Baniko Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 του G3 δεν ταιριαζει? εχει την καλυτερη 8αρα που εχω δει σε κινεζικο, αρα φανταζομαι οτι θα ναι ιδιος αισθητηρας με καποιο καλο κινεζικο. απο το G2 ας πουμε θα ειναι σιγουρα διαφορετικο μιας και το καλο g2 εχει μεν 8αρα αλλα πολυ κατωτερης ποιοτητας. δε μπορει, καποιο θα ταιριαζει Το G2 έχει 5άρα interpolated στα 8ΜΡ. Το G3 δεν έχω ιδέα τι κάμερα έχει, αλλά θα δοκιμάσουμε.. το G2S ;; έχει ίδια με ποιο; με το G2 ή με το G3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highrockalelulia Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Γεια σας παλι το κινιτο μου εχει ερθει απλα εχω ενα θεματακι με το assphalt 7 το παιχνιδι με τα αμαξια μολις ξεκιναω την εφαρμογη/παιχνιδι αρχιζει το ιντρο βιντεο και με παει στο πρωτο του λοντινγκ αλλα ως εκει μετα κολαει.. δεν ξερω τι ακριβως κανει τελωσπαντων αλλα με πεταει απο εκει.. Τι να κανω; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS1973 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Έχω 3 μέρες τώρα στα χέρια μου το κινητό αγορασμένο από banggood. Επειδή είμαι άσχετος με android θέλω πριν κάνω οτιδήποτε να πάρω ένα ολικό backup (rom dump δε λέγεται ; ) οπότε δεν έχω περάσει - εγκαταστήσει- πειράξει τίποτα εκτός από το να ελέγξω ότι όλα λειτουργούν. Ουσιαστικά είναι όπως το πήρα στα χέρια μου. Δεν ξέρω καν αν είναι ρουταρισμένο (δεν έχει εικονίδιο για τον root ) αλλά ούτε γι αυτό πέρασα κάτι για να το ελέγξω. Ψάχνοντας να καταλάβω τι παίζει με το android και πως θα καταφέρω να πάρω backup μέσα σε ένα χάος με ορολογία και τόνους σαβούρας κατάλαβα τελικά 5 πράγματα και βρήκα ένα οδηγό με τίτλο : MDRT Factory ROM BackUp Το σχετικό αρχείο είναι εδώ : http://ge.tt/61EFtnZ/v/0 Το έχει δοκιμάσει κάποιος να βοηθήσει ; Θα μπορούσε τουλάχιστον κάποιος σχετικός να το δει και να μου πει αν είναι (θεωρητικά τουλάχιστον) αυτό που θέλω ; ο οδηγός ουσιαστικά είναι ( ;;; ) για : 1.εξασφάλισης σύνδεσης στο pc 2. ένα backup της τρέχουσας κατάστασης με recovery 3. επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση 4. backup της καθαρής πλέον ROM με το MDRT 5. πέρασμα της ROM σε περίπτωση προβλήματος πίσω με το SP Flash Tool Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να κάνω τα 2 και 3 και που σταματάει το 4 και αρχίζει το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 [...] Θα μπορούσε τουλάχιστον κάποιος σχετικός να το δει και να μου πει αν είναι (θεωρητικά τουλάχιστον) αυτό που θέλω ; ο οδηγός ουσιαστικά είναι ( ;;; ) για : 1.εξασφάλισης σύνδεσης στο pc 2. ένα backup της τρέχουσας κατάστασης με recovery 3. επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση 4. backup της καθαρής πλέον ROM με το MDRT 5. πέρασμα της ROM σε περίπτωση προβλήματος πίσω με το SP Flash Tool Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να κάνω τα 2 και 3 και που σταματάει το 4 και αρχίζει το 5.Περιληπτικά θα βρεις τους mtk6577 vcom usb drivers για το pc. Θα βρεις και το sp flash tool (v3.1224.1). Θα κατεβάσεις τ αρχεία εδώ https://www.dropbox.com/sh/bxamlbgrsfic22p/LeniJv9Ugo, θ ανοιξεις το sp flash tool, θα φορτώσεις/load το scatter, θα επιλέξεις στο recovery, το cwmrecovery απ το φάκελο, κ θα πατήσεις το download. Μετά θα βγαλεις τη μπαταρία, και θα συνδέσεις το κινητό χωρίς μπαταρία στο usb. όταν βγαλει το πρασινο κυκλακι, ανοιγεις το κινητό πατώντας το volume up, και μπηκες στο CWM recovery, όπου μπορεις να κάνεις backup. Για να χεις πληρες rom dump (κάτι που δεν χρειάζεται, εφόσον δεν φλασάρεις το κινητό απ το pc με άλλες rom), θα ροοτάρεις το κινητό με το root by restore by binary στο xda, θα κατεβασεις στο πισι το mtkdroidtools_229, θα συνδεσεις το κινητο, και στη δευτερη καρτέλα θα πατήσεις το backup (αν θες και τα αρχεία χρήστη, επιλέγεις και το userdata δίπλα). Στο φάκελο backup θα κρατήσει τ αρχεία, που αν διαλυσεις το κινητο φλασάροντας ό,τι να ναι με το sp flash tool, μπορεις να φλασάρεις και θα ναι όπως πριν. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS1973 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Περιληπτικά θα βρεις τους mtk6577 vcom usb drivers για το pc. Θα βρεις και το sp flash tool (v3.1224.1). Θα κατεβάσεις τ αρχεία εδώ https://www.dropbox.com/sh/bxamlbgrsfic22p/LeniJv9Ugo, θ ανοιξεις το sp flash tool, θα φορτώσεις/load το scatter, θα επιλέξεις στο recovery, το cwmrecovery απ το φάκελο, κ θα πατήσεις το download. Μετά θα βγαλεις τη μπαταρία, και θα συνδέσεις το κινητό χωρίς μπαταρία στο usb. όταν βγαλει το πρασινο κυκλακι, ανοιγεις το κινητό πατώντας το volume up, και μπηκες στο CWM recovery, όπου μπορεις να κάνεις backup. Για να χεις πληρες rom dump (κάτι που δεν χρειάζεται, εφόσον δεν φλασάρεις το κινητό απ το pc με άλλες rom), θα ροοτάρεις το κινητό με το root by restore by binary στο xda, θα κατεβασεις στο πισι το mtkdroidtools_229, θα συνδεσεις το κινητο, και στη δευτερη καρτέλα θα πατήσεις το backup (αν θες και τα αρχεία χρήστη, επιλέγεις και το userdata δίπλα). Στο φάκελο backup θα κρατήσει τ αρχεία, που αν διαλυσεις το κινητο φλασάροντας ό,τι να ναι με το sp flash tool, μπορεις να φλασάρεις και θα ναι όπως πριν. Ευχαριστώ για τις οδηγίες και τα αρχεία. Θα ασχοληθώ τώρα το Σ-Κ. Έχει πρόβλημα σε κανέναν το γυροσκόπιο; Παρατήρησα κάποια στιγμή ότι δεν γύριζε η οθόνη ότι κι αν έκανα αλλά φαίνεται να επανήλθε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelixis1985 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Γεια σας παιδια, πηρα το newman n1 πριν 4 μερες, ολα καλα! δειχνει αψογο, δεν κολλαει, αλλα εχω ενα θεμα με το GPS οταν ειμαι FB ή στους χαρτες δεν βρισκει την τοποθεσια, στο πρωτο μου android Samsung galaxy Ace την έβρισκε χωρις να ενεργοποιήσω το GPS μονο με wifi, στο B92M που ειχε και αυτο 4.04 ICE CREAM δεν θυμάμαι γτ το κρατησα λιγο, μονο οτι ηθελε καποια ρύθμιση, τωρα σε αυτο τι πρεπει να κανω? το δοκιμασα με το GPS on αλλα τιποτα, αλλαξα λιγο τις ρυθμισεις με το Epo on ή off ή με το A-gps αλλα παλι τιποτα, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Ρε σεις, αυτό το ZSD στις ρυθμίσεις της κάμερας τι ειναι; Γεια σας παιδια, πηρα το newman n1 πριν 4 μερες, ολα καλα! δειχνει αψογο, δεν κολλαει, αλλα εχω ενα θεμα με το GPS οταν ειμαι FB ή στους χαρτες δεν βρισκει την τοποθεσια, στο πρωτο μου android Samsung galaxy Ace την έβρισκε χωρις να ενεργοποιήσω το GPS μονο με wifi, στο B92M που ειχε και αυτο 4.04 ICE CREAM δεν θυμάμαι γτ το κρατησα λιγο, μονο οτι ηθελε καποια ρύθμιση, τωρα σε αυτο τι πρεπει να κανω? το δοκιμασα με το GPS on αλλα τιποτα, αλλαξα λιγο τις ρυθμισεις με το Epo on ή off ή με το A-gps αλλα παλι τιποτα, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?? ευχαριστω!"Υπηρεσία τοποθεσίας Google" Edited March 2, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 καλησπέρα και από μένα εδώ και κάποιες μέρες κάτοχος του nevman και πολυ ευχαριστημένος με ποιότητα, ταχύτητα κλπ Εχω δύο ερωτήσεις όμως στους σχετικούς του forum 1) Στο διαφημιστικό του etotalk που το αγόρασα λέει ότι έχει Gravity Sensor Proximity Sensor Light Sensor τι έίναι αυτά , που υπάρχουν στο menu και πως τα βρίσκουμε 2) εχει πυξίδα ( είναι κάποιο από τα παραπάνω;;;) και που το βρίσκουμε Sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο....άσχετος!:( Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 [...] Sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο....άσχετος!:( Gravity Sensor - ο αισθητήρας που εντοπίζει τη βαρύτητα, και καταλαβαίνει πώς έχεις γυρισμένο το κινητό σε σχέση με έδαφος, και γυρνάει κατάλληλα την οθόνη Proximity Sensor - ο αισθητήρας πάνω απ την οθόνη, που εντοπίζει ότι υπάρχει αντικείμενο μπροστά του(για να σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο τηλέφωνο) Light Sensor - αισθητήρας έντασης φωτός (για την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης) Νομιζω έχει και magnetic sensor (πυξίδα). ¨Οσο είχα τη συσκευή το σαββατοκύριακο, δεν έτυχε να το ελέγξω, αλλά αν βάλεις μια εφαρμογή πυξίδας, ή απ το mtk engineer menu, θα το βρεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 http://www.chinagrabber.com/mobile-phones/features/quad-core/newsmy-nm890-quad-core-phone-android-4-1-2-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-5-0-720-1280-8-0mp.html αυτο ειναι νεο μοντελο?καπου ειχα δει ενα με δυο πυρηνες με ιδιο κωδικο αυτο εχει 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 http://www.chinagrabber.com/mobile-phones/features/quad-core/newsmy-nm890-quad-core-phone-android-4-1-2-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-5-0-720-1280-8-0mp.html αυτο ειναι νεο μοντελο?καπου ειχα δει ενα με δυο πυρηνες με ιδιο κωδικο αυτο εχει 4. αυτό μοιάζει με κλώνο του ZP810, αλλά η τιμή υπερβολικά χαμηλή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 αυτό μοιάζει με κλώνο του ZP810, αλλά η τιμή υπερβολικά χαμηλή στα 150+ ευρω,απο σπεκς καλο δεν ειναι?Δεν ξερω αν εχει Google play τα Newman εχουν ενα θεμα με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 στα 150+ ευρω,απο σπεκς καλο δεν ειναι?Δεν ξερω αν εχει Google play τα Newman εχουν ενα θεμα με αυτο όταν τα άλλα με ίδια χαρακτηριστικά έχουν 180-200€, αυτό είναι περίεργα φθηνό. Google play, έχει δεν έχει, του βάζεις, αλλά έχει σίγουρα όταν το πάρεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 όταν τα άλλα με ίδια χαρακτηριστικά έχουν 180-200€, αυτό είναι περίεργα φθηνό. Google play, έχει δεν έχει, του βάζεις, αλλά έχει σίγουρα όταν το πάρεις εισαι πολυ πιο εμπειρος σε αυτα,οποτε καλο θα ειναι αν το παραγγειλει καποιος να μμας δωσει περισσοτερες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εισαι πολυ πιο εμπειρος σε αυτα,οποτε καλο θα ειναι αν το παραγγειλει καποιος να μμας δωσει περισσοτερες λεπτομερειες. Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει. http://www.merimobiles.com/newman-nm890-mtk6589-quad-core-5-0-inch-ips-hd-1280-720-screen-android-4-1-1g-ram-8-0mp-camera_p/meri7380.htm. Με την τιμή που χει, θεωρώ πως θ αργήσει να κυκλοφορήσει, κι όταν κυκλοφορήσει, θα χουν πέσει οι τιμές γενικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4581397 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Gravity Sensor - ο αισθητήρας που εντοπίζει τη βαρύτητα, και καταλαβαίνει πώς έχεις γυρισμένο το κινητό σε σχέση με έδαφος, και γυρνάει κατάλληλα την οθόνη Proximity Sensor - ο αισθητήρας πάνω απ την οθόνη, που εντοπίζει ότι υπάρχει αντικείμενο μπροστά του(για να σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο τηλέφωνο) Light Sensor - αισθητήρας έντασης φωτός (για την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης) Νομιζω έχει και magnetic sensor (πυξίδα). ¨Οσο είχα τη συσκευή το σαββατοκύριακο, δεν έτυχε να το ελέγξω, αλλά αν βάλεις μια εφαρμογή πυξίδας, ή απ το mtk engineer menu, θα το βρεις η πυξιδα παντως δε λειτουργει πολυ σωστα. δεν ειναι σωστα βαθμονομημενη. οταν ειχα την 1.0.6 πηγαινε εντελως λαθος, με την 1.0.9 βελτιωθηκε καπως αλλα δεν ειανι 100% σωστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Gravity Sensor - ο αισθητήρας που εντοπίζει τη βαρύτητα, και καταλαβαίνει πώς έχεις γυρισμένο το κινητό σε σχέση με έδαφος, και γυρνάει κατάλληλα την οθόνη Proximity Sensor - ο αισθητήρας πάνω απ την οθόνη, που εντοπίζει ότι υπάρχει αντικείμενο μπροστά του(για να σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο τηλέφωνο) Light Sensor - αισθητήρας έντασης φωτός (για την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης) Νομιζω έχει και magnetic sensor (πυξίδα). ¨Οσο είχα τη συσκευή το σαββατοκύριακο, δεν έτυχε να το ελέγξω, αλλά αν βάλεις μια εφαρμογή πυξίδας, ή απ το mtk engineer menu, θα το βρεις ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν .......:wacko:ξέρω που βρίσκονται στο τηλέφωνο και πως ενεργοποιούνται!!Επίσης που είναι η πυξίδα; Οπως είπα είμαι λίγο ...έως πολύ άσχετος:X Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν .......:wacko:ξέρω που βρίσκονται στο τηλέφωνο και πως ενεργοποιούνται!!Επίσης που είναι η πυξίδα; Οπως είπα είμαι λίγο ...έως πολύ άσχετος:X τι να ενεργοποιήσεις; δεν καταλαβαίνω. Δεν ασχολήσε εσύ μ αυτά. Την περιστροφή οθόνης την ενεργοποιείς/απενεργοποιείς απ την μπάρα ειδοποιήσεων. Ο αισθητήρας proximity κάνει τη δουλειά του οταν μιλάς στο τηλέφωνο. Την αυτόματη φωτεινοτητα απ τις ρυθμίσεις εμφάνισης. Πυξίδα βρες στο play store Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν .......:wacko:ξέρω που βρίσκονται στο τηλέφωνο και πως ενεργοποιούνται!!Επίσης που είναι η πυξίδα; Οπως είπα είμαι λίγο ...έως πολύ άσχετος:X Στο Play Market ψάξε την εφαρμογή ''Android Sensor Box'' της IMOBLIFE INC Είναι προγραμματάκι το οποίο σου δείχνει τι sensors έχει η συσκευή σου και μπορείς να ελέγξεις και πως λειτουργούν. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Στο Play Market ψάξε την εφαρμογή ''Android Sensor Box'' της IMOBLIFE INC Είναι προγραμματάκι το οποίο σου δείχνει τι sensors έχει η συσκευή σου και μπορείς να ελέγξεις και πως λειτουργούν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και σένα και τον gestavros βοηθήσατε πάαααρα - πολύ. Τώρα το κινητό πετάει :) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το έχει ο αδελφός μου μερικούς μήνες και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Από προχτές του κάνει συνεχόμενα reboot. Σαν λύση του είπα να κάνει ένα factory reset. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το έχει ο αδελφός μου μερικούς μήνες και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Από προχτές του κάνει συνεχόμενα reboot. Σαν λύση του είπα να κάνει ένα factory reset. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Του έκανε κάτι ή από μόνο του; Αν έχει CWM μπορεί να δοκιμάσει wipe cache, data κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Του έκανε κάτι ή από μόνο του; Αν έχει CWM μπορεί να δοκιμάσει wipe cache, data κλπ. Από μόνο του άρχισε τις τρέλες. Οπότε αν έχει cwm πάει σε recovery mode και κάνει τα σχετικά...σωστά? Σε recovery μπαίνει όπως λέει παρακάτω....? 1) Power off the phone, take out the battery, and then plug it in again after a few seconds. 2) Connect the phone with charger, after the charging logo disappear, press and hold Power key about 3 seconds, release it and press Volume up right away, you will get into recovery mode.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ρε παιδια τι τρεχει με την ασωτερικη μνήμη και γιατι ειναι κομενη στα 2 ενοποιείται; αν όχι πως βάζουμε τις εφαρμογες στο αλλο κομματι της εσωτερικης μνημης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ψάξε λίγο έχει αναφερθεί άπειρες φορές πως γίνεται η ενοποιηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts