Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε παλιοτερα ποστ ο ακιςς ειχε δωσει οδηγιες για πληρη wipes ολων πριν περαστει η ρομ του. Επεμενε στο philz recovery γιατι μονο αυτο κανει wipe και στο /media. Το κανει και το twrp αλλα μονο στο advanced wipe. Κι εγω φλασασα με twrp γιατι δεν μου αρεσει το philz αλλα μετα καταλαβα γιατι επεμενε.

Οσον αφορα τις λεπτομερεις οδηγιες εγκαταστασης, συμφωνω οτι μια πληρης προσπαθεια θα πρεπε να ειχε και αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης. Μην ξεχνας ομως οτι το παιδι ειναι ενας σαν εμας, αλλα με καλυτερη διαχειριση του ελευθερου χρονου του και μεγαλυτερη ορεξη να φτιαξει κατι που δεν του αρεσε οπως ηταν πριν. Ολοι μας λεμε οτι δεν μας αρεσει η στοκ ρομ αλλα ουτε και οι καστομ που εχουν ειτε το ενα ειτε το αλλο bug. Αυτος απλα πηρε την κατασταση στα χερια του, και εδωσε τον κοπο του και σ εμας τους τεμπεληδες. Ειναι δε τοσο αψογη η ρομ που εγω του συγχωρω την ελλειψη manual.

Ερωτηση @ ακιςς: Στα apks που εχουμε εγκαταστησει απο το zip σου (facebook & wpa finder) κανουμε ενημερωση απο το playstore ή κραταμε τις μαγειρεμενες εκδοσεις?

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν διαφωνώ σε όσα είπες για τον ελεύθερο χρόνο του ανθρώπου και πώς θέλει ο ίδιος να τον διαχειριστεί. Ανάμεσα στις τόσες ρομ που βγάζει κάθε 5-10 μέρες και τα πολλά ποστ για πλακίτσα κτλ ας έκανε τον κόπο να γράψει αυτά που γράφω παραπάνω. Είναι τόσο πολύ; Πιο εύκολη τη δική του θέση θα έκανε, δεν θα είχε ν' απαντήσει "άστοχα ερωτήματα", δεν θα απογοήτευε κανέναν αφού θα είχαμε όλη την τέλεια ρομ.

Παρεπιπτόντως έκανα χτες βράδυ την διαδικασία με την επίσημη και μετά την lite και πάλι δεν άνοιγε το wifi. Έβαλα την επίσημη που είπε, πέρασα philz, πέρασα την lite. Δεν άνοιγε το wifi. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, το ξαναέστησα και είμαι τώρα στη δουλειά. Το πιο πιθανό είναι να έχω ένα ελατωματικό τηλέφωνο.

Δεν διαφωνώ σε όσα είπες για τον ελεύθερο χρόνο του ανθρώπου και πώς θέλει ο ίδιος να τον διαχειριστεί. Ανάμεσα στις τόσες ρομ που βγάζει κάθε 5-10 μέρες και τα πολλά ποστ για πλακίτσα κτλ ας έκανε τον κόπο να γράψει αυτά που γράφω παραπάνω. Είναι τόσο πολύ; Πιο εύκολη τη δική του θέση θα έκανε, δεν θα είχε ν' απαντήσει "άστοχα ερωτήματα", δεν θα απογοήτευε κανέναν αφού θα είχαμε όλη την τέλεια ρομ.

Παρεπιπτόντως έκανα χτες βράδυ την διαδικασία με την επίσημη και μετά την lite και πάλι δεν άνοιγε το wifi. Έβαλα την επίσημη που είπε, πέρασα philz, πέρασα την lite. Δεν άνοιγε το wifi. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, το ξαναέστησα και είμαι τώρα στη δουλειά. Το πιο πιθανό είναι να έχω ένα ελατωματικό τηλέφωνο.

στην στοκ σου παιζουν ολα κανονικα?

Ναι και τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα λόγω δουλειάς (κάμερα, gps και 3g, wifi).

Καλημερα το προβλημα που εχεις εσυ τωρα το ειχα εγω με τη haifish. Καποιο παιδι ειχε πει πως αν επιμεινεις να τη ξαναφλασαρεις φτιαχνει το wifi. Eτσι το εκανα και ειχε φτιαξει. Ποτε παντως στη haifish το wifi δε δουλεψε με το πρωτο φλασαρισμα. Σε μενα τουλαχιστον...

επειδη ειχα κατι μερες να φλασαρω και κατι με επιασε :p , ειπα να φλασαρω μια ρομ απο xda (N7100 MURAT ROM V 7.0 BLACK EDITION Multi dpi 4.4.2 (05.01.2016)!!!

Εντυπώσεις? Με ποια την παρομοιάζεις ?

πρωτη αποπειρα με philz απετυχε...δεν επαιζε το ροοτ και μια εφαρμογη του dev

δευτερη αποπειρα με twrp ολα καλα :)

μολις εβαλα και τις εφαρμογες μου και την στηνω λιγο λιγο...

μαρεσει πολυ η μαυριλα ποπυ εχει :p

σιγουρα καμια σχεση με του ακη την λαιτ...κανει μικρα λαγκς αλλα απο τι ειδα φοραει και στοκ κερνελ....μπορει αργοτερα να φλασαρω agni :D

Έχασα το πενάκι (με haifish το alarm δεν δούλεψε , γα....το) και ψάχνοντας βρήκα συμβατό με 10 ευρώ και original με 20, κάθε εμπειρία/άποψη επί του θέματος ευπρόσδεκτη!

Δεν αλλάζω το twrp με τίποτε....

το χα αλλαξει για του ακη τις ρομς :D

αλλα εδω σε αυτην κατι δεν πηγε καλα...

στην ρομ τωρα...κατιιιι δεν παταει καλα, κατι κολλαει,κατι σκαλωνει...ειναι ακομα νωρις αλλα κατι μου λεει δεν :p:p

θα φλασαρω μετα και agni να κανω δοκιμες...και βλεπουμε...

πισω την λατιτ οτυ ακη με βλεπω παλι χχαχχαχα

Και εγώ την light Έχω τώρα....είχα περάσει την rr 6.01 και απογοητεύτηκα....

οι 6 ρομς θελουν πολυ δουλεια ακομα...

θα παιξω λιγο ακομα με αυτην εδω και μαλλον φλασαρω παλι την λαιτ του ακη!

η θα δω και καμια αλλη στο xda ετσι για το γμτ :p

Θα αραξω λιγο στην light προς το παρόν....

ετσι ελεγα κι εγω...και να που εφτασα :p

κατι αλλαξε παλι στο play store

εγινε ακομα πιο δυσνοητο...χαχα

Edited by alexclone

Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, το ξαναέστησα και είμαι τώρα στη δουλειά. Το πιο πιθανό είναι να έχω ένα ελατωματικό τηλέφωνο.

Σιγουρα δεν εχεις ελαττωματικη συσκευη. Το πιθανοτερο ειναι κατι να μην καθεται καλα, οπως συμβαινει με τοσο πολυπλοκες συσκευες τοσο σε hardware οσο και σε software.

Πολυ σωστα παντως εκανες και γυρισες σε ενα setup που λειτουργει πληρως. Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση.

Σε μια αδεια/ρεπο μπορεις να το ξαναψαξεις περεταιρω.

Εγώ πάντως εις γνώση μου όλων των παρενεργειών φλασάρω custom roms. αν ήθελα απλώς τηλέφωνο που να δουλεύει θα έβαζα την στοκ και τέλος. Για μένα να πω ότι ο Άκης κάνει φοβερή δουλειά και με τις ρομ του εγώ προσωπικά κράτησα για ακόμα ένα χρόνο το τηλέφωνο γιατί ήμουνα οριακά να πάω στο 4αρι μετά και το φιασκο του 5. Μόνο μπράβο μπορώ να του πω για την δουλειά που κάνει και κυρίως να θυμίσω τον τρισμέγιστο dr. Ketan που αν και κάνει τρομερή δουλειά χρειάστηκε 14 εκδόσεις για να φτάσει στην τέλεια ρομ την στιγμή που υπήρχαν 100 άλλοι dev να κάνουν το ίδιο πράγμα και να μπορεί να αλλάζει γνώμες και κώδικες! Οπότε μην συγκρίνουμε διαφορετικές καταστάσεις την στιγμή που ο άκης παλεύει μόνος του!Όσο για τον TWPR δεν θυμάμαι τι βλακεία έκανα αλλά είχα φορμαρει και το ΙΜΕ μια φορά και φρίκαρα μεσα στην νύχτα. οπότε έκτοτε μονο philz που έχει ένα κουμπακι για install new rom!

Κι εγώ φλασάρω custom γνωρίζοντας τους κινδύνους. Λίγα χρόνια πριν μαγείρευα κι εγώ για windows mobile (ξέρω είμαι γέρος). Δεν έχω σκοπό να μειώσω την προσπάθειά του Άκη ούτε να αντιπαρατεθώ. Από την άλλη κι ο Άκης κάπου βασίστηκε (dn4) κι ετοίμασε την πρώτη ρομ του, ίσως το θυμάστε κάποιοι. Το είχε παραδεχτεί ότι βελτιώνει εκείνη και δεν ξεκίνησε από το μηδέν. Κι από ανάμεσα έβγαλε αρκετές εκδόσεις όπου πολλοί κάναμε τους beta testers.

Εγω παντως μετα την moratεβαλα και την rubbaband...

Τελικα ξαναβαλα την λαιτ του ακη και τελος χαχαχα

Κι εγώ φλασάρω custom γνωρίζοντας τους κινδύνους. Λίγα χρόνια πριν μαγείρευα κι εγώ για windows mobile (ξέρω είμαι γέρος). Δεν έχω σκοπό να μειώσω την προσπάθειά του Άκη ούτε να αντιπαρατεθώ. Από την άλλη κι ο Άκης κάπου βασίστηκε (dn4) κι ετοίμασε την πρώτη ρομ του, ίσως το θυμάστε κάποιοι. Το είχε παραδεχτεί ότι βελτιώνει εκείνη και δεν ξεκίνησε από το μηδέν. Κι από ανάμεσα έβγαλε αρκετές εκδόσεις όπου πολλοί κάναμε τους beta testers.

Καμμια αντιπαραθεση. Τι εχουμε να χωρισουμε εξαλλου? Ισα ισα που αλληλοβοηθουμαστε.

Επειδη μαγειρεψες κι εσυ θα ξερεις οτι δεν υπαρχει παρθενογεννηση. Ολοι παιρνουν καποια στοκ ρομ και τη μαγειρευουν οσο και οπως ξερουν. Γι αυτο αλλες ειναι καλες, αλλες οχι και η ρομ του ακιςς ειναι σε μια κατηγορια μονη της. Εχει αλλαξει τοσο το νοτε2 ωστε εδω και 4 μερες χρησιμοποιω αυτο αντι του νοτε4 μολις γυριζω σπιτι.

να ρωτησω αν εγκατεστησε καποιος απο εσας την ResurrectionRemix-M-v5.6.1 ειχε προβλημα μετα στην χειροκηνιτη αναζητηση δυκτιου ¨?

Καλησπερα, καποιες φορες μου εμφανιζει στις ειδοποιησεις ενα μηνυμα για να κανει κοινη χρηση καποια αναφορα σφαλματος

bd243ecf00c61f7ace16eee26bc94bc6.jpg

Πατωντας πανω στις πληροφοριες ειναι απο το Κελυφος

2a9a5bdf223580fa8033f67d36259368.jpg

Παταω διαγραφει απο τις ειδοποιησεις και φευγει.

Φοραω DF N4 26/12/2015 και αν θυμαμαι καλα στις Ρυθμισεις - Πληροφοριες συσκευεις ηταν επιλεγμενο αυτο που λεει "Αναφορα διαγνωστ. πληροφ." και το ξεκλικαρα. Πρεπει να το ξανακλικαρω; Που στελνει αναφορες;

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί στο side sync Δεν μου δουλεύει το αριστερό κλικ του ποντικιού; Εγώ Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά;

Καλησπέρα, έβαλα και εγώ την lite του Άκη και έμεινα εντυπωσιασμένος από την απόδοση.

Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα, σε άσχετες φάσεις δεν αποκρίνεται η touch screen, είναι σαν να έχει κολλήσει και αναγκαστικά κάνω επανεκίννηση. Μου το έχει κάνει σε κλήση στο viber και άλλη μια φορά όταν έτρεχα το Here Maps.

Έχει καμμία ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι;

Καλησπέρα, έβαλα και εγώ την lite του Άκη και έμεινα εντυπωσιασμένος από την απόδοση.

Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα, σε άσχετες φάσεις δεν αποκρίνεται η touch screen, είναι σαν να έχει κολλήσει και αναγκαστικά κάνω επανεκίννηση. Μου το έχει κάνει σε κλήση στο viber και άλλη μια φορά όταν έτρεχα το Here Maps.

Έχει καμμία ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι;

μου το χει κανει και μενα την ωρα που με καλει καποιος...

μπορει να φταιει το recovery...μπορει κατι στα wipes...μπορει καποια εφαρμογη...δεν εχω βγαλει ακρη...

χτες φλασαρα με twrp και βλεπουμε...

Για πολύ καιρό ψαχνόμουν για καινούργιο κινητό μέχρι που έβαλα (ομολογώ με επιφύλαξη) τη rom του akiss τον Δεκέμβριο. Από τότε όποιο κινητό και να κοιτάξω μου φαίνεται πως υπολείπεται σε ευχρηστία. Τόσο που σταμάτησα να κοιτάζω τα μεγαθήρια και να ασχολούμαι μόνο με τα note. Αν ειχα δε και 4G νομίζω ότι δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με άλλο κινητό. Γιατί τώρα όλα αυτά; Αισθάνομαι υποχρέωση να τον ευχαριστήσω για τον κόπο (αν και νομίζω είναι το μεράκι περισσότερο) που κάνει για να προσφέρει στην κοινότητα μια τόσο καλή επιλογή. Ευχαριστώ, φίλε!
S.P.

Thanks παιδες για τα καλα λογια .Ο λογος που ασχοληθηκα ηταν η σταση της Sammy για update αλλα και οι ισχυροι προβληματισμοι των χρηστων ειδικα στην 4.4 4 πορτ εκδοση η οποια ειναι οτι καλυτερο ακομα και απο την lollipop αλλα οπως ανεφερα δεν στηριχθηκε απο την Sammy.

Παμε στο πολυ σοβαρο ζητημα για μενα που λεγετε παγωμα..Απο τοτε που βγηκε η 4.4.4 υπηρχαν πολλα προβληματα .Εγω μια και σε προσωπικο επιπεδο εχω πολλους πελατες που με περνουν ολη μερα τηλεφωνο και παγωματα δεν ειχα ποτε.Θυμαμαι ομωςτοχα παθει στην πρωτη DN4.Χωρις να επεκταθω περισσοτερο και κουραζω τι θελω να κανετε ενα μικρο τρικ ...ενω εχετε φλασαρει το ρομ και βαλατε στην συνεχεια ολες τις εφαρμογες σας να πατε recovery να κανετε wipe cache partition και στην συνεχεια format cache και reboot.Μολις ανοιξει το note και εμφανιστει η lockscreen θελω με το δαχτυλο σας να την ξεκλειδωσετε αμεσα και να πατε πχ.στο apk MyFiles να μπειτε και να σερνετε να το δαχτυλο σας Πανω Κατω για μισο λεπτο περιπου.Ολα αυτα για να μην πεσει στο πρωτο deep-sleep μετα απο reboot και την πρωτη φορα που φλασαρατε το ρομ.Οχι να το κανετε καθε φορα .

Εμενα απο χτες δεν εχει κολλησει...

Θα το αφησω να δω ποτε θα κολλησει και μετα θα κανω το κολπακι ;)

Ερωτηση!

Η λαιτ ποια εκδοση κερνελ φοραει?

Να δω αν τα γραφει καλα τωρα...