fanish1 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Εμένα πάντως τα δείχνει κανονικά και μπήκα μόλις τώρα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Όποιου του περισεύει κάποια invitation ας μου στείλει: petros3200@yahoo.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Όποιου του περισεύει κάποια invitation ας μου στείλει: petros3200@yahoo.gr :) Μόλις σου έστειλα. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Μόλις σου έστειλα. :) Bel πάλι με πρόλαβες!! :mad: :mad: Πάντως η υπογρφή σου πάλι έγραψε!! :up: :up: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Bel πάλι με πρόλαβες!! :mad: :mad: Πάντως η υπογρφή σου πάλι έγραψε!! :up: :up: :shifty: :lol: ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Μόλις σου έστειλα. :) thanks :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Παιδια, σας παρακαλω χρειαζομαι ενα gmail για καποιον φιλο μου... Εχω gmail εγω αλλα δεν μου εχουν δωσει invitations για να μπορεσω να του δωσω... Εχει κανενας μια; Ευχαριστω προκαταβολικα :) anastanef@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Παιδια, σας παρακαλω χρειαζομαι ενα gmail για καποιον φιλο μου... Εχω gmail εγω αλλα δεν μου εχουν δωσει invitations για να μπορεσω να του δωσω... Εχει κανενας μια; Ευχαριστω προκαταβολικα :) anastanef@gmail.com Ήρθε.... :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ρε παιδιά μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα? Έχω λάβει γύρω στις 2-3 προσκλήσεις απο διάφορους που έχω ζητήσει, αλλά το url που δίνει το e-mail με βγάζει σε σφάλμα 404, αφού πρίν πατήσω ''Ναι'' σε κάποιο παράθυρο για πιστοποιητικό... το έχω δοκιμάσει και με copy/paste, και σε Internet Explr, Firefox και Opera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 H φάση με τα invitations πώς ακριβώς λειτουργεί; Πώς αποκτά κάποιος invitations? και γιατί είναι προνόμιο μίας κλίκας; Όποιος έχει κάποιο και περισσεύει... tuscan2001@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Πρεπει να εφτασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 εισαι πρώτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Ρε παιδιά μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα? Έχω λάβει γύρω στις 2-3 προσκλήσεις απο διάφορους που έχω ζητήσει, αλλά το url που δίνει το e-mail με βγάζει σε σφάλμα 404, αφού πρίν πατήσω ''Ναι'' σε κάποιο παράθυρο για πιστοποιητικό... το έχω δοκιμάσει και με copy/paste, και σε Internet Explr, Firefox και Opera! δοκίμασε αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 salonicafan_TASOS [at] pathfinder (dot) gr παρακαλω :) Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Όποιος μπορεί: kirios1346@yahoo.gr Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 gia apeires proskliseis gmail se liga deyterolepta edo http://isnoop.net/gmail/ Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 gia apeires proskliseis gmail se liga deyterolepta edo http://isnoop.net/gmail/ Ok. Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 δοκίμασε αυριο Δεν είναι θέμα ημέρας, εδ'ω και πόσες μέρες όποια απο τις προσκλήσεις και να ανοίξω αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα :worry: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 έχω 50 προσκλήσεις..όποιος θέλει ας στείλει το e-mail του με PM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 H φάση με τα invitations πώς ακριβώς λειτουργεί; Πώς αποκτά κάποιος invitations? και γιατί είναι προνόμιο μίας κλίκας; Όποιος έχει κάποιο και περισσεύει... tuscan2001@yahoo.com Πως αισθάνεσαι σαν μέλος και εσύ πλέον της προνομιούχας κλίκας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 salonicafan_TASOS [at] pathfinder (dot) gr παρακαλω :) Νομίζω ότι σε κάλυψα ε; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Όποιος έχει την καλοσύνη, να δώσει και σε εμένα! ευχαριστώ! :) ( dceupuf at yahoo.gr ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Όποιος έχει την καλοσύνη, να δώσει και σε εμένα! ευχαριστώ! :) ( dceupuf at yahoo.gr ) you got it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 :w00t: you got it! TO ISNOOP STAMTHSE .OPOIOS THELEI NA MOU STEILEI PM. EXW 38 Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 you got it! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts