Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζομαι όλα σε μαύρο και συνολικό μέγεθος ρόμ 600-700ΜΒ οπως σου ζήτησα....

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:DUpdate την επομενη εβδομαδα ! Καλο πασχα:hunter:

Ευχαριστουμε διπλά ακιςς_wind :)

Εμεις μαγειρευουμε αρνι κι εσυ μαγειρευεις ρομ!!

Αν ειναι τεχνικα δυνατον να βαλεις και το quick note του νοτε4 (με τη δυνατοτητα προσθηκης ξυπνητηριου στο quick note) θα το αναστησεις το νοτε2 κυριολεκτικα.

Καλη Ανασταση σε ολους μας παιδια.

Update Galaxy Note 2 Rom v10 Mod(pro Office)

Συντομα:ninja::ninja::ninja:

17991539_676604089178406_8066468109713266452_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7fc5bb57e457fcc79ffa23dfde4ad0dd&oe=599423AE

Edited by s_wind

Αυτές οι εφαρμογές που βλέπω και φαντάζομαι θα είναι κι άλλες που δεν χρειάζομαι μπορούμε να τις κάνουμε απεγκατάσταση?Ή Μόνο να τις απενεργοποιήσουμε? Φαντάζομαι ότι για να τρέχουν καλύτερα θα τις έχεις κάνει εφαρμογές συστήματος, αλλά υπάρχει τρόπος για να φύγουν τελείως από την ρομ?

Αυτές οι εφαρμογές που βλέπω και φαντάζομαι θα είναι κι άλλες που δεν χρειάζομαι μπορούμε να τις κάνουμε απεγκατάσταση?Ή Μόνο να τις απενεργοποιήσουμε? Φαντάζομαι ότι για να τρέχουν καλύτερα θα τις έχεις κάνει εφαρμογές συστήματος, αλλά υπάρχει τρόπος για να φύγουν τελείως από την ρομ?

Ναι οτι θες κανεις.Οι εφαρμογες εαν δεν τις τρεξεις δεν εχουν καταναλωση.Το ρομ παει πολυ καλα και το σερφαρισμα πλεον με τα καινουργια δεδομενα ειναι απολαυση.Εχει δωθει εμφαση στο λοξυγκα πχ. δηλαδη τρεχουμε τη μπαρα της google ,ανοιγουμε browser(optimize opera φουλ adblock) ταυτοχρονα γραφουμε fb τρεχoυμε και το καινουργιο google earth 3D κτλ.ολα κυλουν ομορφα και νοικοκυρεμενα χωρις να βγαλει κιχ...:p

Οταν θα ανεβει το ρομ θα ακολουθηστε το τεχτ που θα γραφτει με τις οδηγιες για να εχετε πληρη ομαλοτητα παντου χωρις λαγκ κτλ.

Edited by s_wind

Δεν θέλω να υπάρχουν πουθενά μέσα στην ρομ.Δεν με νοιάζει αν δεν καταναλώνουν κάτι Όταν είναι ανενεργες.Υπάρχει τρόπος να πειράξω το ζιπ της ρομ και να τα αφαιρέσω πριν την εγκατάσταση της? Δεν θέλω τίποτα που να έχει σχέση με φμπ ινστα κτλ.

Δεν θέλω να υπάρχουν πουθενά μέσα στην ρομ.Δεν με νοιάζει αν δεν καταναλώνουν κάτι Όταν είναι ανενεργες.Υπάρχει τρόπος να πειράξω το ζιπ της ρομ και να τα αφαιρέσω πριν την εγκατάσταση της? Δεν θέλω τίποτα που να έχει σχέση με φμπ ινστα κτλ.

Ναι θα παρεις το ρομ και θα το κανεις αποσυμπιεση με το ζιπ θα σου βγαλει 4 διαφορετικα αρχεια ..Στη συνεχεια με τη σειρα πρωτα θα κοιταξεις στο system/apps μετα στο system/priv-apps και μετα στο data.Σαυτα τα τρια λοιπον θα σβησεις οτι δε σου αρεσει.Στη συνεχεια θα βγεις εξω και θα παρεις τα 4 αποσυμπιεσμενα αρχεια που σου εβγαλε το zip και θα τα ζιπαρεις ξανα ολα μαζι και θα περιμενεις μεχρι να κανει συμπιεση Τοτε μπορεις να το φλασαρεις βαζοντας το πρωτα οπως ξερεις στην sd καρτα.Μη σβησεις ομως αρχεια συστηματος γιατι θα εχεις fc.

Με ζιπ παντα ετσι οχι winrar κτλ.

Edited by s_wind

7zip? Θέλω να κάνω την ρομ όσο το δυνατόν πιο μικρή σε μέγεθος γίνεται χωρίς να έχω fc.Σε ποιο φάκελο είναι τα αρχεία συστήματος για να μην τα πειράξω?Ή είναι παντού και απλά ότι δεν γνωρίζω Δεν το πειράζω?

Edited by karajim80

Περιμένοντας τον s_windάκη, πέρασα τη νέα hyper rom v11. Απίστευτες επιλογές παραμετροποίησης (αλλά με μικροπροβλήματα)! Μήπως η επόμενη rom, s_wind, πρέπει να έχει και στοιχεία της hyper;

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Πρεπει να του επεσε βαρυ το αρνι του ακιςs_wind ή να προσπαθει να στριμωξει οσο μπορει περισσοτερα απο τη ρομ του s8 στο νοτε μας, αλλιως δεν εξηγειται η τοση καθυστερηση. Αλλες φορες 2 μερες μετα το teaser η ρομ ηταν ετοιμη.

Α ρε ακιςs_wind τι μας εχεις κανει! Ο προηγουμενος "επεσε" ηδη στα υποκαταστατα.

Μην κρατας το "καλο" μονο για σενα. Δωσε και σ' εμας να ξεχαρμανιασουμε!! :)

Edited by fioravanti90

Για να κανω μια ερευνα:frog:

Edit:Πολλα λαθη στα png στο framework πολλα fc Δεν δουλευουν οι βιντεοκλησεις το gps οποτε θελει κτλ.απλα ενθουσιαζεστε γιατι μπορεις να κανεις αλλαγες στο systemui να αλλαζεις χρωματα κ.α.Δεν μου λεει κατι.Εμεις θελουμε σταθεροτητα δεν ειμαστε για τετοια.Θα αρρωστησουμε.Θελουμε λειτουργικο ρομ χωρις μπλιμπλικια , fc , ωχ αδερφε μουσβησε:p:p:p

Edited by s_wind

• 2 weeks later...
Ναι θα παρεις το ρομ και θα το κανεις αποσυμπιεση με το ζιπ θα σου βγαλει 4 διαφορετικα αρχεια ..Στη συνεχεια με τη σειρα πρωτα θα κοιταξεις στο system/apps μετα στο system/priv-apps και μετα στο data.Σαυτα τα τρια λοιπον θα σβησεις οτι δε σου αρεσει.Στη συνεχεια θα βγεις εξω και θα παρεις τα 4 αποσυμπιεσμενα αρχεια που σου εβγαλε το zip και θα τα ζιπαρεις ξανα ολα μαζι και θα περιμενεις μεχρι να κανει συμπιεση Τοτε μπορεις να το φλασαρεις βαζοντας το πρωτα οπως ξερεις στην sd καρτα.Μη σβησεις ομως αρχεια συστηματος γιατι θα εχεις fc.

Με ζιπ παντα ετσι οχι winrar κτλ.

Καποιο νεο?

:ninja::D

05 - 05 - 17..

High quality S8 Style.

18278270_684676591704489_7799243890457418218_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=4ebb95f434630d6fd3c7a2579cd4bf1d&oe=59856788

http://i.imgur.com/RJAYvFr.gif

ROM 05 - 05 - 17 LINK---> https://mega.nz/#!mNY3kByY!WAGHGeeSH7ARa18P2VLUgDjgKHqovV6n98MamNyiyPI

Edited by s_wind

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος έχει η γυναίκα μου ένα note 2 το οποίο μερικές φορές κλείνει μόνο του κ όταν κατεβάζει ενημέρωσεις κολλάει κ πρέπει να βγάλει μπαταρία τι μπορώ να το κάνω?

Μπορούμε να βάλουμε άλλο λογισμικό ουτος η άλλος δεν είναι στην εγγύηση κ αν ξέρει να βοηθήσει κάποιος κ μπορεί να το κάνει να τρέχει κ να μην κολλάει ας μου απαντήσει γιατί θα με βάλει να της πάρω καινούριο κ φράγκα δεν υπάρχουν ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις official rom και θελεις να εισαι ρουτ για να βαζεις custom rom***

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ-ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ*

*1) Κατεβαζεις drivers και τους κανεις αμεσα εγκατασταση στο pc .---->>> http://samsungusbdriver.com/download/samsung-driver-v1-5-63-0

*2) Kατεβαζεις Odin και δεν κανεις τιποτα , το κρατας για μετα--->>>

https://mega.nz/#!qMRknIyK!pWKEf58zMTxyccaC3besguRmEfJe6et2IR1ripg08y8

*3) Kατεβαζεις το ρουτ και δεν κανεις τιποτα το κρατας για μετα εαν ειναι ζιπαρισμενο αποσυμπιεσε το να εχει καταληξη .tar οχι .ζιπ--->> https://download.chainfire.eu/264/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100.zip

*4) Kατεβαζεις καστομ recovery και δεν κανεις τιποτα το κρατας για μετα εαν ειναι ζιπαρισμενο αποσυμπιεσε το να εχει καταληξη .tar οχι .ζιπ --->>> https://mega.nz/#!SAB2FC5Z!_eqq_uQJ22DMYKUfC4zG_fPGU2-E5ARpHiFwtkQOWg8

ΜΕΡΟΣ-ΔΕΥΤΕΡΟ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ*

DOWNLOAD-MODE...

Απενεργοποιησε τον νοτη.

Πατα τωρα ταυτοχρονα το κουμπι που το αναβεις απο την κατω μερια , το κεντρικο στην οθονη και το κουμπι του ηχου απο την κατω του μερια δηλαδη και τα τρια μαζι λοιπον θα σου βγει μηνυμα warning κτλ. . Στη συνεχεια πηγαινε και πατα μονο το κουμπι του ηχου απο την πανω μερια θα σου βγει το πρασινο android ... Χαιρετισε το. Εισαι ετοιμος για ..

ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ PC .

Τρεξε την εφαρμογη odin (ΚΑΝΕ ΑΠΟΣYΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ODIN V3.07) περιμενε να δεις το com επανω αριστερα να γινετε μπλε.Μολις γινει πατα το "ΑP" και βρες το αρχειο ρουτ με καταληξη .tar που εχεις στο pc. Βαλτο και πηγαινε πατα start περιμενεις ελαχιστα δευτερολεπτα μολις γραψει αριστερα remove βγαλε αποσυνδεσε τον νοτη .

Εισαι ρουτ.

Το ιδιο θα κανεις στην συνεχεια και για το recovery , ξεκινας απο το μερος δευτερο και οταν φτασεις να πατησεις το "AP" εκει δεν θα βαλεις το αρχειο ρουτ.tar γιατι εισαι πλεον αλλα το αρχειο recovery.tar.

Εφοσον τα κανεις σωστα μετα θα κατεβασεις το ROM 05 - 05 - 17 στο τελος του ποστ 9542 θα το βαλεις στην καρτα μνημης και θα το φλασαρεις μεσο recovery.

Edited by s_wind

Ευχαριστούμε για τη νέα ρομ, s_windάκη! Όλα οκ, έβαλα το γαλάζια toggles που θεωρώ πιο όμορφα.

Το πληκτρολόγιο έχει μόνο αγγλικά και πρέπει να κατεβάσουμε ελληνικά (εγώ χρησιμοποιώ το A.I. Type που θεωρώ κορυφαίο). Το εικονίδιο on-off στις ρυθμίσεις (bluetooth, wifi κτλ) είναι πάντα γαλάζιο και μπερδεύει λίγο (λεπτομέρεια, βέβαια).

Redmi Note 5

Ευχαριστούμε για τη νέα ρομ, s_windάκη! Όλα οκ, έβαλα το γαλάζια toggles που θεωρώ πιο όμορφα.

Το πληκτρολόγιο έχει μόνο αγγλικά και πρέπει να κατεβάσουμε ελληνικά (εγώ χρησιμοποιώ το A.I. Type που θεωρώ κορυφαίο). Το εικονίδιο on-off στις ρυθμίσεις (bluetooth, wifi κτλ) είναι πάντα γαλάζιο και μπερδεύει λίγο (λεπτομέρεια, βέβαια).

Aλλαζει το κουμπι δεξια και αριστερα το μπλε παει πισω και ειναι οκ.

Εβγαλα τα παλια ελληνικα απο το πληκτρολογιο γιατι κανουν fc με τα καινουργια csc.

Πας ρυθμισεις/γλωσσα και εισαγωγη/πληκτρολογιο samsung/επιλογη γλωσσων εισαγωγης και κατεβαζεις ελλ.γλωσσα το φρεσκο update απλα .

Tα toggles που εβαλες δεν ειναι στο framework.res και θα σου τρωνε μνημη εαν δεν σε πειραζει οκ.

Edited by s_wind

Aλλαζει το κουμπι δεξια και αριστερα το μπλε παει πισω και ειναι οκ.

Εβγαλα τα παλια ελληνικα απο το πληκτρολογιο γιατι κανουν fc με τα καινουργια csc.

Πας ρυθμισεις/γλωσσα και εισαγωγη/πληκτρολογιο samsung/επιλογη γλωσσων εισαγωγης και κατεβαζεις ελλ.γλωσσα το φρεσκο update απλα .

Tα toggles που εβαλες δεν ειναι στο framework.res και θα σου τρωνε μνημη εαν δεν σε πειραζει οκ.

Το κουμπί ανοιγοκλείνει κανονικά, μόνο το χρώμα είναι πάντα μπλε (μέχρι τώρα στο off ήταν γκρίζο), είναι ανάξιο λόγου βέβαια.

Μήπως να έφτιαχνες και ένα systemui με γαλάζια toggles όπως στην προηγούμενη ρομ και να επιλέγουμε; :rolleyes:

Redmi Note 5

Το κουμπί ανοιγοκλείνει κανονικά, μόνο το χρώμα είναι πάντα μπλε (μέχρι τώρα στο off ήταν γκρίζο), είναι ανάξιο λόγου βέβαια.

Μήπως να έφτιαχνες και ένα systemui με γαλάζια toggles όπως στην προηγούμενη ρομ και να επιλέγουμε; :rolleyes:

Πρεπει να ανοιξω τα settings.apk , το framework-res.apk και το systemui.apk να ξαναφτιαξω τα png αλλιως θα τρωνε μνημη.

Καθε εφαρμογη δεν ειναι μονη της Αλλα φυσικα δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευει.

Nα καταλαβεις το s8 mod του maho στο xda ξεκινα με 1.1-1.3 giga ram(αχταρμας png) μετα απο reboot χωρις να εχεις εγκαταστησει και δικες σου εφαρμογες.

Μου πηρε 2 μερες να φτιαξω αυτο εδω.Και ξεκινα με 600-700 mb ram μονο+τις εξτρα εφαρμογες που εχω βαλει.

Edited by s_wind

Πρεπει να ανοιξω τα settings.apk , το framework-res.apk και το systemui.apk να ξαναφτιαξω τα png αλλιως θα τρωνε μνημη.

Καθε εφαρμογη δεν ειναι μονη της Αλλα φυσικα δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευει.

Nα καταλαβεις το s8 mod του maho στο xda ξεκινα με 1.1-1.3 giga ram(αχταρμας png) μετα απο reboot χωρις να εχεις εγκαταστησει και δικες σου εφαρμογες.

Μου πηρε 2 μερες να φτιαξω αυτο εδω.Και ξεκινα με 600-700 mb μονο+τις εξτρα εφαρμογες που εχω βαλει.

Οπότε για να επαναφέρω τα αρχικά πρέπει να περάσω πάλι τη ρομ, ε;

Θα τα αφήσω όπως είναι, δε βλέπω να ανεβαίνει η μνήμη... Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα φτιάξεις την επόμενη ρομ! :p

Redmi Note 5

Οπότε για να επαναφέρω τα αρχικά πρέπει να περάσω πάλι τη ρομ, ε;

Θα τα αφήσω όπως είναι, δε βλέπω να ανεβαίνει η μνήμη... Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα φτιάξεις την επόμενη ρομ! :p

Μη κανεις συνεχεια κοψε-ραψε με το root-explorer .Παρε αυτο το ζιπ που εφτιαξα αποσυμπιεσε το βαλε το αρχειο που θες καθε φορα να φλασαρεις στον καταλληλο φακελο συμπιεσε με ζιπ και φλασαρε.Πχ. το systemui ειναι στο φακελο priv-apps βαλτο συμπιεσε και φλασαρε----> https://mega.nz/#!jIYgFTDa!YFCj3TpL9T_XxvnrXTREGchJB-_nkCcRH5uMUTnYHbY

Εχω ελλειψη χρονου για να φτιαχνω ρομ .:p:p:p

Edited by s_wind

Μη κανεις συνεχεια κοψε-ραψε με το root-explorer .Παρε αυτο το ζιπ που εφτιαξα αποσυμπιεσε το βαλε το αρχειο που θες καθε φορα να φλασαρεις στον καταλληλο φακελο συμπιεσε με ζιπ και φλασαρε.Πχ. το systemui ειναι στο φακελο priv-apps βαλτο συμπιεσε και φλασαρε----> https://mega.nz/#!jIYgFTDa!YFCj3TpL9T_XxvnrXTREGchJB-_nkCcRH5uMUTnYHbY

Εχω ελλειψη χρονου για να φτιαχνω ρομ .:p:p:p

Δεν παίζεσαι, ευχαριστώ!!!

Το toggle clean ram το αφαίρεσες; Δεν υπάρχει!

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Δεν παίζεσαι, ευχαριστώ!!!

Το toggle clean ram το αφαίρεσες; Δεν υπάρχει!

Δεν χρειαζεται . Πας task-manager και πατας Close All.Εαν ομως το πατας συνεχεια ξαναμετρα ραμ για να κρατησει τις εφαρμογες που μπαινεις απο την αρχη.Αρα μην το πατας .Οι περισσοτεροι το πατανε απο βλακεια για ψυχολογικους λογους .Εχω ανεβασει το zram στα 500 mb οποτε πρεπει να τρεξεις παρα πολλες εφαρμογες.Ακομα και εαν παρατηρησεις καποιο κολημα θα ξεκολησει μετα απο δευτερολεπτα μονο του.

Εχεις official rom και θελεις να εισαι ρουτ για να βαζεις custom rom***

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ-ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ*

*1) Κατεβαζεις drivers και τους κανεις αμεσα εγκατασταση στο pc .---->>> http://samsungusbdriver.com/download/samsung-driver-v1-5-63-0

*2) Kατεβαζεις Odin και δεν κανεις τιποτα , το κρατας για μετα--->>>

https://mega.nz/#!qMRknIyK!pWKEf58zMTxyccaC3besguRmEfJe6et2IR1ripg08y8

*3) Kατεβαζεις το ρουτ και δεν κανεις τιποτα το κρατας για μετα εαν ειναι ζιπαρισμενο αποσυμπιεσε το να εχει καταληξη .tar οχι .ζιπ--->> https://download.chainfire.eu/264/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100.zip

*4) Kατεβαζεις καστομ recovery και δεν κανεις τιποτα το κρατας για μετα εαν ειναι ζιπαρισμενο αποσυμπιεσε το να εχει καταληξη .tar οχι .ζιπ --->>> https://mega.nz/#!SAB2FC5Z!_eqq_uQJ22DMYKUfC4zG_fPGU2-E5ARpHiFwtkQOWg8

ΜΕΡΟΣ-ΔΕΥΤΕΡΟ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ*

DOWNLOAD-MODE...

Απενεργοποιησε τον νοτη.

Πατα τωρα ταυτοχρονα το κουμπι που το αναβεις απο την κατω μερια , το κεντρικο στην οθονη και το κουμπι του ηχου απο την κατω του μερια δηλαδη και τα τρια μαζι λοιπον θα σου βγει μηνυμα warning κτλ. . Στη συνεχεια πηγαινε και πατα μονο το κουμπι του ηχου απο την πανω μερια θα σου βγει το πρασινο android ... Χαιρετισε το. Εισαι ετοιμος για ..

ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ PC .

Τρεξε την εφαρμογη odin (ΚΑΝΕ ΑΠΟΣYΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ODIN V3.07) περιμενε να δεις το com επανω αριστερα να γινετε μπλε.Μολις γινει πατα το "ΑP" και βρες το αρχειο ρουτ με καταληξη .tar που εχεις στο pc. Βαλτο και πηγαινε πατα start περιμενεις ελαχιστα δευτερολεπτα μολις γραψει αριστερα remove βγαλε αποσυνδεσε τον νοτη .

Εισαι ρουτ.

Το ιδιο θα κανεις στην συνεχεια και για το recovery , ξεκινας απο το μερος δευτερο και οταν φτασεις να πατησεις το "AP" εκει δεν θα βαλεις το αρχειο ρουτ.tar γιατι εισαι πλεον αλλα το αρχειο recovery.tar.

Εφοσον τα κανεις σωστα μετα θα κατεβασεις το ROM 05 - 05 - 17 στο τελος του ποστ 9542 θα το βαλεις στην καρτα μνημης και θα το φλασαρεις μεσο recovery.

Βουνό μου φαίνονται όλα κ δεν σκαμπάζω κ πολλά μπορείς να σου το φέρω να το κάνεις φίλε μου γιατί αν γίνει καμία μακακια άστα να πάνε χααχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk