akiss_ Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 4.3.9 εως και 4.4.2 agni οχι αλλες.Στις αλλες βαζει στοιχεια απο 4.4.2 ρομ ενω οι 4 παραπανω που αναφερω ειναι για 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 4.3.9 εως και 4.4.2 agni οχι αλλες.Στις αλλες βαζει στοιχεια απο 4.4.2 ρομ ενω οι 4 παραπανω που αναφερω ειναι για 4.4.4 την 4,4,9 φοραει η ρομ ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 την 4,4,9 φοραει η ρομ ομως... Κατεβα 10:p Μενου πληροφοριες συσκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 4.4.9 λεει...[ATTACH]64687[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Την φλασαρα 2 φορές και τις 2 μαυρη οθόνη το τηλ.....τζάμπα κοπος σήμερα.... Εγω ολα κομπλε... Μηπως δεν κατεβηκε σωστα το αρχειο? Full wipe εννοειται ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 4.4.9 λεει...[ATTACH]64687[/ATTACH] Έχει ακριβώς την προηγούμενη έκδοση του agni. [ATTACH]64691[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 4.4.9 μου λεει εμενα... Δεν εχω πειραξει κατι Στον ακη λεει 4.3.9 Χαχαχα δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) 4.4.9 μου λεει εμενα... Δεν εχω πειραξει κατι Στον ακη λεει 4.3.9 Χαχαχα δεν ξερω τι γινεται 4.3.9 κι εδω... [ATTACH]64692 Edited January 5, 2016 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε αυτην την ρομ,το θεμα με την οθονη οταν σε παιρνουν τηλ, ειναι ποιο εντονο... Τουλαχιστον σε μενα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Μπορεί πάντως να κρατάει τον παλιό κερνελ από την προηγούμενη ρομ. Εγώ οταν φλασαρα είχε παρει τις ρυθμίσεις του ακη σε αυτόν τον κερνελ που ποσταρα. Και επί της ευκαιρίας ξέρει κανείς η Η εφαρμογή της Samsung για τα e-mail.Πως γίνεται να λαμβάνεις κατευθείαν το e-mail όταν αυτό έρχεται δηλαδή κάτι σαν διαρκής ενημέρωση του inbox Edited January 5, 2016 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδες ακουστε κατι ....Οταν φλασαρετε μια εκδοση agni απο το xda τοτε αυτοματα..... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες ακουστε κατι ....Οταν φλασαρετε μια εκδοση agni απο το xda τοτε αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδες ακουστε κατι ....Οταν φλασαρετε μια εκδοση agni απο το xda τοτε αυτοματα..... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες ακουστε κατι ....Οταν φλασαρετε μια εκδοση agni απο το xda τοτε αυτοματα Κατι δεν εγραψες στο τελος... Εφω παντως δεν φλασαρα κατι αλλο εκτος της ρομ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Κατι δεν εγραψες στο τελος... Εφω παντως δεν φλασαρα κατι αλλο εκτος της ρομ!!! Ίαως κρατάει τον kernel της υπάρχουσας rom. Και γω που είχα 4.4.9 εξακολουθώ να έχω αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ίαως κρατάει τον kernel της υπάρχουσας rom. Και γω που είχα 4.4.9 εξακολουθώ να έχω αυτή την έκδοση. [ATTACH]64698[/ATTACH]Εγώ αντιμετωπίζω αυτό το fc Μόλις δηλαδή διαλέξω Και με το smart clip και πάω να το κανω share Μου βγάζει αυτό. Θα δοκιμάσω μια εκκαθάριση μπας και! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 [ATTACH]64698[/ATTACH]Εγώ αντιμετωπίζω αυτό το fc Μόλις δηλαδή διαλέξω Και με το smart clip και πάω να το κανω share Μου βγάζει αυτό. Θα δοκιμάσω μια εκκαθάριση μπας και! Δεν το κανει σε μενα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ούτε σε μένα... αλλά δεν έχω και το τηλέφωνο ούτως ή άλλως...:lol: Πλακίτσα έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο...:) Άλεξ... κοίτα υπογραφή να δεις τι έχω κάνει... μιλάμε για μαγεία:up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ούτε σε μένα... αλλά δεν έχω και το τηλέφωνο ούτως ή άλλως...:lol: Πλακίτσα έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο...:) Άλεξ... κοίτα υπογραφή να δεις τι έχω κάνει... μιλάμε για μαγεία:up::yahoo: χαχαχα για καλο εισαι εδω περα εσυ? :p αν πετυχω καποιο 3αρι λεω να το τσιμπησω και εγω...προς το παρον με τις ρομς του ακη, και το νοτε 2 πεταει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα, ειμαι με την DF N4 και δεν την αλλαζω!!!! Ειναι σφαιρα, δουλευει απροβληματιστα και δεν ψηνομαι για πειραματα. Χιλια μπραβο ειναι λιγα akiss !!! Και για οποιον ενδιαφερεται, εκανα antutu πριν τις ρυθμισεις του κερνελ και εβγαλα περιπου 26000 και μετα τις ρυθμισεις 39000 και κατι !!!!!!! Ελπιζω να μην με ματιασω μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα, ειμαι με την DF N4 και δεν την αλλαζω!!!! Ειναι σφαιρα, δουλευει απροβληματιστα και δεν ψηνομαι για πειραματα. Χιλια μπραβο ειναι λιγα akiss !!! Και για οποιον ενδιαφερεται, εκανα antutu πριν τις ρυθμισεις του κερνελ και εβγαλα περιπου 26000 και μετα τις ρυθμισεις 39000 και κατι !!!!!!! Ελπιζω να μην με ματιασω μονο Με ποιες ρυθμίσεις;;; Εμένα μου βγάζει 28.500. Το 39.000 είναι εξωπραγματικό για Note 2. Μήπως ήθελες να γράψεις 29.000; Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Εαν κοιτατε σκορ κτλ. πρεπει να εχετε τσεντουλερ deadline η cfq αλλα θα ανεβουν τα lag στο συστημα. Επισης καντε φορματ την sd card και την μνημη συσκευης να μην μενουν παλια αρχεια στο συστημα και εχετε τσαμπα προβληματα... :DD.F 2016 V1 06-01-16 Update συνεχεια λινκ.....upload now... Διαφορες με D.F 04-01-16 Ποιο γρηγορη συνδεση οταν συγχρονιζονται οι εφαρμογες μεταξυ τους. Ακομα ποιο γρηγορο ιντερνετ... boost Gps facebook κτλ. Edited January 6, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καθε 2 μερες update δεν συμφερεις ακηηηη....χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εαν κοιτατε σκορ κτλ. πρεπει να εχετε τσεντουλερ deadline η cfq αλλα θα ανεβουν τα lag στο συστημα. Επισης καντε φορματ την sd card και την μνημη συσκευης να μην μενουν παλια αρχεια στο συστημα και εχετε τσαμπα προβληματα... :DD.F 2016 V1 06-01-16 Update συνεχεια λινκ.....upload now... Διαφορες με D.F 04-01-16 Ποιο γρηγορη συνδεση οταν συγχρονιζονται οι εφαρμογες μεταξυ τους. Ακομα ποιο γρηγορο ιντερνετ... boost Gps facebook κτλ. κιτρινο θεμα air command... Άκη, όταν λες ότι ο kernel είναι ρυθμισμένος από σένα, εννοείς στις default τιμές; Μετά την εγκατάσταση όλες οι τιμές είναι οι default σε μένα, δε νομίζω να εννοείς αυτές! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Καθε 2 μερες update δεν συμφερεις ακηηηη....χαχαχα Στον εαυτο μου τα κανω ε...και λεω να τα ανεβαζω και δω για να μη με λενε παρτακια και τετοια:lol::lol::lol:Εδω εχω λαβει μηνυμα που μουλεγε οτι (φιλε εχω βαλει τα παντα απο xda και δεν υπαρχει τιποτε αλλο βγαλε update να φλασαρω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια):lol: ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκη, όταν λες ότι ο kernel είναι ρυθμισμένος από σένα, εννοείς στις default τιμές; Μετά την εγκατάσταση όλες οι τιμές είναι οι default σε μένα, δε νομίζω να εννοείς αυτές! Εννοω οτι τον ρυθμιζω εγω εσυ απαγορευεται να τον πειραζεις αυστηρως:lol: Τι εννοεις ? Ο agni εχει 7-8 ρυθμισεις που δεν μου αρεσουν και βαζω απο default αλλες.Δηλαδη φλασαρεις το ρομ και δεν εχει τις ρυθμισεις στο init.d ? Edited January 6, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εννοω οτι τον ρυθμιζω εγω εσυ απαγορευεται να τον πειραζεις αυστηρως:lol: Τι εννοεις ? Ο agni εχει 7-8 ρυθμισεις που δεν μου αρεσουν και βαζω απο default αλλες.Δηλαδη φλασαρεις το ρομ και δεν εχει τις ρυθμισεις στο init.d ? Στις ρυθμίσεις του agni μετά την εγκατάσταση ήταν όλα default (Governor: Pegasusq, Scheduler: CFQ, GPU Thresold: Normal κτλ). Δεν είδα το init.d μετά την εγκατάσταση, τώρα έχω βάλει τις τιμές που γράφεις στο bytheway και φαίνονται αυτές στο init.d. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στις ρυθμίσεις του agni μετά την εγκατάσταση ήταν όλα default (Governor: Pegasusq, Scheduler: CFQ, GPU Thresold: Normal κτλ). Δεν είδα το init.d μετά την εγκατάσταση, τώρα έχω βάλει τις τιμές που γράφεις στο bytheway και φαίνονται αυτές στο init.d. :)Βρε αγορι μου για ποια ρομ μιλας? Η τελευταια που ανεβασα τις εχω βαλει εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts