Jump to content

[ROM] SlimBean (Jelly Bean)

nikospot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποθέτω ότι μπορείς να δεις από τα settings το storage αν είναι mount η εξωτερική κάρτα.

Όμως όπως είπα, πριν πας για νέο flash ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποθέτω ότι μπορείς να δεις από τα settings το storage αν είναι mount η εξωτερική κάρτα.

Όμως όπως είπα, πριν πας για νέο flash ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.

Από ρυθμίσεις-> αποθηκευτικός χώρος βλέπω ότι δεν είναι mount.

ξαναφάσαρα αλλά και πάλι τιποτα.

Μπορώ να περάσω σε cm 10.1 από την slim bean που είμαι; Απλά φλασάρω από cwm τα zip αρχεία;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Και στο δικο μου φαινεται η διαφορα 4.1 - 4.2..

Ειναι πιο αργο και νομιζω οτι δεν μπορει να παρει ανασα λογο ραμ..! (στιγμιαια κολληματα, reloads)

Μπορώ να περάσω σε cm 10.1 από την slim bean που είμαι; Απλά φλασάρω από cwm τα zip αρχεία;

Backup, αντιγραφη στο Pc, Wipe/format system και περνας τα αρχεια απο cwm.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι σε slim απο ics.

Έβαλα πριν μερικές μέρες την 4.2.2 build 2.5 και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα...

Είχα την 2.3.6 JW1 πριν.

Έχω δύο θεματάκια...

1) Στις επαφές θέλω να φαίνονται μόνο οι επαφές gmail, ενώ το ρυθμίζω μετά από επανεκκίνηση ή και τυχαία ξαναεμφανίζονται όλες.

2) Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο... πριν είχα το htc_ime και με είχε βολέψει. Το λεξικό είναι του πληκτρολογίου ή μπορεί να προστεθεί και χωριστα?

Ευχαριστώ.

Ειναι πιο αργο και νομιζω οτι δεν μπορει να παρει ανασα λογο ραμ..! (στιγμιαια κολληματα, reloads)

Backup, αντιγραφη στο Pc, Wipe/format system και περνας τα αρχεια απο cwm.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι σε slim απο ics.

Εκανα τα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει, στην διαδικασία του install σταματά. Κάνω βέβαια και wipe dalvik cache.

Βασικά κάνω ότι λέει ο συγκεκριμένος οδηγός που γράφουμε τώρα στην 1η σελίδα του:

Εγκατάσταση από ICS ή άλλη JellyBean (δοκιμασμένο από cm10.1).

Κλείστε το κινητό και μπείτε cwm recovery πατώντας τα πλήκτρα volume up + Home + Power button για λίγα δευτερόλεπτα.

Κάντε wipe τα πάντα, δηλαδή: Wipe data/factory reset, Wipe cache, και από advanced> wipe dalvik cache. (σε αυτό το βήμα θα σβηστούν τα πάντα)

Στο mounts and storage κάντε format /system.

Go Back πάλι και: Install zip from sdcard> Choose zip και επιλέξτε το αρχείο Slim-i9000-x.x.x-OFFICIAL.zip που περάσατε νωρίτερα στην μνήμη. Αν η εγκατάσταση γίνει πολύ γρήγορα ή κάνει συνέχεια επανεκκίνηση, βγάλτε την μπαταρία μπείτε πάλι στο recovery και επαναλάβετε το βήμα.

Χωρίς να κάνετε reboot περάστε το αρχείο slim_gapps.zip με τον ίδιο τρόπο. (ή το AIO, ανάλογα τι επιλέξατε να κατεβάσετε)

Προαιρετικά περάστε και τα υπόλοιπα αρχεία που θέλετε σε περίπτωση που δεν τα περάσατε όλα μέσω το πακέτου AIO addons (extras, face unlock, Srec voicedial googlenow) με τον παραπάνω τρόπο.

Ξανακάνουμε το βήμα 2.

Reboot system, και απλά περιμένετε να ανοίξει!

Αλλά γιατί να μην μου βλέπει την external sd?

Επίσης, από cwm επιλέγω mounts and storage και μετά mount /emmc αλλά μου βγάζει : Error mounting /emmc

Edited by limas

Εκανα τα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει, στην διαδικασία του install σταματά. Κάνω βέβαια και wipe dalvik cache.

Βασικά κάνω ότι λέει ο συγκεκριμένος οδηγός που γράφουμε τώρα στην 1η σελίδα του:

Εγκατάσταση από ICS ή άλλη JellyBean (δοκιμασμένο από cm10.1).

Κλείστε το κινητό και μπείτε cwm recovery πατώντας τα πλήκτρα volume up + Home + Power button για λίγα δευτερόλεπτα.

Κάντε wipe τα πάντα, δηλαδή: Wipe data/factory reset, Wipe cache, και από advanced> wipe dalvik cache. (σε αυτό το βήμα θα σβηστούν τα πάντα)

Στο mounts and storage κάντε format /system.

Go Back πάλι και: Install zip from sdcard> Choose zip και επιλέξτε το αρχείο Slim-i9000-x.x.x-OFFICIAL.zip που περάσατε νωρίτερα στην μνήμη. Αν η εγκατάσταση γίνει πολύ γρήγορα ή κάνει συνέχεια επανεκκίνηση, βγάλτε την μπαταρία μπείτε πάλι στο recovery και επαναλάβετε το βήμα.

Χωρίς να κάνετε reboot περάστε το αρχείο slim_gapps.zip με τον ίδιο τρόπο. (ή το AIO, ανάλογα τι επιλέξατε να κατεβάσετε)

Προαιρετικά περάστε και τα υπόλοιπα αρχεία που θέλετε σε περίπτωση που δεν τα περάσατε όλα μέσω το πακέτου AIO addons (extras, face unlock, Srec voicedial googlenow) με τον παραπάνω τρόπο.

Ξανακάνουμε το βήμα 2.

Reboot system, και απλά περιμένετε να ανοίξει!

Επίσης, από cwm επιλέγω mounts and storage και μετά mount /emmc αλλά μου βγάζει : Error mounting /emmc

Δοκιμασε να περασεις μια stock 2.3 με 3 αρχεια και repartition (οδηγος εδω), τον αναλογο semaphore και μετα την jb που θελεις.

Περιεργο αυτο με την εξωτερικη. Μονο με τις πρωτες ics πριν 1μιση χρονο το ειχα δει.

Βάλε τη κάρτα στον υπολογιστή να την ελέγξεις

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Έβαλα πριν μερικές μέρες την 4.2.2 build 2.5 και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα...

Είχα την 2.3.6 JW1 πριν.

Έχω δύο θεματάκια...

1) Στις επαφές θέλω να φαίνονται μόνο οι επαφές gmail, ενώ το ρυθμίζω μετά από επανεκκίνηση ή και τυχαία ξαναεμφανίζονται όλες.

2) Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο... πριν είχα το htc_ime και με είχε βολέψει. Το λεξικό είναι του πληκτρολογίου ή μπορεί να προστεθεί και χωριστα?

Ευχαριστώ.

για το πρώτο δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει αλλά όταν πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου δεν σου έχει την ελληνική γλώσσα?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Βάλε τη κάρτα στον υπολογιστή να την ελέγξεις

Την έχω βάλει την κάρτα στον υπολογιστή. Και την βλέπει κανονικά.

Πως μπορώ να ξαναγυρίσω σε cm 10.1; Με ποια διαδικασία;

Edited by limas

Πως μπορώ να ξαναγυρίσω σε cm 10.1; Με ποια διαδικασία;

Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα να φλασάρεις μια stock rom με odin και μετά να φλασάρεις την cm10.1 με την γνωστή διαδικασία...

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

για το πρώτο δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει αλλά όταν πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου δεν σου έχει την ελληνική γλώσσα?

Ναι την ελληνική γλώσσα έχω επιλεγμένη αλλά δεν έχει λεξικό... μόνο τα ονόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο χρησιμοποιεί σαν λεξικό!!

Όντως κι εγώ απογοητεύτικα εδώ και λίγες μέρες... Ειδικά με την 2.5 μου φαίνεται πως δεν μένει ελεύθερη ραμ ούτε για αστείο και κλείνουν εφαρμογές που βρίσκονται στο background χαλαράαα. Επίσης ο launcher με έχει ταράξει στα redraw... Δεν ήταν τοσο χάλια η κατάσταση παλιά! :X Βάζω τώρα την 3 και βλέπω... Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα αρχίσω να δοκιμάζω άλλες ρομς. :mad:

Ναι την ελληνική γλώσσα έχω επιλεγμένη αλλά δεν έχει λεξικό... μόνο τα ονόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο χρησιμοποιεί σαν λεξικό!!

Αυτό το δοκίμασες; Τώρα το είδα κι εγώ ότι βγήκε και σαν ανεξάρτητο zip. (παλαιότερα το είχα δει μέσα στο AIO Aroma zip)

Παιδιά και η 3 το ίδιο βαριά είναι με την 2 και την 2.5.Μάλλον φταίει η έκδοση του android ή απλά η ηλικία του γαλαξία πλέον.

Xiaomi 12 Pro

Πάντως με την 2,5 έβλεπα ελεύθερη μνήμη στα 60ΜΒ με το ζόρι ενώ από χτες που είμαι με την 3 και είδα τώρα πόση ελεύθερη ραμ έχω, φτάνει τα 130ΜΒ! Δε ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά με την 2,5 σερνόμουν προφανώς από την ραμ. Έκλειναν εφαρμογές κλπ κλπ.... Θα δείξει αύριο μεθαύριο αν είναι η ιδέα μου ότι η 3 δε μπουκώνει :p

Εντομεταξύ το βράδυ το έβγαλα από την φόρτιση και ήταν 97%. Το πρωί μετά από 7 ώρες είχε πέσει μόλις στο 96% :blink: Μου φαίνεται πολύ περίεργο (βεβαια δεν έχω ενεργοποιημένο τίποτα από συγχρονισμό, ιντερνετ, 3G) αλλά έχω το deep idle στον semaphore ενεργοποιημένο. Κάνει τόση δουλειά αυτό;

Edited by nikospot

Όντως κι εγώ απογοητεύτικα εδώ και λίγες μέρες... Ειδικά με την 2.5 μου φαίνεται πως δεν μένει ελεύθερη ραμ ούτε για αστείο και κλείνουν εφαρμογές που βρίσκονται στο background χαλαράαα. Επίσης ο launcher με έχει ταράξει στα redraw... Δεν ήταν τοσο χάλια η κατάσταση παλιά! :X Βάζω τώρα την 3 και βλέπω... Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα αρχίσω να δοκιμάζω άλλες ρομς. :mad:

Αυτό το δοκίμασες; Τώρα το είδα κι εγώ ότι βγήκε και σαν ανεξάρτητο zip. (παλαιότερα το είχα δει μέσα στο AIO Aroma zip)

Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το λεξικό και με το παραπάνω download έφτιαξε. Έβαλα και το build 3, στην 1η μισή ώρα καλά πάει....

ONikosEimai

Μόνο 1%;;;;εγώ που έχω βάλει και μεγαλύτερη μπαταρια (1.800αρα) με το ζόρι βγάζει μια μερα....

Xiaomi 12 Pro

Μόνο 1%;;;;εγώ που έχω βάλει και μεγαλύτερη μπαταρια (1.800αρα) με το ζόρι βγάζει μια μερα....

άμα δεν έχεις 3g, data, και συχγρονισμούς ενεργούς την βγάζει άνετα την μέρα και παραπάνω

με όλα αυτά ανοικτά και μέτρια χρήση δεν βγάζει 24ωρο...

άμα δεν έχεις 3g, data, και συχγρονισμούς ενεργούς την βγάζει άνετα την μέρα και παραπάνω

με όλα αυτά ανοικτά και μέτρια χρήση δεν βγάζει 24ωρο...

Και με το wifi μόνο δε βγάζει 24 ωρο.Αλλα δε με πολυ ενδιαφέρει.Δε το εχω για την καλη αυτονομια του.

Xiaomi 12 Pro

Και με το wifi μόνο δε βγάζει 24 ωρο.Αλλα δε με πολυ ενδιαφέρει.Δε το εχω για την καλη αυτονομια του.

χρυσόστομε την βγάζει σίγουρα...

με ανοικτό 3g, wifi, και συγχρονισμούς και κλειστά τα δεδομένα, μου βγάζει 24ωρο με γύρω στην ώρα ανοικτή οθόνη και κανένα 15λεπτο κλήσεις

χρυσόστομε την βγάζει σίγουρα...

με ανοικτό 3g, wifi, και συγχρονισμούς και κλειστά τα δεδομένα, μου βγάζει 24ωρο με γύρω στην ώρα ανοικτή οθόνη και κανένα 15λεπτο κλήσεις

Πολύ πιθανο.Αλλά,το λιώνω συνήθως όταν εχω το 3g η το wifi ανοιχτό.Με λίγα λόγια δε τα έχω ανοιχτα απλά για να είναι.Σερφάρισμα,βίντεο κλπ.Ούτε 12ωρο όμως δε βγάζει...

Xiaomi 12 Pro

Πολύ πιθανο.Αλλά,το λιώνω συνήθως όταν εχω το 3g η το wifi ανοιχτό.Με λίγα λόγια δε τα έχω ανοιχτα απλά για να είναι.Σερφάρισμα,βίντεο κλπ.Ούτε 12ωρο όμως δε βγάζει...

ε καλά και εγώ άμα έχω υπόλοιπο δεδομένων στη σύνδεση μου το χρησιμοποιώ, όταν χρειαστώ κάτι :p

άμα είσαι συνεχώς με wifi κρατάει με 2-3 ώρες ενεργή οθόνη

αλλά άμα είσαι εκτός wifi, με 3g-data on ακόμη και με σβηστή την οθόνη καταναλώνει τα άντερα του...

Προχτες πάντως με την 2,5 που ήμουν έβγαλα σχεδόν 3 μέρες με 3+ ώρες οθόνη και αρκετό wifi. Αλλά πάντα σε 2G και χωρίς συγχρονισμούς. Πάντως το 1% που είδα σήμερα το πρωί μου έκανε τρομερή εντύπωση... Αλλά όπως είπα είχα το deep idle στον semaphore.

Edit: Προβλημα με την 3! Πλέον το sound recorder από ότι είδα το έχουν μέσα στην ρομ και όχι σαν εξτρα addon αλλά παρόλο που υπάρχει μέσα στο system/app δεν εμφανίζεται με τίποτα η εφαρμογή!!!

Edited by nikospot

Πάντως για να ξαναμπούμε στο θέμα,σα να άρχισε να βαραίνει το android για τον γαλαξία μας νομίζω...

Νίκο με εξωτερική εφαρμογή δε δουλευει το recorder;

Xiaomi 12 Pro

Τι εννοείς με εξωτερική εφαρμογή; Αυτό ήταν ένα απλό προγραματάκι για ηχογράφηση το οποίο παλιά υπήρχε μέσα στο AIO addon.

Εννοούσα εφαρμογή που να μην υπάρχει μέσα στη ρομ.Πάντα είχα μια εφαρμογή απο το μάρκετ για να κάνω δουλειά.

Xiaomi 12 Pro