκίμασα μπάς καί φταίει το hd.:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Έχετε παρατηρήσει πρόβλημα στην εγγραφή βίντεο?Κάνει κολλήματα-σπασίματα και σε 720 και σε 480 που το δοκίμασα μπάς καί φταίει το hd.:blink: Και σε μένα κολλάει κατά την εγγραφή Γιάννη αλλά κατά την αναπαραγωγή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Και σε μένα κολλάει κατά την εγγραφή Γιάννη αλλά κατά την αναπαραγωγή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.... Καλημέρα Πέτρο.Εμένα δυστηχώς κάνει κάποια κολληματάκια και στην αναπαραγωγή στα σημεία που κόλλαγε όταν έκανε την έγγραφή. Επίσης ακόμα δεν έχω βρεί τρόπο να βελτιώσω το να μην χάνεται το πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω κάτι στους Browsers,Fb κτλ. και έχω δοκιμάσει με όλα τα πληκτρολόγια που έχω.(swiftkey,swype και android) Eίναι πολύ σπαστικό εκεί που γράφεις εξαφανίζεται εντελώς η όταν θές να γράψεις κάτι να μην εμφανίζεται κάν.Διορθώνεται για λίγο με "σκοτωμα" και επανεκκίνηση στις εφαρμογές που τρέχουν αλλά μετά από λίγο ξανά τα ίδια. Επίσης όταν το κάνει αυτό με τα keyboards χάνεται ότι υπάρχει και "τρέχει" στην αριστερή μεριά των ειδοποιήσεων (battery widget πχ) και το σήμα του wifi/3g(H) από μπλέ γίνεται γκρί και αργεί πολύ στην σύνδεση με σελίδες.:( Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 γεια σας παιδες και παλι..!τις τελευταιες μερες τρεχω το build 7 και τα addons τα αναλογα!το κινητο παει σφαιρα και ο nova launcher που ερχεται μαζι με το πακετο τρεχει παρα παρα πολυ καλα..χωρις κολημματα!το μονο αρνητικο ειναι οτι την μπαταρια την τρωει μαρουλι!εννοειται οτι εχω την greenify και εχω παγωσει εφαρμογες..!ο μεσος ορος ζωης της μπαταριας ειναι μιαμιση περιπου μερα.βεβαια απ την αλλη ολλα εχουν ενα τιμημα..!:lol:εαν εχετε το αναλογο προβλημα πειτε μου..η αν βρικατε καποια χρυση τομη μιληστε!! thanx guys..! Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 γεια σας παιδες και παλι..!τις τελευταιες μερες τρεχω το build 7 και τα addons τα αναλογα!το κινητο παει σφαιρα και ο nova launcher που ερχεται μαζι με το πακετο τρεχει παρα παρα πολυ καλα..χωρις κολημματα!το μονο αρνητικο ειναι οτι την μπαταρια την τρωει μαρουλι!εννοειται οτι εχω την greenify και εχω παγωσει εφαρμογες..!ο μεσος ορος ζωης της μπαταριας ειναι μιαμιση περιπου μερα.βεβαια απ την αλλη ολλα εχουν ενα τιμημα..!:lol:εαν εχετε το αναλογο προβλημα πειτε μου..η αν βρικατε καποια χρυση τομη μιληστε!! thanx guys..! για το θέμα της μπαταρίας η χρυση τομή η τουλάχιστον η καλύτερη λύση είναι η hellybean Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 γεια σας παιδες και παλι..!τις τελευταιες μερες τρεχω το build 7 και τα addons τα αναλογα!το κινητο παει σφαιρα και ο nova launcher που ερχεται μαζι με το πακετο τρεχει παρα παρα πολυ καλα..χωρις κολημματα!το μονο αρνητικο ειναι οτι την μπαταρια την τρωει μαρουλι!εννοειται οτι εχω την greenify και εχω παγωσει εφαρμογες..!ο μεσος ορος ζωης της μπαταριας ειναι μιαμιση περιπου μερα.βεβαια απ την αλλη ολλα εχουν ενα τιμημα..!:lol:εαν εχετε το αναλογο προβλημα πειτε μου..η αν βρικατε καποια χρυση τομη μιληστε!! thanx guys..! Εχω και εγώ την build7,το πρόβλημα της μπαταρίας λύθηκε με αλλαγή της!Παιδιά το έχω φορτίσει από παρασκευή που την πήρα (χωρίς συγχρονισμούς και συνέχεια data βέβαια) αλλά τα ανοίγω συχνά κατά την διάρκεια της μέρας για email,fb,calls,msgs και άυτή την στιγμή είμαι στο 20% και θα με βγάλει έυκολα μέχρι τις 5 στο σχόλασμα με wifi μόνιμα ανοιχτό. Το βράδυ δεν πέφτει καθόλου % σε αναμονή το κινητάκι είναι απίστευτα καλή η μπαταρία και την πήρα από το μέλος nikos92.Είναι της Anker 1800mah.Έψηνα την 1650mah του Galaxy S advance αλλά ανέβασε την αγγελία το παληκάρι και τον πρόλαβα!:D Είναι πεσμένη η μπαταρία του Γαλαξία μας μετά από τόσα φλασαρίσματα-κύκλος φόρτισης τρία χρόναι τώρα.Με την αλλάγή της θα δείτε μεγάλη διαφορά όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα.:cool: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ωραια..!εγω εχω στην κατοχη μου την μπαταρια απο το advance που ειναι 1650ma!δεν την εχω δοκιμασει..την πηρα καινουρια γιατι νομιζα οτι εφταιγε η μαμα μπατ που δεν φορτιζε..αλλα τελικα ηταν θεμα φορτιστη..σκεφτομαι να αποτελειωσω την μαμα μπαταρια και μετα να βαλω την καινουρια πανω..αντε να δουμε!:lol: παντως παιδες ο γαλαξιας δεν μασαει...συνεχιζει ακαθεκτος!!:D Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Τελικά την λυπήθηκα και κατά τις 15:00 την εβαλα να φορτίσει με 15% μπαταρια απο το πρωί που είχα 20%.Τώρα τελειώνει και είναι έτοιμος ο Γαλαξίας για άλλες 2μισή μέρες!!:lol: Όντως ο Γαλαξίας ακόμα συνεχίζει....μερικές φορές όμως δείχνει τα χρονάκια του σε κάποιες απαιτητικές εφαρμογές.Είναι και λίγο σπαστικό αυτό που μου κάνει με τα πληκτρολόγια που χάνονται στο ξαφνικό εκεί που πληκτρολογείς.Βασικά μόνο αυτό είναι το παράπονο μου και στην εγγραφή βίντεο τα μικρόκολληματάκια.:O Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Τελικά την λυπήθηκα και κατά τις 15:00 την εβαλα να φορτίσει με 15% μπαταρια απο το πρωί που είχα 20%.Τώρα τελειώνει και είναι έτοιμος ο Γαλαξίας για άλλες 2μισή μέρες!!:lol: Όντως ο Γαλαξίας ακόμα συνεχίζει....μερικές φορές όμως δείχνει τα χρονάκια του σε κάποιες απαιτητικές εφαρμογές.Είναι και λίγο σπαστικό αυτό που μου κάνει με τα πληκτρολόγια που χάνονται στο ξαφνικό εκεί που πληκτρολογείς.Βασικά μόνο αυτό είναι το παράπονο μου και στην εγγραφή βίντεο τα μικρόκολληματάκια.:O κοιτα εμενα με το πληκτρολογιο δεν μου κανει ακομη τπτ ευτιχως!φιλε ιωαννη μπορεις να ανεβασεις λινκ η τα στοιχεια της μπαταριας που πηρες?και κατι αλλο..η συγκεκριμενη μπαινει με αλλο καπακι πισω ποιοι μεγαλο η εχει το μεγεθος της μαμα?? thanks! Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 κοιτα εμενα με το πληκτρολογιο δεν μου κανει ακομη τπτ ευτιχως!φιλε ιωαννη μπορεις να ανεβασεις λινκ η τα στοιχεια της μπαταριας που πηρες?και κατι αλλο..η συγκεκριμενη μπαινει με αλλο καπακι πισω ποιοι μεγαλο η εχει το μεγεθος της μαμα?? thanks! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006QT1FOO/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ianker-21&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B006QT1FOO Αυτή είναι η μπαταρία φίλε Θάνο.Δέν χρειάζεται έξτρα καπάκι.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006QT1FOO/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ianker-21&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B006QT1FOO Αυτή είναι η μπαταρία φίλε Θάνο.Δέν χρειάζεται έξτρα καπάκι.:) ωωωω!!!!!!αυτα ειναι!!!ευχαριστω πολυ!:)λεω απο αυριο να βαλω την καινουρια μπατ που εχω απ το advance..αν δεν εχει μεγαλη διαφορα θα χτυπησω μια σαν την δικια σου!:happy: thanks again! Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παιδιά έχω το εξής θεματάκι.....δεν μπορούν να συγχρονιστούν τα παιχνίδια με το facebook....Ξέρει κανείς κάτι...? Κάνω κάτι λάθος...? Πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια επιλογή απο τις ρυθμίσεις...? Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έχει κανείς δοκιμάσει το tethering του Γαλαξία μας στην Slim Βean build 7?Σας δουλεύει κανονικά?Θέλω τώρα στις διακοπές να χρησιμοποιώ το λαπτοπ από το νέτ του κινητού και θυμάμαι ότι κάπου παλιά είχε γραφτεί ότι έπρεπε να ενεργοποιήσουμε κάτι για να δουλέψει,έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι.:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Έχει κανείς δοκιμάσει το tethering του Γαλαξία μας στην Slim Βean build 7?Σας δουλεύει κανονικά?Θέλω τώρα στις διακοπές να χρησιμοποιώ το λαπτοπ από το νέτ του κινητού και θυμάμαι ότι κάπου παλιά είχε γραφτεί ότι έπρεπε να ενεργοποιήσουμε κάτι για να δουλέψει,έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι.:blink: Tο δοκίμασα απλά να το ανοίξω και κολλάει το σύμπαν.....αργεί απελπιστικά να αποκριθεί το κινητό.Οταν πάω σπιτι θα δοκιμάσω στο λαπτοπ τι κανει.:( edit:Δουλευει κανονικότατα,ενα reboot και έφτιαξαν όλα!:) Edited July 31, 2013 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το build 7 πως πάει παίδες; Το έχω παρατήσει στο 2.5 το κινητό και μπορώ να πω ότι είναι αισχρό όπως όλες οι προηγούμενες 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos88 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Το build 7 πως πάει παίδες; Το έχω παρατήσει στο 2.5 το κινητό και μπορώ να πω ότι είναι αισχρό όπως όλες οι προηγούμενες 4.2.2 φιλε μου καλο ειναι!αρκετα σταθερο και γρηγορο με ελαχιστα κολληματα..!το μονο μειον ειναι η μπαταρια που πεφτει γρηγορα..αλλα αν κατεβασεις το greenify και παγωσεις εφαρμογες..κατι γινεται..!εγω μολις εβαλα το build 8..μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι το 7 ηταν καλυτερο..!whatever you like!;) Παράθεση samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts