alexclone Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 δεν ειναι δικια του.ειναι η eclipse v4 την οποια την πειραζει ο ακης και διορθωνει τα μικροπροβληματα που εχει.βασικα τις κανει τουμπανο!!:D:D ναι το ξερω οτι δεν ειναι δικια του....το ερωτημα ηταν πιο πολυ για το τι αλλαγες θα εχει η νεα εκδοση :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Οκ παιδες...Ασχοληθηκα ενα διωρακι στα γρηγορα... Odex eclipse v4 https://mega.nz/#!6U1mxB4A!3Gvto98IQXOssAKZNwgw4gcwVyz1M3YN_UZm0HxgPpI Deodex eclipse v4 soon... Odex Double Face N4 https://mega.nz/#!bdlwlSzQ!snf0fKm31bMKTSecLdVR81kc-ddjB34HwtnoUsuIwNI Διαγραφη και update ολων των codecs της Eclipse V4 Odex system apps Odex private apps Odex framework Γρηγοροτερο ανοιγμα των εφαρμογων Fixed and boost system sounds systemui S6 Update google service Update google play Fixed ram απο lollipop 5.1.1 Τωρα δεν μπουκωνει ...Ξεμπουκωνει... Fixed csc (Αλλαγη σε Ελληνικα) Διαγραφη Gprs glass-10 και αυτοματη προσαρμογη δικτυου που εχει ο καθενας Block ads , διαφημισεις κτλ. δεν χρειαζεται να βαλετε καποιο προγραμμα. Διαγραφη Sbrowser And Odex Chrome performance , update library . EuroGps And Dns apk Ελληνικο Dns (default) Εαν δειτε τιποτα σπαστικα σφυριξτε.. Κατα ταλλα εμφανισιακα ειναι οπως την βαλατε απο το xda.Εαν εχει κατι να πυροβολησετε τον dev στο Xda:hunter: Τα ξαναλεμε:grin: Υστερογραφο .... Οσοι θελετε να πειραζετε τις επιδοσεις δεν θα κανετε τιποτε αλλο εκτο απο.... Με τον rout explorer θα ακολουθησετε την διαδρομη... system/etc/init.d/luzlactiveq_mod θα το κρατησετε πατημενο με το δακτυλο σας και μολις ανοιξει το μενου θα πατε open in text editor.Στην πρωτη σειρα που βλεπετε ( echo 70 ) Eαν ανεβασετε ανα 10 μεχρι το 100 πεφτουν οι επιδοσεις αλλα εχει καλυτερη μπαταρια.εαν το κατεβασετε εως το 20 τρεχει ποιο γρηγορα ολο το συστημα αλλα τσιμπα μπαταρια.) Οτι και να κανετε μην ξεχαστε μετα να κανετε επανεκκινηση. Edited October 14, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) ακη καλημερα καταρχην και συγχαρητηρια για τον χρονο που διαθετεις και για εμας :) η eclipse v4 ενταξει, την ξερουμε...:D η Double Face N4 ειναι απλα σαν πορτ απο το νοτε 4 η αλλαζει και κατι αλλο??? edit ps οι ρομς 'σου' ειναι 3 ετσι? κατεβαζω και την Double Face N2 XXUFNL1-LITE V4 27-08-15 Agni Kernel 4.3.9 να την δοκιμασω και βλεπουμε... Edited October 14, 2015 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) ακη καλημερα καταρχην και συγχαρητηρια για τον χρονο που διαθετεις και για εμας :) η eclipse v4 ενταξει, την ξερουμε...:D η Double Face N4 ειναι απλα σαν πορτ απο το νοτε 4 η αλλαζει και κατι αλλο??? edit ps οι ρομς 'σου' ειναι 3 ετσι? κατεβαζω και την Double Face N2 XXUFNL1-LITE V4 27-08-15 Agni Kernel 4.3.9 να την δοκιμασω και βλεπουμε... Δεν ειναι 3 μια ειναι δικια μου η Ν4 απλα διορθωσεις κανω και στις υπολοιπες οποτε βρισκω χρονο Ναι Αλεξ τα ιδια ειναι ολα αυτα τα πορτ απο το κορεατικο S3 οσο για την D.F.N-2 ειναι 4.4.2 στοκ στυλ. Edited October 14, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 κατεβαζω και την Double Face N2 XXUFNL1-LITE V4 27-08-15 Agni Kernel 4.3.9 να την δοκιμασω και βλεπουμε... Αυτήν έχω και έχω αράααααααξει...:D Ευχαριστώ Άκη :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αυτήν έχω και έχω αράααααααξει...:D Ευχαριστώ Άκη :bow: Για να την κανω και ενα φρεσκαρισμα και αυτη τωρα που μπορω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αν μπορείς να κάνεις και τις ρυθμίσεις να εμφανίζονται ''ως λίστα''? Μόνο αυτό μου λείπει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πολύ καλή η ΡΟΜ ! Ευχαριστούμε πολύ ! Σε σύγκριση με την dn4 2.1 είναι λιγάκι πιο αργή (στο αντυτυ 25κ έναντι 29κ) όχι βέβαια ότι έχει κάποια σημασία ... Γνωρίζει κάνεις πότε θα υπάρξει αναβάθμιση σε 5.0 ώστε να είναι δυνατή η μετάβαση σε πορτ του νοτε 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πολύ καλή η ΡΟΜ ! Ευχαριστούμε πολύ ! Σε σύγκριση με την dn4 2.1 είναι λιγάκι πιο αργή (στο αντυτυ 25κ έναντι 29κ) όχι βέβαια ότι έχει κάποια σημασία ... Εγώ με την onirama έχω antutu 29k Γνωρίζει κάνεις πότε θα υπάρξει αναβάθμιση σε 5.0 ώστε να είναι δυνατή η μετάβαση σε πορτ του νοτε 5 ? Aν εννοείς official λολλιποπ... ποτέ... Έχει σταματήσει η υποστήριξη στο Note 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πολύ καλή η ΡΟΜ ! Ευχαριστούμε πολύ ! Σε σύγκριση με την dn4 2.1 είναι λιγάκι πιο αργή (στο αντυτυ 25κ έναντι 29κ) όχι βέβαια ότι έχει κάποια σημασία ... Γνωρίζει κάνεις πότε θα υπάρξει αναβάθμιση σε 5.0 ώστε να είναι δυνατή η μετάβαση σε πορτ του νοτε 5 ? Εχει ενεργοποιημενο το power save πηγαινε ρυθμισεις - εξοικ. ενεργειας - λειτουργια εξοικ.ενεργειας μπες και σβησε τις τρεις ενεργοποιημενες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αν μπορείς να κάνεις και τις ρυθμίσεις να εμφανίζονται ''ως λίστα''? Μόνο αυτό μου λείπει... :) και εγω σε αυτην εχω αραξει ,πολυ καλλη για εμενα ,μονο αν μπορεις να κανεις οι ρυθμίσεις να εμφανίζονται και ως λίστα σε μαυρο παλι φοντο οπως παραδειγμα ειναι η [Phantom ROM 4.4.2][XXUFNI4][27-10-14]v13 που μπορεις να επιλεξεις τρεις διαφορετικους τροπους εμφανισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αν μπορείς να κάνεις και τις ρυθμίσεις να εμφανίζονται ''ως λίστα''? Μόνο αυτό μου λείπει... :) και εγω σε αυτην εχω αραξει ,πολυ καλλη για εμενα ,μονο αν μπορεις να κανεις οι ρυθμίσεις να εμφανίζονται και ως λίστα σε μαυρο παλι φοντο οπως παραδειγμα ειναι η [Phantom ROM 4.4.2][XXUFNI4][27-10-14]v13 που μπορεις να επιλεξεις τρεις διαφορετικους τροπους εμφανισης Παιδες Δηλαδη ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Όχι φίλε... Φαντάσου όπως είναι τώρα αλλά να μην έχει καρτέλες πάνω... Να ξεκινάει από το ''wifi'' (όπως όλα) και να καταλήγει στις ''πληροφορίες συσκευής'' Kοίτα εδώ στο 2:35 Θα το εχεις δει σίγουρα απλά δεν καταλαβαίνεις πως το λέω. Κάποια ρομ που δοκίμαζα (eclipse? κάποια άλλη?) για το δικό μας ήταν έτσι... Edited October 14, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδες Δηλαδη ετσι ? εμενα με βολευει το αλλο που ειναι σε λιστα καθετη συνεχως αναπτυγμενο το μενου,οπως ηταν παλια σε 4,1,2,που ρολαριζε με μια κινηση που δακτυλου προς τα πανω η προς τα κατω με τη μια αν γινεται να το βαλεις καθως επισης και αυτο που εδειξες προηγουμενως στην D.Face_onirama και στην eclipse θα ειμαι σου ευγνωμων διοτι αυτες οι δυο ρομ μου αρεσουν ιδιαιτερα μετα απο τις βελτιωσεις που εχεις κανει, +εγω θα θελα να σε ευχαριστησω για τις διορθωσεις/βελτιωσεις και τον χρονο που αφιερωνεις για μας και χαιρομαστε ακομα το ωραιο κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 εμενα με βολευει το αλλο που ειναι σε λιστα καθετη συνεχως αναπτυγμενο το μενου,οπως ηταν παλια σε 4,1,2,που ρολαριζε με μια κινηση που δακτυλου προς τα πανω η προς τα κατω με τη μια Ακριβώς αυτό , το ίδιο λέμε (το οποίο δείχνω στο βίντεο που ποστάρισα πιό πάνω) Επίσης αν , λέω αν γίνεται να μπορεί να διαβάζει OTG NTFS format... Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα κέρνελ αυτό αλλά αν γίνεται καλό θα ήταν... Άκη και εγώ σε ευχαριστώ :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όχι φίλε... Φαντάσου όπως είναι τώρα αλλά να μην έχει καρτέλες πάνω... Να ξεκινάει από το ''wifi'' (όπως όλα) και να καταλήγει στις ''πληροφορίες συσκευής'' Kοίτα εδώ στο 2:35 Θα το εχεις δει σίγουρα απλά δεν καταλαβαίνεις πως το λέω. Κάποια ρομ που δοκίμαζα (eclipse? κάποια άλλη?) για το δικό μας ήταν έτσι... συμφωνω οπως στο 2:35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) MODEM Εχω το DDENA1 γιατι σε απειρες δοκιμες που εκανα εχει το ποιο γρηγορο connect. Όντως έχει αστραπιαίο connect, αλλά η ποιότητα ήχου για τον συνομιλητή μέτρια και το σήμα σχετικά αδύνατο. Αλλη εναλλακτική που να τα συνδυάζει υπάρχει? Αν παίζει ρόλο, ο παροχος είναι cosmote. Edited October 15, 2015 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλησπέρα, μετά από πολλές δοκιμές προγραμμάτων και διαφόρων ρομ θέλω να να διαγράψω πολλά άχρηστα αρχεία και φακέλους που μαζεύτηκαν. Ποιες διαγραφές να κάνω από recovery; factory reset και wipe data είναι σωστά; έχω την επόμενη rom στην sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα, μετά από πολλές δοκιμές προγραμμάτων και διαφόρων ρομ θέλω να να διαγράψω πολλά άχρηστα αρχεία και φακέλους που μαζεύτηκαν. Ποιες διαγραφές να κάνω από recovery; factory reset και wipe data είναι σωστά; έχω την επόμενη rom στην sd card. Με factory reset θα χάσεις και τυχόν προσωπικές ρυθμίσεις, λογαριασμούς, επαφές, μηνύματα κλπ. Αν θέλεις να διαγράψεις όλα τα προηγούμενα μαζί με όλη την εσωτερική μνήμη πρέπει να επιλέξεις και μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου (βγάλε την εξωτερική κάρτα για να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάει κάτι στραβά). Θεωρητικά με wipe cache (και dalvik cache αν σου δίνεται η επιλογή) είσαι καλυμμένος, το factory reset φυσικά είναι προτιμότερο. Για υπολείμματα αρχείων μπορείς να δοκιμάσεις και με την εφαρμογή sdmaid απ'το Play Store. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Με factory reset θα χάσεις και τυχόν προσωπικές ρυθμίσεις, λογαριασμούς, επαφές, μηνύματα κλπ. Αν θέλεις να διαγράψεις όλα τα προηγούμενα μαζί με όλη την εσωτερική μνήμη πρέπει να επιλέξεις και μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου (βγάλε την εξωτερική κάρτα για να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάει κάτι στραβά). Θεωρητικά με wipe cache (και dalvik cache αν σου δίνεται η επιλογή) είσαι καλυμμένος, το factory reset φυσικά είναι προτιμότερο. Με αυτό μάλλον θα χάσει και τη recovery... Eγώ δεν θα το έκανα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Γνωρίζει κανείς ποια εξτρά toggles είναι συμβατά για την eclipse v4 ή την Double Face N4 ? Επίσης υπάρχει κάπου στο xda μαζεμένα όλα τα διαθέσιμα toggles για note 2 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την dn4 v2.1 με την MOD V9 (36 έξτρα Toggles) ώστε να έχω πχ τα memory, flashlight, toolbox, change user toggles. Βέβαια μπορώ να τα προσθαφαιρώ στην dn4 μέσω του προγράμματος quick panel manager που κάνει δουλειά - δεν το έχω όμως δοκιμάσει στην eclipse v4 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημερα. Αγορασα χτες μια μπαταρια απο εληνικο eshop στα 15 ευρω μαζι με μεταφορικα. Διοτι η παλια πιστευω εχασε την απόδοση της και δεν εχει αυτονομία οπως οταν το πηρα καινούριο. Με την νεα μπαταρια σήμερα βλεπω οτι μου κανει κατι κουλα. Δηλαδη ενω το φορτησα πληρες απο το 0. Αρχησε να πεφτει το ποσοστο οχι κατα μια μοναδα αλλα ανα 10% περιπου. Και οταν το φορτηζω κλειστό και μου λεει οτι φορτησε πληρες. Μετα το ανοίγω και μου εμφανηζει 97% και οχι 100%.εκανα και calibration με ενα προγραμμα. Αλλα δεν ξερω αν κανει οντως δουλεια. Ξερει καποιος ενα καλλο πρόγραμμα για batery calibration που να τρεχει σε 4.4.2 η 4.4.4 και να κανει δουλεια. Η μηπως φταιει η μπαταρια? Αν μπορεί καποιος να με βοηθησει τι φταιει για να ξερω αν εχει ελατωμα να την επιστρέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Mετά τους 4 - 5 κύκλους φόρτισης θα δεις τι κάνει η μπαταρία και αν έχει πρόβλημα Εκφόρτιση μέχρι το 20% και μετά πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημερα. Αγορασα χτες μια μπαταρια απο εληνικο eshop στα 15 ευρω μαζι με μεταφορικα. Διοτι η παλια πιστευω εχασε την απόδοση της και δεν εχει αυτονομία οπως οταν το πηρα καινούριο. Με την νεα μπαταρια σήμερα βλεπω οτι μου κανει κατι κουλα. Δηλαδη ενω το φορτησα πληρες απο το 0. Αρχησε να πεφτει το ποσοστο οχι κατα μια μοναδα αλλα ανα 10% περιπου. Και οταν το φορτηζω κλειστό και μου λεει οτι φορτησε πληρες. Μετα το ανοίγω και μου εμφανηζει 97% και οχι 100%.εκανα και calibration με ενα προγραμμα. Αλλα δεν ξερω αν κανει οντως δουλεια. Ξερει καποιος ενα καλλο πρόγραμμα για batery calibration που να τρεχει σε 4.4.2 η 4.4.4 και να κανει δουλεια. Η μηπως φταιει η μπαταρια? Αν μπορεί καποιος να με βοηθησει τι φταιει για να ξερω αν εχει ελατωμα να την επιστρέψωΝα υποθέσω ότι σου έστειλαν μαϊμού μπαταρία;..... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δεν ξερω τι να πω πριν λιγο το φορτησα ,με το καλωδιο φορεμενο ελεγε 100% και μολις το εβγαλα εγραψε με τη μια 98% και τωρα που γραφω (μετα απο 20 λεπτα) που ηταν στο 98% επεσε στα 78 χωρις να κανω τιποτα ιδιαιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts