pavlos999 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 θα δοκιμασω σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως επαναφέρεις και δεδομένα συστήματος και κάπου εκεί κολλάει το θέμα; απο τις 170 που ειναι εφαρμογες χρηστη επαναφερω ταυτοχρονα και δεδομενα απο 2-3 εφαρμογες συστηματος θα δοκιμασω χωρις επαναφορα των δεδομενων συστηματος να δω μηπως ειναι αυτος ο λογος και θα κανω και wipe μεσω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 θα δοκιμασω σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τις 170 που ειναι εφαρμογες χρηστη επαναφερω ταυτοχρονα και δεδομενα απο 2-3 εφαρμογες συστηματος θα δοκιμασω χωρις επαναφορα των δεδομενων συστηματος να δω μηπως ειναι αυτος ο λογος και θα κανω και wipe μεσω recovery φλασαρα την D.Face_onirama_05_08 και αφησα να εγκατασταθουν οι εφαρμογες απο το playstore και οχι επαναφορα μεσω titanioum, στην επανεκινηση κολαει στο μυνημα "βελτιστοποιηση της εφαρμογης 23 απο 117"εκανα και wipe μεσω recovery αλλα τιποτα τι μπορει να φταιει ****το? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 φλασαρα την D.Face_onirama_05_08 και αφησα να εγκατασταθουν οι εφαρμογες απο το playstore και οχι επαναφορα μεσω titanioum, στην επανεκινηση κολαει στο μυνημα "βελτιστοποιηση της εφαρμογης 23 απο 117"εκανα και wipe μεσω recovery αλλα τιποτα τι μπορει να φταιει ****το? με το που απεγκατεστησα την εφαρμογη χρηστη power arm ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Άρα ίσως είχε γίνει corrupted το back up αρχείο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Άρα ίσως είχε γίνει corrupted το back up αρχείο. το θεμα ειναι οτι την απεγκατεστησα αφου πρωτα ειχε εγκατασταθει απο το play store δεν την εκανα restore μεσω titanium αυτη την φορα ξερω γω τρελα πραγματα ...παντος τωρα φλασαρισα 2 ρομ που πριν ειχα προβλημα και ειναι ολλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπερα παιδες .Οσοι εχετε eclipse V3 ανοιξτε καμια 10αρια εφαρμογες και χωρις να τις κλεισετε πειτε περιπου νουμερα που κρατα η μνημη κατω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπερα παιδες .Οσοι εχετε eclipse V3 ανοιξτε καμια 10αρια εφαρμογες και χωρις να τις κλεισετε πειτε περιπου νουμερα που κρατα η μνημη κατω...:rolleyes: eclipse v3 odex 1.30-1.40 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπερα παιδες .Οσοι εχετε eclipse V3 ανοιξτε καμια 10αρια εφαρμογες και χωρις να τις κλεισετε πειτε περιπου νουμερα που κρατα η μνημη κατω...:rolleyes: 1.3 - 1.5 Πότε δεν έχω δει πάνω από 1.5 ότι και αν έχω τρέξει. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπερα παιδες .Οσοι εχετε eclipse V3 ανοιξτε καμια 10αρια εφαρμογες και χωρις να τις κλεισετε πειτε περιπου νουμερα που κρατα η μνημη κατω...:rolleyes: 1.40-1.50gb..(odex) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ......ok:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Επιβεβαιώνω. 1,45 μέσο όρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ...ok:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Έχω περάσει την dn4 με το mod v3l και πολλά έξτρα όπως screen scroll, radio, gesture fix και user change. Στo antutu η rom βγάζει κοντά στα 28000 και overclocked (1800MHz -agni kernel) στα 31000 και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (freeze) σε προγράμματα του συστήματος πιάνω εύκολα screen time 6h. Στο παρελθόν δοκίμασα και άλλες rom με την phantom v14 να είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή. Έχετε να προτείνετε άλλες ρομ, κλώνοι του note 4 ? Έχει κάποιος δοκιμάσει την PortN4_V7.2 του haifish9999 ? Στο antutu τι σκορ πιάνει ? Η διάρκεια μπαταρίας ? Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το note 2 (το έχω εδώ και 2,5 χρόνια), δύσκολα θα αλλάξω κινητό, εκτός και αν χαλάσει. Μεγάλη απογοήτευση το note 5. Edited September 1, 2015 by peri76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, θέλω να αγοράσω μια εξτρά μπαταρία, πολύ μεγάλης χωρητικότητας για πεζοπορία στα βουνά ... έχω βρει πολλές όπως, Link Dream High Quality 7000mAh Mobile Phone Battery 6500mAh Replacement Mobile Phone Battery & Cover Back Door 3800mAh Portable Power Bank External Battery with Holder Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο τα mAh αυτά είναι πραγματικά (κινέζικα ΟΕΜ) και αν όντως θα βγάζουν τις εξτρά ώρες χρήσης ... Έχει κάποιος να προτείνει ? Στο xda έχω βρει την Zerolemon Samsung Galaxy Note 2 9300mAh αλλά δεν υπάρχει ελληνικό e-shop που να την εμπορεύεται ... Edited September 1, 2015 by peri76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ευχαριστώ Konstantine73 την κατέβασα και θα τη δοκιμάσω ... είναι συμβατή με custom SystemUI Themes πχ από Eclipse rom ? Τη δοκίμασες σε antutu αν ναι, τι σκορ πιάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, θέλω να αγοράσω μια εξτρά μπαταρία, πολύ μεγάλης χωρητικότητας για πεζοπορία στα βουνά ... έχω βρει πολλές όπως, Link Dream High Quality 7000mAh Mobile Phone Battery 6500mAh Replacement Mobile Phone Battery & Cover Back Door 3800mAh Portable Power Bank External Battery with Holder Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο τα mAh αυτά είναι πραγματικά (κινέζικα ΟΕΜ) και αν όντως θα βγάζουν τις εξτρά ώρες χρήσης ... Έχει κάποιος να προτείνει ? Στο xda έχω βρει την Zerolemon Samsung Galaxy Note 2 9300mAh αλλά δεν υπάρχει ελληνικό e-shop που να την εμπορεύεται ... Zerolemon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μεγάλη απογοήτευση το note 5. Σε τι υστερει? Redirect if off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Δοκίμασα χτες βράδυ την PortN4_V7.2 , γρήγορη, αξιόπιστη αν και μου φάνηκε ως work in progress, την έκανα ένα backup αλλά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο για να την φέρω στα μέτρα μου .. Ο developer έκανε πολύ καλή δουλεία αν και πρέπει να πήρε την dn4 και να έκανε τις αλλαγές πάνω σ' αυτή ... Επιβεβαιώνω ότι το σκορ στο antutu είναι κοντά στις 28 χωρίς πείραγμα στον κέρνελ ... Έχω βρει στο xda την nemesis advanced note 4 , όπου οι developers είναι από τους πιο γνωστούς στο χώρο, gencho81, haifish9999, haikal14, mr.khyyat, pankaj_GB, Blackball, androidsupersu. Η τελευταία έκδοση είναι η 3.5 01.08.2015... την έχει δοκιμάσει κανείς ? Κάποιο βράδυ όταν θα έχω αϋπνίες θα καθίσω να την τεστάρω... Το note 5 είναι ένα premium main stream product αντίπαλος του iphone 6 plus... με πολλά όμως ελαττώματα λόγω σχεδιασμού (μη αποσπώμενη μπαταρία, απουσία microsd κτλπ) . Προσωπικά περιμένω το lg g pro 3 premium με stylus ... διαφορετικά με βλέπω να παραμένω στο note 2 μέχρι το Microsoft Surface phone. Edited September 2, 2015 by peri76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το note 5 είναι ένα premium main stream product αντίπαλος του iphone 6 plus... με πολλά όμως ελαττώματα λόγω σχεδιασμού (μη αποσπώμενη μπαταρία, απουσία microsd κτλπ) . Προσωπικά περιμένω το lg g pro 3 premium με stylus ... διαφορετικά με βλέπω να παραμένω στο note 2 μέχρι το Microsoft Surface phone. +1 10 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δοκίμασα χτες βράδυ την PortN4_V7.2 , γρήγορη, αξιόπιστη αν και μου φάνηκε ως work in progress, την έκανα ένα backup αλλά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο για να την φέρω στα μέτρα μου .. Ο developer έκανε πολύ καλή δουλεία αν και πρέπει να πήρε την dn4 και να έκανε τις αλλαγές πάνω σ' αυτή ... Επιβεβαιώνω ότι το σκορ στο antutu είναι κοντά στις 28 χωρίς πείραγμα στον κέρνελ ... Έχω βρει στο xda την nemesis advanced note 4 , όπου οι developers είναι από τους πιο γνωστούς στο χώρο, gencho81, haifish9999, haikal14, mr.khyyat, pankaj_GB, Blackball, androidsupersu. Η τελευταία έκδοση είναι η 3.5 01.08.2015... την έχει δοκιμάσει κανείς ? Κάποιο βράδυ όταν θα έχω αϋπνίες θα καθίσω να την τεστάρω... Το note 5 είναι ένα premium main stream product αντίπαλος του iphone 6 plus... με πολλά όμως ελαττώματα λόγω σχεδιασμού (μη αποσπώμενη μπαταρία, απουσία microsd κτλπ) . Προσωπικά περιμένω το lg g pro 3 premium με stylus ... διαφορετικά με βλέπω να παραμένω στο note 2 μέχρι το Microsoft Surface phone. καλη ειναι και η eclipse v3.επειδη η κανονικη απο xda εχει καποια προβληματακια την εχει επεξεργαστει ενα παιδι απο εδω μεσα και την εχει κανει super.αν θες δοκιμαζεις.odex η deodex οτι θες εσυ.σελιδα 477 απο akiss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) ριξτε μια ματια.τη δοκιμασα και ειναι αρκετα καλη.σε δοκιμαστικη φαση ακομα. για οποιον ενδιαφερεται για cm based rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/development/rom-t3190097 Edited September 6, 2015 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έχετε να προτείνετε custom rom που να δίνει την μέγιστη διάρκεια μπαταρίας ? Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, τις phantom, dn3, dn4, hellfish, Mr Luong, nemesis, eclipse ktlp Δε μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει ίσως οι dn4 και hellfish να είναι πιο μπροστά .. αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό βάσει της χρήσης ... Σημείωση, χρησιμοποιώ τα παρακάτω προγράμματα για battery saving: deep sleep battery saver (xposed module), greenify, wakelock detector, juice defender (στην θέση του deep sleep), disable application, disable service, power nap και το GSAM battery monitor ... Έχει κάποιος αγοράσει Θήκη Power Bank με Ενσωματωμένη μπαταρία ? βγαίνει στα 35 ευρώ αλλά την θεωρώ ακριβή ίσως πάρω μια δεύτερη stock -- βέβαια η καλύτερη είναι η zerolemon αλλά δεν αξίζει να δώσω 70+ ευρώ για ένα κινητό 3 ετών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Νομίζω την καλύτερη αυτονομία θα την πετύχεις με prerooted stock rom και συνδυασμό βοηθητικών προγραμμάτων που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Παιδες, η hellfish που λετε συνεχεια,τοσο καλη ειναι? Κατεβαζω την 7.3 που βρηκα ενα λινκ πιο πισω...σωστο ειναι? Καποιο λινκ επισημο δεν υπαρχει? ps την φλασαρα ολα καλα δειχνουν!!! Edited September 12, 2015 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Νεα haifish https://drive.google.com/file/d/0BxmLEbEEV8K-bTlxZ3pmVXptQjA/view?usp=docslist_api καλα ρε,επιτηδες το κανες αυτο?? :p:p χτες 1 η ωρα φλασαρα και τωρα με βαζεις παλι στα ιδια?? χαχαχαχα καποιο επισημο φορουμ δεν εχει η ρομ??? Καλημεραααα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts