DjTony Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά ερώτηση. Έχει ο πατέρας μου το Note 2 με rom 4.4.2 Phantom 3.1 Τον τελευταίο μήνα το WiFi έχει πολύ ασθενες σήμα εκεί που είχε σχεδόν φουλ πριν λίγο καιρό. Και συνέχεια μας πετάει το WiFi και λέει σφάλμα πιστοποίησης... Μετά μπαίνει ξανά μόνο του. Τι παίζει να είναι; είναι εκνευριστικό πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Παιδιά ερώτηση. Έχει ο πατέρας μου το Note 2 με rom 4.4.2 Phantom 3.1 Τον τελευταίο μήνα το WiFi έχει πολύ ασθενες σήμα εκεί που είχε σχεδόν φουλ πριν λίγο καιρό. Και συνέχεια μας πετάει το WiFi και λέει σφάλμα πιστοποίησης... Μετά μπαίνει ξανά μόνο του. Τι παίζει να είναι; είναι εκνευριστικό πολύ... 4.4.2 ? Ποια ομως ? Εαν παραμενει σε 4.4.2 να βαλει μια XXUFNL1 . Οι 4.4.2 ολοκληρωθηκαν και ελαχιστοποιηθηκαν τα bugs με την εκδοση της XXUFNL1.Απο κει και περα τι κανει ο καθε Dev στα custom rom που ανεβαζει και πως τα στηνει ειναι αλλο καπελο. Edited January 29, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 4.4.2 ? Ποια ομως ? Εαν παραμενει σε 4.4.2 να βαλει μια XXUFNL1 . Οι 4.4.2 ολοκληρωθηκαν και ελαχιστοποιηθηκαν τα bugs με την εκδοση της XXUFNL1.Απο κει και περα τι κανει ο καθε Dev στα custom rom που ανεβαζει και πως τα στηνει ειναι αλλο καπελο. Ποια προτείνεις να βάλω φίλε μου; ποια κυκλοφορεί τελευταία; ποια έχετε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ποια προτείνεις να βάλω φίλε μου; ποια κυκλοφορεί τελευταία; ποια έχετε εσείς; πατα στην υπογραφη του ακη και θα καταλαβεις :D οπως και αλλοι και εγω φοραω την δικια του ρομ 26/1/16 μια ερωτηση γιατι εχω σκαλωσει! εχω κατεβασει ringtones απο το audiko σε αρκετα καλη ποιοτητα. οταν το ακουω απο το προγραμμα, παιζει καθαρα και δυνατα. οταν το βαλω για ηχο κλησης παιζει πιο σιγα και ισως λιγοτερα καθαρο... τι χανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα παιδια, έχω μείνει πίσω στις ROM του akiss έχω την eclipse transformation 2-12-2015. Θέλω να βάλω πια πιο καινούργια του akiss από ότι κατάλαβα προτείνετε την DF Lite Onirama 16.1.2016. Εχω κατεβάσει και την DF N5 Style 26.1.2016. Ποια προτείνετε να βάλω? Εχουν καλύτερη μπαταρία από αυτη που έχω τώρα? Επίσης φλασάρω αμέσως ή θέλει κάποιο άλλο ρομ/kernel για βάση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα παιδια, έχω μείνει πίσω στις ROM του akiss έχω την eclipse transformation 2-12-2015. Θέλω να βάλω πια πιο καινούργια του akiss από ότι κατάλαβα προτείνετε την DF Lite Onirama 16.1.2016. Εχω κατεβάσει και την DF N5 Style 26.1.2016. Ποια προτείνετε να βάλω? Εχουν καλύτερη μπαταρία από αυτη που έχω τώρα? Επίσης φλασάρω αμέσως ή θέλει κάποιο άλλο ρομ/kernel για βάση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε αυτην την rom εχω μεινει και γω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Με τρωει βεβαια να δοκιμασω την τελευταια. Ακη σε ευχαριστουμε παρα πολυ αλλη μια φορα για τον χρονο που διαθετεις για την κινηταρα μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγώ έχω την υποψία ότι η ROM που προανέφερα μου τρώει περισσότερο τη μπαταρία από την τελευταία μαμα ROM και διαβάζω ότι οι Onirama έχουν καλύτερη μπαταρία. Βέβαια έχω data συνεχώς ανοιχτά και cloudmagic με 3 email push notification on , facebook, messenger κλπ. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) :)Παιδες τα ρομ ειναι διαθεσιμα να βαλει ο καθενας οποιο θελει . Μην ξεχναμε οτι ΔΕΝ υπαρχει μαμα-4.4.4 ειναι πορτ.Οποιαδηποτε συγκριση ειναι ανουσια.Τα 4.4.2 ειναι τα μαμα-ρομ στο επισημο site της Sammy και αρκετα καστομ εχουν βγει .Τα 4.4.4 ειναι πορτ απο το κορεατικο Note 4 ειναι πολυ γρηγορα ποιο γρηγορα απο τα 4.4.2 και εχουν διορθωθει κατα 95% λογο παλιοτερων προβληματων στους drivers κτλ. Edited January 31, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 :)Παιδες τα ρομ ειναι διαθεσιμα να βαλει ο καθενας οποιο θελει . Μην ξεχναμε οτι ΔΕΝ υπαρχει μαμα-4.4.4 ειναι πορτ.Οποιαδηποτε συγκριση ειναι ανουσια.Τα 4.4.2 ειναι τα μαμα-ρομ στο επισημο site της Sammy και αρκετα καστομ εχουν βγει .Τα 4.4.4 ειναι πορτ απο το κορεατικο Note 4 ειναι πολυ γρηγορα ποιο γρηγορα απο τα 4.4.2 και εχουν διορθωθει κατα 95% λογο παλιοτερων προβληματων στους drivers κτλ. Η D.F.N5 STYLE Onirama 26-01-16 είναι πολύ καλή!!! Αχ, να ΄χαμε κι εκείνο το systemui με τα γαλάζια toggles... :( Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Να ρωτήσω εδώ μιας και έχω το πρόβλημα και στην καστομ ρόμ..Βασικά το είχα και στην μαμά και σε οποιοδήποτε σαμσουνγκ κινητό έχει πέσει στα χέρια μου.Έχει βρει κανείς λύση στο πρόβλημα που κατεβαίνει η κουρτίνα όταν έχεις το κινητό στο αυτί και ενεργοποιούνται διαφορά όπως δεδομένα GPS Bluetooth κτλ? Μου το κάνει και με την Ω μου το έκανε και με την μαμά και σε αλλά κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Edited February 1, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ποια κουρτινα ? Μα οταν μιλας ενεργοποιειται ο σενσορας και σβηνει η οθονη πως συμβαινει αυτο που λες δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σε πολλά σαμμυ κινητά το έχω συναντήσει.Βασικά στο νοτε το δικό μου και σε τρία σαμμυ της γυναίκας..Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα στον αισθητήρα γιατί το κάνει σε πολλά και διαφορετικά μοντέλα Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σε πολλά σαμμυ κινητά το έχω συναντήσει.Βασικά στο νοτε το δικό μου και σε τρία σαμμυ της γυναίκας..Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα στον αισθητήρα γιατί το κάνει σε πολλά και διαφορετικά μοντέλα Δεν μου εχει τυχει ποτε σε κανενα. Παρολα αυτα αν εχεις αυτο το προβλημα μπορεις με το που σερνεις το δαχτυλο για να δεχτεις κληση να πατας το κουμπί απο το πλαι να κλειδωνει η οθονη και οσο μιλας να παραμενει κλειστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το έχω πάθει κι εγώ αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Το αποδίδω στην απόσταση μεταξύ τηλεφώνου και αυτιού που αφήνω συνήθως όταν βαριέμαι ν' ακούω κάποιους με τις ώρες. Προσοχή στο power button, εγώ το είχα ρυθμίσει να τερματίζει την κλήση σε κάποια ρομ, δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Έχω ένα note 2 verizon το οποίο από cm 11 γύρισα σε στοκ 4.1.2 το θέμα μου είναι ότι θέλω να βάλω πίσω την cm 11 και δεν ξέρω το πως. συγκεκριμένα το note 2 verizon αυτή τη στιγμή δεν έχω δεδομένα κινητού παρά μόνο μπορώ να παίρνω κλήσεις. το κινητό τρέχει 4.1.2. με Build Number: I605VRAMC3. εάν γνωρίζει κανείς.. έχω κοιτάξει σε βίντεο tutorial έχω καταλάβει ότι πρέπει να επιστρέψω σε μια έκδοση στοκ με build number I605VRALJB από όσα είδα. (θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader) έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω.. υπάρχει κάποιο μαγαζί που να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν έχω πρόβλημα με την 4.1.2 ακόμα και αν παραμείνει εκεί με ενδιαφέρει να λειτουργούν τα δεδομένα κινητού Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μήπως για κάποιο λόγο δεν παίρνει αυτόματα το access point name; Δεν βλέπω άλλο λόγο να μην έχεις δεδομένα, τη στιγμή μάλιστα που σε CM δουλεύουν απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Εγώ προσωπικά το έχω συναντήσει το θέμα με την κουρτίνα σε εφτά κινητά(4 δικά μου).Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα αισθητήρα.Κάποια ακακια της σαμμυ είναι στις ρόμ.Δεν μπορεί εφτά κινητά να είναι χαλασμένα..Γι αυτό και το ρώτησα μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει.. Edited February 1, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σου έτυχε σε 7 κινητά να μη δουλεύει ο proximity sensor?:blink: Εμένα έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 Samsung και μόνο το ένα είχε πρόβλημα με τον proximity το οποίο ήταν θέμα hardware (πολύ βρωμιά από τη μέσα μεριά του εξωτερικού γυαλιού) Το άνοιξα , το καθάρισα και είναι καλύτερο από καινούριο :D Κοίτα εδώ στο θέμα του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σου έτυχε σε 7 κινητά να μη δουλεύει ο proximity sensor?:blink: Εμένα έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 Samsung και μόνο το ένα είχε πρόβλημα με τον proximity το οποίο ήταν θέμα hardware (πολύ βρωμιά από τη μέσα μεριά του εξωτερικού γυαλιού) Το άνοιξα , το καθάρισα και είναι καλύτερο από καινούριο :D Κοίτα εδώ στο θέμα του... ;) Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν ειναι οτι δεν δουλεύει ο αισθητήρας απλα κάποιες στιγμές το πιάνει και συνήθως στρώνει με επανεκκινηση.Ενα το νοτε 2 που έχω εγώ δυο σαμμυ ντουος και ενα 5830 αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο είχαν το ιδιο θεματάκι και γι αυτο απέκλεισα τον αισθητήρα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μήπως κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και δεν νομίζω η ρομς να έχουν θέμα διότι δεν το έχω ξανακούσει να αναφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Και γω δεν ακουσει τοσα χρονια κατι παρομοιο... Μηπως καποια εφαρμογη σου σκαλωνει τον αισθητηρα για καποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Σε μένα μπορεί αλλά τα κινητά της γυναίκας δεν έχουν τίποτα μέσα.Μόνο ένα Viber και ένα what's app.Τι να πω? Πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης τότε.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Σε μένα μπορεί αλλά τα κινητά της γυναίκας δεν έχουν τίποτα μέσα.Μόνο ένα Viber και ένα what's app.Τι να πω? Πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης τότε.. Τι να πω...εισαι γκαντεμης!!! Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Επομενες μερες...Για τα παιδια που ζητησαν eclipse V6 Gr black edition full tweaked The "dark side" :ninja: Edited February 2, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για τα παιδιά που τους είπες οτι θα ξεθαψεις μια 4.1.2 τι θα γίνει??? Ξερω θα πεις : δεινοσαυρε αναβάθμισε αλλα δεν μασάω... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts