gnkgr Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Για τους "υποψήφιους" Motomoto00... Theme Kitchen... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281176 Δοκιμασμένο σε WanamLite η οποία έγινε pandritsWanamLite.:D Εννοείται πως όποιος το δοκιμάσει να πάρει ένα nandroid πριν. :) Παρακαλώ τους mods να ενώσουν τα μηνύματα (δεν μπόρεσα να βάλω screen shot με τροποποίηση). pandrits μια ερωτηση. Πως καταφερες και εβαλες πορτοκαλι τον μετρητη της μπαταριας; Εμενα μονο μπλε και πρασινο εχει μονο στο συγκεκριμενο..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karaman Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα φίλοι, μια ερωτηση έχω να σας κάνω για το note 2. Βγάζοντας το πενάκι εμφανίζει ένα menu, εγώ όμως κάτι πάτησα και σταματησε να εμφανίζεται, μήπως γνωρίζει κάποιος πως τα να επαναφέρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα φίλοι, μια ερωτηση έχω να σας κάνω για το note 2. Βγάζοντας το πενάκι εμφανίζει ένα menu, εγώ όμως κάτι πάτησα και σταματησε να εμφανίζεται, μήπως γνωρίζει κάποιος πως τα να επαναφέρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Βοηθός σελίδας/Σελίδα S Pen.:) pandrits μια ερωτηση. Πως καταφερες και εβαλες πορτοκαλι τον μετρητη της μπαταριας; Εμενα μονο μπλε και πρασινο εχει μονο στο συγκεκριμενο..... Όταν πέσεις κάτω από 50% θα γίνει και εσένα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 παιδια καλησπερα περασα το fix_date_lockscreen απο recovery και απο τοτε μενει το τηλεφωνο στο λογοτυπο samsung και δεν ανοιγει. μια φορα ανοιξε και μου ζητησε ξανα ολα απο την αρχη οπως μετα απο εγκατασταση νεας ρομ αλλα μολις εκλεισε η οθονη και πατησα να ανοιξει εκανε επανεκκινηση και ξανα τα ιδια. ξερεις κανεις κατι?? φοραω την wanam Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μαλλον σε βλεπω για επαναφορα εργοστασιακων με ολα τα wipe.. Για δες μηπως σου προτινουν κατι καλυτερο.. Επισης μπορεις να ξαναβαλεις τη wanam απο πανω για να μη χασεις δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 παιδια καλησπερα περασα το fix_date_lockscreen απο recovery και απο τοτε μενει το τηλεφωνο στο λογοτυπο samsung και δεν ανοιγει. μια φορα ανοιξε και μου ζητησε ξανα ολα απο την αρχη οπως μετα απο εγκατασταση νεας ρομ αλλα μολις εκλεισε η οθονη και πατησα να ανοιξει εκανε επανεκκινηση και ξανα τα ιδια. ξερεις κανεις κατι?? φοραω την wanam Ξανα περνα την ρομ απο πανω χωρις wipe, εκείνη η έκδοση ειναι για προηγούμενες εκδόσεις, ισως το φτιαξω αύριο για την τελευταία.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδες, εκανα ολες τις διαδικασιες για να περασω την greenify donate μεσω xposed framework... τελικα μου λεει οτι τα system apps δεν γινονται hibernated... φαγαμε παππα δηλαδη?? Τι υποτιθεται οτι μπορεις να κανεις με την donate version?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδες, εκανα ολες τις διαδικασιες για να περασω την greenify donate μεσω xposed framework... τελικα μου λεει οτι τα system apps δεν γινονται hibernated... φαγαμε παππα δηλαδη?? Τι υποτιθεται οτι μπορεις να κανεις με την donate version?? Για ποιο λογο στεφανε θελεις να βαλεις το συγκεκριμενο προγραμμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδες, εκανα ολες τις διαδικασιες για να περασω την greenify donate μεσω xposed framework... τελικα μου λεει οτι τα system apps δεν γινονται hibernated... φαγαμε παππα δηλαδη?? Τι υποτιθεται οτι μπορεις να κανεις με την donate version?? Αν πατήσεις insist το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Αν πατήσεις insist το κάνει Ναι, τωρα το ειδα.. μεθυσμενος ηταν ο developer οταν σχεδιαζε τις εντολες...:D Thanks φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδια καλησπερα περασα το fix_date_lockscreen απο recovery και απο τοτε μενει το τηλεφωνο στο λογοτυπο samsung και δεν ανοιγει. μια φορα ανοιξε και μου ζητησε ξανα ολα απο την αρχη οπως μετα απο εγκατασταση νεας ρομ αλλα μολις εκλεισε η οθονη και πατησα να ανοιξει εκανε επανεκκινηση και ξανα τα ιδια. ξερεις κανεις κατι?? φοραω την wanam το ίδιο έπαθα και εγώ . μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα . αλλαξα δυο τρεις ρομ και όταν το περνούσα δεν άνοιγε το κινητό οπότε δεν το ξαναχρησιμοποιησα Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 το ίδιο έπαθα και εγώ . μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα . αλλαξα δυο τρεις ρομ και όταν το περνούσα δεν άνοιγε το κινητό οπότε δεν το ξαναχρησιμοποιησα Απάντησε ήδη ο motomoto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Λοιπον, το fix_date_lockscreen.zip ειναι ετοιμο και λειτουργει σε custom rom XXDME1.. Download http://imageshack.us/a/img42/4960/20130504174617.png http://imageshack.us/a/img706/2811/20130504174054.png Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Λοιπον, το fix_date_lockscreen.zip ειναι ετοιμο και λειτουργει σε custom rom XXDME1.. Download http://imageshack.us/a/img42/4960/20130504174617.png http://imageshack.us/a/img706/2811/20130504174054.png Εισαι άρχοντας όπως πάντα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδια μια ερωτηση.. η wamam εχει επιλογη στο τελος μιας κλησης να μην εχει καθολου delay?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εισαι άρχοντας όπως πάντα πάλι το ίδιο κάνει κολλάει στην αρχή και δεν ανοίγει ξαναπερνάω από πάνω την ρομ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 πάλι το ίδιο κάνει κολλάει στην αρχή και δεν ανοίγει ξαναπερνάω από πάνω την ρομ φτουυυυυυυ :( προσπαθησα να το περασω και κολησε στην αρχη... και δεν ανοιγει και μενα δεν ειχα ανοιξει το pc να δω πρωτα το μηνυμα σου... :) ξαναπερναω την ρομ απο πανω και εγω τωρα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδια έχετε custom rom XXDME1 και δεν δουλεύει;;;; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδια έχετε custom rom XXDME1 και δεν δουλεύει;;;; ναι φιλε μου την AmnoSferum_10.1.1 φοραω. περασα το fix και κολλησε στην αρχη που γραφει samsung και δεν εκανε τιποτε... δεν πειραζει ομως, εσυ να εισαι καλα κ σε ευχαριστουμε για τις προσπαθειες σου. περασα ξανα την ρομ χωρις wipe και ολα καλα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κι εγω στην ιδια ρομ το δοκιμασα και λειτούργησε κανονικα, πριν λιγο περασα και την wanamlite και παλι δουλεψε.... Δεν ξερω παιδιά, μηπως εχετε περασει και αλλα mods που μπορει να ειχε το framework-res.apk μεσα και να εγινε η ζημια; παντως δεν εκανα καποιο λαθος ειμαι σίγουρος, παντα οτι φτιαχνω τα δοκιμαζω 2 φορες... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Κι εγω στην ιδια ρομ το δοκιμασα και λειτούργησε κανονικα, πριν λιγο περασα και την wanamlite και παλι δουλεψε.... Δεν ξερω παιδιά, μηπως εχετε περασει και αλλα mods που μπορει να ειχε το framework-res.apk μεσα και να εγινε η ζημια; παντως δεν εκανα καποιο λαθος ειμαι σίγουρος, παντα οτι φτιαχνω τα δοκιμαζω 2 φορες... το ξερουμε φιλε μου οτι δεν το εκανες επιτηδες :):) αυτο ελειπε αλλωστε , δεν φτανει που κανεις τοσα να εισαι καλα σε ευχαριστω edit1: παιδια στην AmnoSferum_10.1.1 σας δουλευει η καμερα?? εμενα μου γραφει Προειδοποιηση Σφαλμα καμερας edit2: πως περνουμε screenshot με την amnosferum?? Edited May 28, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Παιδια για όποιον θελει οταν ειναι στον στοκ browser και παταει το κουμπί αφής back να του βγαινει το μήνυμα στην παρακάτω εικονα ώστε να κλεινει εντελώς ο browser και να μη μενει στο παρασκήνιο, θα κατεβασετε τα 3 παρακάτω αρχεία και με εναν root explorer θα τα μετακινήσετε στο system/csc... Download Edited May 28, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 το ξερουμε φιλε μου οτι δεν το εκανες επιτηδες :):) αυτο ελειπε αλλωστε , δεν φτανει που κανεις τοσα να εισαι καλα σε ευχαριστω edit1: παιδια στην AmnoSferum_10.1.1 σας δουλευει η καμερα?? εμενα μου γραφει Προειδοποιηση Σφαλμα καμερας edit2: πως περνουμε screenshot με την amnosferum?? Φοραω την amnosferum 10.1.1 και δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα..Ισως κατι δεν εκατσε καλα..Δοκιμασε εκκαθαριση δεδομενων..Το screenshot δεν εχει να κανει με την ρομ..Πατησε το home και το power button ταυτοχρονα και θα παρεις screenshot.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φοραω την amnosferum 10.1.1 και δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα..Ισως κατι δεν εκατσε καλα..Δοκιμασε εκκαθαριση δεδομενων..Το screenshot δεν εχει να κανει με την ρομ..Πατησε το home και το power button ταυτοχρονα και θα παρεις screenshot.. εκανα φιλε μου εκκαθαριση και περασα και ξανα την ρομ αλλα παλι τιποτε.... Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδια έχετε custom rom XXDME1 και δεν δουλεύει;;;; Μολις τωρα εβαλα την swift2 με redpill πανω... ειναι σφαιρα.. κ μεχρι τωρα βλεπω αψογη αυτονομια... σταυρο, το θεμα σου δουλευει σε roms με ετοιμο 240 dpi σαν την swift?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts