Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφω κι εδώ ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν με τις συμβουλές, ιδέες, σκέψεις, διαλόγους, αλλά, κυρίως, αυτούς που έφτιαξαν κατά καιρούς τις custom roms του Note II και ιδιαιτέρως τον s_wind, που με τις roms του έδωσε παράταση ζωής στο κινητό θρύλος. Ήταν 5 πολύ ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά χρόνια αυτά που παρακολουθούσα τα σχετικά με την συσκευή θέματα. Πλέον, μετακινούμαι προς Note 8 μεριά και... όσο αντέξουμε.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι όσο και να προσπαθεί ο ακης , πλέον δείχνει τα χρονια της η πολυαγαπημένη συσκευή θρύλος..Για μένα απο τις καλύτερες υλοποιησεις που έχουν γίνει..

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Θρυλος Galaxy Note 2! :rolleyes:

Για οσους τα οικονομικα δεν ειναι καλα παρτε ενα Μαυρο J7 2017 .H καλυτερη συσκευη που εβγαλε ποτε η samsung σε σχεση παντα με την πολυ χαμηλη τιμη του (195ε σφραγισμενο) την απιστευτη μπαταρια του και πολυ καλη οθονη .Αλλιως σε οσους το σηκωνει η τσεπη ...ξερετε:p Νοτης και δε συμμαζευεται.

Edited by s_wind

Πολύ καλό το Note 8, αλλά ακριβό. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και δύσκολο στο χέρι. Το Note II κρατιέται πιο εύκολα, λόγω φάρδους, αλλά δουλεύεται και πιο εύκολα, λόγω μικρότερου ύψους. Τι να κάνουμε; Θα το συνηθίσουμε και το 8άρι, αν και το ΙΙ το αγάπησα με τον καιρό,

κυρίως γιατί ήταν μαζί μου συνεχώς, οπότε η συνήθεια φέρνει και την ανοχή. Αρχικά το είχα πάρει με κακό μάτι, λόγω τεράστιας διαφοράς μεγέθους σε σχέση με το Nokia N8 που είχα, αλλά και γιατί με έβγαζε ότι είμαι στην Βραζιλία και μου έδινε καιρό αντίστοιχο...!!!

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ρε Άκη....εγώ βρήκα την υγειά μου.... βλέπω το J7 που προτείνεις και γελάω...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εισαι υπο την επηρεια κινεζικης Μαγειας εδω και καιρο... :p

Πέρασα χθες την v7 (ήμουν με την v5) από Άκη και για πρώτη φορά ακολούθησα πίστα τις οδηγίες του για την εγκατάσταση - με την πιο σημαντική παρατήρηση απενεργοποίησης των updates από Google Play - μετά τις 25 βασικές εφαρμογές που περνάω όταν τελειώνει η εγκατάσταση της ROM.

Ο λόγος του format της v5 και της απενεργοποίησης των updates, ήταν η τυχαία συνάντηση με κάτοχο Note 3 ο οποίος το είχε αφήσει μαμά και χωρίς καμία εγκατάσταση applications - ακραία περίπτωση χρήσης smartphone, ουσιαστικά το χρησιμοποιεί ως σκέτο Phone με Web browsing και μεγάλη οθόνη.

Δεν είχε όμως ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα από ότι μου είπε.

H v5 τα είχε παίξει και μου έριχνε κλήσεις, μου κρασαρε εφαρμογές, μεχρι και restart το κινητό.

Δεν εφταιγε πιθανότατα η v5, αλλά ο τρόπος χρήσης της - για μένα απόλυτα φυσιολογικός και πρακτικός τρόπος χρήσης σε ένα ιδανικό κόσμο.

Δίνω τελευταία ευκαιρία στο Note II πριν μετακινηθώ το καλοκαιράκι στο Xiaomi Mi Max 3 με την 7" οθόνη (δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα)

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Δυστυχώς, το Facebook κρασάρει ανελέητα ενώ έχω φάει κολλήματα και με το Chrome.

Κινέζε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου ;)

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

• 2 weeks later...

Ειμαι με την 4,1,2 της μαμας και εκανα (οταν το πηρα) root (supersu).

Αν θυμαμαι καλα, (παει καιρος) μετονομασα και το αρχειο υπευθυνο για το ΟΤΑ πρωτον γιατι η επομενη εκδοση ειχε ΚΝΟΧ, δευτερον επειδη αν δεν μου αρεσε δε θα μπορουσα να γυρισω πισω στην 4,1,2 και τριτον επειδη οπως ειχα πληροφορηθει το λειτουργικο 4,4 δεν αφηνε τις εφαρμογες να αποθηκευσουν δεδομενα στην εξωτερικη καρτα.

Τωρα ομως, μερικες εφαρμογες που χρησιμοποιω εχουν αναβαθμιστει και θελουν 4,4 τουλαχιστον.

Υπαρχει καποιο ROM (stable) δοκιμασμενο χωρις bugs που μπορω να βαλω που να επιτρεπει στις εφαρμογες να αποθηκευουν δεδομενα στην εξωτερικη καρτα?

Ευχαριστω

Ψάξε στις τελευταίες σελίδες και βάλε μια ρομ του Άκη και δεν θα απογοητευτείς.

Same Sh1t... Different Day

Πιο συγκεκριμμενα παρακαλω?

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7437800

Αυτη ειναι η τελευταια του. Την εχω και παει μπαλα.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας

1. Η τελευταια ROM του Ακη (Galaxy Note 2 v7 Mod-Rom 27_12_17) σε ποιια εκδοση Android ειναι βασισμενη? Ακαδημαικη η ερωτηση αλλα σ' αφηνει να κανεις downgrade δηλαδη μπορω να παω πισω στην 4,1,2 που ειμαι τωρα?

2. Ειναι stable χωρις bugs και δουλευυει ολο το hardware οπως πενακι, καμερα κλπ?

3. Αφηνει τις εφαρμογες να αποθηκευουν δεδομενα στη εξωτερικη SD? Δινεται και η δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογης εξ ολοκληρου στη εξωτερικη SD?

4. Ειμαι ρουτ αλλα εχω recovery μαμας. Αρα ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστασης? Θα πρεπει να ξανακανω ρουτ μετα? (Τωρα το Supersu ειναι εγκατεστημενο σαν εφαρμογη συστηματος).

5. Τι πρεπει να κανω πριν τη διαδικασια και τι πρεπει να προσεξω.

Ευχαριστω

Θα ηθελα τη βοηθεια σας

1. Η τελευταια ROM του Ακη (Galaxy Note 2 v7 Mod-Rom 27_12_17) σε ποιια εκδοση Android ειναι βασισμενη? Ακαδημαικη η ερωτηση αλλα σ' αφηνει να κανεις downgrade δηλαδη μπορω να παω πισω στην 4,1,2 που ειμαι τωρα?

2. Ειναι stable χωρις bugs και δουλευυει ολο το hardware οπως πενακι, καμερα κλπ?

3. Αφηνει τις εφαρμογες να αποθηκευουν δεδομενα στη εξωτερικη SD? Δινεται και η δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογης εξ ολοκληρου στη εξωτερικη SD?

4. Ειμαι ρουτ αλλα εχω recovery μαμας. Αρα ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστασης? Θα πρεπει να ξανακανω ρουτ μετα? (Τωρα το Supersu ειναι εγκατεστημενο σαν εφαρμογη συστηματος).

5. Τι πρεπει να κανω πριν τη διαδικασια και τι πρεπει να προσεξω.

Ευχαριστω

Εγώ θα το έπαιρνα από την αρχή.

Φλας μαμά ρομ Οντίν

Φλας custom recovery με Οντίν.

Φλας ποια ρομ του Άκη θέλεις.

Έτοιμος

Στις ερωτήσεις σου τώρα.

1. Εάν θυμάμαι καλά είναι 4.4.2

Downgrade στην είμαι σίγουρος από το recovery αλλά ΜΑΛΛΟΝ μπορείς με Οντίν.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΛΌΓΩ bootloader.

2. Δουλεύουν όλα, τουλάχιστον στο set-up μου.

3. Ναι. Είσαι ρουτ.

4. Θα το πάρεις από την αρχή και με το που βάλεις του Άκη θα είσαι ρουτ.

5. Κρατα backup και Πάρε το από την αρχή.

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εννοεις το 3,0,1,0 (Γιατι το λινκ που εδωσες τα δειχνει ολα).

Εκει λοιπον βρισκω ενα twrp-3.0.1-0-t03g.img.tar και ενα twrp-3.0.1-0-t03g.img

Ποιο παιρνω και πως προχωραω? (Να ξαναπω πως ειμαι ηδη ρουτ σαν system app).

(Δωσμου καποιο λινκ εστω και στα αγγλικα, δεν χρειαζομαι τις λεπτομερειες εδω ξαναγραμμενες)

Ευχαριστω για την υπομονη σας

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκα τη διαδικασια https://www.theandroidsoul.com/how-to-install-twrp-recovery-using-odin/

Μονο πες μου αν twrp-3.0.1-0-t03g.img.tar ειναι το αρχειο που θελω, και αν δεν πειραζει που ειμαι ηδη ρουτ.

Δες αυτο το βιντεο. Νομιζω ειναι κατατοπιστικο.

Επισης, καλο ειναι να κατεβασεις την πιο προσφατη στοκ 4.4.2 και να την περασεις με οντιν ΠΡΙΝ κανεις την ολη διαδικασια, λογω διαφορετικου bootloader.

"...καλο ειναι να κατεβασεις την πιο προσφατη στοκ 4.4.2..."

Ε θα την εκανα την πατατα....!

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα 4,4,2 ειναι η ρομ του Ακη?

Βαση εχει την κορεατικη 4.4.3, αλλα εχει βαλει μεσα ο ακιςς πολυ πραμα, και κυριως δουλευουν ΟΛΑ, χωρις ενα bug. Αν σου πανε ολα καλα, θα στεναχωρηθεις που δεν την εβαλες νωριτερα.

...Αν σου πανε ολα καλα..

Αυτο φοβαμαι. Μερικες φορες οι οδηγιες αφηνουν κατι εκτος, υπο την υποθεση οτι ...εννοειται!

(Σαν αυτο που εγραψες πιο πανω)!

Αυτο φοβαμαι. Μερικες φορες οι οδηγιες αφηνουν κατι εκτος, υπο την υποθεση οτι ...εννοειται!

(Σαν αυτο που εγραψες πιο πανω)!

Μη φοβασαι τιποτα.

1. Εχουμε τον μαγειρα ακιςς να μας προσεξει για ο,τι συμβει.

2. Εγω ξεκινησα εντελως ασχετος και τωρα σεταρω συσκευες σε 1 ωρα.

Παρεπιπτοντως, περασα την ν7 ρομ του ακιςς στο νοτε2 της συζυγου, που το εχει κι αυτη ως 2ο. Αποτελεσμα ηταν να αφησει το στοκ νοτε4 που εχει ως 1η συσκευη και να σερφαρει με το "γερολυκο".

Σου ξαναγραφω, θα στενοχωρηθεις που δεν την ειχες περασει νωριτερα.

Η έκδοση είναι 4.4.4 και το γράφει και στις πληροφορίες της συσκευής.

Εχεις δικιο, δικο μου λαθος.

Μετά από 5 χρόνια , 4500 φορτισεις και ων ουκ εστιν αριθμός ρομς, μαύρο σκοτος στην οθόνη που δεν φεύγει με τιποτα! Μάλλον η πλακέτα παρέδωσε πνεύμα! Και με τι να το αντικαταστήσεις?

Δυστυχώς είναι δύσκολη η επιλογή μετά την συσκευή- θρύλο... Καλή αναζήτηση..

Same Sh1t... Different Day

Μετά από 5 χρόνια , 4500 φορτισεις και ων ουκ εστιν αριθμός ρομς, μαύρο σκοτος στην οθόνη που δεν φεύγει με τιποτα! Μάλλον η πλακέτα παρέδωσε πνεύμα! Και με τι να το αντικαταστήσεις?

Μπαμ και κατω εφυγε ή εκανε τα τρελλά του πριν, οπως το note4F της γυναικας μου? Παντως για αντικατασταση δεν υπηρξε κανενας προβληματισμος. Ξαναπηρε νοτε4, το οκταπυρηνο ομως. Για μας τους νοτακηδες ευτυχως η αποφαση ειναι πανευκολη. Μεχρι να δεησει και καποιος αλλος να βγαλει πενακι