alexclone Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κομπλε μεχρι στιγμης ναι! Μικρο τεστ μπαταριας: Στο 70% συνηθως ειχα 1 ωρα και 30-40 λεπτα οθονη... Τωρα 2 ωρες και ενα λεπτο... Συνεχιζω το τεσταρισμα...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κομπλε μεχρι στιγμης ναι! Μικρο τεστ μπαταριας: Στο 70% συνηθως ειχα 1 ωρα και 30-40 λεπτα οθονη... Τωρα 2 ωρες και ενα λεπτο... Συνεχιζω το τεσταρισμα...χαχα Ωραια πραγματα αλλα και συμπεριφορα ε ? Ααααλλα κολπα κανουν δουλεια τα εξεμελια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παει πιο σβελτα παντως....αυτο φαινεται :) Να σαι καλα φιλε :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάει πολύ καλά η lite, είναι πιο γρήγορα όλα! Άντε και σε marshmallow τώρα! :p Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάει πολύ καλά η lite, είναι πιο γρήγορα όλα! Άντε και σε marshmallow τώρα! :p Τωρα εκατσα για να κανω μια δοκιμη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Μήπως είναι placebo αυτή η γρηγοραδα? Κάθε μέρα φλασαρισμα πότε θα προλάβει να μπουκωσει λίγο η ρομ? Ακη ακόμη περιμένω.. Οπότε μπορείς δεν βιάζομαι. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ωραια πραγματα μαγειρευονται:food: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που σίγουρα κάνει πιο γρήγορα είναι οι εγκαταστάσεις των app. Όσον αφορά την ταχύτητα ακόμη είναι αρκετά πίσω από την 5.1.1 rr Έχω ήδη στην sd την 6.01 και ξυνομαι να την φλασαρω....Η κάρτα μνήμης δουλεύει πλέον... :rolleyes:Τι σχεση εχει βρε Κωστη η cm ? Αυτη εχει αλλα σκιν και αλλο framework TW συγκρινουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μολις περασα κι εγω τη full. 2 φορες. Δυστυχως δεν μου ανοιγει το wifi. Το "κουμπακι" του οσο κι αν το παταω δεν γινεται ποτε πρασινο. Δεν ξερω καποιο τρικ να δοκιμασω, μιας και δε μου χει ξανατυχει. Κατα τα (λιγα) αλλα πολυ γρηγορη και πληρης ρομ. Καμμια βοηθεια ακιςς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μολις περασα κι εγω τη full. 2 φορες. Δυστυχως δεν μου ανοιγει το wifi. Το "κουμπακι" του οσο κι αν το παταω δεν γινεται ποτε πρασινο. Δεν ξερω καποιο τρικ να δοκιμασω, μιας και δε μου χει ξανατυχει. Κατα τα (λιγα) αλλα πολυ γρηγορη και πληρης ρομ. Καμμια βοηθεια ακιςς? Περασε τη απο πανω ξανα δεν εχει προβλημα το wifi δουλευει κανονικα και απο το systemui ισως επειδη προερχεσαι απο αλλο ρομ κατι δεν εκατσε καλα.Πριν την ξαναφλασαρεις κανε wipe και κοιτα εαν λειτουργει:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μολις περασα κι εγω τη full. 2 φορες. Δυστυχως δεν μου ανοιγει το wifi. Το "κουμπακι" του οσο κι αν το παταω δεν γινεται ποτε πρασινο. Δεν ξερω καποιο τρικ να δοκιμασω, μιας και δε μου χει ξανατυχει. Κατα τα (λιγα) αλλα πολυ γρηγορη και πληρης ρομ. Καμμια βοηθεια ακιςς? με τι ρομ ησουν πριν? 4.4.2 στοκ??? ρεκοβερυ ποιο εχεις? full wipe εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 OK εσταλη:) ενα ακομα παρακαλω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 με τι ρομ ησουν πριν? 4.4.2 στοκ??? ρεκοβερυ ποιο εχεις? full wipe εκανες? Ημουν με diamond rom v8.0, 4.4.2 based. Recovery εχω το twrp. Wipes εκανα και το κλασικο που προτεινει το twrp και το advanced με wipe cache/dalvik/media. Την εχω περασει ηδη 2 φορες και ενω ολα τα υπολοιπα λειτουργουν σωστα και γρηγορα οπως πρεπει, το wifi αρνειται να ανοιξει. Δεν εχω βεβαια καρτα σιμ στη συσκευη αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο. Θα δοκιμασω τωρα και την lite μπας και... Αλλιως θα φλασαρω την επισημη 4.4.2. και θα ξαναδοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Ημουν με diamond rom v8.0, 4.4.2 based. Recovery εχω το twrp. Wipes εκανα και το κλασικο που προτεινει το twrp και το advanced με wipe cache/dalvik/media. Την εχω περασει ηδη 2 φορες και ενω ολα τα υπολοιπα λειτουργουν σωστα και γρηγορα οπως πρεπει, το wifi αρνειται να ανοιξει. Δεν εχω βεβαια καρτα σιμ στη συσκευη αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο. Θα δοκιμασω τωρα και την lite μπας και... Αλλιως θα φλασαρω την επισημη 4.4.2. και θα ξαναδοκιμασω. καλα τα ακουω ολα αυτα που λες... κανε μια δοκιμη και με την lite μηπως αλλαξει κατι... βαλε αν θες και philz recovery Edited January 8, 2016 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μολις περασα κι εγω τη full. 2 φορες. Δυστυχως δεν μου ανοιγει το wifi. Το "κουμπακι" του οσο κι αν το παταω δεν γινεται ποτε πρασινο. Δεν ξερω καποιο τρικ να δοκιμασω, μιας και δε μου χει ξανατυχει. Κατα τα (λιγα) αλλα πολυ γρηγορη και πληρης ρομ. Καμμια βοηθεια ακιςς? Λοιπον, περασα απο πανω την προηγουμενη eclipse transformation του ακιςς και ολα λειτουργουν πλεον σωστα, αν και λιγο πιο αργα σε συγκριση με την τελευταια του. Ερωτηση: Το ποσοστο μπαταριας πως το εμφανιζουμε στη μπαρα ειδοποιησεων? Το βραδυ παντως θα ξαναβαλω την τελευταια ρομ του ακιςς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Λοιπον, περασα απο πανω την προηγουμενη eclipse transformation του ακιςς και ολα λειτουργουν πλεον σωστα, αν και λιγο πιο αργα σε συγκριση με την τελευταια του. Ερωτηση: Το ποσοστο μπαταριας πως το εμφανιζουμε στη μπαρα ειδοποιησεων? Το βραδυ παντως θα ξαναβαλω την τελευταια ρομ του ακιςς. ολα καλα δηλαδη ρυθμισεις---εξοικονομηση ενεργειας--εμφανιση ποσοστου μπαταριας λογικα η λαιτ θα πατησει καλυτερα και θα παιζει κανε δοκιμη μετα Edited January 8, 2016 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ακριβως ετσι. Περασα απο πανω την lite και οντως πατησε καλα. Ευχαριστω αλεξ για το χρονο σου και ενα μεγαλο μπραβο στον ακιςς για την καταπληκτικη ρομ. Διπλα διπλα με το νοτε4 δεν καταλαβαινω καμμια διαφορα (περα απο τη χαωδη διαφορα στις οθονες). Πληρη συμπερασμα βεβαια αυριο αφου το εχω ξαναστησει πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ακριβως ετσι. Περασα απο πανω την lite και οντως πατησε καλα. Ευχαριστω αλεξ για το χρονο σου και ενα μεγαλο μπραβο στον ακιςς για την καταπληκτικη ρομ. Διπλα διπλα με το νοτε4 δεν καταλαβαινω καμμια διαφορα (περα απο τη χαωδη διαφορα στις οθονες). Πληρη συμπερασμα βεβαια αυριο αφου το εχω ξαναστησει πληρως. το φανταστηκα οτι θα ηταν ετσι! κατι γινεται με τον κερνελ η κατι αλλο..αλλα δεν ξερω να το εξηγησω :p αν δεις παραπανω σχολια,καθενας εχει και διαφορετικο νουμερο εκδοσης κερνελ του agni...κατι γυρω απο αυτον παιζει... εσυ ησουν με στοκ απο την diamond και κατι σκαλωνε... οπως και να χει εισαι κομπλε τωρα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επανερχομαι, λιγο βιαστικά ισως, αλλα ειμαι τοσο εντυπωσιασμενος που πρεπει να τα γραψω. Εχω φλασαρει τις περισσοτερες απο τις ρομ για νοτε2 (εκτος απο cm μιας και χρειαζομαι πληρως το πενακι), ειχα καταληξει εδω και κανενα 8μηνο στη diamond rom, η οποια ειχε πολλα συν και ελαχιστα μειον. Εχει πλακα το συνεχες φλασαρισμα αλλα πρεπει βασικα το κινητο να δουλευει για εμενα, κι οχι εγω για το κινητο. Τωρα που ειναι πλεον 2η συσκευη, δοκιμασα τη lite rom του ακιςς. Μετα το προβλημα με το wifi (το οποιο ελυσα μπακαλιστικα με φλασαρισμα τς προτελευταιας ρομ του ακιςς) εχω να πω μονο ενα πραγμα: Συγχαρητηρια. Χωρις να εχει ακαδημαϊκη γνωση, ο ανθρωπος εφτιαξε την τελεια ρομ. ΚΑΝΕΝΑ bug, αστραπιαια, ομαλοτατη στο σκρολαρισμα, με ελαχιστη καταναλωση μπαταριας και ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. Σαν να εχει παρει τα καλυτερα χαρακτηριστικα καθε ρομ και να τα εχει βαλει σε μια, αλλα με τετοιο τροπο ωστε να συνδυαζονται καλα μεταξυ τους. Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Πρεπει να την περασετε για δειτε τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος. Κυριολεκτικα δεν εχει νοημα να ξαναπαω στο xda για το νοτε2. 3 μονο παραγελλιες ακιςς για να το τερματισεις με τη ρομ. 1. Να βαλεις τις 5 συντομευσεις στη lockscreen. 2. Να βαλεις το πολυ χρησιμο s finder. 3. Να μας προτεινεις μια καλογραμμενη εφαρμογη ραδιοφωνου (fm παραδοσιακου, οχι data). Νομιζω οτι καποιος μοντ πρεπει να βαλει το λινκ με την lite ρομ του ακιςς στην αρχη του νηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επανερχομαι, λιγο βιαστικά ισως, αλλα ειμαι τοσο εντυπωσιασμενος που πρεπει να τα γραψω. Εχω φλασαρει τις περισσοτερες απο τις ρομ για νοτε2 (εκτος απο cm μιας και χρειαζομαι πληρως το πενακι), ειχα καταληξει εδω και κανενα 8μηνο στη diamond rom, η οποια ειχε πολλα συν και ελαχιστα μειον. Εχει πλακα το συνεχες φλασαρισμα αλλα πρεπει βασικα το κινητο να δουλευει για εμενα, κι οχι εγω για το κινητο. Τωρα που ειναι πλεον 2η συσκευη, δοκιμασα τη lite rom του ακιςς. Μετα το προβλημα με το wifi (το οποιο ελυσα μπακαλιστικα με φλασαρισμα τς προτελευταιας ρομ του ακιςς) εχω να πω μονο ενα πραγμα: Συγχαρητηρια. Χωρις να εχει ακαδημαϊκη γνωση, ο ανθρωπος εφτιαξε την τελεια ρομ. ΚΑΝΕΝΑ bug, αστραπιαια, ομαλοτατη στο σκρολαρισμα, με ελαχιστη καταναλωση μπαταριας και ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. Σαν να εχει παρει τα καλυτερα χαρακτηριστικα καθε ρομ και να τα εχει βαλει σε μια, αλλα με τετοιο τροπο ωστε να συνδυαζονται καλα μεταξυ τους. Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Πρεπει να την περασετε για δειτε τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος. Κυριολεκτικα δεν εχει νοημα να ξαναπαω στο xda για το νοτε2. 3 μονο παραγελλιες ακιςς για να το τερματισεις με τη ρομ. 1. Να βαλεις τις 5 συντομευσεις στη lockscreen. 2. Να βαλεις το πολυ χρησιμο s finder. 3. Να μας προτεινεις μια καλογραμμενη εφαρμογη ραδιοφωνου (fm παραδοσιακου, οχι data). Νομιζω οτι καποιος μοντ πρεπει να βαλει το λινκ με την lite ρομ του ακιςς στην αρχη του νηματος. Έχει προτείνει ραδιόφωνο, εδώ: http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=81051 Άκη, αν έβαζες στη lite τα χρώματα που είχες στην Ν4 26_12_2015 (το κυανό σε επαφές και μηνύματα, αντί για πράσινο και πορτοκαλί και τα γαλάζια toggles), θα ήταν ό,τι καλύτερο! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επανερχομαι, λιγο βιαστικά ισως, αλλα ειμαι τοσο εντυπωσιασμενος που πρεπει να τα γραψω. Εχω φλασαρει τις περισσοτερες απο τις ρομ για νοτε2 (εκτος απο cm μιας και χρειαζομαι πληρως το πενακι), ειχα καταληξει εδω και κανενα 8μηνο στη diamond rom, η οποια ειχε πολλα συν και ελαχιστα μειον. Εχει πλακα το συνεχες φλασαρισμα αλλα πρεπει βασικα το κινητο να δουλευει για εμενα, κι οχι εγω για το κινητο. Τωρα που ειναι πλεον 2η συσκευη, δοκιμασα τη lite rom του ακιςς. Μετα το προβλημα με το wifi (το οποιο ελυσα μπακαλιστικα με φλασαρισμα τς προτελευταιας ρομ του ακιςς) εχω να πω μονο ενα πραγμα: Συγχαρητηρια. Χωρις να εχει ακαδημαϊκη γνωση, ο ανθρωπος εφτιαξε την τελεια ρομ. ΚΑΝΕΝΑ bug, αστραπιαια, ομαλοτατη στο σκρολαρισμα, με ελαχιστη καταναλωση μπαταριας και ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. Σαν να εχει παρει τα καλυτερα χαρακτηριστικα καθε ρομ και να τα εχει βαλει σε μια, αλλα με τετοιο τροπο ωστε να συνδυαζονται καλα μεταξυ τους. Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Πρεπει να την περασετε για δειτε τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος. Κυριολεκτικα δεν εχει νοημα να ξαναπαω στο xda για το νοτε2. 3 μονο παραγελλιες ακιςς για να το τερματισεις με τη ρομ. 1. Να βαλεις τις 5 συντομευσεις στη lockscreen. 2. Να βαλεις το πολυ χρησιμο s finder. 3. Να μας προτεινεις μια καλογραμμενη εφαρμογη ραδιοφωνου (fm παραδοσιακου, οχι data). Νομιζω οτι καποιος μοντ πρεπει να βαλει το λινκ με την lite ρομ του ακιςς στην αρχη του νηματος. οτι και να λεμε ειναι λιγο αλλο ενα μεγαλο μπραβο! φαντασου 5 φορτιση και ηδη αρχιζει και αποδιδει ακομα καλυτερα η ρομ/μπαταρια....στο 70% εχω 2:30 ωρες οθονη :D συνηθως ειχα 1:30... παμε στα δικα σου... 1. δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει :p νομιζω τα επομενα νοτε δεν το εχουν σαν λειτουργια... 2. δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει :p νομιζω αν το ψαξεις θα το βρεις σαν εφαρμογη 3. εχει στην υπογραφη του ο ακης ενα λινκ που σε παει σε ρομ και κατω κατω εχει και ραδιο...αυτο εχω βαλει εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 καλησπερα παιδια,χαιρομαι με αυτα που διαβαζω για την νεα rom, aki αν μπορεις στειλε και εμενα το link της litε να την δοκημασω και εγω ,ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ειναι λιγο πιο πισω φιλε σε ποστ του ακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 μηπως ενοεις αυτη στο ποστ #8071 ***Note2 Port 4.4.4 Gr Deodex ( Double Face N4-N5 Style ) 06-01-16 --- >>> http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=81051 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ορίστε τα link για κατέβασμα Rom-Link----> D.F 4.4.4 2016 Full και Lite FULL https://mega.nz/#!CQJmCDSK!JVo8ufSdSOR-R5kUpza7l7pMcaw1u2LFrmeeeWGzn18 LITE https://mega.nz/#!icBxTBZD!lYgZxUanSC6VHkk9nXlolatHxpw2Q6PQhlCsEHvJ300 Apps που λειπουν απο την Lite αποσυμπιεστε και διαλεξτε--->https://mega.nz/#!3dQDXAYb!cDFSpvI7tEHxRKej9_FzFRgh2VP3r-JoqaazVjfBA7k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ορίστε τα link για κατέβασμα σε ευχαρηστω τα κατεβασα ,να ρωτησω με το Test Animation Lollipop ειδατε καποια διαφορα,στην σβελταδα η στην μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts