akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 οποτε αυτο το μοντεμ εχει κατσει πιο καλα σε μενα, σε σχεση με τα αλλα :wacko: μεχρι στιγμης η ρομ παει πολυ καλα... το εστησα και με τις εφαρμογες μου (απο titanium,μονο τις εφαρμογες) ολα καλα μπορω να πω!!! ευχαριστουμε!!! Προσεξε τωρα η φιλοσοφια στο συγκεκριμενο ρομ ειναι η εξης ...Στα 4.4.4 ρομ που οπως ειπα δε βγηκαν ποτε για μας τα animation του συστηματος δημιουργουν μεγαλο προβλημα και ραγδαια καθυστερηση στην εκτελεση εφαρμογων.Τα animation απο το συστεμ του iphone που εβαλα ερχονται να καλυψουν πολλα κενα στις καθυστερησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Άκη καλημέρα. Αφού φλασάρω τη ρομ αν κάνω από recovery restore ΜΟΝΟ τα Data από το nandroid backup που έχω (δικιά σου και αυτή) χαλάω τη λειτουργικότητά της ρομ που μας έδωσες σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Άκη καλημέρα. Αφού φλασάρω τη ρομ αν κάνω από recovery restore ΜΟΝΟ τα Data από το nandroid backup που έχω (δικιά σου και αυτή) χαλάω τη λειτουργικότητά της ρομ που μας έδωσες σήμερα? Tsiv αγορι μου να κανεις οτι θες δεν μπορω ομως να γνωριζω τι περιεχει καθε ντατα που εχει ο καθενας και εαν οι εφαρμογες που δουλευει ειναι καλες η κακογραμμενες με αποτελεσμα να δημιουργουν δυσλειτουργιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Προσεξε τωρα η φιλοσοφια στο συγκεκριμενο ρομ ειναι η εξης ...Στα 4.4.4 ρομ που οπως ειπα δε βγηκαν ποτε για μας τα animation του συστηματος δημιουργουν μεγαλο προβλημα και ραγδαια καθυστερηση στην εκτελεση εφαρμογων.Τα animation απο το συστεμ του iphone που εβαλα ερχονται να καλυψουν πολλα κενα στις καθυστερησεις. εγω εκλεισα ολα τα εφε παντως...το μεσαιο εβαλα 0,5 μονο Άκη καλημέρα. Αφού φλασάρω τη ρομ αν κάνω από recovery restore ΜΟΝΟ τα Data από το nandroid backup που έχω (δικιά σου και αυτή) χαλάω τη λειτουργικότητά της ρομ που μας έδωσες σήμερα? για μενα μην το κανεις λογικα θα σου βγαλει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αλεξ βαλε και το πρωτο και το δευτερο 0.5 το τριτο μονο 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αλεξ βαλε και το πρωτο και το δευτερο 0.5 το τριτο μονο 0. το κανα! εγω παντα στο 0 τα εβαζα να σου πω την αληθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 το κανα! εγω παντα στο 0 τα εβαζα να σου πω την αληθεια...εαν τα βαλεις ολα 0 θα χασεις ταχυτητα σε τριτες εφαρμογες.πχ.... εισαι fb και θελεις να μπεις να δεις το προφιλ ενος φιλου .Πατοντας αλλαζει αστραπιαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 εαν τα βαλεις ολα 0 θα χασεις ταχυτητα σε τριτες εφαρμογες.πχ.... εισαι fb και θελεις να μπεις να δεις το προφιλ ενος φιλου .Πατοντας αλλαζει αστραπιαια... ναι ναι καταλαβα κατι ειχες γραψει και πιο παλια για αυτα τα εφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Tsiv αγορι μου να κανεις οτι θες δεν μπορω ομως να γνωριζω τι περιεχει καθε ντατα που εχει ο καθενας και εαν οι εφαρμογες που δουλευει ειναι καλες η κακογραμμενες με αποτελεσμα να δημιουργουν δυσλειτουργιες... Άκη αγόρι μου :p ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως:) για μενα μην το κανεις λογικα θα σου βγαλει προβλημα alex επείδή έχω πάααααρα πολλές εφαρμογές , φακέλους κ.λ.π για να το στήσω κανονικά θέλω 2 μέρες τουλάχιστον:wacko: Έτσι όπως λέω το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα (με ρομ του Άκη) και παίζει κανονικά Θα το κάνω και τώρα και βλέπουμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ακη δεν πέρασες τον τελευταίο agni.....θα φλασαρω τον τελευταίο και θα τον ρυθμίσω όπως εσυ αυτόν που έχεις επάνω Κωστα δεν εχω διαβασει εαν στον τελευταιο κερνελ εχει υποστηριξη για 4.4.4 ρομ εσυ ξερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Άκη αγόρι μου :p ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως:) alex επείδή έχω πάααααρα πολλές εφαρμογές , φακέλους κ.λ.π για να το στήσω κανονικά θέλω 2 μέρες τουλάχιστον:wacko: Έτσι όπως λέω το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα (με ρομ του Άκη) και παίζει κανονικά Θα το κάνω και τώρα και βλέπουμε...:) κανε μια δοκιμη οπως και να χει απλα δεν προτεινεται γτ μεταφερει και σκουπιδια μαζι...και ασυμβατοτητες και τα λοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μια χαρά δουλεύει ο τελευταίος agni με 4.4.4 Btw....συνέχεια μου βγαίνει επάνω την κουρτίνα ένα αίτημα σύνδεσης, πατάω επάνω πάει να κάνει κάτι επιστρέφει πίσω αλλά το αίτημα σύνδεσης επάνω παραμένει.... δεν εχω φλασαρει ακομα το νεο κερνελ... και γω εχω το αιτημα ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μια χαρά δουλεύει ο τελευταίος agni με 4.4.4 Btw....συνέχεια μου βγαίνει επάνω την κουρτίνα ένα αίτημα σύνδεσης, πατάω επάνω πάει να κάνει κάτι επιστρέφει πίσω αλλά το αίτημα σύνδεσης επάνω παραμένει.... Με επανεκκίνηση φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Με επανεκκίνηση φεύγει. εκανα,δεν φευγει εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Οκ παιδες το ειδα ειναι ενα bug οταν παει να συνεργαστει με τα google service..πηρα μια beta εκδοση και την εφτιαξα ειναι ακομα καλυτερη απλα θα διαγραψτε και θα βαλετε αυτη που θα ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Οκ παιδες το ειδα ειναι ενα bug οταν παει να συνεργαστει με τα google service..πηρα μια beta εκδοση και την εφτιαξα ειναι ακομα καλυτερη απλα θα διαγραψτε και θα βαλετε αυτη που θα ανεβασω Σωραιος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 μήπως είναι εύκολο να δώσει κάποιος ρυθμίσεις για τον agni kernel για την τελευταία ρομ του ακη; Σε γενικές γραμμές πάει καλά πλην όμως έχω πολύ λαγκ στην οθόνη ξεκλιδώματος (στο wake up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά εάν εννοείτε το notification τριγωνάκι που βγάζει για το google account όταν τρέχετε τον Chrome, εγώ το εξαφάνησα κάνοντας sync όλα τα sync services του Google. Εκτοτε δεν ξαναβγήκε. Μέχρι στιγμής εμένα όλα καλά πάντως. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά εάν εννοείτε το notification τριγωνάκι που βγάζει για το google account όταν τρέχετε τον Chrome, εγώ το εξαφάνησα κάνοντας sync όλα τα sync services του Google. Εκτοτε δεν ξαναβγήκε. Μέχρι στιγμής εμένα όλα καλά πάντως. τα χω κανει ολα...ακομα εκει ειναι το θαυμαστικο...λιγο το κακο... περιμενω τον ακη και βλεπουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μια χαρά δουλεύει ο τελευταίος agni με 4.4.4 Btw....συνέχεια μου βγαίνει επάνω την κουρτίνα ένα αίτημα σύνδεσης, πατάω επάνω πάει να κάνει κάτι επιστρέφει πίσω αλλά το αίτημα σύνδεσης επάνω παραμένει.... Το αίτημα εμφανίζεται όταν ανοίγει ο συγχρονισμός. Μετά από επανεκκίνηση σβήνει αλλά εμφανίζεται όταν ανοίξεις πάλι τον συγχρονισμό (αν τον έχεις μόνιμα ανοιχτό θα εμφανίζεται αμέσως). Έχει κάποια σχέση με συλλογή και picasa. Εγώ πάτησα 2-3 φορές αποδοχή και πλέον δε μου το βγάζει (όλα αυτά με την προηγούμενη rom του Άκη και με τις eclipse. Με τη νέα θα δω σήμερα). Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το αίτημα εμφανίζεται όταν ανοίγει ο συγχρονισμός. Μετά από επανεκκίνηση σβήνει αλλά εμφανίζεται όταν ανοίξεις πάλι τον συγχρονισμό (αν τον έχεις μόνιμα ανοιχτό θα εμφανίζεται αμέσως). Έχει κάποια σχέση με συλλογή και picasa. Εγώ πάτησα 2-3 φορές αποδοχή και πλέον δε μου το βγάζει (όλα αυτά με την προηγούμενη rom του Άκη και με τις eclipse. Με τη νέα θα δω σήμερα). τα χω ανοιξει, τα χω κλεισει, παλι εκει ειναι... λιγο το κακο...το πολυ πολυ κρυβω την ειδοποιηση, αν και ο ακης λεει οτι ειναι bug και θα το φτιαξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 τα χω ανοιξει, τα χω κλεισει, παλι εκει ειναι... λιγο το κακο...το πολυ πολυ κρυβω την ειδοποιηση, αν και ο ακης λεει οτι ειναι bug και θα το φτιαξει :) Αλεξ δεν ειναι τιποτα αυτο βαλε μια επισημη εφαρμογη chrome αστην να συγχρονιστει και μετα απλα κανε εγκατασταση αυτη του ρομ απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη μπαταρία απο ελλάδα? Ή πιστεύετε είναι καλύτερο να πάρω ένα power bank μεγάλο και να κάνω την δουλειά μου? (Αν έχετε όρεξη να μου προτείνετε γιατί είναι εντελώς άσχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αλεξ δεν ειναι τιποτα αυτο βαλε μια επισημη εφαρμογη chrome αστην να συγχρονιστει και μετα απλα κανε εγκατασταση αυτη του ρομ απο πανω. λιγο το κακο ακη! δεν με ενοχλει...δεν εχω ασχοληθει κιολας απο το πρωι πολυ...το εστησα και το αφησα στην ακρη...τωρα το παογευμα θα το κοιταξω παλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 εβαλα την τελευταια Onirama και ομολογω παει τρενο. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω τις λειτουργιες του N2 stock key. Το φλασαρω κανονικα αλλα δεν αλλαζει κατι... καμμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts