bel Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει και ποσοι μπορει να το γνωριζουν,αλλα εχει βγει ενα προγραμμα που δημιουργει στο Μy computer ενα εικονικο drive μεσω του οποιου δινει την δυνατοτητα στους κατοχους gmail να στελνουν αρχεια στο λογαριασμο τους. Το εχω κατεβασει και δουλευει μια χαρα,απλα το μονο ισως προβλημα ειναι οτι αλλαζει την καταληξη των αρχειων οταν τα κατεβαζεις σε bin,οποτε θα πρεπει να γινει μετονομασια του αρχειου. Οσοι θελουν να το δοκιμασουν μπορουν να το κατεβασουν απο ΕΔΩ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να μοθ επιτρέπει να κάνω backup ή να κατεβάσω όλα τα εμαιλ που εχω στο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (15 Οκτ. 2004 , 01:22) Δεν ξερω αν εχει αναφερθει και ποσοι μπορει να το γνωριζουν,αλλα εχει βγει ενα προγραμμα που δημιουργει στο Μy computer ενα εικονικο drive μεσω του οποιου δινει την δυνατοτητα στους κατοχους gmail να στελνουν αρχεια στο λογαριασμο τους. Το εχω κατεβασει και δουλευει μια χαρα,απλα το μονο ισως προβλημα ειναι οτι αλλαζει την καταληξη των αρχειων οταν τα κατεβαζεις σε bin,οποτε θα πρεπει να γινει μετονομασια του αρχειου. Οσοι θελουν να το δοκιμασουν μπορουν να το κατεβασουν απο ΕΔΩ Ωραίο το εργαλείο :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 pos mporo na exo logariasmo sto gmail? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BS00944 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αν υπάρχει κανένα gmail και για μενα στειλτε στο aims-033@stef.teipir.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 PLease paidia opoios mporei as mou steilei ena invitation ga to gmail Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron13 (15 Οκτ. 2004 , 15:02) PLease paidia opoios mporei as mou steilei ena invitation ga to gmail Διεγραψε κανα ΡΜ για να σου στειλω το link ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santako Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 re paides tha mporousa na exo kai ego enan account gmail? petros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 maga an sou einai eukolo..my e-mail madhack@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 paidia kalhspera, pws mporw na exw logariasmo gmail? Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 toxicity dwse ena mail gia na sou steilw invitation. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 toxicity@mail.gr Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Μάγκες να ρωτήσω κάτι το gmail δεν είναι ακόμα σε beta στάδιο? Λειτουργεί κανονικά? Αν ναι μπορώ please να έχω ένα invitation? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 PAIDIA tha to xana poume mhn grafete dhmosios ta mail sas giati tha pixete sta spam.... uparxoun BOTS pou scanaroun ta websites gia emails... opote auto pou mporeite na kanete einai to mail sas na to exete os: madimitris AT gmail DOT com kai etsi den tha exete provlima H mporeite na milate meso PMs... Gia to diko sas kalo... filika dimitris Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 λοιπον βλεπω πως εχει γινει μεγαλο ΘΕΜΑ αυτο το gmail οχι μονο στην ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο... αποφασισα να δινω δωρεαν (εννοειτε) στο site μου αμεσως οτι invite μου ερχετε... αν θελετε μπορειτε να περνατε μια βολτα να βλεπετε να υπαρχει καποιο ενεργο. Αν θελετε να μου δωσετε invites στειλτε μου mail η PM, το μονο που θελω ειναι μολις καποιος κατοχειρωσει καποιο invite να μου λεει ΠΗΡΑ το 1 πηρα το 17 αν δεν γινετε αυτο απλα θα γινετε ολο και πιο δυσχρηστο το συστημα ΟΛΟ. Αυτη τη στιγμη που γραφω εχω ανεβασει ενα που ειναι ενεργο. Αν θελετε στελνετε μου invites να τα μοιραζουμε μεσω του moblitywirld.tk Δημητρης. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Σοβαρό πρόβλημα: σε attached file του Word (*.doc) δεν μου το εμφανίζει αλλά μου ανοίγει ένα μέρος του εγγράφου και στη συνέχεια δείχνει σαν attached κάποιες φωτογραφίες....??? Όποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο ή γναρίζει τη λύση ας το πεί!!! Επίσης μπορώ να το κάνω forward σε όποιον θέλει για να δεί το πρόβλημα.... Σημείωση: στα ζιπαρισμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε και στα pdf...! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santako Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 exo parapono edo kai 1.5 mina exo zitisi gmail kai den mou dinete :( doste kai emena bre padia eixa pei ston alfa156 kai akomi tpt kanas allos pou exei na mou dosei? otan kapoios exei kapoio gmail na mou dosei kai emena as mou pei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Στείλε μου pm με: Όνομα Επώνυμο e-mail Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος santako (18 Οκτ. 2004 , 17:18) exo parapono edo kai 1.5 mina exo zitisi gmail kai den mou dinete :( doste kai emena bre padia eixa pei ston alfa156 kai akomi tpt kanas allos pou exei na mou dosei? otan kapoios exei kapoio gmail na mou dosei kai emena as mou pei. Έχε υπόψη σου ότι σε hotmail και yahoo καμιά φορά δεν φτάνουν τα invitations. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στις πρώτες σελίδες του topic. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Κάνανε τέτοια... λαμογιά το Yahoo και το Hotmail; :blink: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ναι!!! Στο δικό μου yahoo το είχε πετάξει στα bulk... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ρε παιδιά σχετικά με τα ελληνικά στο gmail τι γίνεται; Σε σας τα αναγνωρίζει κανονικά ο υπολογιστής; Πρέπει να γράφω μόνο σε greeklish; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (19 Οκτ. 2004 , 00:04) Ρε παιδιά σχετικά με τα ελληνικά στο gmail τι γίνεται; Σε σας τα αναγνωρίζει κανονικά ο υπολογιστής; Πρέπει να γράφω μόνο σε greeklish; Τα ελληνικά παίζουν άψογα. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε πρόβλημα με τα mail που λάμβανες σε iso-8859-7 (ή windows) encoding, αλλά το διορθώσανε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει μόνο ένα προβληματάκι με την αποστολή ελληνικών σε hotmail & yahoo webmail αλλά αυτό είναι πρόβλημά αυτών και όχι του gmail. Είναι καιρός επιτέλους να το γυρίσουμε όλοι σε UTF... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Hi folks.... παιζει κανα invitation all around? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 sforti exo alles 3 stile mu se pm to mail oso prolabeneis:) Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts